Don't Let Me Down {geboortetopic} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Don't Let Me Down {geboortetopic}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Chainreaction
Member
Don't Let Me Down {geboortetopic} DPKsfdL
Bo2
165
Actief

CAT'S PROFILE
Age: • 16 Moons •
Gender:
Rank:
Chainreaction
BerichtOnderwerp: Don't Let Me Down {geboortetopic}   Don't Let Me Down {geboortetopic} Icon_minitimewo 29 jun 2016 - 15:21


Ze gromde even terwijl haar nagels uit hun hulsel kamen. Het was niks speciaals, gewoon een dag zoals een ander. Maar iets was anders, natuurlijk. Ze slikte even en sloot haar prachtige, groene ogen even kort. Bitches. gvd. Die stomme Foxdung. Ze haatte het. Waarom moest dit van Determind? Ze wilde gewoon bij hem zijn. Ze wilde geen mormels krijgen! Wat was dit! Ze gromde even toen een volgende steek in haar buik te voelen was. Ze kon ook niet rekenen op die stomme vader van der want die was dood. En ook haar moeder was ergens naartoe gelopen, de bitch. Ze gromde even en beet op haar onderlip. Het was hard, waardoor haar lip begon te bloeden... Uiteindelijk ging ze liggen en begon ze mee te geven met dat gevoel. Hoe irritant het ook mocht zijn. Ze gromde even en kneep haar ogen toe. Verdomd, dit was zo verdomd!

-Geboortetopic van Deter & Chain kiity's~ Jullie mogen posten wanneer jullie willen. Ook Detremind is welkom en evt andere katten die willen helpen. En ofc is Lizard ook welkom c:


Don't Let Me Down {geboortetopic} K55wfjPD_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Determind
Member
Don't Let Me Down {geboortetopic} DPKsfdL
182
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 48 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Determind
BerichtOnderwerp: Re: Don't Let Me Down {geboortetopic}   Don't Let Me Down {geboortetopic} Icon_minitimedo 30 jun 2016 - 21:18

Met zijn sierlijke manier van lopen en zijn kop zelfverzekerd omhoog kwam hij de Nursery binnen lopen. Hij liep het binnen alsof het allemaal al van hem was, wat jammergenoeg niet het geval was, daar werkte hij nog aan. Nee, hij was hier met een hele belangrijke reden. Zijn geliefde Chainreaction zou zijn nageslacht gaan bezorgen. Het kon niet lang meer duren, of de kittens moesten laat zijn, wat hij betwijfelde. Hun kittens zouden de sterkste worden van heel het woud, het zou zijn heir maken, zijn opvolgers. Je moest immers altijd een back-up plan hebben. Daarbij had het hele idee van kleine versies van hemzelf hem altijd wel aangestaan. Hij wist dat Chain de beste was voor deze kittens te krijgen, geen enkel ander had het kunnen doen, maar Chain was sterk. Zij verdiende het. Vandaar dat hij met een koele grijns het nest van zijn partner vond, en hiernaast ging zitten. Hij leek zich helemaal niet dwars te zitten om het feit dat ze aan het bevallen was. Het was immers een poezen ding, dat was voor de meeste hun enige doel om te leven. Goed, de zijne was anders, die was sterk genoeg om naast hem te staan. Maar eerst dit. Hoelang ging het eigenlijk duren? Hij had een druk bestaan en echt geen zin om de hele dag naast zo'n kreunende en... grommende kat te zitten. Determind wou gewoon zijn heir zien en hierna weer verder gaan met zijn leven, je had er toch pas wat aan als ze.. 4 moons.. waren. Dan kon hij ze op gaan voeden en alles leren. Hij liet zijn groene blik op de katten glijden die zouden helpen met de bevalling. Moest hij nu supportive gaan doen? Ach, daar was hij zo slecht in. Goed dan, als ze er maar geen gewoonte van ging maken. Hij drukte kort zijn snuit tegen diens wang aan. "Chain, schoonheid, je doet het goed"


Don't Let Me Down {geboortetopic} 2vbjxpk
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Don't Let Me Down {geboortetopic}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: