Far away 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Far away

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Snowdrop
StarClan
Far away Tumblr_odaoy3Ko7X1u49zhho1_400
The A Doc
2731
Actief
Je t'aime, je t'aime toujour... I am forever yours.

CAT'S PROFILE
Age: Ageless ♥
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Snowdrop
BerichtOnderwerp: Far away   Far away Icon_minitimewo 7 sep 2016 - 20:37


Waarom ze zo ver van huis was afgedwaald was haar een raadsel gebleven, tot ze besefte dat ze een haas achterna was gelopen. Niet veel later was ze tot het besef gekomen dat ze niet meer zo snel was als vroeger. Ze was nog maar 5 jaar verdomme, aka 60 moons. Het was niet dat ze bejaard was of iets in die trant... Nee, ze was gewoon wat achter doordat ze zovaak op haar gat had moeten zitten. Met een zucht ging ze zitten. Ze was niet zo heel ver van het thunderclan gebied, een kort sprintje zou vast genoeg zijn om het terrein zo weer op te gaan. Maar voor nu moest ze even rusten. Hm, het was niet dat ze bang was van een aanval ofzo, maar ah, je wist ergens nooit eh.

-Zuko


Far away RlyUriu3_o
Sleep Tight Snowdrop ♥
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zuko
Member
Far away DPKsfdL
Freedje
225
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Zuko
BerichtOnderwerp: Re: Far away   Far away Icon_minitimewo 7 sep 2016 - 20:46

Een paar snelle bewegingen met zijn poot en hij had alweer twee muizen gevangen. Het aantal muizen die zich soms in zijn schuur bevonden was echt niet meer normaal. Als hij een hele avond zou jagen kon hij soms wel zonder te overdrijven één gedeelte van een Clan voorzien van voedsel. In de winter was het jagen hier ook altijd heel goed. Meestal liet Zuko ze in de zomer met rust zodat ze dikker zouden worden en hij tegen de winter langer kon genieten van zijn prooi dat zich in zijn schuur bevond. Dan kon hij van één muis een hele avond eten en verspilde hij zo dus minder prooi. Natuurlijk ging hij in de winter ook wel jagen omdat hij zijn conditie wel op peil wilde houden, maar helaas had hij geen territory waar hij uitgelaten over kon rennen zoals de Clans dat konden met hun territories. Als hij wilde rennen dan moest hij al goed kijken of hij niet per ongeluk het territory van een ander binnenging. De kater keek op toen hij een geluid hoorde buiten zijn schuur en besloot om te gaan kijken. Hij nam de twee muizen mee. Wie weet was het een kitten of zo dat afgedwaald was en dat honger had. Zuko kon wel zeggen dat hij kittens wel leuk vond. Hij hoopte zelf op een dag namelijk ook wel vader te worden. Maar dan moest hij natuurlijk eerst een partner zien te vinden die hem dit wilde schenken en dat zou er voor voorlopig nog niet inzitten. Hij had namelijk wel een kitten-wens, maar het ironische was dat hij verschrikkelijk bot was tegen poezen die met hem probeerden te flirten. Hij had ook totaal geen idee hoe hij zich dan moest gedragen en het was die onwetendheid dat er voor zorgde dat hij nooit een partner zou krijgen. It’s a sad sad world. De betrad de buitenkant van zijn schuur en keek naar de poes die zich in de buurt van zijn territory bevond. Ze leek al van een oudere leeftijd te zijn en ondanks de geur van de muizen rook hij de geur van ThunderClan, maar gek genoeg ook die van RiverClan. Verbaasd zijnde liet hij de muizen vallen. Was dit zijn moeder? Met een snelle sprong stond hij voor haar en hoopvol keek hij haar aan. ‘Mam?’ vroeg hij hoopvol. ‘Ben jij dat?’
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snowdrop
StarClan
Far away Tumblr_odaoy3Ko7X1u49zhho1_400
The A Doc
2731
Actief
Je t'aime, je t'aime toujour... I am forever yours.

CAT'S PROFILE
Age: Ageless ♥
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Snowdrop
BerichtOnderwerp: Re: Far away   Far away Icon_minitimewo 7 sep 2016 - 20:55


De geur van een rogue kwam haar neus binnen en even spitste ze haar oren en bleef ze alert. Ze wist dat veel rogues vrij vijandig konden zijn, maar er waren ook rogues die aardig konden zijn, dus ze hield zich gewoon alert, niet vijandig, zodat de ander nog opties had om te reageren en ze niet in zijn haren moest vliegen. ‘Mam?’ Ze keek even op, nog ergens na hijgend van het feit dat ze hier naartoe was gesprint. ‘Ben jij dat?’ Eh? Ze kantelde haar kopje wat en trok met haar oren... Wie was deze kat. Ze haalde diep adem en richtte haarzelf wat op. "Het spijt me... Jongeman, maar ik ben je... Moeder niet," zei ze kalm waarna ze even op haar onderlip beet en keek naar hem. "Ik ben Snowdrop.. Thunderclan queen..." vertelde ze kalmpjes terwijl ze hem even inschatte. Zou hij haar nu aanvliegen...?


Far away RlyUriu3_o
Sleep Tight Snowdrop ♥
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zuko
Member
Far away DPKsfdL
Freedje
225
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Zuko
BerichtOnderwerp: Re: Far away   Far away Icon_minitimewo 7 sep 2016 - 21:08

Het kon bijna zijn moeder niet zijn. Haar vacht leek nauwelijks op de zijne en haar oogkleur al helemaal niet. Bovendien zou ze dan veel ouder zijn dan dat hij in gedachten had. Als hij het goed had was zijn moeder nog maar net een Senior Warrior of er al even voorbij, maar deze poes was al wel langer een Senior Warrior. Toch kon het ook aan de andere kant wel zo zijn omdat sommige Queens later begonnen aan kittens. Het zou mooi zijn als het zijn moeder zou zijn. Dan kon hij haar vragen naar zijn broer, zijn vader en zijn zusje. Dan kon hij informeren hoe het met hun ging. Hij zou waarschijnlijk nooit meer terugkeren naar RiverClan, maar het zou mooi zijn als hij wist hoe het met zijn familie zou gaan. Hij was vrij zeker dat ze nog leefden. En ondanks dat hij het verwacht had, gingen zijn oortjes toch lichtelijk teleurgesteld naar achteren toen de poes zich voorstelde als Snowdrop. Ze was inderdaad afkomstig van ThunderClan, maar waarom rook hij dan die vage geur van RiverClan om haar heen? Het leek niet gewoon een geur te zijn van zomaar even daar te gaan, het leek net alsof ze al langere tijd in RiverClan was verbleven, maar dat de ThunderClan haar originele geur was. Zou hij het durven vragen? Eerst moest hij misschien maar zijn reactie uitleggen. Dadelijk dacht ze nog dat hij elke vreemdeling als ‘mama’ bestempelde. ‘Sorry,’ mompelde hij en het klonk lichtelijk beschaamd. ‘Ik ben als kitten gevonden in het woud, maar mijn moeder is afkomstig van RiverClan en ik heb haar nooit leren kennen. Ik dacht voor de één of andere stomme reden dat jij haar was.’ Hij trok ongemakkelijk met zijn oortjes. ‘Je had de RiverClan-geur namelijk om je heen hangen en je stond echt recht voor mijn territory.’ Hij glimlachte beschaamd naar haar. ‘Maar het is leuk om je te leren kennen, Snowdrop van de ThunderClan. Mijn naam is Zuko.'

OOC: Laatste post c: Mocht je zo gek zijn op Snow kunnen we met al m'n acc's wel 'n topic doen tho? xD Ze heeft nu enkel met Ash & Zuko c:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snowdrop
StarClan
Far away Tumblr_odaoy3Ko7X1u49zhho1_400
The A Doc
2731
Actief
Je t'aime, je t'aime toujour... I am forever yours.

CAT'S PROFILE
Age: Ageless ♥
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Snowdrop
BerichtOnderwerp: Re: Far away   Far away Icon_minitimewo 7 sep 2016 - 21:23


De jonge kater leek teleurgesteld en dat was verstaanbaar. Het was namelijk zo dat hij haar had gezien als zijn moeder. Dat kon iedereen wel es fout doen en ze nam het hem niet kwalijk. Hij bleef kalm, waardoor ze zich meteen zorgen maakte om hem. Ze was iemand met een vrij zorgend karakter, zelfs voor buitenstaanders. ‘Sorry,’ Klonk er van de kater af en ze schudde haar hoofd even. "Kan iedereen denk ik wel gebeuren," zei ze rustig. Yeah, vergissingen waren er om gemaakt te worden en eruit te leren... RIght? ‘Ik ben als kitten gevonden in het woud, maar mijn moeder is afkomstig van RiverClan en ik heb haar nooit leren kennen. Ik dacht voor de één of andere stomme reden dat jij haar was.’ Aha. Ze knikte even terwijl ze kalm knipperde. Riverclan.... Eh... ‘Je had de RiverClan-geur namelijk om je heen hangen en je stond echt recht voor mijn territory.’ Ze knikte even met een begrijpende blik in haar goudgele ogen, ze snapte het al. ‘Maar het is leuk om je te leren kennen, Snowdrop van de ThunderClan. Mijn naam is Zuko.' Ze glimlachte kalm. "Aangenaam kennis te maken, Zuko" zei ze rustig. "En dat kan zijn ja, ik ben even bij de Riverclan geweest, voor enige tijd," verklaarde ze. "Ik ben nu pas terug in mijn clan," vervolgde ze. "Er is misschien een kans dat ik je moeder heb leren kennen in die tijd... maar... Tja..." ze haalde even diep adem en keek meelevend naar hem. "Je... Bent alleen opgegroeid?" probeerde ze voorzichtig.

-Als je dat zou willen zou dat leuk zijn ja hahah XD


Far away RlyUriu3_o
Sleep Tight Snowdrop ♥
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zuko
Member
Far away DPKsfdL
Freedje
225
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Zuko
BerichtOnderwerp: Re: Far away   Far away Icon_minitimedi 13 sep 2016 - 20:23

Zuko trok even kort met zijn oortje toen Snowdrop zei dat het iedereen wel kon gebeuren. Hij kende niet veel katten die dat soort dingen konden gebeuren, maar hij zweeg. Hij wist dat ze het enkel opbeurend voor hem had bedoeld zodat hij zich minder zou schamen en hoewel het loze woorden waren omdat de meeste katten hun ouders toch wel kenden of minstens een idee van hun hadden, was hij toch dankbaar dat ze hem op die manier probeerde op te beuren en liet dat dan ook merken door enkel kort te glimlachen naar haar en zijn ogen iets langer dicht te knijpen zodat het een dankbaar gebaar was. Toen de poes aangaf dat ze voor even bij RiverClan was geweest werd zijn nieuwsgierigheid wel even getrokken. Wat deed een andere kat immers bij een andere Clan? Ze was overduidelijk van ThunderClan ook al hing de RiverClan geur om haar heen alsof ze er inderdaad een poos was verbleven. Hij glimlachte. ‘Je zou haar toch nooit herkend hebben,’ sprak hij. ‘Zelfs ik weet niet hoe ze er uitziet en van mijn vader weet ik dat ook niet. Ik denk dat één van de twee wel op me moet lijken.’ Het kon zijn dat zijn moeder ook een donkerbruine tabby was, maar het kon ook zijn dat zijn vader een tabby tom was en zijn moeder een andere vachtkleur had. Zijn vacht leek namelijk grijs, maar het was eigenlijk een soort van bruine kleur. Hij schudde zijn kopje als antwoord. ‘Ik ben gevonden door een andere Rogue,’ sprak hij. ‘Hij heeft mij tot heden getraind en alles van de Clans geleerd. Hij is recent geleden gestorven.’ Zijn blik verried niets, maar er verscheen wel een krop in zijn keel en Zuko slikte even. ‘Sindsdien woon ik alleen hier in mijn kleine territory.’ Hij grinnikte terwijl hij met zijn staart gebaarde naar het schuurtje en het kleine meertje. En het kleine veldje dat zich achter het schuurtje bevond en waar hij op kon trainen. ‘Maar hoe ben je dan in RiverClan terechtgekomen als ik vragen mag?'
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Far away
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: