Loyal to the strongest (Rangers) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Loyal to the strongest (Rangers)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Crowdive
Member
Loyal to the strongest (Rangers) ZdVnvaz
»Quinty«
71
Actief
To fear death is a choice

CAT'S PROFILE
Age: 55 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Crowdive
BerichtOnderwerp: Loyal to the strongest (Rangers)   Loyal to the strongest (Rangers) Icon_minitimema 5 sep 2016 - 16:17

De kater zat in de halve schemerig onder de boom te wachten. Hij had een paar katten uitgezocht en ieder voor zich een opdracht gegeven om hem te ontmoeten op dit tijdstip. Of nou ja, eigenlijk iets later. Opvallend genoeg was hij aan de vroege kant, waardoor hij nog even tijd had om rustig te blijven zitten en zijn woorden zorgvuldig te kiezen. Dit was 't moment dat hij zorgvuldig te werk moest gaan, als er nu iets fout zou lopen, zou hij zijn aanhang verliezen en was zijn hele plan voor niets geweest. Er hing een duistere blik in zijn helder blauwe ogen, die als enige nog te zien waren in de schemering. Het zorgde net voor dat beetje spanning, terwijl hij geduldig wachten op de katten die hij had uitgezocht.

[+The Ranger Crew, volgorde maakt niet uit c:]


Loyal to the strongest (Rangers) EnnwtLi
"But make no mistake about it, whatever future this place has left, I'm it."
[The Rangers are looking for new Crew members]
Terug naar boven Ga naar beneden
Sinclaw
Dark forest
Loyal to the strongest (Rangers) Zw2fckP
Michelle
1791
Actief
She wears strength and darkness equally well, the girl have always been half goddess, half hell.

CAT'S PROFILE
Age: 48 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Sinclaw
BerichtOnderwerp: Re: Loyal to the strongest (Rangers)   Loyal to the strongest (Rangers) Icon_minitimema 5 sep 2016 - 16:28

Waarom had ze deze uitnodiging precies geaccepteerd? Ze wist het niet helemaal. Ze had nooit veel contact gehad met Crowdive en had verwacht dat hij net zoals de meeste andere haar eigenlijk maar niets vond. Dus de uitnodiging om haar kittens tijdens het schemer donker achter te laten en hem te ontmoeten had vreemd in haar oren geklonken. Toch had interesse de zaak gewonnen en had ze de vier poesjes maar bij een andere queen gedumpt om zich nu een weg door het dennenbos te werken. Toen ze de donkere tabby in beeld kreeg hief de zwart witte poes iet wat arrogant haar kopje terwijl ze naar hem toe stapte. "Wat was het nut van zo ver van het kamp afspreken Crow?" Koeltjes sprak ze haar stem ruw en hard zoals deze altijd al was geweest terwijl ze ging zitten tegenover hem haar extreem lange pluizige staart over haar brede klauwen krullend.


Loyal to the strongest (Rangers) CsvhKMJ
Terug naar boven Ga naar beneden
Winddancer
StarClan
Loyal to the strongest (Rangers) Miniava
Bunny
2607
Actief
"They say there are two really loud noises in the world - a bang when you expected a click, and a click when you needed a bang"

CAT'S PROFILE
Age: Ageless (24,5 moons)
Gender: She-cat ♀
Rank:
Winddancer
BerichtOnderwerp: Re: Loyal to the strongest (Rangers)   Loyal to the strongest (Rangers) Icon_minitimema 5 sep 2016 - 17:23

De jonge tabby was verbaasd maar ook enthousiast geweest toen Crowdive naar haar toe kwam met de vraag - nu ja, misschien eerder opdracht - om hem te ontmoeten op deze plek op dit exact tijdstip. dat was ook waarom ze er nu op af liep. Ze zag hem al staan, samen met Sinclaw, die blijkbaar haar kits hiervoor achtergelaten had. Er stond een vragende maar ook ietwat enthousiaste blik in haar bladgroene ogen. Ze vroeg zich af waarom ze naar hier moest komen, maar Winddancer wist wel dat zowel Crowdive als Sinclaw sterke en misschien zelfs gevreesde katten waren in hun clan. Van de bruine kater vielen vooral zijn blauwe ogen op in het schaduwplekje waar hij zich gezet had, en er lag een duistere blik in. Sinclaw zat naast hem, haar pluizige staart over haar zwart-witte poten gekruld. Een beetje ongemakkelijk ging ze ook zitten, niet vlak naast hen maar ook niet ver weg. De grote poes deed haar best om haar ongemakkelijkheid te verbergen en dat lukte ook redelijk; ze was net zo goed als de twee warriors die ouder waren dan hen, ook al was ze jonger. Ze had geen enkele reden om nerveus of ongemakkelijk te zijn. Winddancer knikte hen allebei eens toe ter begroeting en keek toen naar Crowdive, die hun immers uitgenodigd had, met een nieuwsgierige blik aan.


Loyal to the strongest (Rangers) 6Gt25F7
Terug naar boven Ga naar beneden
Venomfeather
Member
Loyal to the strongest (Rangers) 2cy4rkg
Mehee (Luca)
58
Actief
I'm stuck in the moment, dear.

CAT'S PROFILE
Age: 43 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Venomfeather
BerichtOnderwerp: Re: Loyal to the strongest (Rangers)   Loyal to the strongest (Rangers) Icon_minitimedi 6 sep 2016 - 20:19

Hij was blij geweest met de uitnodiging en had die dan ook zonder twijfel geaccepteerd. Een bezigheid was altijd fijn en zeker als dat de clan hielp, wat vast wel zo zou zijn. Venom had Crowdive nog nooit echt gesproken maar wist dat de kater Shadowclan graag zag groeien, net zoals hij zelf. De zon scheen scherp in zijn ogen en hij kneep deze even dicht terwijl hij het kamp verliet en richting de afgesproken plek toe liep. Het duurde niet lang of de kater zag de bekende schimmen van een aantal verschillende katten. Venom ging er vanuit dat zij alle ook uitgenodigd waren en versnelde zijn pas om zich er snel bij toe te voegen. Sinclaw, Crowdive en Winddancer zaten er al. Er was duidelijk een soort van spanning te voelen, maar de grote kat trok zich er niet veel van aan. Hij zou zich hier gewoon instorten en er wat van maken. Venom plaatste zich naast de jongere poes Winddancer en knikte als begroeting naar hun allemaal. "Hoeveel nog?" miauwde hij op een zachte toon.


Venomfeather

It's just a moment, dear
Terug naar boven Ga naar beneden
Beechlegs
Member
Loyal to the strongest (Rangers) DPKsfdL
Paprikachips
26
Actief
Oh, happy day!


CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Beechlegs
BerichtOnderwerp: Re: Loyal to the strongest (Rangers)   Loyal to the strongest (Rangers) Icon_minitimewo 7 sep 2016 - 22:22

Beechlegs had een vogel in zijn mond. Hij was opgeroepen door Crowdive. Ze hadden afgesproken aan de Burnt Sycamore. De donkere bossen flitste voorbij. Moerasland trok aan zijn poten. Daarna zette hij zijn rode poten eindelijk op de stoffige grond van het gebied. Er hing nog een vage Bloodclan geur. Hij vroeg zich af of ze daarom afgesproken hadden. De grote brede kater sprong op de omgevallen boomstam. Hij was een genie, niet alleen in brein maar ook in springen. Niet voor niets noemde ze hem Jumper. Zijn tweekleurige ogen scanden het gebied af, maar de geur liet hem ontdekken. Het was Crowdive. Net wilde hij af de stam springen toen er drie andere katten zich verzamelden. Hij sprong naast de bruin gestreepte kater. "Hoeveel nog?" Hij begroette niemand, hij was niet echt een persoon voor een leuke hallo. Sceptisch keek hij naar Venomfeather. "Dat hangt af van hoeveel Crowdive heeft opgeroepen." Zeer zakelijk en feitelijk zoals altijd.


Be kind,
for everyone you meet 
is fighting a hard battle
Loyal to the strongest (Rangers) 62eff410
Terug naar boven Ga naar beneden
Timberlion
Member
Loyal to the strongest (Rangers) Sugaa
Dani
26
Actief
"I can’t live like a dog when I’m born to be a tiger"

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Timberlion
BerichtOnderwerp: Re: Loyal to the strongest (Rangers)   Loyal to the strongest (Rangers) Icon_minitimedo 8 sep 2016 - 18:08

Een oudere kater had hem uitgenodigd op deze avond. Crowdive was zijn naam. Er was niets dat hij deed rond die tijd of dat hij iets achterliet in het kamp. Nee hij was een kater die aardig vaak alleen was. Niet dat hij andere katten niet mocht, zo ging het gewoon in zijn leven. Hij had zijn broer Seversnake wel, maar die was dezelfde leeftijd en kon prima voor zichzelf zorgen.
De kater kwam aan en zag 5 katten al zitten. Was hij laat? Naja daar ging hij zich dan geen druk meer over maken. Vanaf een afstandje kon hij iemand horen vragen hoeveel er nog zouden komen en hij keek de oudere kater, Venomfeather, kort strak aan. Maar de blik ging over de rest van de katten zodra hij aan kwam lopen. Beechlegs, Venomfeather, Winddancer, Sinclaw & het persoon die ze had uitgenodigd, Crowdive. Wat moest dit voorstellen?


OOC -- Had het over het hoofd gezien sorry. :'D


Loyal to the strongest (Rangers) V8odw1
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Loyal to the strongest (Rangers)   Loyal to the strongest (Rangers) Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Loyal to the strongest (Rangers)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Burnt Sycamore-
Ga naar: