Story of my life 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Story of my life

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Aspenpaw.
Member
Story of my life MDNpxS2
Renske
650
Actief
“Listen, smile, agree, and then do whatever the f*ck you were gonna do anyway.”CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Aspenpaw.
BerichtOnderwerp: Story of my life    Story of my life Icon_minitimedi 27 sep 2016 - 20:57


Mousedung, niet alweer! Snuivend uit frustratie keek hij toe hoe alweer een muis aan zijn klauwen ontsnapte. Waarom lukte dit gewoon niet? Als hij bleef proberen kreeg hij uiteindelijk wel iets te pakken, maar dan moest het wel eerst drie keer misgaan. Vissen was zoveel simpeler, waarom moest hij dit doen? Stomme twolegs, stomme prooi, stomme technieken. In een slecht humeur stampte hij weer verder. Gelukkig was hij nu alleen en kon niemand zijn hopeloze blunders zien. Hij opende zijn bek om de lucht te proeven, maar hij rook geen nieuwe prooi. Hij hoorde niets, rook niets en zijn motivatie om weer het hele bos rond te gaan ploegen lag ook was ook ergens op de Windclan vlaktes. Chagrijnig liep hij verder. Misschien moest hij het toch maar weer even bij de rivier proberen, dan zou hij met dezelfde tijd die hij nu verspilde met even veel terugkomen. Aspenpaw was klaar om het op te geven, toen hij plotseling weer geritsel in de bosjes hoorde. Een mus zat tussen de wortels van een boom te pikken. Hij had nog nooit op vogels gejaagd, maar hij liet deze kans niet voorbij gaan. En hoe anders kon het zijn dan op muizen jagen? Aspenpaw viel in een jachthouding en sloop langzaam dichterbij, maar hij had nauwelijks twee stappen gezet voor de vogel weer opvloog en een kattengeur zijn neusvleugels binnen kwam. Fijn, bedankt voor wéér een verloren prooi. Al snel zag hij Butterpact verschijnen. ‘Ook hallo,’ bromde hij geprikkeld. Hij zou nooit de kater in zijn gezicht beschuldigen dat zijn mislukte vangst aan hem te wijten was, maar het begon erg te twijfelen.

- Eerste post Butterpact!
Terug naar boven Ga naar beneden
Butterpact
Member
Story of my life DPKsfdL
Anonymous
634
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Butterpact
BerichtOnderwerp: Re: Story of my life    Story of my life Icon_minitimema 3 okt 2016 - 19:22

Met een grijns keek Butterpact naar alweer de vierde muis die hij tegen de grond had geslagen. Het ging de goede kant op vandaag met hem. Hij had geen patrol waar hij zich bij kon voegen. Omdat hij nog zo jong was nam Butterstar hem waarschijnlijk niet serieus genoeg om hem er al één te laten leiden, maar als hij zag welke katten hij soms moest volgen… Sommigen leken zelfs geen idee te hebben waar ze heen wilden gaan! Hij onderdrukte een geërgerde zucht. Hij hoopte dat hij binnenkort een eigen Apprentice kreeg. Dan was hij weer één stap dichter bij het worden van de nieuwe Deputy van RiverClan. Ja, hij wist dat het een grote droom was en dat het voorlopig zeker nog niet zou gebeuren, maar een kat mocht dromen toch? Bovendien wilde hij de trouwe opvolger van zijn moeder zijn als deze ooit zou sterven. Hij slikte bij het idee. Nee, daar mocht hij niet aan denken. Hij mocht niet denken aan het feit dat zijn moeder ooit zou sterven. Hij was nog steeds boos op Luvon dat deze zijn moeder bijna had afgenomen en Butterstar één leven had laten verliezen. Hij gaf veel om de twee she-cats en wilde niet dat hun iets overkwam. Hij was misschien ambitieus aangelegd, maar hij wilde zijn positie eerlijk verdienen. De kater zette zich af en rende door RiverClan territory. Hij opende zijn bek om de geuren op te vangen en merkte net te laat op dat Aspenpaw aan het jagen was. Hij stopte en keek de zwart-witte tom cat aan met een rustige blik. ‘Sorry,’ zei hij met een grijns tegen de kater. Hij vond het overduidelijk leuk dat hij al meer dan Aspenpaw gevangen had. Aan de geërgerde houding van de kater te zien had hij nog niet veel kunnen vangen. Hij kon niet geloven dat Aspenpaw kwaad zou worden omdat zijn jacht één keer verstoord werd. Nee, er was vooraf wel meer gebeurd. ‘Ik kan er toch niks aan doen dat het vandaag gewoon niet jouw dag is om te jagen?’ liet hij er onschuldig op volgen omdat hij nu eenmaal Butterpact heette en dat soort dingen wel moest benadrukken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Aspenpaw.
Member
Story of my life MDNpxS2
Renske
650
Actief
“Listen, smile, agree, and then do whatever the f*ck you were gonna do anyway.”CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Aspenpaw.
BerichtOnderwerp: Re: Story of my life    Story of my life Icon_minitimedo 6 okt 2016 - 17:53


Aspenpaw raakte nog meer geïrriteerd toen hij verse prooigeur aan de kater rook hangen. Hij was dus wél succesvol geweest. Ugh, waarom kreeg hij het gewoon niet voor elkaar? Aspenpaw beet op zijn lip om niet een onvriendelijke opmerking te maken toen de kater met een stomme grijns zijn verontschuldigingen aanbood. Aspenpaw zag heus wel dat hij het niet oprecht meende en ook was het natuurlijk niet volledig aan Butterpact te wijten, maar hij wilde eens iemand anders de schuld geven dan zichzelf. Plus zijn quasi-onschuldige houding hoe veel beter hij wel niet was. Aspenpaw snoof schamper bij zijn woorden. ‘Het is nooit mijn dag om te jagen,’ sprak hij bitter. Nee, op land tenminste. Die stomme twolegs verpesten alles! Als ze gewoon konden vissen zou hij zoveel meer prooi binnen brengen voor de clan. Nu was hij echt hopeloos. Waarom deelde hij dit überhaupt met Butterpact. Sinds hij warrior was geworden was hij sowieso al arroganter dan ooit. ‘Kan je niet iemand anders lastig vallen?’ vroeg hij vervolgens aan de warrior, hintend dat hij liever alleen wilde zijn in zijn falen. Aspenpaw was normaal gesproken altijd in voor een gesprek, met wie dan ook, maar hij was nu in een verschrikkelijk humeur, waar hij zelden in te vinden was. Hij had eigenlijk ook al meteen spijt van zijn woorden, maar vertikte het om sorry te zeggen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Butterpact
Member
Story of my life DPKsfdL
Anonymous
634
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Butterpact
BerichtOnderwerp: Re: Story of my life    Story of my life Icon_minitimeza 15 okt 2016 - 17:00

Butterpact onderdrukte een grijns. Hij wist dat hij een pestkop was en dat hij zich niet bepaald populair maakte bij zijn Clangenoten, maar als je bij hem wilde komen zeuren over hoe miserabel je leven was dan was je bij hem bij het verkeerde adres. Hij was nog altijd van mening dat als veel dingen in je leven fout gingen dat je zelf wel een manier kon vinden om het op te lossen. Als hij ergens last van had dan ging hij ook niet naar anderen toe om een oplossing te zoeken, maar zocht hij dat eerder voor zichzelf uit. Hij was dan ook, zeker sinds hij Warrior was geworden en zijn ego daardoor eigenlijk nog meer gestreeld was geweest – en dan vooral omwille van het feit dat hij gelijk had gehad en dat Breaking nog altijd als paw moest rondlopen en niet met zijn nieuwe naam – zelden in een slecht humeur te vinden en was zeer in zijn nopjes met de gang van zaken. Dat hij meer had gevangen dan deze Apprentice vond hij ook wel leuk, hoewel hij dat natuurlijk niet te hard liet merken. Dacht hij. Hij had altijd die bepaalde houding van arrogantie die hij altijd zou blijven hebben. De kater fronste toen Aspenpaw zijn woorden zei. ‘Tja, dat maak je er zelf van,’ zei hij lichtelijk bot op de woorden van de kater. ‘Als jij de hele tijd met zelfmedelijden zit en er verder niks aan doet dan zal het inderdaad nooit je dag worden om te gaan jagen.’ Nee, de kater moest van hem geen lieve woorden verwachten. ‘De enige reden dat ik jou met rust moet laten is omdat ik eerlijk tegen je ben,’ zei de kater met zijn ogen rollend. ‘Oké… en wat als ik je nu eens zou helpen? Dat we samen kijken naar wat er steeds misgaat? Misschien wordt het dan toch wel je dag om te jagen. Maar wel op één voorwaarde: je houdt op met dat geklaag. Met klagen kom je niet ver. Als je een probleem hebt en je denkt dat het aan jou ligt, moet je dringend naar een oplossing zoeken. Anders kun je nog heel veel dagen nutteloos gaan klagen.’
Terug naar boven Ga naar beneden
Aspenpaw.
Member
Story of my life MDNpxS2
Renske
650
Actief
“Listen, smile, agree, and then do whatever the f*ck you were gonna do anyway.”CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Aspenpaw.
BerichtOnderwerp: Re: Story of my life    Story of my life Icon_minitimezo 16 okt 2016 - 19:25

Waarom, van alle katten uit Riverclan, moest hij zo nodig Butterpact tegenkomen? Het wonderzoontje van de deputy. Maar het enige waar de kater niet goed in was, was oprecht vriendelijk zijn. Aspenpaw wierp ook een verontwaardigde blik naar de jonge warrior bij zijn botte opmerking en klemde zijn kaken stevig op elkaar om niet iets schrijnends terug te zeggen. Aspenpaw was al in een slecht humeur, en Butterpact maakte er het zeker niet beter op. En vervolgens gaf hij hem een les van "zelfmedelijden". Alsof hij nog nooit prooi had verloren en zich er vervolgens beroerd over te voelen. Butterpact dacht dat hij alles beter wist. Het was niet eens een maand geleden dat ze nog in dezelfde den sliepen. Aspenpaw wilde zo graag een opmerking terugwerpen, maar hij hield zichzelf in en staarde kwaad naar zijn poten. Hij liet Butterpact uitpraten, maar wierp een tikkeltje kwade blik toen hij hem aanbod om hem te trainen, om vervolgens voorwaarden te stellen alsof het besluit al was genomen. Hij keek op en wist een vriendelijke glimlach op zijn gezicht te toveren. ‘Nee, bedankt, ik heb een hele goeie mentor,’ sprak hij misschien iets té poeslief. Butterpact kon zich niet nu al gedragen als een mentor, terwijl hij nauwelijks ervaring als warrior had. Aspenpaw kon vanbinnen de hele wereld op dit moment wel vervloeken, maar van buiten leek hij ijzig kalm. Hij probeerde de frustratie die hij enkele momenten geleden had getoond, weer te verstoppen, hoewel zijn nekharen nog half overeind stonden. ‘Ik ga wel weer proberen wat Bitterball me geleerd heeft,’ sprak hij kalm en vastbesloten en was van plan weer in de struiken te verdwijnen, maar hij keek nog even om naar de jonge warrior. ‘Maar ik kan je niet tegenhouden als je mee wil komen.’ En eindelijk kreeg hij weer een geamuseerd grijnsje op zijn kop, benieuwd hoe Butterpact zou reageren. Ja, hij was nu oprecht weer een beetje afgekoeld.

OOC: Aspenpaw is throwing some shade :') verder is deze post een beetje shitty hoop dat je er iets mee kunt


Laatst aangepast door Aspenpaw op wo 9 nov 2016 - 13:19; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Butterpact
Member
Story of my life DPKsfdL
Anonymous
634
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Butterpact
BerichtOnderwerp: Re: Story of my life    Story of my life Icon_minitimevr 28 okt 2016 - 22:30

Butterpact was niet erg onder de indruk van de boze blikken die Aspenpaw op hem wierp. Dat was hij ondertussen al wel gewend van zijn Clangenoten. Soms had hij het idee dat niemand zijn aanwezigheid echt kon appreciëren. En dat alleen omdat hij zijn mening zei en hun op zijn eigen manier bij wilde staan. Sommige katten waren echt zo dramatisch. Kon hij er wat aan doen dat ze niet fatsoenlijk konden jagen? Aspenpaw was toch al wel even apprentice, maar het leek er niet op vooruit te gaan. Oké, dat was gemeen. Dat hij hem nu toevallig betrapte tijdens een moeilijke jacht wilde niet zeggen dat de kater altijd zo slecht kon jagen. Maar goed, hij accepteerde dus geen hulp van Butterpact en de kater had het idee dat hij nog heel veel geklaag aan zou mogen horen ondanks zijn voorwaarde die hij net had opgelegd bij de kater. Hij zuchtte even. Was dit hoe het was om een mentor te zijn? Het was dat hij het per se nodig had om een deputy te worden, maar anders… Nee grapje. Hij vond het wel leuk om anderen te leren wat hij zelf wist, maar wist ook dat anderen zich enorm aan zijn drang om iedereen te verbeteren konden ergeren. Hij trok zich daar echter vrij weinig van aan. Op een dag zouden ze hem dankbaar zijn. Aspenpaw dus ook. ‘Dat ik je wil helpen met je jacht wil niet zeggen dat ik per se je mentor uit wil hangen,’ merkte Butterpact droog op en hij rolde met zijn ogen. ‘Ik weet dat ik geweldig ben, maar je moet nu niet te hard van stapel lopen.’ Hij grijnsde om Aspenpaw nog wat meer te irriteren. Hij wist dat de kater niet van arrogant gedrag hield en daarom wreef hij het er dus lekker nog wat in. ‘Dat wat Bitterball je geleerd heeft werkt op dit moment overduidelijk niet,’ kon hij niet laten om de opmerking met een hint van amuse te maken, maar toch sprong hij achter de kater aan. ‘Als je me toch niet gaat tegenhouden dan ga ik wel met je mee. Misschien vang je dan nog iets vandaag.’ Hij gaf de kater een plagerige zet. ‘Kom op, Aspenpaw! Je kent me toch? Zo erg bedoel ik het allemaal niet. Ik ben echt niet zo erg als jullie denken, hoor. Het kwetst mijn gevoelens echt zo erg soms.’ Hij deed net alsof hij huilde, maar opende zijn bek om prooigeuren in te drinken. Back te business dan maar.

OOC: That cat is going places tho. En ja, ik kon er wat mee, no worries ^^
Terug naar boven Ga naar beneden
Aspenpaw.
Member
Story of my life MDNpxS2
Renske
650
Actief
“Listen, smile, agree, and then do whatever the f*ck you were gonna do anyway.”CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Aspenpaw.
BerichtOnderwerp: Re: Story of my life    Story of my life Icon_minitimema 7 nov 2016 - 15:12

Aspenpaw hield zijn norse blik op zijn gezicht toen Butterpact weer begon te praten. Het puntje van zijn staart wiebelde geïrriteerd heen en weer, maar weer hield Aspenpaw zijn mond en liet de zoon van de deputy uitpraten. Hij snoof schamper toen hij sprak over dat hij zichzelf geweldig vond. ‘Waarom probeer je me dan meteen de les te leren?’ wierp hij terug naar de grijze kater. ‘Met je “voorwaardes”,’ bromde de jonge kater verantwoordelijk. ‘Ik heb medelijden met jouw toekomstige apprentice,’ mompelde hij onder zijn adem en richtte zijn blik weer naar zijn voorpoten. Echt, hij kon het zich niet voorstellen op Butterpact als mentor te hebben. Die kater was zo’n pijn in de staart. Hij had geluk met Bitterball. De rode kater was vriendelijk en geduldig met hem. Hij zag Butterpact er voor aan om nooit iets goed te vinden en naar zijn apprentice te schreeuwen. Hij sprak vervolgens dat wat Bitterball hem had geleerd blijkbaar niet werkte. Aspenpaw wierp een felle blik naar de jonge warrior. Hoe durfde hij Bitterball te beledigen? ‘Ik zal tegen hem zeggen hoe je over hem denkt,’ sprak Aspenpaw. Ergens een mondhoek opgetrokken. Hij wilde het ook best aan Butterstar doorspelen hoe Butterpact over haar broer dacht. Hij kon wel een goed verhaal verzinnen. Met een voldane grijns vervolgde hij zijn pad in het bos en natuurlijk volgde Butterpact hem. Voorspelbaar, blijkbaar wilde hij opscheppen hoe goed hij wel niet kon jagen. Een zucht verliet Aspenpaws lippen. Nu moest hij écht zijn best gaan doen. Een duw tegen hem aan, deed hem weer een norse blik naar de jonge warrior werpen. ‘Natuurlijk ga ik iets vangen,’ zei hij zo zelfverzekerd mogelijk, al was hij zelf er nog niet helemaal van overtuigd. Toen begon de kater opeens te ratelen over hoe zielig hij wel niet was. Aspenpaw merkte meteen dat het sarcastisch was. En als er één kat was die zichzelf onmogelijk zielig kon vinden, was het Butterpact wel. ‘Hey, niet zeuren. Je overtreed je eigen voorwaarde,’ wierp Aspenpaw hem plagerig toe. Hij gaf een zwiep met zijn staart en rende vooruit. ‘Kom op, haarbal. Je jaagt al de prooi weg van hier tot ShadowClan met je gejank,’ sprak hij plagerig. Aspenpaw sperde zijn bek en probeerde geurprooien te vinden. Tevergeefs natuurlijk. Hij was waardeloos in alles wat met jagen te maken had. Maar uiteindelijk rook hij een verse prooigeur en stopte abrupt. Hij zou eens die prooigeur volgen en Butterpact laten zien dat hij het wél kon. Hopelijk. Hij volgde de geur nu op een langzamer tempo. Het rook naar een soort vogel, maar hij kon nog niet onderscheiden welke het precies was. Nou en, vandaag was de dag dat Aspenpaw dan zijn eerste vogel zou vangen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Butterpact
Member
Story of my life DPKsfdL
Anonymous
634
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Butterpact
BerichtOnderwerp: Re: Story of my life    Story of my life Icon_minitimezo 27 nov 2016 - 19:47

‘Veel plezier daarmee,’ zei Butterpact schamper. Het maakte hem vrij weinig uit dat Aspenpaw over hem ging klagen bij zijn mentor. Dat was zijn probleem niet eens. Als de zwarte-witte tom graag achterlijk wilde doen tegen zijn mentor moest hij het zelf weten. Hij moest niet denken dat Butterpact opeens al zijn woorden terug ging nemen omdat Aspenpaw dreigde met het feit dat hij het tegen zijn mentor ging zeggen. Aspenpaw moest maar doen wat hij niet laten kon; Butterpact wist dat hij geen ongelijk had als hij zei dat Bitterball’s manier van jagen op dit moment niet zo goed werkte. Natuurlijk vatte de tom het weer op alsof Butterpact zijn mentor had beledigd. Het zij zo. Butterpact ging zichzelf echt niet verklaren tegenover Aspenpaw en als hij de apprentice een beetje goed kon inschatten dan dacht hij wel dat de tom niks ging zeggen tegen Bitterball. Aspenpaw was zo echt iemand die zei dat hij dingen ging doen, maar de dreigementen niet uitvoerde. Butterpact kende Aspenpaw langer dan vandaag; hij had zelfs met de tom in één den geslapen. De tom meende het allemaal niet zo zoals hij verklaarde. Het was echter wel een loyale RiverClanner en daar kon Butterpact dan wel weer mee leven. Hij had het niet zo op Clanmates die zich te veel inlieten met andere Clan cats. Alsof een vriendschap buiten RiverClan echt mogelijk was. Als je vriendschappen aanging buiten de Clan had je geen tijd meer om loyaal te blijven aan je eigen Clan en dan al zeker niet als je stiekem ging afspreken om de kracht van de warrior code te ontkomen. Hij rolde met zijn ogen toen Aspenpaw besloot een ‘stoere’ opmerking te maken, maar volgde de tom wel mee het woud in. Hij opende zijn bek zodat hij verschillende prooigeuren in kon drinken en op waarschijnlijk hetzelfde moment als Aspenpaw rook hij een prooi. Hij zag dat Aspenpaw echter een andere prooi rook dan hij. Hoewel hij de tom graag wilde zien falen, wilde hij deze kans om prooi te vangen voor zijn Clan ook niet laten schieten. ‘Ik zie je zo,’ sprak hij grijnzend tegen de tom en draaide zich om. Hij hield zich laag tegen de grond en hield zijn staart zorgvuldig boven de rond terwijl hij zijn oren naar voren richtte. Hij bleef even stilstaan en niet veel later kwam er een muis tevoorschijn. Butterpact sloop er heel zachtjes op af en sprong vervolgens. Hij liet de muis expres een klein kreetje slaken en doodde het daarna. Hij nam de muis in zijn kaken, liep weer terug richting Aspenpaw en vroeg toen poeslief alsof hij zijn jacht net niet had willen verpesten: ‘En al iets gevangen?’
Terug naar boven Ga naar beneden
Aspenpaw.
Member
Story of my life MDNpxS2
Renske
650
Actief
“Listen, smile, agree, and then do whatever the f*ck you were gonna do anyway.”CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Aspenpaw.
BerichtOnderwerp: Re: Story of my life    Story of my life Icon_minitimema 28 nov 2016 - 13:05


Aspenpaw trok een geïrriteerd de blik op zijn kop toen Butterpact dat zei dat hij er veel plezier mee moest hebben. Stom stuk muizenstront, waarom dacht hij dat hij alles kon maken? Niet dat hij het écht tegen Bitterball zou zeggen, iedereen wist dat Butterpact een pijn in de staart was. ‘Zal ik hebben. Misschien moet ik ook maar tegen Butterstar zeggen hoe je over haar broer denkt,’ voegde hij eraan toe. Aspenpaw wist niet wat hij had, maar deze kater haalde het bloed onder zijn nagels vandaan. Normaal gesproken zou hij niet eens nadenken om zulke dingen te zeggen. Maar Butterpact verdiende het.
Verder op pad negeerde hij Butterpact en tot zijn ongenoegen negeerde Butterpact zijn opmerkingen ook. Hij had daar graag een reactie op gehad, maar de jonge warrior was natuurlijk een hypocriet in zijn bloed. Samen liepen ze door het bos. Zo op het eerste gezicht zouden ze een gezellige patrouille kunnen voorstellen, maar als je dichterbij kwam zag je Aspenpaws geïrriteerde houding, het puntje van zijn staart dat bewoog en zijn nekharen die licht overeind stonden. En als je luisterde wat ze tegen elkaar zeiden, passief agressief beledigingen naar elkaar aan het gooien waren. Toen Aspenpaw prooi had geroken, verdween Butterpact ook opeens de bosjes in. Blijkbaar had hij wat anders geroken. Aspenpaw keek de grijze kater na, voordat hij zelf in een sluiphouding viel en langzaam over de bosgrond sloop en voor hij het wist zag hij de vogel die hij had geroken. Een lijster. Oké, Aspenpaw maakte een aantekening die de geur aan de vogel koppelde en heel voorzichtig sloop hij naar de vogel die nietsvermoedend op de grond aan het scharrelen was. Aspenpaw kreeg een vastbesloten blik op zijn gezicht. Dit was zijn moment op te schitteren. Op het moment dat hij wilde toeslaan, hoorde hij verderop in het bos geritsel en de kreet van een muis. De lijster had het natuurlijk ook gehoord en vloog op. Aspenpaw deed nog een hopeloze poging om een sprong naar de vogel te maken, maar dat was natuurlijk tevergeefs. Niet veel later kwam Butterpact tevoorschijn met een muis in zijn kaken en een stomme opmerking. Aspenpaw keek boos achterom. ‘Dat deed je express!’ gromde hij kwaad en hij stampte als een kleine kitten de kater voorbij. ‘Ik had hem bijna,’ sprak hij bitter. Hij was nogmaals teleurgesteld in zichzelf, maar dit was echt niet alleen zijn schuld geweest. Butterpact had opzettelijk zijn jacht verpest, puur om hem te klieren. Meteen was zijn slechte humeur weer terug en hij wierp nog een veroordelende blik naar Butterpact. ‘Ga iemand anders lastigvallen,’ gromde hij nog naar de jonge warrior, waarna Aspenpaw de struiken weer insprong en zo hard als hij kon zoveel mogelijk afstand tussen hem en Butterpact te krijgen.

Terug naar boven Ga naar beneden
Butterpact
Member
Story of my life DPKsfdL
Anonymous
634
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Butterpact
BerichtOnderwerp: Re: Story of my life    Story of my life Icon_minitimewo 4 jan 2017 - 21:41

Butterpact had nog willen reageren dat het hem niks kon schelen wat Aspenpaw allemaal ging zeggen tegen zijn mentor. Butterstar wist toch wel met wie ze te maken had en dat liet ze soms duidelijk naar hem blijken. En hij had momenten dat hij zich dat aantrok, maar hij had ook momenten dat het er in het ene oor inging en het andere oor weer uit. Over het algemeen leek het hem vrij weinig te kunnen schelen wat anderen van hem dachten. De tom bewoog rustig met zijn oortjes terwijl hij naar Aspenpaw keek welke echt boos op hem werd. ‘Maar nog niet helemaal,’ zong hij, maar het had niet veel effect. Of juist wel. Aspenpaw kwam langs hem gelopen en leek in een mum van tijd ontzettend veel afstand tussen hun te willen creëren. Butterpact rolde met zijn ogen. Wat was het toch ook een kleine kitten soms. Maar in plaats van dat hij zijn boze Clanmate direct volgde, liet hij zijn blik naar boven glijden en zocht naar de prooi die hij had laten schrikken. Oké, hij gaf toe dat het expres was geweest, maar Aspenpaw moest op dit soort dingen ook gewoon voorbereid kunnen zijn. Hij was er vrij zeker van dat als iemand anders het hém zou flikken dat hij diegene was aangevlogen, dus Aspenpaw bleef er eigenlijk nog vrij rustig onder. Daar moest hij dan wel weer gecomplimenteerd voor worden, hoewel Butterpact niet bepaald het idee had dat de tom op dit moment complimenten wilde horen van hem. Butterpact spotte de lijster waarop Aspenpaw waarschijnlijk aan het jagen was en zag dat hij in de richting vloog waar Aspenpaw net was vertrokken. Snel rende hij achter de tom aan en kwam de zwart-witte apprentice algauw weer tegen. ‘Aspenpaw,’ mauwde hij. ‘StarClan geeft je een tweede kans.’ Hij blokkeerde de weg van de tom door voor hem te gaan staan en wees met zijn staart in de richting van de lijster. ‘Deze keer moet je hem echt vangen,’ sprak hij. ‘Ik zal je niet dwarsbomen, ik beloof het je. Je kunt het, Aspenpaw.’ En hoewel het lichtelijk overdreven klonk, keken zijn ogen vrij serieus naar de jongere tom. ‘Kom op,’ sprak hij. ‘Gedraag je nu eens niet als een kleine kitten en show wat voor een fantastische RiverClanner je bent. Je hebt gelijk. Ik was daarnet flauw bezig, maar de Clan heeft de prooi hard nodig en ik denk dat je hem wel kunt vangen.’ Deze keer was er zelfs een glimlach te zien en Butterpact stapte opzij zodat de apprentice zijn vangst kon maken. Of zou proberen te maken. Whatever.


OOC: Deze is echt laat. Sorry!
Terug naar boven Ga naar beneden
Aspenpaw.
Member
Story of my life MDNpxS2
Renske
650
Actief
“Listen, smile, agree, and then do whatever the f*ck you were gonna do anyway.”CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Aspenpaw.
BerichtOnderwerp: Re: Story of my life    Story of my life Icon_minitimewo 15 feb 2017 - 20:20


Aspenpaw werd echt woedend door het geplaag van de jonge warrior. Butterpact was hem opzettelijk aan het pesten. Het raakte Aspenpaw echt en hij kreeg meteen zin om te gaan janken, maar om het tegen te houden beet hij hard in zijn eigen wangen. Toen hij hem ook nog volgde, rende Aspenpaw alleen maar harder en harder. Hij ging zich niet meer laten pesten. Butterpact kon de pot op. Waarom moest de kater hem blijven lastigvallen. De jonge zwart-witte kater keek om en zag de grijze kater gevaarlijk dichtbij, terwijl hij zijn naam riep.  Aspenpaw wilde liever doorrennen, maar hij kon zichzelf niet doof maken. Een tweede kans? Waar had hij het nu weer over?! Aspenpaw remde af toen Butterpact hem de pas afsneed. Eigenlijk wilde hij meteen weer omkeren en wegrennen, maar zijn ogen volgden zijn gebaar en niet veel verder zat dezelfde vogel die hij net had laten ontsnappen. Aspenpaws bek viel open. Wat een ongelooflijk domme vogel en wat was hij een sukkel geweest dat hij te druk met zichzelf bezig was geweest op een vogel op te merken. Aspenpaw keek weer naar Butterpact en hoewel hij zich verschrikkelijk irriteerde aan de manier hoe hij hem aansprak, had hij ergens weer gelijk. Aspenpaw rechtte zijn schouders en knikte. ‘En ik ben géén kleine kitten,’ bromde hij kwaad, waarna hij zich afkeerde en de bosjes insloop. Aspenpaw liet zichzelf in een sluiphouding zakken en zette langzaam, stapje voor stapje, zijn poten zacht op de grond. Hoe jaagde je op vogels? Vast ongeveer hetzelfde op muizen. En hij zou de vogel uit de lucht kunnen plukken als een vis uit het water, toch? Langzaam kwam hij dichterbij en de vogel bleef onverstoord zitten. Ja, hoe kon het ook anders dat hij gewoon vlakbij twee rennende katten landde. Hij moest vast oud en doof zijn. Maar hij zou zorgen voor een goede prooi voor de clan, zeker weten. Aspenpaw sprong, sloeg zijn klauwen uit. Hij hoorde nog gefladder, maar één van zijn klauwen kreeg vat op het beestje en de apprentice sloeg de vogel ruw op de grond. Verbaasd keek hij naar het beestje onder hem. Wow, hij had het serieus gedaan. Snel verloste hij het beest uit zijn lijden en pakte zijn vers gevangen prooi tussen zijn kaken. In een verend drafje liep hij terug naar Butterpact en liet daar de lijster voor zijn poten vallen. ‘Ik kán wel jagen, als jij me niet blijft lastigvallen,’ sprak hij trots. Misschien had de zoon van de deputy hem ergens met zijn woorden geholpen, maar dat ging hij niet toegeven. Butterpact was een pijn in de staart naar iédereen. Niemand mocht hem. Maar, misschien was hij zo slecht nog niet.
Terug naar boven Ga naar beneden
Butterpact
Member
Story of my life DPKsfdL
Anonymous
634
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Butterpact
BerichtOnderwerp: Re: Story of my life    Story of my life Icon_minitimevr 17 feb 2017 - 21:24

Butterpact haalde zijn schouders op naar de tom. Als hij zei dat hij geen kleine kitten was, mocht hij dat gerust bewijzen van hem. De manier waarop hij reageerde toonde in elk geval al aan dat hij toch wel een beetje een kitten was. Hij raakte echt zo snel beledigd en geïrriteerd van Butterpact’s woorden dat de tom niet anders kon denken dan dat de apprentice kittengedrag vertoonde. Maar goed, daar ging hij nu niks meer over zeggen. Aspenpaw was nu aan het jagen en Butterpact liet hem, zoals beloofd, met rust. Hij volgde de tom, maar zorgde dat zijn pootstappen geen geluid maakten. Zijn gele ogen volgden de bewegingen van Aspenpaw en hij knikte goedkeurend toen hij de sluiphouding van de tom zag. Hoewel de tom niet direct leek te weten welke houding hij moest aannemen, was het duidelijk dat de lijster hem niet in de gaten had en dat de apprentice dus zacht genoeg deed. Reden genoeg dus om aan te nemen dat de tom wel goed aan het jagen was. Hij trok een neutraal gezicht toen Aspenpaw naar hem toe liep en een opmerking maakte. Hij rolde met zijn ogen. ‘Ja ja, schuif het maar weer allemaal op mij af,’ zei hij grijnzend. ‘Je hebt ook een beetje geluk dat die lijster zo dom als iets was.’ En daarna hief hij even zijn kopje hooghartig in de lucht. Want arrogant was een slecht woord die hij niet graag gebruikte. Haha. ‘Geef nou maar toe dat mijn woorden zo slecht nog niet eens waren,’ zei hij grijnzend tegen de tom, want hij had heus wel door dat de tom een paar woorden achterliet. Een “dankjewel Butterpact” zou namelijk wel op zijn plaats zijn hier, maar daar ging hij niet over klagen. Ze hadden prooi voor de Clan, dus hij was over het algemeen wel tevreden. ‘Maar goed,’ begon hij, ‘begraaf je prooi zodat we hem later op kunnen halen. Dan gaan we nu naar de rivier zodat we daar op wat vissen kunnen gaan jagen. Het seizoen is nu nog redelijk warm en het water stroomt nog goed door. Ik durf te wedden dat we wel wat prooi binnen kunnen halen.’ En met een zwiep van zijn staart ging Butterpact de apprentice al voor naar de rivier. Eens zien of hij zo goed kon jagen zonder dat Butterpact op zijn hielen zat.
Terug naar boven Ga naar beneden
Aspenpaw.
Member
Story of my life MDNpxS2
Renske
650
Actief
“Listen, smile, agree, and then do whatever the f*ck you were gonna do anyway.”CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Aspenpaw.
BerichtOnderwerp: Re: Story of my life    Story of my life Icon_minitimezo 26 feb 2017 - 16:37

Aspenpaw nam even de tijd om zijn eerste eigengevangen vogel nauwkeurig te bestuderen. Aten ThunderClanners dit nou serieus élke dag? Vissen was zoveel makkelijker dan door het struikgewas sluipen op zoek naar beesten die omhoog konden vliegen. Hij hoopte dat hij iemand blij zou maken met deze vogel, een queen of een elder. Of misschien zou hij hem gewoon op de prooistapel gooien voor de liefhebber op te pakken. Maar hij zou weten wie zijn eerste vogel op zou eten. Aspenpaw keek weer naar Butterpact en ergens kwam er weer een lachje vanaf toen hij met zijn ogen rolde. ‘Het was ook jouw schuld!’ sprak hij, nog steeds een beetje pissig wat er voorheen was gebeurd, maar het begon alweer te verwateren. Oké, misschien had Butterpact het goed proberen te maken en misschien had hij gelijk gehad en misschien… héél misschien had hij de vogel niet kunnen vangen zonder Butterpacts hulp. Maar nó way dat Aspenpaw dat hardop ging zeggen. Vrijwillig Butterpacts ego strelen stond niet op zijn to-do list. Butterpact had het nog over dat de lijster - dat was het dus blijkbaar - erg dom was geweest. Dan moest hij wel toegeven en hij knikte instemmend. ‘Ja, hij was best dom,’ grinnikte hij. Want nu was hij dood en een lekker maaltje voor een hongerige kat. Aspenpaw had weer iemand een volle buik bezorgd. De zwart-witte kater glom gewoon van trots. Toen Butterpact hem arrogant aankeek over hoe goed zijn woorden wel niet waren, keek Aspenpaw, ook een tikje arrogant terug, en schudde zijn kop. ‘Echt niet, ik ben gewoon een goede jager,’ sprak hij zelfvoldaan. Toen Butterpact voorstelde om te gaan vissen - ook al was het een half bevel - knikte Aspenpaw. Vissen kon hij wél echt goed, dus hij zou Butterpact wat laten zien. Hij begroef snel de lijster, en ging toen achter Butterpact aan naar de rivier. Aspenpaw wilde het liefst de grijze kater inhalen om er eerst te zijn, maar Butterpact kon nog net wat harder rennen, tot Aspenpaws frustratie. Dus bleef hij op de achterhoede. ‘Wedden dat ik de eerste vang,’ sprak hij met een brede grijns toen de rivier in zicht kwam.
Terug naar boven Ga naar beneden
Butterpact
Member
Story of my life DPKsfdL
Anonymous
634
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Butterpact
BerichtOnderwerp: Re: Story of my life    Story of my life Icon_minitimema 27 feb 2017 - 18:58

‘Een goede warrior zijn begint met je eigen fouten te erkennen,’ sprak Butterpact over zijn schouder naar Aspenpaw. Nee, hij ging niet toegeven dat het deels zijn schuld was dat Aspenpaw’s vangst verprutst was. Ja, hij had er met zijn geplaag voor een deel tussen gezeten, maar hij had het daarna weer goedgemaakt door Aspenpaw tips te geven over zijn volgende jacht. Het was dus niet zo dat hij alléén maar slechte dingen had gedaan vandaag, hoewel het in Aspenpaw’s ogen waarschijnlijk wel zo leek. Ach. De tom moest gewoon niet zo zeuren en een keer diep adem nemen. Dan zou hij ook niet meer zo gauw zeggen dat het Butterpact’s schuld was en zou hij hopelijk eens wat dankbaarder zijn. Het was immers niet naar elke apprentice dat Butterpact vrijwillig zijn best deed om mee te helpen. Hij bewoog kort met zijn oortjes toen Aspenpaw zijn woorden sprak en liet even zijn snelheid varen zodat hij op gelijke snelheid kwam met de apprentice. ‘Niet te geloven dat ik dit ga zeggen. StarClan help me,’ zei hij overdreven terwijl hij naar de hemel keek waar hij dacht dat één van de RiverClan warriors wel op hem neer moést kijken. Dat kon ook niet anders met het voorstel dat hij nu ging doen en die zijn imago echt verschrikkelijk verpestte. ‘Maar goed,’ mauwde hij vervolgens op normale toon. ‘Ik denk niet dat we er een competitie van moeten maken, Aspenpaw. Prooi is echt schaars nu met de droogte en de winter en als je werkelijk zo goed bent als je zegt, zou het dan niet veel beter zijn als we samen werken?’ Butterpact keek hem expres niet aan omdat hij niet wilde weten met wat voor achterlijke kop de apprentice hem nu weer aan het aankijken was. Het was in elk geval een opluchting dat hij de rivier vanaf hier kon horen en dat ze dus dichterbij hun bestemming kwamen, want meer uit zijn doen geraken dan nu was al echt niet meer mogelijk.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Story of my life
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: