Gross and bloody {Birthtopic} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Gross and bloody {Birthtopic}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sinclaw
Dark forest
Gross and bloody {Birthtopic} Zw2fckP
Michelle
1791
Actief
She wears strength and darkness equally well, the girl have always been half goddess, half hell.

CAT'S PROFILE
Age: 48 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Sinclaw
BerichtOnderwerp: Gross and bloody {Birthtopic}   Gross and bloody {Birthtopic} Icon_minitimeza 20 aug 2016 - 22:08

Ze voelde zich al dagen verrot. Haar buik leek zich elke keer dat ze iets wou eten om te draaien en ze had al zeker twee manen op zien komen zonder het kamp uit te zijn. Iets wat voor haar een verschrikking was. Als het aan Thorn had gelegen had ze al een maan het kamp niet meer mogen verlaten maar dat had ze niet getrokken. Hellnope. Ze zou gek zijn geworden als ze niet naar buiten kon gaan maar nu met de geboorte zo dichtbij had ze wel bij de nursery moeten blijven. Wat samen met haar lusteloosheid haar humeur niet echt beter maakte.

Maar nu was het tijd. Ze lag te kreunen in pijn met haar ogen gesloten en half opgekruld in haar nest in de nursery. Ze had al gesnauwd naar een kat dat die Acefray moest halen. Niet sprekend over Thornfang. Meneer zou zich zeker weten rot stressen en daar had ze nu geen zin in. Hijgend en puffend perste ze door haar ogen half kreunend sluitend terwijl ze de eerste kit ter leven bracht.


Gross and bloody {Birthtopic} CsvhKMJ
Terug naar boven Ga naar beneden
Stainedkit
StarClan
Gross and bloody {Birthtopic} Giphy
Me <3
46
Actief
Miroir dis-moi qui est le plus beau. Quitte à devenir mégalo. Viens donc chatouiller mon ego

CAT'S PROFILE
Age: I'm dead idiot
Gender: She-cat ♀
Rank:
Stainedkit
BerichtOnderwerp: Re: Gross and bloody {Birthtopic}   Gross and bloody {Birthtopic} Icon_minitimeza 20 aug 2016 - 22:31


You made your mark
Stainedkit


Het was magisch, of niet dan? Hoe het kon gebeuren. Dat ene gedoetje. Dat liefde-liefde gedoe met de ander. Was het wel magisch te noemen als het zo vaak gebeurde...? Verloor het dan niet zijn glans, zijn sprankel, of wat dan ook...? Ja, dat gebeurde. Er was niks moois aan. Zo was het. Was het niet duidelijk? Hoeveel bloed er wel niet te pas kon komen bij de geboorte van wederom een zinloos leven? Ja.. Mocht de klomp met cellen dat een levensvorm moet voorstellen besef hebben van dit feit, dan had ze gelachen, ermee gespot. Maar voor haar zou dat allemaal op een later iets komen. Dat besefte ze maar al te goed, ja.
Maar nu was het dus zo ver. De kleine klompjes hadden zich blijkbaar ontwikkeld tot volwaardige kittens die elk op hun eigen zouden kunnen funtioneren zodra ze het nest op vlugge passen zouden verlaten. Dat was het eerste doel dat ze voor ogen zouden hebben mochten ze dit overleven. Het was niet duister denken, maar elke stap was iets gevaarlijks wat ook dood met zich meebracht. dood en verderf. Soms, met veel geluk, gebeurde het eerste. Anders kwam enkel het tweede. Van verderf kwam wanhoop en wanhoop... Dat was nu iets dat echt wondermooi kon zijn. Huhu. Toch voor de kleine meid, die blijkbaar elk moment haar eerste ademteug zou binnen halen.

Als ze een besef had, had ze tegen gewerkt, gereageerd op haar wildste manier en eens goed van haar laten horen. Maar dat gebeurde niet. De kit werd gewoon van haar warme, lekkere plek gezogen. Ze had hier niks op te zeggen uiteraard. Niet veel later greep de ijzige hand van de buitenwereld haar als eerst bij haar kopje vast, haar oren... Om vervolgens langs haar nek naar de rest van haar lichaam te verspreiden. In een paniekerig moment, waarbij ze even naar adem hapte in deze koude omgeving, voelde ze iets dat haar een hevige piep liet uitslaan, een eerste protest in het leven van de grijze kitten. Verder kon ze vrij weinig doen, dan even zichzelf laten horen na deze shock. Ja, dit was hoe ze erover dacht. Ze had gewoon van zich moeten laten horen. Punt uit.


Gross and bloody {Birthtopic} 34YNDKEr_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Limestone
Member
Gross and bloody {Birthtopic} DPKsfdL
Butter
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Limestone
BerichtOnderwerp: Re: Gross and bloody {Birthtopic}   Gross and bloody {Birthtopic} Icon_minitimezo 21 aug 2016 - 19:27

Gross and bloody

De kleine kitten had het hier naar haar zin gehad, veilig en warm in de beschermende buik van haar moeder. Al had ze niet echt de liefde gevoeld die een normale moederkat aan haar ongeboren kits zou geven. Neen. Enkel fustratie, duister en een teug haat, ijskoud en zonder de warme liefde die een kit moest hebben gekregen in zijn jeugd. Maar een gevoel vertelde haar dat dat pas voor later was en ze daar, nu ze nog binnen was, zich daar geen zorgen voor moest maken. Dus bleef het poesje zorgeloos zonder geen enkel besef ronddobberen naast haar andere broertjes en zusjes, lekker veilig tegen de wand van de kamer waar ze zich in bevond.  Er kwam verandering in alle rust en stilte. Opeens bewoog alles, trok de wand samen en werd de kit naar alle kanten van de kamer gekatapulteerd. Buiten klonk er een dof geluid dat klonk als een scherpe snauw, maar daar was de piepjonge poesje nog te klein voor om aandacht aan te schenken. Ze werd met één krachtige duw-en-pers-beweging naar de andere kant van de wereld geduwd, een ijskoude, oncomfortabele plek waar ze met een natte smak in belandde. Met een zachte maar krachtige piep openden haar longen zich en zoog ze ze vol met lucht. De netgeboren lapjespoes voelde hoe de bijtende kou in haar botten beet, en doordat ze nat en vies was maakte dat het niet ideaal om op te warmen van zichzelf. Ze had warmte nodig, liefst zo snel mogelijk, maar een naar gevoel zei haar dat ze die niet zou krijgen, of met enige tegenzin.


Gross and bloody {Birthtopic} Limesi10    
Terug naar boven Ga naar beneden
Wolfblood
Deputy
Gross and bloody {Birthtopic} Tumblr_p6sdi7UolB1umgtvqo1_640
Kip
1099
Actief
➳ I wasn't born to be soft and quiet, I was born to make the world shatter and shake at my fingertips

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 35 moons strong
Gender: She-cat ♀
Rank: ✘ Deputy
Wolfblood
BerichtOnderwerp: Re: Gross and bloody {Birthtopic}   Gross and bloody {Birthtopic} Icon_minitimezo 21 aug 2016 - 20:48

Twee konden nu afgestreept worden, zij zou de derde worden. De derde van de vier zussen die nu al een verrot lange tijd hier vast zaten. Hoelang al? Ach, hoe moest zij dat nu weten? Tijdsbesef was iets dat haar veel later aangeleerd zou worden door de poes en kater aan wie ze haar bestaan te danken had. Echter was ze al een tijdje onrustig geweest, want zelfs al functioneerden haar hersenen pas amper, was haar instinct, als je het zo wilde noemen, sterk genoeg gevormd om te weten dat het tijd was. Tijd waarvoor? Opnieuw, hoe moest zij dat weten? Voor haar was er nog geen verleden of toekomst, enkel het nu. En het nu was de stroom die haar zonder pardon deze steenkoude wereld in knikkerde. De klap op de grond schokte haar en instinctief hapte ze naar adem. De koude luchtstroom die door haar longen stroomde was onbekend en koud, maar niet iets waar de kitten niet klaar voor was. Zachtjes piepend wist ze de weg naar haar moeders tepel te vinden waar ze gulzig de melk naar binnen begon te zuigen, net zo lang totdat haar buik zo vol zat dat het enige waar ze aan kon denken slapen was.
Nu was het enkel wachten op de laatste die eruit gegooid zou worden. En dan? Tja, dan zou hun leven echt beginnen. Nu was alles nog vredig, althans, voor de kits. Wat er nog aan zat te komen, de problemen, de goede dingen... Ach, dat deed hen nu toch nog niets.
'A bird sat down and spoke to me:'
Gross and bloody {Birthtopic} Aa1
'"you are a murderer, no matter how beloved "'

Slap Count: 08
Kill Count: 02
Terug naar boven Ga naar beneden
Vlinder
Member
Gross and bloody {Birthtopic} EET53MY
Beertje
212
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Vlinder
BerichtOnderwerp: Re: Gross and bloody {Birthtopic}   Gross and bloody {Birthtopic} Icon_minitimema 22 aug 2016 - 18:14

De lichtgrijze tabby lag opgerold in haar veilige haven. Een tempel van vlees en bloed die haar voor onbeperkte tijd zou beschermen tegen de koude buitenwereld. Ze had geen idee dat het ultimatum was gezet; ze moest er vandaag uit. Hetzelfde gold voor al haar onwetende broertjes en zusjes. Ze was zich overal nog niet bewust van, alles werd voor haar verzorgd. Ze werd gevoed, voorzien van veiligheid en warmte. Over wat er nog meer zou kunnen zijn, had ze nooit nagedacht. Niet totdat ze naar buiten werd geforceerd door krachtige samentrekkingen. De ruimte werd kleiner en kleiner en het was alsof een onzichtbare hand haar naar buiten wilde trekken. Één voor één verdwenen de kittens rondom haar. De ruimte die vrij kwam, werd al snel opgeslokt door de wanden die zich om haar verdrongen. Alle angst die ze kende, was fysiek: haar hart dat sneller ging kloppen, haar kop die bonsde en haar longen die elk grammetje lucht naar binnen probeerden te persen.

En toen was het koud, zo koud. Ze rilde, maar toch voelde haar lichaam aan alsof ze kookte. Haar haren stonden overeind en haar lichaam schudde van de kou, maar toch was ze bedekt met een laagje zweet en kon ze het niet helpen om te hijgen. Wat was dit voor vreselijke sensatie? Er was niets dat ze kon zien, dus bewoog ze zich op de tast. Rillend op haar poten begaf ze zich naar het gebied waar de meeste hitte vanaf kwam. Ze hapte naar adem, maar uit haar keel kwam een piepend geluid. Obstructie. 


Gross and bloody {Birthtopic} CbeiWWc
Terug naar boven Ga naar beneden
Sinclaw
Dark forest
Gross and bloody {Birthtopic} Zw2fckP
Michelle
1791
Actief
She wears strength and darkness equally well, the girl have always been half goddess, half hell.

CAT'S PROFILE
Age: 48 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Sinclaw
BerichtOnderwerp: Re: Gross and bloody {Birthtopic}   Gross and bloody {Birthtopic} Icon_minitimedi 30 aug 2016 - 20:01

De pijn brande door haar heen en grommend bracht de kattin vier kittens ter wereld en gaf die allemaal een snelle lik om ze droog en warm te krijgen. Meteen merkend dat ze vier poesjes had gebaard. Iets waardoor ze wel moest grijnzen. Dat beest dat haar bezwangerd had had geen zoon weten te krijgen van haar en Tallpaw was nog altijd haar enige zoon. Precies zoals ze had gehoopt. Snuivend keek ze naar het bolletje dat als eerste uit haar was gekomen en duwde haar kopje omhoog. "Stainedkit.." Mompelde ze koeltjes en snuifte even geirriteerd dat ze teveel op dat beest leek. Gadverdamme moest zij nou dat opvoeden? "Bedank je tante maar." Beet ze haar koeltjes toe en draaide haar hoofd weer bij om de volgende te bekijken met een minachtende blik. "Is er niets normaal aan jouw lichaam.. Je lijkt op een fret." Mompelde ze koud maar zacht dat niemand anders haar zou horen. "Ferretkit, mormel." Mompelde ze en zuchtte naar de derde starend een lichte grijns rond haar lippen. Nou deze zag er tenminste iets sterker uit. Misschien zelfs een die ze zou kunnen gebruiken tegenover Innerstar. Als haar pels niet zo belachelijk was. Toch gaf ze haar een zacht bijna liefkozend likje. "Wolfkit mijn wilde dochter. Op dat je nuttiger mag zijn dan je zusters." Want ja de laatste.. Daar wou ze nauwelijks een blik aan besteden. Het was zwak. Het zou sterven als ze niet Acefray er snel bij riep maar ergens had ze daar geen zin in. Toch boog ze zich nar de kleine toe en drukte die iets verder naar haar andere twee zussen en bij Wolfkit vandaan voor ze snoof. "Feverkit. Als je overleeft heb je meer bereikt dat Ferretkit, maar dat zullen we nog wel zien." Mompelde ze koud en staarde langzaam op toen iemand de nursery in kwam.


Gross and bloody {Birthtopic} CsvhKMJ
Terug naar boven Ga naar beneden
Vlinder
Member
Gross and bloody {Birthtopic} EET53MY
Beertje
212
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Vlinder
BerichtOnderwerp: Re: Gross and bloody {Birthtopic}   Gross and bloody {Birthtopic} Icon_minitimevr 9 sep 2016 - 16:28

Er was niets te zien; haar ogen waren nog dicht geplakt en alles wat ze wist, was puur op de tast. Ze moest haar weg door de wereld horen en voelen. Elke keer als ze naar adem hapte, piepten haar longen hoorbaar. Ondertussen was ze nog steeds aan het rillen en had ze het ontzettend warm en ongelooflijk koud tegelijkertijd. Toch wist ze zichzelf naar haar moeder te waggelen. Haar moeder die haar eigenlijk helemaal niet had gewild. Toch drukte de grijze kitten zich stevig tegen de zwart-witte kattin aan om zoveel mogelijk van haar lichaamswarmte te kunnen profiteren. Net als haar andere sibblings zocht ze naar de bron van voedsel die ze zo hard nodig had. Instinctief vond ze één van de tepels van haar moeder en begon gulzig te drinken. Ook al had ze zelf geen idee wat er aan de hand was, haar lichaam wist precies wat het nodig had om te herstellen. De koorts was haar lichaam's manier om het virus te bestrijden dat haar neer wilde halen en misschien, héél misschien zou ze het redden.


Gross and bloody {Birthtopic} CbeiWWc
Terug naar boven Ga naar beneden
Stainedkit
StarClan
Gross and bloody {Birthtopic} Giphy
Me <3
46
Actief
Miroir dis-moi qui est le plus beau. Quitte à devenir mégalo. Viens donc chatouiller mon ego

CAT'S PROFILE
Age: I'm dead idiot
Gender: She-cat ♀
Rank:
Stainedkit
BerichtOnderwerp: Re: Gross and bloody {Birthtopic}   Gross and bloody {Birthtopic} Icon_minitimeza 10 sep 2016 - 13:28


You made your mark
Stainedkit


Iets leek niet te kloppen, maar haar gedachten die nog niet helemaal dat besef hadden, zouden er zich geen zorgen om maken. Nee, nu had ze honger en dat was het enigste wat haar nu ook werkelijk vooruit leek te drijven. Eerst moest ze zichzelf wat terugnemen, wat rust nemen van haar drukke acties, haar pijnlijke acties. Het was zo dat ze nu al zwaar vermoeid was, maar ze moest doorzetten, dat wist ze gewoon. Het was instinctief, al dat geen wat ze voelde. Echte gedachten waren het dus niet. Het was als willen overleven... en dat was het eigenlijk ook. Ze spande dan ook haar spiertjes aan en kroop langzaam naar de zoetigheid toe... Ze drukte zich tegen de warme lichaam van haar moeder aan om te gaan drinken... Toen dat ook weldra gebeurde, was ze helemaal niet rustig, maar ruig en wild. Dit was nu van haar en iedereen die het wilde moest maar oprotten.


Gross and bloody {Birthtopic} 34YNDKEr_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Thornfang
Member
Gross and bloody {Birthtopic} Moon_icon_by_plasticumbrella-d36pmmy
Freedje
531
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Thornfang
BerichtOnderwerp: Re: Gross and bloody {Birthtopic}   Gross and bloody {Birthtopic} Icon_minitimedi 11 okt 2016 - 22:00

Terwijl hij door het territory rende vloekte hij inwendig op elke kat die het vertikt had om hem eerder te komen halen. Van wie had hij het weer mogen horen dat ze ging bevallen? Van een Apprentice. Een Apprentice, notabene! Hij wist dat Sinclaw vond dat hij zich te veel druk maakte, maar… maar dat was niet waar. Hij maakte zich niet druk. Zouden de kittens er al zijn? Was alles goed gegaan? Had zijn partner niet te veel pijn geleden? Had ze al namen gegeven aan de kittens? Hoe veel zouden het er zijn? Hij had op twee of drie gegokt, maar meer kittens zou wel fantastisch zijn. Hij snorde al bij het vooruitzicht van meer dan drie kittens die tegen hem aankropen en naar hem opkeken. Thornfang was zo erg bezig met hoe de kittens er uit zouden zien en alle stress verbonden aan het feit dat hij vader zou worden dat hij de tak niet in de weg had zien liggen en dat hij daar dan ook prachtig over struikelde. ‘Oef,’ kreunde hij, maar hij kwam algauw weer overeind. Was dit hoe hij een voorbeeld ging geven aan zijn kittens? Hopelijk had de Apprentice het niet gezien die hem was komen waarschuwen! Maar goed, geen tijd voor dat soort zaken. Eerst naar Sinclaw! Thornfang haastte zich het kamp in, negeerde de boze kreet van een Warrior die net naar buiten wilde gaan en daardoor bijna omver werd gelopen en ging regelrecht naar de Nursery. Zijn ogen werden groot als schoteltjes toen hij maar liefst vier kittens tegen de buik van zijn partner zag liggen. ‘Ze zijn prachtig,’ murmelde hij, zijn stem gevuld met emotie. Hij trippelde naar Sinclaw toe en gaf haar een lik over haar oor. ‘Sorry dat ik er niet eerder was. Je hebt het geweldig gedaan.’ Hij snorde en gaf haar een kopje waarna hij naar de kittens keek. ‘Hoe heten ze?’ Hij gaf alle kittens om de beur een liefdevolle lik over hun kopje waarna hij weer naar zijn partner ging zitten en zijn staart dicht tegen de hare legde.


Gross and bloody {Birthtopic} IzA7F5i
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Gross and bloody {Birthtopic}   Gross and bloody {Birthtopic} Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Gross and bloody {Birthtopic}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: