M-mom? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 M-mom?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
M-mom? DPKsfdL
Chi
3518
Actief
“All the world is made of faith, and trust, and pixie dust.”

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Littlestream
BerichtOnderwerp: M-mom?   M-mom? Icon_minitimedo 7 jul 2016 - 11:20

Het had haar heel wat moeite gekost. Heel wat denktijd en heel wat moed. Maar na zoveel tijd te mopperen en te piekeren over wat er nu het beste was, had de grijze poes eindelijk haar besluit genomen. Ze wou met haar moeder spreken. Ze had met nog niemand over dit voorgeval gesproken, zelfs niet met Tall. Merendeels omdat ze hem nog maar amper sprak. Wiens fout dat was...? Misschien de zijne, misschien de hare. Starclan mocht het weten. Ha, wat grappig.. Starclan mocht het inderdaad weten, aangezien zij toch alles wat haar dierbaar was afpakte. Haar rang, haar kittens.. De grijze poes schudde haar kopje en richtte vervolgens haar lichte groene blik op de den van Innerstar, hopende dat haar moeder zich daar nu bevond en dat ze niet op patrouille was. Dat zou pas ironisch zijn.. Net wanneer ze de lef had iemand hierover aan te spreken, was die kat er niet. Een zucht verliet haar mond, waarna Littlestream zich een weg richting de leaders den begon te banen. Bij elke stap die ze nam leek de kracht en vastzekerheid die ze zonet nog had gevoeld in de grond te sijpelen. Daarom hield ze ook halt, vlak voor de ingang. Oké... misschien was dit toch niet zo'n goed idee. Abrupt draaide ze zich om, maar net toen ze snel weg wou trippelen hoorde ze iemands stem opdoemen. Eentje die haar maar al te bekend voorkwam. "Mam?" miauwde ze, zich dan toch maar omdraaiende, op een manier zoals een kitten dat zou doen als die betrapt werd.

(Eerste post Innerstar)


We were together.... I forgot the rest♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
M-mom?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Leaders den-
Ga naar: