Everyday i'm huntin' {Owlflight} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Everyday i'm huntin' {Owlflight}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bronzemask
StarClan
Everyday i'm huntin' {Owlflight} 7cf00310
Inge
1991
Actief
"Big results require big ambitions."

CAT'S PROFILE
Age: 48 Moons Old {when died}
Gender: She-cat ♀
Rank:
Bronzemask
BerichtOnderwerp: Everyday i'm huntin' {Owlflight}   Everyday i'm huntin' {Owlflight} Icon_minitimezo 2 okt 2016 - 12:39

Bronzemask wilde vandaag haar gedachten en angsten opzij zetten om te gaan jagen. Het was best lekker weer, niet te warm, niet te koud, just perfect. Haar groengele ogen volgden een muisje die op het gras scharrelde. Langzaam kroop ze dichtbij, haar staart te laag om te zien maar hoog genoeg om niet over de grond te slepen. Haar schouderbladen bewogen op en neer en haar oren stonden naar achteren. Ze nam een grote sprong. Raak! Met slechts één beet in de nek was het diertje dood. Tevreden nam ze de prooi in haar bek en legde hem bij haar vangsten, waarna ze er wat zand overheen gooide. Ze zal de vangst later meenemen naar het kamp.


Everyday i'm huntin' {Owlflight} Bronze11
:::
Terug naar boven Ga naar beneden
Owlflight
Member
Everyday i'm huntin' {Owlflight} DPKsfdL
Hanna (ZONDER 'H' OP HET EINDE!)
2917
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 39 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Owlflight
BerichtOnderwerp: Re: Everyday i'm huntin' {Owlflight}   Everyday i'm huntin' {Owlflight} Icon_minitimezo 2 okt 2016 - 13:03

De andere poes leek Owlflight niet opgemerkt te hebben, ondanks het feit dat ze dezelfde muis hadden willen vangen. De gestreepte poes was altijd al een goede sluiper geweest, dus verbaasde het haar niet. Haar gestreepte vacht ging volledig op in het lange gras en haar beheerste pootstappen waren zo goed als niet hoorbaar. Daarbij waaide de wind in haar voordeel, waardoor de gevlekte poes haar waarschijnlijk nooit zelfs had kunnen opmerken. "Mooie vangst", miauwde ze, terwijl ze oprees tussen het lange gras. Owl wist wel dat het niet echt uitmaakte wie van het beiden de muis ving, maar ze vond het wel jammer dat zij het niet geweest was.


Everyday i'm huntin' {Owlflight} 25jw4cj
Everyday i'm huntin' {Owlflight} ZZu0jir Everyday i'm huntin' {Owlflight} LcrIgCQEveryday i'm huntin' {Owlflight} MKN7vHE
Owlflight:

Terug naar boven Ga naar beneden
Bronzemask
StarClan
Everyday i'm huntin' {Owlflight} 7cf00310
Inge
1991
Actief
"Big results require big ambitions."

CAT'S PROFILE
Age: 48 Moons Old {when died}
Gender: She-cat ♀
Rank:
Bronzemask
BerichtOnderwerp: Re: Everyday i'm huntin' {Owlflight}   Everyday i'm huntin' {Owlflight} Icon_minitimezo 2 okt 2016 - 13:17

''Mooie vangst'' Klonk een ietwat bekende stem van dichtbij. Even gingen de haren van Bronzemask omhoog staan maar die gingen al snel liggen toen ze de geur van Owlflight herkende. Een clangenoot, een paar manen ouder dan haar. ''Dankje.'' Antwoordde ze schor terwijl ze de gestalte van de warrior op zag staan uit het gras. ''Hoe is de jacht?'' Mauwde ze, een beetje twijfelend over wat ze zou zeggen. Ze was sociaal eigenlijk best wel awkward, maar probeerde het niet te laten merken. Ze was tenslotte een volwassen krijger van de beste clan die er bestaat.


Everyday i'm huntin' {Owlflight} Bronze11
:::
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Everyday i'm huntin' {Owlflight}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: