Dancing in the rain! +Crowfur



 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Dancing in the rain! +Crowfur

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Leopardpaw"
Member
Dancing in the rain! +Crowfur RB4Qe0W
Bunny
299
Actief
"A leopard never loses her spots"

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Leopardpaw
BerichtOnderwerp: Dancing in the rain! +Crowfur   Dancing in the rain! +Crowfur Icon_minitimedi 18 okt 2016 - 7:31

Het getik van regen weerklonk echoënd op de Nursery, terwijl het viel. Mistroostig had Leopardkit zich opgekruld in een afgelegen nest. Ze hield totaal niet van het feit dat ze nu binnen moest zitten met enkele Queens die haar uit het oog weigerden te verliezen. Ze wou gewoon, eigenwijs als ze was, de regen in. Het was niet eens zo harde regen. Eerder een fikse miezerbui en het was beter dan met de stoffige oudere kattinnen in een den te zitten. Om nog niet te spreken over de kittens die er ook waren. Ze hield niet van hun gepiep en geklaag bij hun respectievelijke moeders. Ze wou enkel haar vader en die zou ze krijgen ook. Dus met een plannetje in haar hoofd was ze snel en ietwat onhandig opgestaan. Ze verloor bijna haar voeting voordat ze zich stevig neerzette, waarna ze een sprintje naar buiten trok. Eenmaal in de regen rilde ze even een beetje van de koude. Hierna liep ze rustig richting de Warriorsden waar haar vader in sliep. Zijn pikzwarte vacht zat er enkel niet tussen. Dus ging ze maar in de regen voor de Nursery zitten. Hij was haar, zijn gewéldige dochter toch niet vergeten? Ze keek naar haar witte poten en vacht voordat ze een idee kreeg. Ze wou meer op haar vader lijken, hem trots maken en dus sprong ze met enige enthousiasme in een modderplas. Hier en daar spatte het op en kleefde het aan haar voormalige witte vacht. Zelfs aan de enkele zwarte vlek die ze van zichzelf had begon modder te kleven. Uiteindelijk was ze tevreden met het resultaat en ging ze netjes zitten waarna ze poeslief op haar vader wachtte.


Dancing in the rain! +Crowfur 4P1uXN9


Laatst aangepast door Leopardkit** op do 20 okt 2016 - 7:35; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Crowfur
Member
Dancing in the rain! +Crowfur DPKsfdL
Freedje
652
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Crowfur
BerichtOnderwerp: Re: Dancing in the rain! +Crowfur   Dancing in the rain! +Crowfur Icon_minitimewo 19 okt 2016 - 16:32

Crowfur was die ochtend meegegaan met de patrol om hopelijk zo snel mogelijk klaar te zijn zodat hij naar zijn dochtertje Leopardkit kon gaan. Ze werd ouder en daarmee ook veel eigenwijzer. De Queens hadden hun poten vol met haar omdat ze hun aandacht niet leek te waarderen en vaak om hem leek te roepen. Crowfur grinnikte bij dat idee. Hij zag haar al echt heel eigenwijs voor de Nursery zitten, boos zijnde op hem omdat hij er nog niet was. Ze moest zich echter ook beseffen dat hij Clantaken te vervullen had en dat die soms gelijk liepen met het uur waarop zij wakker werd. Vorige moon sliep ze nog heel veel, maar dat begon nu toch wel wat minder te worden. De kitten wilde graag aandacht van hem hebben en dat liet ze duidelijk merken. Het maakte hem echter niet uit hoe haar houding was, hij bleef toch wel van haar houden. Ook herinnerde haar witte pels hem aan haar moeder. Deze moest hij echter zo snel mogelijk vergeten. Het was nu zijn dochter en hem en zodra de tijd juist was zou hij haar eerlijk uitleggen wat er was gebeurd. De kater maakte zijn laatste ronde door het woud met de groep katten waar hij mee op patrol moest en ongeduldig keek hij de Apprentice aan die erg lang deed voordat hij een antwoord kon geven op de vraag. Waarom moest hij altijd met onervaren Apprentice’s mee die geen antwoord konden geven op alle vragen? Hij keek nors zijnde naar de Warrior die met het volle geduld wachtte tot de Apprentice antwoord had gegeven. Toen ze dan eindelijk klaar waren racete hij terug naar het kamp en ging regelrecht naar de Nursery. Hij had het koud en zijn pels was door en door nat. Stomme Apprentice. Hij keek verrast naar het modderige bundeltje dat voor de Nursery zat en opende zijn bek. Ongerustheid, boosheid en de drang om te lachen streden in zijn binnenste om voorrang en na nog een blik op haar te hebben geworpen won de derde het dan toch. ‘Gekke kitten die je bent,’ snorde hij. Hij pakte haar op en liep met haar naar de Nursery. Hij zette haar neer en begon haar met stevige likken schoon te maken. ‘Kijk nu toch hoe je er uitziet,’ zei hij gemaakt boos. ‘Ik had je beter Mudkit kunnen noemen.’ Hij keek haar met een strenge blik. ‘En wat deed jij buiten de Nursery, Leopardkit? Het regent. Dadelijk word je verkouden.’ Snel ging hij langs haar liggen en drukte zijn pels tegen de hare aan om haar op te warmen.

OOC: Thanks voor het maken! <3 + Zou je het lettertype ietsje groter kunnen maken? Ik kan 't heel moeilijk lezen ;o + OMG WAT EEN CUTIE IS ZE <3


Dancing in the rain! +Crowfur Eago44
Terug naar boven Ga naar beneden
Leopardpaw"
Member
Dancing in the rain! +Crowfur RB4Qe0W
Bunny
299
Actief
"A leopard never loses her spots"

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Leopardpaw
BerichtOnderwerp: Re: Dancing in the rain! +Crowfur   Dancing in the rain! +Crowfur Icon_minitimedo 20 okt 2016 - 7:54

Het duurde zo lang voordat de zwarte vacht van haar vader het kamp in verscheen. Te lang, ze begon al half weg te dommelen in de regen toen ze hem eindelijk zag. Ietwat nors keek ze haar vader aan, waarom was hij zo lang weg geweest en had hij haar opgezadeld met die irritante Queens. Ze kon niet wachtten totdat ze met hem mee het kamp uit mocht. De wildernis in, zonder dat de Queens aan haar kop liepen te zeuren over van alles en nog wat. In haar ogen onbelangrijke absurde dingen. Ze waren haar ouders niet dus moesten ze gewoon hun mond houden. Eerder die dag had ze al een Queen afgesnauwd toen die zich met haar welzijn begon te bemoeien. Ze moest eens vaker met de andere kittens, die piepende irritante beesten gaan spelen. Waar zagen ze haar voor aan! Ze ging dus echt niet met die verwende krengen om die om de paar minuten net zo zeurden als hun moeders. De katertjes in de nesten kon ze nog redelijk waarderen, maar de poesjes hoefde ze niet. Meestal waren die laatste ook meer in voor onnodige drama. Haar vader kwam regelrecht op haar af, waardoor ze in een korte reactie haar modderige staart om zich heen sloeg en hem bedenkelijk aan keek. Ze was nog steeds pissig dat hij haar had achtergelaten met de Queens. Voor het grootste deel van de dag. Verrast keek haar vader haar aan waardoor ze hem nors en ietwat nonchalant een blik gunde. Hij opende zijn mond maar zei even niks terwijl hij haar nogmaals in zich opnam. 'Gekke kitten die je bent,' snorde hij nadat hij even in de lach geschoten was. Ze keek hem bedremmeld aan. Hij pakte haar hierna op en bracht haar de Nursery weer in. Aan de ene kant wou ze graag in het warme hol zitten maar aan de andere kant moest ze er niets van weten. Hij zette haar neer en begon haar met stevige, warme likken schoon te likken. Waardoor haar prachtige werk verpest werd. 'Páp,' mauwde ze toch ietwat op een geërgerde toon. 'Ik wil niet wit zijn,' mopperde ze eerlijk waarna ze haar kopje liet hangen. 'Kijk nu hoe je er uitziet,' mauwde haar vader duidelijk gespeeld boos. 'Ik had je beter Mudkit kunnen noemen,' vervolgde hij met een strenge blik. Een blik die haar haar oortjes in haar nek deed drukken. 'En wat deed jij buiten de Nursery, Leopardkit? Het regent. Dadelijk word je verkouden.' Mauwde haar vader waarna hij langs haar ging liggen en haar vacht verder opwarmde met die van hem. Ze haalde ietwat nijdig haar schouders op. 'Ik haat de Nursery,'mopperde ze zachtjes in zijn vacht.


Dancing in the rain! +Crowfur 4P1uXN9
Terug naar boven Ga naar beneden
Crowfur
Member
Dancing in the rain! +Crowfur DPKsfdL
Freedje
652
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Crowfur
BerichtOnderwerp: Re: Dancing in the rain! +Crowfur   Dancing in the rain! +Crowfur Icon_minitimedi 25 okt 2016 - 17:55

Crowfur deed zijn uiterste best om niet te lachen. Had hij er ook zo uitgezien toen hij nog een jonge kitten was? Hij had geen idee. Hij wist dat hij aan de speelse kant was geweest toen hij nog jong was, maar Leopardkit had dit totaal niet en Crowfur vroeg zich wel eens af hoe dat dat kwam. Ze had duidelijk aangegeven dat ze de Nursery maar niks vond en leek de Queens in de Nursery ook maar niets te vinden, maar zij waren wel diegenen die haar melk hadden gegeven toen ze nog jong was. Hij had er echter nooit te veel over gezegd uit angst dat ze over haar moeder zou beginnen. Hij was er nooit aan begonnen om één van de Queens aan te wijzen en hun net te laten doen alsof zij de rechtmatige moeder van Leopardkit was, dat wilde hij gewoon niet. Hij wilde echter ook nog niet de volledige waarheid vertellen, had haar enkel gezegd dat haar moeder er niet meer was. Crowfur had het idee dat ze hierdoor een hekel had gekregen aan haar pels en dat dat ook de reden was waarom ze in de modder wilde rollen. Het was schattig hoe erg ze op hem wilde lijken, maar Crowfur vond de witte plekken in haar pels juist heel mooi bij haar. En stiekem deed het hem ook een beetje aan de mooie herinneringen denken die hij met de RiverClan she-cat deelde, hoewel hij Leopardkit nooit verantwoordelijk had gehouden voor wat er was gebeurd en dat ook nooit ging doen. ‘Houd op met zeuren,’ snorde hij. ‘Je witte pels staat juist prachtig bij je. Jij bent mijn mooie prinsesje.’ En al snorrend begon hij haar verder te likken tot ze haar zwart-witte kleur ongeveer weer terug had en zijn tong vol met modder zat. Gatver. Met zijn poot begon hij de modder van zijn tong te halen en keek haar met één schuin oog aan terwijl ze verder ging. ‘Ik weet het,’ murmelde hij en hij legde zijn kin op haar kopje. ‘Maar over minder dan vier moons word je een Apprentice en dan ben je van de Nursery af. Bovendien zijn er ook kittens van jouw leeftijd en zou ik het fijn vinden als je wat vriendjes zou maken. Het zou toch leuk zijn als jullie later alle Apprentice-ervaringen kunnen delen, toch? Dan wil je echt niet meer bij zo’n oude kat zitten zoals ik, hoor.’ Hij grijnsde en gaf haar een kopje. ‘Wat ben je toch een brombeer,’ zei hij glimlachend. ‘En toch hou ik van je. Heel veel.’


Dancing in the rain! +Crowfur Eago44
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Dancing in the rain! +Crowfur
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: