New Americana 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 New Americana

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Robinsong
Member
New Americana Tumblr_nszhqkVF4j1srbywso1_500
Bob
150
Actief
Without losing a piece of me
How do I get to heaven?

CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Robinsong
BerichtOnderwerp: New Americana   New Americana Icon_minitimedi 31 mei 2016 - 12:42

De grijs gestreepte apprentice zat ontspannen op de oever, en hoewel het mooi weer was wilden de vissen niet bepaald bijten. Robinpaw had al zijn andere visstekjes ook al gecontroleerd, maar daar had hij ook niet veel geluk gehad. Hij had dus maar besloten om hier te blijven wachten tot wel weer vis binnen zijn bereik kwam, en zoals het er nu uitzag kon dat nog wel even duren. Qua geduld had Robin ook al een lange weg afgelegd, en van de drukke hyperactieve kit was niet veel meer te zien. Het was toen hij apprentice werd, dat hij zich bewust werd van de hoge verwachtingen waaraan hij als zoon van de leader aan moest voldoen, en tot nu toe had hij nog niemand teleurgesteld. Er klonk het geluid van pootstappen achter hem, en nieuwsgierig draaide Robinpaw zich om.

& Creamyfrost
Terug naar boven Ga naar beneden
Creamyfrost
StarClan
New Americana 10zzaxg
Julia
6308
Afwezig
The way surviving hard winters makes a tree grows stronger, the growth rings inside it tighter

CAT'S PROFILE
Age: Forever young✝
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Creamyfrost
BerichtOnderwerp: Re: New Americana   New Americana Icon_minitimewo 1 jun 2016 - 9:00

De crèmekleurige kater zat voor de medicine cat’s den, hij had zijn ogen gesloten en genoot van de zon op zijn vacht. Hij moest toch maar weer eens met Fairfaith gaan praten. Hij vertrouwde zichzelf nog steeds niet, maar het begon ook een beetje te voelen alsof hij een nest bezet hield die beter voor iemand anders kon zijn. Hij voelde zichzelf een beetje in de weg lopen nou zijn conditie weer op peil begon te raken. Misschien was het beter als hij zijn nest in de warriors den weer zou gaan betrekken, tenminste hij hoopte dat dat een goed plan was. Er lag toch ook oud zeer bij dat nest, maar dat zou hij toch wel weer aankunnen? Hij deed zijn ogen open en keek het kamp rond opzoek naar Robinpaw. Toen hij de jonge kater nergens zag stond hij op en deed zijn bek een stukje open om zijn geur te kunnen volgen. Het duurde niet lang voordat hij de geur van zijn apprentice van de rest had onderscheiden en hij volgde de geur het kamp uit richting de rivier. Hij glimlachte en er ontstond een vriendelijke blik in zijn lichtblauwe ogen toen hij de grijze kater zag zitten aan de oever. “Robinpaw.” Hij ging naast hem zitten en gaf een zacht duwtje tegen zijn neefjes schouder.
Terug naar boven Ga naar beneden
Robinsong
Member
New Americana Tumblr_nszhqkVF4j1srbywso1_500
Bob
150
Actief
Without losing a piece of me
How do I get to heaven?

CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Robinsong
BerichtOnderwerp: Re: New Americana   New Americana Icon_minitimedo 2 jun 2016 - 17:41

Robinpaw grijnsde toen hij zijn Creamyfrost zag verschijnen. Hij mocht zijn neef en mentor graag, en sinds zijn geboorte waren de twee erg close. Hij was er altijd voor hem geweest als zijn moeder het druk had met haar taken, en ook toen Secretvoice steeds meer en meer uit de picture begon te raken. Aan de andere kant was Robinpaw er ook voor zijn neef geweest toen deze leed aan zijn verslaving. Hij was dan misschien een kit geweest, en had er niet veel van begrepen, maar het punt was dat ze er altijd voor elkaar waren geweest als de ander het moeilijk had. Creamyfrost ging naast hem zitten. “Robinpaw.” Zei hij waarna hij de gestreepte apprentice een duw tegen zijn schouder gaf. Robin grijnsde, en duwde speels terug. "Creamyfrost." Zei hij vrolijk waarna hij zijn blik weer even op het water wierp. Nog steeds niks constanteerde hij vervolgens. "En, hebben we nog mentor-apprentice activiteiten op het programma vandaag?" Vroeg Robinpaw vervolgens. Als de vissen toch niet wilde bijten kon hij beter iets nuttigs gaan doen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Creamyfrost
StarClan
New Americana 10zzaxg
Julia
6308
Afwezig
The way surviving hard winters makes a tree grows stronger, the growth rings inside it tighter

CAT'S PROFILE
Age: Forever young✝
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Creamyfrost
BerichtOnderwerp: Re: New Americana   New Americana Icon_minitimevr 3 jun 2016 - 21:47

Hij was gek op zijn neefje, dat warme gevoel had hij bij al zijn familieleden. Alleen met de één kon hij het beter vinden als met de ander. Met Robinpaw kon hij heel goed opschieten en de jonge kater kreeg hem soms zelfs aan het lachen. Hij knikte en stond weer op. “Wat dacht je van een conditietraining door Small Forest?”  Hij keek om naar zijn apprentice met een uitdagende blik in zijn lichtblauwe ogen. “Eens zien wie het eerste aan de andere kant is.” Zijn conditie was nog steeds niet helemaal op peil, al ging het al stukken beter. Het zou voor hem ook een uitdaging worden. Toen schoot hij vooruit bij de oever vandaan in de richting van Small Forest. Hij zou zich niet inhouden en hij ging er vanuit dat zijn neefje dat ook niet zou doen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Butterstar
StarClan
New Americana XbUUF0W
Michelle
6649
Actief
So many men have tried to kill me, I don’t remember all their names.

CAT'S PROFILE
Age: 90 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Butterstar
BerichtOnderwerp: Re: New Americana   New Americana Icon_minitimeza 4 jun 2016 - 2:45
Een onbekend geluid, dichterbij dan je verwacht had laat je omdraaien. Is dat een... Schaap?

Terug naar boven Ga naar beneden
 
New Americana
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: