Prey. [&RUNNINGPAW] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Prey. [&RUNNINGPAW]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Wonderbeat
Member
Prey. [&RUNNINGPAW] DPKsfdL
Freedje
24
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Wonderbeat
BerichtOnderwerp: Prey. [&RUNNINGPAW]   Prey. [&RUNNINGPAW] Icon_minitimewo 29 jun 2016 - 15:58

Wonderbeat liep ’s morgens naar de prooistapel, koos een muis uit en ging vervolgens ergens aan de kant zitten. Zijn ogen hielden de Den strak in de gaten om te zien of zijn zusje of zijn broers al wakker waren, maar het leek er op dat hij te vroeg was wakker geworden. Hij had echter al gekozen om te gaan jagen aangezien hij wist dat hij toch niet nodig was voor een patrol. De kater boog zich over de muis, nam een hap en genoot van de sappige smaak van het beestje dat in zijn mond kwam. Het waren momenteel weer goede tijden om te jagen en er was prooi in overvloed, maar toch hield hij het bij één prooi en probeerde daarbij zo veel mogelijk te genieten van elke hap. Hij wilde een grote prooi vangen voor zijn Clan vandaag en zou daar dan ook naar opzoek gaan. Nadat hij zijn prooi had opgegeten stond hij op en begon naar de uitgang van het kamp te lopen. Hij keek nog één voor de zekerheid over zijn schouder of hij niemand specifiek moest meenemen, maar besloot daarna om te vertrekken naar de Pinewoods. De dennennaalden deden zijn pootkussentjes niet echt veel en hij wist dat er veel prooi te vinden was. Bovendien zorgden de schaduwen ervoor dat hij niet echt zichtbaar was, maar zijn blauwe ogen wilden hem wel eens verraden. De kater rende door het woud heen, ontweek bomen die in zijn pad stonden en kwam niet veel later aan bij de Pinewoods. Zijn flanken zwoegden lichtelijk, maar omdat de kater dagelijks gewoon was om zo hard te rennen begon het al steeds minder te worden. De kater concentreerde zich op de omgeving, zijn blauwe ogen laten speurend naar beweging. En toen hoorde hij het. Hij draaide zich om en zag verderop een muisje zitten. Niet echt zo dik zoals hij had gehoopt, maar het voedde de Clan en daar ging het hem uiteindelijk om. En dus ging de kater in jachthouding, sloop naar de muis toe en sprong met uitgestrekte klauwen op het beest waarna hij het doodde met één beet. Hij begroef het diertje en keek op, op zoek zijnde naar zijn volgende prooi.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Prey. [&RUNNINGPAW]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: