{CLANMEETING} The rats are gone 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 {CLANMEETING} The rats are gone

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Innerstar
StarClan
{CLANMEETING} The rats are gone R0nBhw9
Nathalie
4726
Afwezig
"True leader don't create followers, they create more leaders"

"My silience could mean that you're not worth the argument"

CAT'S PROFILE
Age: I've lived for 51 moons, and live further for eternity in Starclan
Gender: She-cat ♀
Rank:
Innerstar
BerichtOnderwerp: {CLANMEETING} The rats are gone   {CLANMEETING} The rats are gone Icon_minitimedo 29 sep 2016 - 20:34

Na de dood van Dauntrose was het haar duidelijk geworden. Vlak voor de dood had ze gezien dat twolegs dingen hadden neer gelegd en nu Dauntrose dood was, wist ze dat het vergif was geweest. Dit was alweer een poos geleden. Innerstar ging naar de Carrionplace en zag nu dat er nog nauwelijks levende ratten waren. Ook zag ze dat twolegs de ratten lijken aan het opruimen waren. Innerstar slaakte een opgeluchte zucht. Alles leek aan z'n einde te komen. Het was een heftige periode geweest voor Shadowclan met veel verlies. De ziekte van de rattenplaag heerste nog wel, maar die zou nu vanzelf weg vloeien. Wat alleen een enorme narigheid was, was dat het Leaf-fall begon te worden en dat dat inhield dat de clan snel moest aansterken, mochten ze goed door leafbare heen willen komen.
Met grote passen trad Innerstar het kamp binnen. Direct ging ze door naar de highrock, waar ze op sprong en zich naar de clan toe draaide. "Laat alle katten zich verzamelen op de open plek voor een clanmeeting!" Klonk haar stem. Ze wachtte af tot iedereen er was en begon vervolgens te spreken. "De ratten zijn zo goed als weg. Twolegs hebben de ratten vergiftigd wat de rare ziektes in de clan verklaard, maar dit heeft er wel voor gezorgd dat er nu bijna geen ratten meer zijn om ons te bedreigen of ziek te maken," vertelde Innerstar. Haar blik ging over haar clanleden heen. "Niemand mag nog een rat eten tot de volgende newleaf! Ondanks dat we nu bevrijd zijn van de ratten gaan we een zware tijd tegemoet. De clan is zwak en vele zijn ziek. We moeten snel aansterken en er voor zorgen dat er genoeg prooi is om de zware tijden te kunnen overleven. De gene die fit genoeg zijn zullen veel gaan jagen en op patrouilles gaan. De zwakke moeten zich rustig houden en doen wat ze kunnen doen, niet meer!" Sprak ze. "Wanneer er iets is, gaan jullie direct naar Acefray en ik wil dat alle apprentices hun poot bij dragen bij het zoeken naar de goede kruiden om iedereen snel weer op de been te krijgen, hier zal Acefray verder over gaan." Innerstar wachtte nog wat reacties af. "Dan is bij deze de clanmeeting afgesloten. De katten die sterk genoeg zijn verzamelen zich bij Tallshadow om de jachtpatrouilles te organiseren," sprak ze.


{CLANMEETING} The rats are gone Env9oX7
.:
 
Thanks Waz <3:
 
:'STAMPS':
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
{CLANMEETING} The rats are gone 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: {CLANMEETING} The rats are gone   {CLANMEETING} The rats are gone Icon_minitimeza 1 okt 2016 - 12:19

Het was een tragisch verlies geweest voor hen allen, Daunt was een geliefd warrior en een goede vriend van veel katten in de clan geweest, maar nu was ze weg en dat liet een gat achter. Een schrale troost was dat door haar dood, de dood van de rest van de clan voorkomen werd, het was nu duidelijk hoe de poes had kunnen sterven, en de woorden over geen ratten meer eten tot de volgende new leaf verbaasde Tall dan ook niets. Ze konden het zich niet permitteren nog meer warriors ziek te laten worden, laat staan te laten sterven. Dus dan maar wat minder prooi. Dat betekende dat ze nog een tijd zwak zouden zijn, en zwak zouden blijven, maar zolang ze naar buiten toe de sterke façade ophielden moest het goedkomen. Hun reputatie belette de andere clans ervan hen zomaar aan te vallen, bovendien hadden die op het moment zelf problemen aan hun hoofd. Evenals dat Ace zou hebben snel, hij zou meer hulp nodig moeten hebben. Misschien dat Starclan daar iets op zou vinden. Maar voor nu was zijn vriend zelf hard aan de slag, en zou hij nog harder moeten werken.
Daarover, misschien moest Tall ook maar weer eens aan de bak. Zijn blik ging na de bijeenkomst het kamp rond, en keek eens naar wie er mee zou gaan op jacht, hij zocht twee katten.

Note: Tall zoekt twee katten voor jachtpatrouille, aanmelden mag in-game in dit topic (:


{CLANMEETING} The rats are gone Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
{CLANMEETING} The rats are gone DPKsfdL
~ Moo Moo
236
Actief
I'm the Poision in your Bones, my Love is your Disease,
I won't Let it Set you Free, Til I Break You

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Nightthorn
BerichtOnderwerp: Re: {CLANMEETING} The rats are gone   {CLANMEETING} The rats are gone Icon_minitimeza 1 okt 2016 - 15:09


"Laat alle katten zich verzamelen op de open plek voor een clanmeeting!" hoorde de kater. Pissig dat hij nu van zijn plek af moest komen stapte hij naar de open plek, om daar te gaan zitten en de woorden van Innerstar aan te horen. Het ging over de ratten. Blijkbaar waren ze nu weg door de twolegs. Goh, zouden ze nu weer naar Carrionplace mogen? Niet om ratten te jagen zo te horen. Toch vond hij het vervelend dat het territorium voor zijn gevoel een stuk kleiner en daardoor benauwder was geworden. Hij wilde eigenlijk gewoon vrij ronddwalen en hij vroeg zich af waarom hij niet allang terug was gerend naar Shark om zijn aanbod aan te nemen. Maar ja.. als je gaat is er geen weg terug.. Uiteindelijk kwam er een einde aan de leader haar woorden. Het laatst wat ze zei was dat de katten die sterk genoeg waren, zich bij Tallshadow moesten verzamelen voor de patrouille. Vreemd genoeg was Nightthorn niet echt door de ziekte aangetast. Misschien kwam het omdat hij geen ratten at, of niet zo veel met de andere katten omging.. Wie weet had hij ook wel gewoon een sterkere weerstand. Wat het ook was, hij had het aardig overleefd, en dus besloot hij naar Tallshadow toe te gaan. Hij zag de kater zijn blik al over het kamp heen gaan. Nightthorn ging niet geweldig vaak mee op patrouilles... maar veel verschillend werk was hier nu ook niet te doen. "Hey Tallshadow" zei hij kalm, proberend zijn slechte humeur niet door te laten schijnen. "Ik voel me wel aardig goed, dus als ik nodig ben.." Wie weet kon hij, door zich veel aan te bieden, er ook wel voor zorgen dat er meer vertrouwen in hem kwam..

Tag: Tallshadow


{CLANMEETING} The rats are gone 95NWBmN

Gravelsmoke ~ Nightthorn ~ Silverdew

PM's naar Silverdew

The Devil Within
Digital Daggers
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
{CLANMEETING} The rats are gone 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: {CLANMEETING} The rats are gone   {CLANMEETING} The rats are gone Icon_minitimevr 7 okt 2016 - 23:28

Het duurde niet lang of iemand bood zich al aan om ook mee te gaan op patrol. Het deed de kater even glimlachen, het was fijn om een paar pro actieve leden te hebben. Vandaar dat hij blij genoeg meteen knikte en opstond om met de ander in de richting van de uitgang te lopen. "Gaaf," Mauwde hij ondertussen, "Zodra we nog een ander lid hebben kunnen we vertrekken," Vervolgde de kater, met een geïnteresseerde blik de menigte in, hij vroeg zich af wie zich nog meer zou komen melden.

Tag: Nightthorn
Note: Tall zoekt nog een patrouillelid!


{CLANMEETING} The rats are gone Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
{CLANMEETING} The rats are gone DPKsfdL
2815
Actief
Mazerunner
BerichtOnderwerp: Re: {CLANMEETING} The rats are gone   {CLANMEETING} The rats are gone Icon_minitimeza 8 okt 2016 - 0:42

Mazerunner spitste zijn oren wanneer hij de stem van de clanleader over het kamp hoorde galmen. "Laat alle katten zich verzamelen op de open plek voor een clanmeeting!", Nieuwsgierig trippelde hij naar voren. Ze vertelde over de ratten, en dat ze nu niet meer zo'n grote dreiging vormde voor de clan. Binnenkort zouden ze dus weer ratten kunnen eten. De gestreepte kater hield niet eens van ratten. Hun vlees was veel te taai. Al zou hij niet twijfelen om er een te eten als hij niet de kans kreeg om kieskeurig te zijn. "Dan is bij deze de clanmeeting afgesloten. De katten die sterk genoeg zijn verzamelen zich bij Tallshadow om de jachtpatrouilles te organiseren," Maze was een van de weinigen die niet aangetast was geweest door de ziekte, waarschijnlijk omdat hij sinds zijn warrior ceremonie niet meer in de medicine cat's den was geweest, en niet van ratten hield. "Ik wil wel meegaan", miauwde de bruine tabby. Hij voelde zich best goed, dus zou het stom zijn om hier te blijven wachten en niets doen terwijl hij prooi voor zijn clan kon vangen.{CLANMEETING} The rats are gone Mazerunneros
tnx Bunny :3
Stuff:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
{CLANMEETING} The rats are gone 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: {CLANMEETING} The rats are gone   {CLANMEETING} The rats are gone Icon_minitimewo 12 okt 2016 - 17:06

Het duurde niet lang voor nog een kater zich bij hen voegde, en Tall vrolijk opkeek bij het horen van de stem van Mazerunner. Mensen. Die was ook gegroeid zeg, een echte warrior nu. "Mooi Mazerunner," Sprak hij dankbaar, en benadrukte de gehele warrior naam nog eens in zijn hoofd. Mensen, de tijd vloog. Ook als ze niet snel zouden vertrekken, dus sprong hij op en keek beide warriors eens met een glimlach aan. Tijd om te gaan dan maar.

Klik hier voor de Patrol


{CLANMEETING} The rats are gone Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
{CLANMEETING} The rats are gone DPKsfdL
~ Moo Moo
236
Actief
I'm the Poision in your Bones, my Love is your Disease,
I won't Let it Set you Free, Til I Break You

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Nightthorn
BerichtOnderwerp: Re: {CLANMEETING} The rats are gone   {CLANMEETING} The rats are gone Icon_minitimewo 12 okt 2016 - 22:09


Na Nightthorn zijn 'aanbod' had Tallshadow blijkbaar vermaakt, want hij glimlachte en antwoordde dat ze, als ze nog een extra lid hadden, konden vertrekken. Dat extra lid kwam al snel. Mazerunner, zo herkende de kater hem. Hij was een paar moons ouder dan hem, meer wist hij eigenlijk niet. Woeps, tot zover betrokken bij je clanmaten. Al snel sprong Tallshadow op. Tijd om te gaan dus. Eens kijken of dit nog wat kon worden.


{CLANMEETING} The rats are gone 95NWBmN

Gravelsmoke ~ Nightthorn ~ Silverdew

PM's naar Silverdew

The Devil Within
Digital Daggers
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
{CLANMEETING} The rats are gone
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: