Thirsty. [&ASHPOOL] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10 °C - 25°C
Lekkere zwoele dagen, wisselen zich af met soms wat koelere dagen. Het is heerlijk weer in het woud.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No Current Event
Check the Updates page to see what's happening in the clans!
No current event. Enjoy your peace... While it lasts.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Actief
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Thirsty. [&ASHPOOL]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Slash
Member
Thirsty. [&ASHPOOL] DPKsfdL
Freedje
66
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Slash
BerichtOnderwerp: Thirsty. [&ASHPOOL]   Thirsty. [&ASHPOOL] Icon_minitimedi 24 mei 2016 - 19:36

Slash kon wel zeggen dat hij het verkeerd had ingeschat. Hij was die ochtend gaan rennen met de bedoeling om ergens te gaan stoppen en wat prooien te vangen, maar de zon dacht daar anders over. Binnen het half uur was het zeer warm geworden en zwoegden Slash’ flanken al vermoeid. Hij deed nog net niet de moeite om zijn tong uit zijn bek te laten hangen en daarmee op een hond te lijken, maar het was echt wel verschrikkelijk warm. Zijn pels was niet erg dik, maar je kon wel zeggen dat hij wat vacht had en daar was hij op dit moment niet mee gezegend. Het feit dat er geen wind waaide om hem wat te verkoelen was ook niet bepaald een zegen en Slash zuchtte geërgerd toen hij de zweetdruppeltjes langs zijn oortjes voelde kriebelen. Het werd hoog tijd dat hij zou stoppen en iets zou drinken, want hij vreesde dat hij anders zou uitdrogen. De laatste keer dat hij iets was gaan drinken was gisteren geweest, maar dat kwam voornamelijk omdat het de afgelopen dagen niet had geregend en de Rogue niet echt een lekker poeltje in de buurt had gevonden. Hij opende zijn bek en keek behoedzaam naar opzij. Je had natuurlijk nog het meer van de RiverClan. Maar mocht dat wel? Het zou een risico zijn om van een meer te drinken dat door een Clan stroomde, maar had hij een andere keus? De kater keek behoedzaam om zich heen, opende zijn bek om te ruiken of er iemand naderde en rende vervolgens naar het meer. Hij boog zich voorover, keek nog even twijfelachtig in zijn reflectie en liet zijn tong vervolgens het water aanraken. Zodra zijn tong vocht voelde kon hij zich niet meer beheersen en boog hij zich nog verder naar voren om dat heerlijke water te drinken waar hij de hele ochtend zo naar verlangd had. Aangezien hij zo op ging in zijn pogingen om steeds meer en meer van het meer te drinken had hij niet in de gaten dat iemand hem naderde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Thirsty. [&ASHPOOL]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: