Thoughts. [&ICECLOUD] - Pagina 2 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Thoughts. [&ICECLOUD]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
Crowfur
Member
Thoughts. [&ICECLOUD] - Pagina 2 DPKsfdL
Freedje
652
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Crowfur
BerichtOnderwerp: Re: Thoughts. [&ICECLOUD]   Thoughts. [&ICECLOUD] - Pagina 2 Icon_minitimema 19 dec 2016 - 14:01

Icecloud koos voor ShadowClan en als hij haar beslissing had mogen maken, had hij precies hetzelfde gedaan. Ze hadden met ThunderClan niet per se ruzie, maar tussen WindClan en ShadowClan hingen er wel meer spanningen. Hij zei niet dat het goed was als ze ruzie kregen door dit, maar in elk geval waren er toch al wat spanningen en was dat beter dan dat ze ThunderClan ook nog eens op hun dak zouden krijgen. Met RiverClan ging het namelijk ook niet bepaald super en om nu met drie Clans tegelijkertijd ruzie te hebben ging hem een beetje te ver. Tegen één Clan kon hij zijn dochter al amper beschermen, laat staan als drie Clans hun aan zouden vallen. En dus gaf hij een knikje naar Icecloud ten teken dat hij het een goed idee vond, maar voordat hij antwoord kon geven op hoe ze het aan zouden pakken, hoorde hij dat de hond dichter en dichter kwam. ‘Ren!’ riep hij dus naar haar in plaats van te antwoorden. Hij dacht na. Hun enige kans was eigenlijk de prooi die ze gevangen hadden, maar hij wilde niet zonder prooi en met alleen maar slecht nieuws terugkeren naar het camp. ‘Als we geluk hebben is er een patrol van ShadowClan in de buurt waardoor de hond zijn aandacht getrokken wordt,’ zei hij hijgend tegen Icecloud. ‘Zo hoeven we onze prooi niet te gebruiken en moeten zij er nog steeds mee dealen.’ Hij keek over zijn schouder en zag dat de hond – een groot beest – hun richting op kwam rennen. Hij merkte dat hij wel genoeg afstand tussen hun kon houden omdat hij gewend was om minutenlang achter konijnen aan te rennen, maar kon hij dat ook van Icecloud zeggen? ‘Laten we snelheid maken,’ mauwde hij. ‘Ik weet een gedeelte van ShadowClan territory waar veel bomen staan. Als we genoeg snelheid maken en op het laatste moment beiden van ons pad wijken, knalt hij misschien tegen één van de bomen in ShadowClan territory. Dan hebben wij genoeg kans om veilig weg te komen voordat hij bij zinnen komt.’ Een beter plan had hij niet.


Thoughts. [&ICECLOUD] - Pagina 2 Eago44
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icecloud
StarClan
Thoughts. [&ICECLOUD] - Pagina 2 DPKsfdL
Cynthia
313
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless (110 moons)
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Icecloud
BerichtOnderwerp: Re: Thoughts. [&ICECLOUD]   Thoughts. [&ICECLOUD] - Pagina 2 Icon_minitimedi 27 dec 2016 - 16:37

De hond kwam dichterbij merkte ze op en voor ze dan ook echt een antwoord van de kater naast haar kreeg zei deze dat ze moesten rennen en dat deed ze dan ook. Ze zette zich af tegen de grond en begon in de richting van Shadowclangebied te rennen. Er was nog afstand tussen hen en de hond en toen Crowfur dan ook zei dat ze snelheid moesten maken knikte ze voor ze haar pas versnelde. Snel was ze nog wel, maar of ze het vol zou houden tot de grens was de vraag. Het lag er natuurlijk aan of de hond hun ook nog constant zou blijven volgen en of deze niet ook moe zou worden, maar of ze het lang vol zou houden op deze snelheid wist ze niet. Ze hijgde dan ook toen ze luisterde naar de woorden van Crowfur. Met geluk kwamen ze inderdaad een Shadowclanpatrol tegen, maar daar vertrouwde ze niet op, dus dan moesten ze het met de bomen doen. De vraag was dan wel of de hond zo dom was om tegen één op te lopen. "Dat moeten we dan maar proberen." Bracht ze er hijgend uit. Ze zou zo lang doorgaan als ze kon en anders zou het toch vechten gaan worden.


Thoughts. [&ICECLOUD] - Pagina 2 Smwwmp

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowfur
Member
Thoughts. [&ICECLOUD] - Pagina 2 DPKsfdL
Freedje
652
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Crowfur
BerichtOnderwerp: Re: Thoughts. [&ICECLOUD]   Thoughts. [&ICECLOUD] - Pagina 2 Icon_minitimema 2 jan 2017 - 14:20

Crowfur wierp een blik naar opzij. Hij had gedacht dat Icecloud het nu wel moeilijk zou gaan krijgen, maar voor haar leeftijd deed ze het prima. Hij maakte een mental note dat hij dat na heel het gedoe met de hond – en als ze hier levend uit zouden komen – dat ook tegen haar zou zeggen. Hij merkte dat hij de she-cat echt wel aardig vond en dat het idee dat haar iets zou overkomen ervoor zorgde dat hij steeds sneller begon te rennen. Hij wilde het liefste de afstand tussen hun verkleinen zodat hij haar kon ondersteunen met zijn lichaam, maar hij moest de afstand er wel in houden omdat ze anders niet konden opsplitsen. De she-cat naast hem begon al te hijgen en Crowfur gaf haar een knikje. ‘Bespaar je de moeite om nog te praten,’ mauwde hij. ‘Concentreer je energie liever op het rennen.’ Hij zou niet willen dat ze haar snelheid zou verminderen enkel en alleen omdat ze vermoeider raakte door tegen hem te praten. Hij wist dat ze op leeftijd begon te raken en dat dit er eigenlijk al te veel aan was, maar op dat moment kon het gewoon niet anders. ‘Nog even,’ moedigde hij haar aan. ‘Ik zie de bomen al in de verte opdoemen.’ Beeldde hij het zich nu in of hoorde hij het blaffen van de hond al minderen? Terwijl hij Icecloud vooruit liet rennen, verminderde hij zelf wat snelheid en zwiepte uitdagend met zijn staart totdat hij de hond weer hard hoorde blaffen van opwinding. Daarna maakte hij opnieuw snelheid en rende niet veel later weer naast de she-cat. De hond was echter door het dolle heen en Crowfur grijnsde in zichzelf. Het was goed dat de hond onvoorzichtig begon te worden. Dat heen en weer zwiepen met zijn staart had de truc wel goed gedaan, zeg. Zijn klauwen duwden zich steeds harder af in het gras terwijl hij snelheid probeerde te maken en plotseling zag hij de bomen opdoemen. ‘Wacht op mijn teken,’ mauwde hij. Hij wachtte tot ze dichtbij genoeg waren. ‘Nu!’ riep hij. Op hetzelfde moment week hij voor de boom uit en maakte een scherpe bocht naar rechts om vervolgens weer terug naar het punt te rennen waar ze daarnet renden, maar dan de andere richting op. Over zijn schouder keek hij of alles oké was met Icecloud.


Thoughts. [&ICECLOUD] - Pagina 2 Eago44
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icecloud
StarClan
Thoughts. [&ICECLOUD] - Pagina 2 DPKsfdL
Cynthia
313
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless (110 moons)
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Icecloud
BerichtOnderwerp: Re: Thoughts. [&ICECLOUD]   Thoughts. [&ICECLOUD] - Pagina 2 Icon_minitimezo 26 feb 2017 - 14:55

Crowfur vertelde haar niet te praten en te focussen op het rennen, dat ze daar haar energie voor nodig had. Hoe hard ze het ook haatte om dat toe te geven, was ze niet van plan om haar energie nu voor iets te gebruiken waar ze het niet voor nodig had en dus knikte ze. Het was tenslotte al wat dat ze nog deze snelheid kon halen, ze had al genoeg katten in haar leven gezien die daar zelfs niet meer de energie voor hadden. Dat was echter niet waar ze nu bij stil moest staan, het was tenslotte niet iets waar ze aan wilde denken en al helemaal niet aan alle katten die ze al was verloren in de tijd. Ze hield haar ogen naar voren gericht tot ze de bomen op zag doemen in de verte. Ze kon in haar ooghoeken zien dat Crowfur zijn snelheid kort verminderde, maar besloot om zelf op hetzelfde tempo door te rennen. Vragen deed ze er ook niet naar en ze knikte alleen maar toen hij beval op zijn teken te wachten. Bij zijn teken week ze snel uit in tegengestelde richting van de kater, het ging niet op de meest soepele manier, maar ze wist haarzelf toch snel om te draaien en weer terug te rennen in dezelfde richting als waar ze vandaan waren gekomen. Ondertussen hijgde ze al een stuk zwaarder, maar toch durfde ze een blik over haar schouder te werpen om te kijken of de hond ook daadwerkelijk tegen de boom was opgebotst.


Thoughts. [&ICECLOUD] - Pagina 2 Smwwmp

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowfur
Member
Thoughts. [&ICECLOUD] - Pagina 2 DPKsfdL
Freedje
652
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Crowfur
BerichtOnderwerp: Re: Thoughts. [&ICECLOUD]   Thoughts. [&ICECLOUD] - Pagina 2 Icon_minitimezo 26 feb 2017 - 16:21

Het was een goed idee geweest om Icecloud niet al te veel te laten praten; hij kon het hijgen van de she-cat tot hier horen. Hoewel ze een senior warrior was en nog steeds formidabele snelheden kon bereiken voor haar leeftijd, was het nu ook weer niet zo dat ze echt géén last had van haar oudere leeftijd. En dat kon ook niet anders, want op een gegeven moment begon je lichaam toch wel wat af te takelen naarmate je ouder werd. Hij zou het binnen de kortste keren nog niet meemaken, maar hij wist dat er katten waren die er binnenkort wel last van zouden krijgen en katten die er natuurlijk al last van hadden. Het was daarom ook zo belangrijk dat elders zich op het juiste moment terugtrokken in de elders’ den en zich vanaf dan lieten verzorgen door de apprentices. Hij had het als apprentice zijnde zelf ook nooit leuk gevonden als hij teken moest weghalen bij een zeurende, mopperende elder, maar hij had wel altijd het belang ervan geweten en dat was ook zeker iets wat hij wilde overbrengen naar zijn dochter. De gedachte aan zijn dochter gaf hem de energiestoot die hij nodig had om te blijven rennen, maar een korte blik over zijn schouder leerde hem dat de hond tegen de boom was geknald. Het beest bleef jankend en versuft op de grond zitten en Crowfur kon het niet laten om te lachen. Hij zorgde dat de afstand tussen Icecloud en hem kleiner werd en tikte met zijn staart tegen haar flank aan om haar aandacht te trekken, want hij zag dat haar blik ook was gericht op de hond. ‘Laten we ons verbergen bij de Outlook Rock,’ mauwde hij. ‘Vlak onder de Outlook Rock heb je toch dat hele kleine heuveltje en dat bedekte plekje dat zich tussen de rots en dat heuveltje in bevindt? Daar zal hij ons nooit vinden en zeker niet in de staat waar hij zich nu in bevindt. Hopelijk gaat hij dan weg van ons territory of heeft hij de geur van ShadowClan te pakken en gaat daar eens een kijkje nemen.’ Met zijn staart op haar flank begeleidde hij haar naar de schuilplaats toe en liet haar eerst gaan. Hij wilde geen risico’s nemen met de toch wel wat uitgeputte senior warrior, al wilde ze dat waarschijnlijk niet toegeven.


Thoughts. [&ICECLOUD] - Pagina 2 Eago44
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icecloud
StarClan
Thoughts. [&ICECLOUD] - Pagina 2 DPKsfdL
Cynthia
313
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless (110 moons)
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Icecloud
BerichtOnderwerp: Re: Thoughts. [&ICECLOUD]   Thoughts. [&ICECLOUD] - Pagina 2 Icon_minitimezo 26 feb 2017 - 17:51

De hond was tegen de boom aan geknald en zat er nu wat versuft te janken. Wat betekende dat ze de kans hadden om weg te komen. Ze draaide haar kop weer terug toen ze een staart op haar flank voelde en zag Crowfur naast haar. Het was wel een slim plan om naar de Outlook Rock te gaan, want daar was inderdaad een plek waar ze zich zouden kunnen verschuilen. Ze knikte dan ook en begon de richting uit te gaan van de Outlook Rock. Ze vertrouwde er eigenlijk wel op dat de hond hen niet meer zou volgen, maar ze konden er natuurlijk niet volledig zeker van zijn. Toch kon ze wel een plek gebruiken om even uit te rusten en dan was de Outlook Rock zeker een goede plek om het daar te doen. Ze zag de rots gelukkig al snel opdoemen en ging meteen op de plek af die Crowfur bedoelde. Ze wist kende het territorium tenslotte goed, na de lange tijd die ze al geleefd had en dit was dan ook zeker niet minder bekend bij haar. Eenmaal aangekomen liet ze zich op de grond vallen en nam ze diepe teugen lucht naar binnen om haar ademhaling weer wat te kalmeren. Ze begon haar poten nu ook te voelen, een branderig gevoel en ze dacht dan ook niet dat ze haar nu meteen weer zouden kunnen dragen. Ze liet haar blik echter naar Crowfur gaan en langs hem heen. "De hond is ons niet gevolgd toch?" Vroeg ze zodra ze erop vertrouwde dat ze de zin kon uitspreken.


Thoughts. [&ICECLOUD] - Pagina 2 Smwwmp

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowfur
Member
Thoughts. [&ICECLOUD] - Pagina 2 DPKsfdL
Freedje
652
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Crowfur
BerichtOnderwerp: Re: Thoughts. [&ICECLOUD]   Thoughts. [&ICECLOUD] - Pagina 2 Icon_minitimema 13 maa 2017 - 19:18

Crowfur begon zich een beetje schuldig te voelen om het feit dat hij haar zo hard mee had laten rennen. Misschien had hij haar beter eerst op deze schuilplaats kunnen wijzen en dan zelf kunnen proberen om de hond om de boom heen te leiden. Maar zou dat gelukt zijn in zijn eentje? Ze hadden de tactiek immers vrij goed met hun tweeën uit kunnen voeren en het hielp ook zeker dat de hond zijn aandacht over hun verdeeld had. Als de hond zich immers bezig moest houden met twee doelwitten, werd het ook verwarrender voor hem als ze opeens uitweken en hij niet meer het volle concentratievermogen had om af te remmen. Nou ja. Het had geen zin om daar nu over na te denken, want ze waren nu veilig en wel. Icecloud zou haar ademhaling heus wel weer oppikken en dan zou ze zich beter voelen. Hij keek over zijn schouder naar de plek waar ze gerend hadden om van de hond af te raken. Het leek erop dat de hond verward was over het feit dat hij hun niet meer kon vinden. Het beest hief zijn massieve kop op en Crowfur voelde even een huivering door hem heen gaan toen hij de tanden vanaf hier al kon zien blinken. ‘Het is duidelijk in de war,’ mompelde hij naar Icecloud. ‘En het heeft zijn aandacht gericht naar ShadowClan territory. Misschien hebben we dan toch geluk en komt er net op dat moment een patrol voorbij of zo.’ De hond leek de zoektocht naar hun in elk geval opgegeven te hebben en Crowfur draaide zijn kop naar Icecloud. ‘Ik denk dat we veilig zijn, maar laten we hier nog even wachten voor de zekerheid.’ En natuurlijk zei hij dat ook omdat ze dan kon rusten, maar dat ging hij niet direct tegen haar zeggen. Ze was immers een senior warrior en die werden niet graag gewezen op hun minder goede uithoudingsvermogen, hoewel Icecloud prima gerend had en het fantastisch volgehouden had. ‘Gaat het met jou weer een beetje? Niet te veel pijn met ademen of niet te veel pijn in je poten?’ Hij keek de senior warrior zorgelijk aan.


Thoughts. [&ICECLOUD] - Pagina 2 Eago44
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icecloud
StarClan
Thoughts. [&ICECLOUD] - Pagina 2 DPKsfdL
Cynthia
313
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless (110 moons)
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Icecloud
BerichtOnderwerp: Re: Thoughts. [&ICECLOUD]   Thoughts. [&ICECLOUD] - Pagina 2 Icon_minitimezo 23 apr 2017 - 22:01

Icecloud was opgelucht dat de hond niet achter hun aan leek te komen en afgeleid was door het Shadowclan territorium. Ze vond het echter geen slecht idee om nog even te wachten om er zeker van te zijn dat de hond weg zou zijn. Ze had namelijk geen zin om nog een keer een sprint te moeten trekken om van de hond weg te komen. Haar uithoudingsvermogen was tenslotte niet de beste meer, ook al haatte ze om het toe te geven. "Wachten klinkt als een goed idee." Zei ze dan ook. Ze liet haar blik ondertussen wel wat rond gaan om er zeker van te zijn dat ze hier de enige waren en dat er niet nog een ander gevaar in de buurt was. Bij de vraag over hoe het ging knikte ze. Ze voelde zich al wat meer uitgerust, ook al zou ze niet meteen weer willen gaan rennen. "Geen pijn op het moment." Voegde ze eraan toe, maar ze wist dat als ze nog een poging zou gaan doen om te rennen dat de spierpijn in haar poten wel zou gaan komen, dat was echter iets dat ze achterwege hield. "We kunnen zo denk ik wel beter terug naar het kamp gaan." Ze had geen idee hoe lang ze al van het kamp weg was geweest, maar ze wist dat ze ook niet te lang weg zouden kunnen blijven.


Thoughts. [&ICECLOUD] - Pagina 2 Smwwmp

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowfur
Member
Thoughts. [&ICECLOUD] - Pagina 2 DPKsfdL
Freedje
652
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Crowfur
BerichtOnderwerp: Re: Thoughts. [&ICECLOUD]   Thoughts. [&ICECLOUD] - Pagina 2 Icon_minitimezo 7 mei 2017 - 21:10

Het was een goed idee geweest om zijn vraagstelling zo subtiel mogelijk te laten klinken. Hoewel Icecloud niet de typische elder leek die hem ervoor uit zou schelden – daar zag ze er ook gewoon te lief voor uit – was het nu ook weer niet dat het haar gevoelens niet kon kwetsen als hij er niet subtiel over was. Ze wist waarschijnlijk dat ze ouder werd en dat ze, hoewel ze veel ervaring had opgedaan de afgelopen moons, uiteindelijk alleen nog maar achteruit kon gaan. En dat was waarschijnlijk een vreselijk iets om zich te beseffen. Hij had er voorlopig nog geen last van, want het zou nog wel even duren eer dat hij elder zou worden. Hij hoopte dat als hij elder geworden zou zijn dat zijn dochter een mooi leven had. Hopelijk zou ze single door het leven gaan omdat hij geen enkele tom die zich momenteel in de WindClan bevond waardig genoeg achtte om haar partner te kunnen zijn, maar dat was zijn mening. Crowfur richtte zijn aandacht op Icecloud toen zij begon te spreken. “Mooi zo,” sprak hij en hij klonk oprecht. “Ik zal de volgende keer als we gaan jagen beter op proberen te letten, Icecloud. Ik heb het gevoel dat ik je onnodig in gevaar heb gebracht. Je bent misschien een elder, maar voor mij ben je even waardig voor de Clan als een apprentice.” Hij gaf een respectvol knikje naar haar en keek vervolgens op toen hij geblaf hoorde. Hij meende ook de verschrikte stemmen van een paar ShadowClanners te horen, maar dat wist hij niet zeker. Hij tikte Icecloud zacht aan met zijn staart. “Laten we nu gaan,” fluisterde hij. “Hij lijkt erop dat een patrol is langsgekomen en de hond heeft opgemerkt. Als we nu gaan, voorkomen we dat die hond naar ons rent.” Hij vond het erg om te zeggen, maar hij hoopte dat de ShadowClanners nog wel even bezig zouden zijn met de hond te bevechten. Zo konden zij rustig ontsnappen. “Ga jij maar eerst,” zei hij en hij wachtte tot ze hem voor zou gaan. Zijn blik hield hij strak naar haar zodat ze niet zou aandringen om zelf eerst te gaan.


Thoughts. [&ICECLOUD] - Pagina 2 Eago44
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icecloud
StarClan
Thoughts. [&ICECLOUD] - Pagina 2 DPKsfdL
Cynthia
313
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless (110 moons)
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Icecloud
BerichtOnderwerp: Re: Thoughts. [&ICECLOUD]   Thoughts. [&ICECLOUD] - Pagina 2 Icon_minitimezo 14 mei 2017 - 11:39

Crowfur was in haar ogen niet de enige die beter had moeten opletten met de hond, zijzelf had het ook aan moeten kunnen zien komen en dat had ze ook niet gedaan. Het feit dat ze ouder was had daar niks mee te maken, ze had zelf ook oplettender moeten wezen. "Ik had zelf ook beter op moeten letten." Was dan ook het enige dat ze erover zei. Ze wilde namelijk geen discussie aangaan over wie er meer schuld in dit had, want eigenlijk hadden ze er beide schuld in. Alleen was ze niet van plan om de kater alles op zich te laten nemen. Ze liet haar blik in de richting van waar de hond was gaan, zodra Crowfur de opmerking maakte over de mogelijke patrouille, echter kon ze het zo snel niet zien, maar ze vertrouwde erop dat de kater gelijk had. Ze knikte dan ook kort als acceptatie dat zij eerst zou gaan, ze wist namelijk dat Crowfur niet zou toestaan dat ze als laatste ging en dat zou ze nu dan ook accepteren. Daarom zette ze al snel koers richting het kamp, voor een moment omkijkend of Crowfur zou volgen, maar richtte daarna haar blik weer naar voren. Ze wist vrijwel zeker dat de hond niet zou gaan volgen, maar toch hield ze haar zintuigen op scherp voor het geval er nog wat anders zich mocht voordoen.


Thoughts. [&ICECLOUD] - Pagina 2 Smwwmp

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowfur
Member
Thoughts. [&ICECLOUD] - Pagina 2 DPKsfdL
Freedje
652
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Crowfur
BerichtOnderwerp: Re: Thoughts. [&ICECLOUD]   Thoughts. [&ICECLOUD] - Pagina 2 Icon_minitimevr 19 mei 2017 - 13:16

Crowfur kon het niet laten om even met zijn ogen te rollen ondanks de ernst van de situatie. Hij wist dat Icecloud minstens even trots moest zijn als hijzelf en dat ze een kans om de schuld op zich te nemen niet voorbij liet gaan. Op dat vlak waren ze misschien beiden koppig aangelegd, maar ze hadden er nu niks aan om daarover te gaan discussiëren. In plaats daarvan liep Icecloud voor hem uit en hield hij zijn mond. Dadelijk zorgde hij ervoor dat de hond zijn aandacht alsnog op hun zou vestigen en dan zaten ze pas echt goed in de problemen. Geen enkel Clanmate wist dat ze hier waren en dat zich een hond in hun territory bevond. En als ze het al te weten zouden komen, zou niemand daar echt gealarmeerd door zijn. WindClan woonde nu eenmaal dicht in de buurt van Twolegs en een hond in hun territory was maandelijkse of in aparte gevallen zelfs wekelijkse kost. Het was gewoon een kwestie van goed uitkijken en goed de ogen openhouden terwijl je je manoeuvreerde over het territory. Hij hield zijn blik strak op de hond gericht terwijl hij achter Icecloud uit de soort van inkeping kwam en volgde haar mee in de richting van het camp. Hij zag aan de behoedzame manier van lopen dat de she-cat voor hem al even oplettend was als hijzelf. Hoewel ze niet in de richting van de hond keek, was het duidelijk dat ze in actie zou schieten zodra er iets mis zou gaan. Maar er ging niks mis. Het gehijg van hond verdween achter hun en Crowfur kon zelfs de stem van een Twoleg horen die zijn hond waarschijnlijk terug kwam halen. Hij hoopte dat beiden zo snel mogelijk verdwenen van hun territory. “Het is toch niet te geloven,” mopperde hij. “Ik wilde dat die honden even slim waren om onze geurmarkeringen op te merken en te respecteren als dat de andere Clans dat doen.” Hij onderdrukte een zucht. “We hebben echt geluk gehad. Het is ook niet iets dat we kunnen vermijden of zo, maar ik hoop gewoon dat ze ons camp nooit zullen ontdekken.” Hij liep inmiddels naast de she-cat omdat hij er vrij zeker van was dat het gevaar nu wel was geweken. “Ik hoop dat een paar van onze Clanmates wat prooi hebben kunnen vangen vandaag, want wij hadden best wel veel pech.”


Thoughts. [&ICECLOUD] - Pagina 2 Eago44
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icecloud
StarClan
Thoughts. [&ICECLOUD] - Pagina 2 DPKsfdL
Cynthia
313
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless (110 moons)
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Icecloud
BerichtOnderwerp: Re: Thoughts. [&ICECLOUD]   Thoughts. [&ICECLOUD] - Pagina 2 Icon_minitimema 12 jun 2017 - 0:12

Haar aandacht werd getrokken door het gemopper van Crowfur over hoe de hond hun geurmarkeringen niet kon respecteren en het deed haar lichtelijk glimlachen. Het was tenslotte iets dat ze wel had geleerd met de tijd, honden deden wat ze zelf wilden en vaak zonder er al te veel over na te denken als ze eerlijk was. "Honden denken niet echt naar mijn gevoel, ze zien vaak maar één doel en gaan daar achterna." Zei ze. "De kans dat ze ons kamp dan ook zullen vinden schat ik niet groot in en als het goed is zorgt iedereen er ook voor dat ze een hond niet richting het kamp leiden." Net zoals zij vandaag hadden gedaan. Het was inderdaad wel waar dat ze nu niet veel geluk hadden gehad met de prooi en dat allemaal door die hond. "Het is inderdaad jammer, ik had gehoopt toch wat mee terug te kunnen brengen." Alleen dat was in de soep gelopen en ze was ook niet van plan om nog lang in het territorium te blijven na wat er was gebeurd. Teruggaan naar het kamp leek haar nog steeds het veiligste.


Thoughts. [&ICECLOUD] - Pagina 2 Smwwmp

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowfur
Member
Thoughts. [&ICECLOUD] - Pagina 2 DPKsfdL
Freedje
652
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Crowfur
BerichtOnderwerp: Re: Thoughts. [&ICECLOUD]   Thoughts. [&ICECLOUD] - Pagina 2 Icon_minitimedi 20 jun 2017 - 14:44

Crowfur gaf een kort knikje toen Icecloud aangaf dat honden niet echt dachten. “Ik denk dat we ons pas echt zorgen moeten gaan maken op de dag dat ze dat inderdaad wel gaan doen,” grinnikte hij. Dat zou een ramp zijn. Het was immers waar dat honden maar één doel zagen en daar dan achterna gingen terwijl katten toch wel beter wisten dan blindelings een spoor te volgen. Op dat vlak was hij dus heel erg blij dat hij een kat was. Hij wilde zich niet voorstellen hoe het moest zijn als je geboren werd als een dier dat enkel zijn prooi volgde zonder er goed over na te denken. “Wat me trouwens op het idee brengt dat alle beginnende mentors zeker op de hoogte gesteld moeten worden van het feit dat ze de apprentices van te voren duidelijk informeren over de hond en ook duidelijk aanhalen dat de apprentice de hond nooit naar het camp mag leiden. De richtingen van het camp moeten door de desbetreffende mentor dus heel goed aangegeven worden.” Hij trok kort met zijn oortje. Meestal wisten de apprentices dat zelf wel en hielden ze het dus zelf in de gaten, maar je had er altijd bij die veel te enthousiast aan hun training begonnen en dan zo’n fouten wel eens konden maken. Hij had echter nog van geen geval gehoord waarbij het echt mis was gegaan. Gelukkig maar. “Met die hond in de buurt wil ik het niet riskeren om nu nog iets te gaan zoeken,” mauwde hij. “Ze zullen het vast wel begrijpen dat we niks hebben kunnen vangen voor vandaag.” Hij voelde zich lichtelijk opgelucht toen hij het camp al in zicht zag komen. “Laten we morgen pas naar Everstar gaan,” miauwde hij. “Het heeft geen zin als we nu onnodige interesse en onrust gaan opwekken onder de senior warriors en de kans lopen dat het zo verspreid wordt onder de andere katten. Bovendien begint het al laat te worden en het leek er niet op dat er nog meer honden in de buurt waren.” Hij keek Icecloud kort aan. “Of vind jij dat we het nu al wel moeten melden?”


Thoughts. [&ICECLOUD] - Pagina 2 Eago44
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Thoughts. [&ICECLOUD]   Thoughts. [&ICECLOUD] - Pagina 2 Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Thoughts. [&ICECLOUD]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Outlook Rock-
Ga naar: