You sinner - Pagina 2 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 You sinner

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
Satsui
Member
You sinner - Pagina 2 YDcgicx
Jamie
519
Actief
"What a shame, what a shame. Beautiful scars on critical veins"

CAT'S PROFILE
Age: Definitely more then 13 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Satsui
BerichtOnderwerp: Re: You sinner   You sinner - Pagina 2 Icon_minitimema 8 aug 2016 - 12:27

Zijn oortjes wiebelde heen en weer bij het horen van kleine geluidjes, voor hem was dit vrij zeldzaam gezien hij altijd wel gepraat hoorde om zich heen, of commando's. En nu focusste hij op Zira, die bijna geluidloos naar hen toe sloop. Wat was ze van plan? Een idee dook bij hem op waardoor zijn kopje omhoog schoot, aha! Bloodclan was sluw. Heel voorzichtig, hopend dat Zira haar aandacht op Wasabi legde, probeerde hij zijn prooi met z'n achterpoot onder zich te schuiven.

Hij heeft het door, maar jij mag beslissen of ze het prooi snel afpakt of niet


I saw the future in a dream, there was nothing in it. Somebody’s gonna get hurt and I hope it’s not me but
I suspect it’ll have to be
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zira
Deceased
You sinner - Pagina 2 Zira_by_66reddog
Loïs
2971
Actief
And we all still die ✝️

CAT'S PROFILE
Age: 39 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Zira
BerichtOnderwerp: Re: You sinner   You sinner - Pagina 2 Icon_minitimema 8 aug 2016 - 20:13

De twee waren zeker slim. Ze zag hun oortjes bewegen, wat in ieder geval aantoonde dat ze allebei goed opletten, en niet dachten dat ze wel een volgende aanwijzing zou geven. Het verbaasde haar dat Satsui de eerste was die het doorhad, en ze kantelde haar kopje iets, al stopte ze niet met zacht dichterbij komen. Ze gaf hem net genoeg tijd om de prooi redelijk bij zich te pakken, want goed bedrag mocht beloond worden. Wasabi daarentegen had haar prooi niet dichter naar zich toe gehaald, wat ervoor zorgde dat zij het slachtoffer zou worden van haar zogezegde aanval. Snel kwam ze toen vooruit, griste de rat van Wasabi weg, en draaide zich om waarbij ze meteen een hoge snelheid aannam en weg sprintte. "Pak je prooi terug! Satsui, helpen!" riep ze naar achteren, de enige aanwijzing die ze zou geven, hoe en wat mochten de twee mooi zelf uitzoeken. De commander had in ieder geval een voorsprong, dus zouden de twee slim moeten zijn wilden ze haar inhalen zonder zichzelf rot te rennen.


Z I R A - P R E V I O U S   C O M M A N D E R - D E A D 
You sinner - Pagina 2 2hh0j8y
You sinner - Pagina 2 10pvxmwYou sinner - Pagina 2 10pvxmwYou sinner - Pagina 2 10pvxmwYou sinner - Pagina 2 2gxnp75You sinner - Pagina 2 23mrb6wYou sinner - Pagina 2 2hqc5lx You sinner - Pagina 2 E8v3o2You sinner - Pagina 2 34nodx3You sinner - Pagina 2 Vmwrhy You sinner - Pagina 2 23h0tfkYou sinner - Pagina 2 10pvxmwYou sinner - Pagina 2 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wasabi
Member
You sinner - Pagina 2 Giphy-downsized-large
330
Actief

CAT'S PROFILE
Age: || 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wasabi
BerichtOnderwerp: Re: You sinner   You sinner - Pagina 2 Icon_minitimedi 9 aug 2016 - 21:42

You sinner.

Het ene moment ving ze een glimp op van Satsui die zijn prooi onder zijn kont probeerde te schuiven, het andere moment hoorde ze het geluid van een prooi die werd weggegrist en Zira's geroep; "Pak je prooi terug! Satsui, helpen!" Toen de grijze Young One alleen al het geluid van de Commander haar kaken die zich rond het slappe lichaam klapten hoorde, gevolgd door pootgeroffel, draaide ze zich vliegensvlug om en toonde instinctief haar tanden. Voordat Wasabi wegsprintte, wenkte ze met haar staart naar de andere Young One om mee te komen en spurtte vooruit. Het voelde vreemd om de leiding over te nemen - meestal deden de Members dat tijdens patrouilles - maar ze wilde niet opschepperig of bazig overkomen als hen, dus trok ze eventjes met een oor. Het bleef trouwens zijn keuze of hij meerende of niet. Natuurlijk kon hij egoïstisch zijn en blijven zitten, maar dat was niet iets wat ze meteen in de lichtrossige kater zag. Hopend dat hij zou meerennen, gebaarde Wasabi met haar staart dat zij hun mentor van links zou proberen pakken terwijl hij misschien van rechts zou kunnen aanvallen. Het was een idee, maar ze zouden snel iets moeten uitvinden, want Wasabi's uithoudingsvermogen was niet echt fantastisch.


You sinner - Pagina 2 1vlHwQx
Thanks Julia!
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Satsui
Member
You sinner - Pagina 2 YDcgicx
Jamie
519
Actief
"What a shame, what a shame. Beautiful scars on critical veins"

CAT'S PROFILE
Age: Definitely more then 13 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Satsui
BerichtOnderwerp: Re: You sinner   You sinner - Pagina 2 Icon_minitimewo 10 aug 2016 - 21:57

Een klein beetje trots vulde hem wel toen Zira besloot om de prooi van Wasabi weg te nemen, maar veel tijd kon hij niet nemen om dit te apprecieren gezien zijn commander ook al riep dat hij moest helpen. Hij wilde het in een sprint zetten maar moest al snel stoppen doordat er een voor hem stond. "Na-ah." Hoorde hij en er werd naar zijn prooi gewezen. Vragend keek hij omhoog, al zat er geen gezicht aan het ding. Meer dan ernaar wijzen deed hij blijkbaar niet dus liep hij er terug heen. Als hij het goed had had hij members dit zien doen: graven. Dus kopieeerde hij dat, en legde zijn rat hier voorzichtig in het holletje voor hij het zand er weer overheen legde. Ohhh, hoe ging hij nu herkennen waar het lag? Kleine training kreeg hij soms wel van ze en misschien was hij daar heel stiekem wel dankbaar voor. Nu zette hij het echter wel op een sprinten en had hij een voordeel dat hij aardig snel was. "Wasabi! Bedenk wat!" Riep hij bijna belevend wetend dat zij dit beide niet lang vol gingen houden. Het was immers haar prooi.


I saw the future in a dream, there was nothing in it. Somebody’s gonna get hurt and I hope it’s not me but
I suspect it’ll have to be
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wasabi
Member
You sinner - Pagina 2 Giphy-downsized-large
330
Actief

CAT'S PROFILE
Age: || 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wasabi
BerichtOnderwerp: Re: You sinner   You sinner - Pagina 2 Icon_minitimewo 31 aug 2016 - 9:24

You sinner.

Satsui was er niet meteen. Inplaats daarvan keerde hij spurtend terug, maar meer kon Wasabi niet meer zin. Even kneep de grijze poes haar blauwe ogen tot spleetjes, maar schudde toen haar kop en concentreerde zich opnieuw op haar mentor. Op zijn hulp hoefde ze dus niet te rekenen - ze zou dus alles zelf moeten doen, zelfs met haar slinkende energie die nu op een gevaarlijk laag pitje zat. Het beste kon ze Zira opzij beuken met haar gewicht, of haar poten onder haar uit slaan, maar bij het laatste twijfelde of dat genoeg kans zou hebben om haar onderuit te halen, dus besloot ze voor de eerste optie te gaan. Ze spande haar poten, hoorde iemand vaag "Wasabi! Bedenk wat!" schreeuwen toen ze een sprintje nam zodat ze naast Zira kwam te lopen en gooide haar volle gewicht tegen de gestreepte poes aan. Zonder te twijfelen hapte ze naar de prooi dichtbij Zira's bek en sloeg haar tanden erin... Of was dat het vlees van haar mentor?

Sorry voor de late reactie ;-;


You sinner - Pagina 2 1vlHwQx
Thanks Julia!
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
You sinner
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: