It is raining pipesteels 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 It is raining pipesteels

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Routnose
Catministrator
It is raining pipesteels BXcdW76
Kip
3539
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀51 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Routnose
BerichtOnderwerp: It is raining pipesteels   It is raining pipesteels Icon_minitimedi 28 jun 2016 - 14:34

Het begon met één enkele druppel, die op haar neus was gevallen. De poes had toen, ondanks de duistere lucht, besloten toch maar verder te gaan jagen. Dat was natuurlijk niet bepaald het beste idee, want voordat ze het wist brak de hemel open. Al het prooi dat er nog niet vandoor was gegaan, schoot zijn holletje in toen de hemel oplichtte. Routpaw maakte een sprongetje van schrik door de bliksemschichten die nu plots de wereld verlichtten, bijna meteen gevolgd door een onwijs rommelend geluid.Bijna zou ze zeggen dat Starclan boos was om een of andere reden maar, bedacht ze zich, de laatste paar dagen was het heerlijk weer geweest wat waarschijnlijk de reden was van deze zomerstorm, waarvan zij nu d epech had er precies in te zijn beland. Haastig rende het poesje naar een oud vossenhol, om zich daar te verstoppen. Haar groene ogen schoten angstig heen en weer, dit weer was helemaal niets voor haar.

-Brokentune.


It is both a blessing and a curse
It is raining pipesteels 30590612_yVgB0fTiWICp29j
to feel everything so very deeply
Terug naar boven Ga naar beneden
Brokentune
Member
It is raining pipesteels Tumblr_5fbd687efe8c5e8da1951b36fa28e292_8c7d28ad_640
Bo2
608
Actief
I've got no strings, to hold me down, to make me fret, or make me frown. I had strings, but now I'm free! There are no strings on me~

CAT'S PROFILE
Age: 60 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Brokentune
BerichtOnderwerp: Re: It is raining pipesteels   It is raining pipesteels Icon_minitimedi 28 jun 2016 - 17:42


Heh dat was nu eens jammer. De forse kater keek op naar de zwarte wolken, die over de hemel rolden. Het zou stormen. Hij kon de donder al horen in de verte. Broken zou terug moeten gaan naar het kamp, maar toch wilde hij niet. Hij was nog steeds vrij verward over alles wat er was gebeurd. Natuurlijk was hij blij dat hij nu eindelijk een warrior was... Maar aan de andere kant was er een soort neerslachtigheid. Alsof hij het met iemand mee had willen doen. Wie mistte hij in zijn leven...? Hij haalde diep adem en liet een zucht langs zijn lippen gaan. Hij was niet aangedaan door de tweede flits, noch de tweede... Laat staan de derde...
Toen hij na eventjes te hebben gewandeld een holletje zag, stapte hij ernaartoe. Het was een vossenhol, dat kon ie ruiken. Hij dook erin, maar botste meteen tegen iemand aan. Hij kreunde even terwijl zijn ogen langzaam knipperde en hij een stap terug nam uit het hol. "Excuseer mij," zei hij kalm tegen de apprentice waarna hij even kalm glimlachte. "Kan ik er nog bij?" heh... Yeah, zou handig zijn.


It is raining pipesteels N3DJlqEZ_o
Extra:
Terug naar boven Ga naar beneden
Routnose
Catministrator
It is raining pipesteels BXcdW76
Kip
3539
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀51 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: It is raining pipesteels   It is raining pipesteels Icon_minitimewo 29 jun 2016 - 22:20

Routpaw keek wat angstig maar ook met ontzag naar de hemel, die telkens weer werd doorklieft door felle bliksemstralen; het zou nog wel even duren voordat ze veilig naar huis kon. Ze hoopte dat haar broer niet te ongerust zou zijn.
De poes was echter te diep in haar gedachtes verzoken om de donkere schim te zien die haar kant op kwam. Ze merkte dan ook pas dat ze gezelschap had toen er een natte vreemdeling vol tegen haar aanbotste. Met een kreetje rolde ze omver en krabbelde met opgezette haren en grote ogen overeind, totdat ze de kater herkende als een van windclan's warriors. De poes legde haar haren weer plat en keek wat beschaamd weg. l. "Excuseer mij,"sprak de kater. "J-ja,eh, mij ook." Mompelde ze voor haar reactie. Ze keek hem aan en glimlachte niet erg op haar gemak. "Kan ik er nog bij?" Ze school snel opzij en maakte plaats voor hem. "Oh! Ja natuurlijk, alsjeblieft." Ze tikte met haar staart op de plaats naast haar waar genoeg ruimte was voor de warrior. "Broken...Brokensound toch?" Vroeg ze bedenkelijk. Het was iets in die richting toch?

-telefoon postje, sorry!


It is both a blessing and a curse
It is raining pipesteels 30590612_yVgB0fTiWICp29j
to feel everything so very deeply
Terug naar boven Ga naar beneden
 
It is raining pipesteels
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: