Check up 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Check up

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Routnose
Catministrator
Check up BXcdW76
Kip
3539
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀51 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Routnose
BerichtOnderwerp: Check up   Check up Icon_minitimema 31 okt 2016 - 20:39

Zachter trippelde de poes weer het kamp in, een bosje mos voorzichtig tussen haar kaken geklemd. De meeste slachtoffers van het gevecht waren inmiddels wel geholpen, wat ervoor zorgde dat de rust enigszins teruggekeerd was in haar nieuwe den. Toch waren er problemen die nog wel even voort zouden duren, dat mocht duidelijk zijn. Dat was dan ook dat Routpaw even naar het kleine meer was gegaan, waar ze een bolletje mos in het koele water had geweekt en ze deze vochtige bal nu naar de nursery droeg. Er was nogal een kitten crisis gaande, gezien Mousewish en Brindleleaf nu lang met hen waren, was enkel Oceanbreeze er nog om al deze kittens op te vangen. Daarom had Routpaw zichzelf maar de taak opgelegd om zoveel mogelijk van haar vrije tijd hier rond te brengen, om de arme kittens en Oceaanbreeze hopelijk toch een beetje bij te kunnen staan. Ze was zelf niet al te goed met kittens, maar hey, alles viel te leren right?
Ze legde voorzichtig het bolletje mos neer in de nursery en glimlachte waterig naar de katten daar. "Heeft er iemand dorst?"Vroeg ze vriendelijk aan zij die maar luisteren wilde. Tegelijkertijd probeerde ze te kijken of ieder van hen gezond en sterk was, want dat was wel nodig in sombere tijden zoals deze.


-Open voor kittens, queens en andere voorbijgangers.


It is both a blessing and a curse
Check up 30590612_yVgB0fTiWICp29j
to feel everything so very deeply
Terug naar boven Ga naar beneden
Oceanstar
StarClan
Check up 29puumf
~Butter(fly)~
3426
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Check up   Check up Icon_minitimewo 2 nov 2016 - 10:21

Het was een relatief rustige ochtend voor de jonge kattin. Ze was rustig wakker geworden en leek eerder wakker te zijn dan de meeste kittens waardoor ze in het halfduister kon blijven dommelen. Haar blauwe ogen fonkelden iets waardoor er duidelijk te zien was waar de jonge kattin plaats had genomen. Het aantal nesten was redelijk achteruitgegaan. Immers waren twee van de drie Queens verdwenen en was Oceanbreeze relatief vaak een van de enigste volwassen katten daar. Ze was immers de enige Queen. De enige die melk tot beschikking had en de enige die hele dagen op alle kittens lette. Natuurlijk kon ze niet alles mee krijgen. Toch deed ze haar best. Een aantal zachte pootstappen waren haar dan ook niet ontgaan. Even later verscheen Routpaw, een van haar broers vrienden en tevens die van haar, door de ingang van de Nursery. Ze had een balletje mos in haar mond geklemd. Drinken voor de kittens en Queens. Aangezien die het kamp niet uit konden om te drinken. Ze drukte haar lichaam op en keek de ander met haar vriendelijke en moederlijke blauwe kijkers aan. Waarna ze langzaam naar haar toe liep, tevens op een soepele manier. "Heeft er iemand dorst?" Vroeg de Medicine Cat Apprentice waardoor Oceanbreeze grinnikte. Iemand, zij zelf wel in ieder geval. Daarbij waren er vast ook wel kittens die wat vocht konden gebruiken. "Hallo Routpaw. Volgens mij hoef je niet twee keer te vragen," mauwde ze vrolijk waarna ze naast de iets jongere kattin plaats nam. Ze was blij met haar bezoek aan de Nursery. Het kon best wel eenzaam zijn tussen zoveel kittens. Al hield ze van elk van hen. Zeker van haar eigen dotjes.


Check up Oceano10
Check up LcrIgCQCheck up JwNO92gCheck up EjrsROFCheck up UK1ajoICheck up 3qCkg2fp_oCheck up 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Routnose
Catministrator
Check up BXcdW76
Kip
3539
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀51 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: Check up   Check up Icon_minitimewo 2 nov 2016 - 16:44

Zoals al verwacht was Oceanbreeze de eerste die haar opmerkte. Routpaw glimlachte vriendelijk naar haar en legde de vochtige mosbal vlak bij haar en de kittens neer, waarna ze vroeg of er belangstelling was naar water. De grijze poes grinnikte even bij haar woorden en Routpaw bewonderde haar optimisme. De poes had genoeg meegemaakt in een korte tijd, maar leek alles behalve op te geven. Daarom glimlachte Routpaw hartelijk terug, ze was allang blij als ze de poes een beetje met dit en dat kon helpen. Natuurlijk had ze het ook druk met haar eigen taken als medicine cat apprentice, maar haar rang was niet onmenselijk; zij had ook wel eens vrije tijd. "Hallo Routpaw. Volgens mij hoef je niet twee keer te vragen," Antwoordde de poes vrolijk waarna ze zichzelf naast haar neer zette en het vocht van het bolletje mos begon op te drinken. Routpaw trilde tevreden met haar snorharen, het was belangrijk voor de poes om veel te drinken, al helemaal nu door deze droogte die maar niet over leek te gaan. "Mooi zo, anders was ik voor niets helemaal naar Small lake gegaan," de poes glimlachte even vriendelijk naar de queen. Ze mocht de poes wel, eigenlijk kon ze haar wel een vriendin noemen. Het was dan ook daardoor dat ze zich wat zekerder rondom haar voelde en zelfs kleine grapjes durfde te maken, zonder over haar eigen woorden te struikelen. Toen ze verder ging was haar blik echter meteen serieus. "Oceanbreeze, als er iets nodig is, of dat nu water is of iets om de melk op gang te houden of noem maar op, roep me dan gewoon, oké?"Ze schuifelde wat nerveus heen en weer. "O-of als je gewoon wat gezelschap wilt, dat is ook prima."


It is both a blessing and a curse
Check up 30590612_yVgB0fTiWICp29j
to feel everything so very deeply
Terug naar boven Ga naar beneden
Oceanstar
StarClan
Check up 29puumf
~Butter(fly)~
3426
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Check up   Check up Icon_minitimedo 3 nov 2016 - 21:19

Het was een echte verademing om Routpaw weer te zien, om even onder bekende bijna volwassen katten te zijn. Om even niet alleen te zijn met haar gedachten en de kittens. Ondanks dat ze van buiten erg vrolijk en optimistisch leek, voelde ze zich ook behoorlijk ongelukkig. Alles dat er gebeurd was, was genoeg geweest om vele katten in zijn greep te houden. Gebeurtenissen die niet positief waren en ondansk dat de kattin probeerde er het positieve van te maken, haar best deed niemand te kort te doen. Kon ze niet voorkomen dat ze niet voldoende kon doen. Zouden de Medicine Cat en Medicine Cat Apprentice zich zo ook wel eens voelen. Alsof ze net niet alles konden dat nodig was. Alsof het nooit voldoende was. Ze hoopte van niet, anders moest ze snel eens een gesprek met Routpaw en Lizardpath aan gaan. Hoewel ze bijna moedeloos werd van alles zag ze lichtpuntjes in sommige kleine dingen. Dingen die eigenlijk er normaal waren maar ook erg mooi. Dingen die haar hart verwarmden en haar moederhart deden groeien. Ze had nooit gedacht dat ze een moeder kon zijn. Ze was blij dat Routpaw aan haar had gedacht in deze droge tijden en kon haar geluk nauwelijks op toen ze gegrinnik hoorde. Dat geluid had ze wel gemist de laatste tijd, een oprechte lach. Of het nu grinniken of echt lachen was, ze had nauwelijks nog een kat met een glimlach op hun snoet gezien en dat maakte dat ze zich tevreden ontspande. Ze begon meteen van het bolletje mos te drinken terwijl ze uit haar ooghoeken Routpaw's snorharen tevreden zag trillen. Waarschijnlijk had de jonge kattin ook wel voldoende aan haar hoofd, maar toch was ze blij dat ze de tijd nam om bij Oceanbreeze langs te gaan. Het voelde er minder eenzaam en onprettig door. "Mooi zo, anders was ik voor niets helemaal naar Small lake gegaan." Glimlachte de kattin vriendelijk naar de grijzige Queen. Oceanbreeze knikte met een klein glimlachje op haar gezicht waarna ze haar relatief grote kop tegen de Apprentice drukte. "Small lake is ook prachtig voor gewoon een wandeling hoor. Dus..." Geinde ze ietwat luchtig terug, al was het duidelijk dat ook zij wel gegrepen was door de gebeurtenissen. Daarna werd het serieus, Routpaw had duidelijk wat te zeggen en zoals een echte vriendin zou doen, zou Oceanbreeze luisteren. Routpaw was geen domme kattin, dus wachtte Oceanbreeze geduldig op wat ze zou vertellen. "Oceanbreeze, als er iets nodig is, of dat nu water is of iets om de melk op gang te houden of noem maar op, roep me dan gewoon, oké?" Mauwde de jongere kattin, terwjil ze nerveus wiebelde. Oceanbreeze keek even stilletjes naar haar poten voordat ze langzaam en nadenkend knikte. Ze wou de Apprentice niet tot last zijn, maar mocht ze iets nodig hebben zou ze zeker even langs komen. Als zij weg viel had de clan een probleem, voor de kleintjes. "O-of als je gewoon wat gezelschap wilt, dat is ook prima." Dankbaar knikte de jonge Queen waarna ze voorzichtig zei. "Misschien moet ik een deel van mijn nest maar naar de Medicine Cat den halen. Is vast gezelliger dan de hele dag in het half duister te zitten." Murmelde ze waarna ze haar een neusje gaf en haar staart even zwiepte.


Check up Oceano10
Check up LcrIgCQCheck up JwNO92gCheck up EjrsROFCheck up UK1ajoICheck up 3qCkg2fp_oCheck up 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Routnose
Catministrator
Check up BXcdW76
Kip
3539
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀51 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: Check up   Check up Icon_minitimeza 5 nov 2016 - 17:08

Oceanbreeze knikte met een kleine glimlachje en drukte toen, tot de apprentice's grootste verrasing, haar kop tegen haar aan. Ietwat van haar stuk gebracht bleef Routpaw staan, waarna ze wat onhandig haar neusje tegen Oceanbreeze haar wang drukte. Ze was niet gewend om zoveel fysiek contact te hebben, meestal deed ze dat enkel met haar broer. Desalniettemin vond Routpaw het een hartverwarmend gevoel en de jonge poes spinde zachtjes. "Small lake is ook prachtig voor gewoon een wandeling hoor. Dus..."Geinde de poes luchtig terug. Routpaw gunde haar nog een glimlach, maar ging toen verder met een serieuzer onderwerp, wat al een tijdje op haar borst lag. Bij haar zorgen keek Oceanbreeze naar haar poten en knikte enkel stilletjes, pas nadat Routpaw haar gezelschap aanbood sprak de jonge moeder weer.  "Misschien moet ik een deel van mijn nest maar naar de Medicine Cat den halen. Is vast gezelliger dan de hele dag in het half duister te zitten." murmelde de poes en gaf haar nogmaals een neusje. Routpaw spinde geamuseerd. "Dat zou gezellig zijn, maar ik ben bang dat er dan iets te veel kittens in de den rond gaan banjeren." ze glimlachte de poes twijfelachtig toe. "Al zou het wel een stuk gezelliger zijn,"


It is both a blessing and a curse
Check up 30590612_yVgB0fTiWICp29j
to feel everything so very deeply
Terug naar boven Ga naar beneden
Oceanstar
StarClan
Check up 29puumf
~Butter(fly)~
3426
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Check up   Check up Icon_minitimevr 11 nov 2016 - 9:16

De jonge kattin was waarschijnlijk wel verrast dat Oceanbreeze haar kop tegen die van haar drukte. Immers was het niet iets dat zo snel gebeurde maar een moeder worden deed veel met een kat, zeker eentje die zo jong als Oceanbreeze was en van nature al een warme en vriendelijke kattin was geweest. Routpaw leek wat van haar stuk gebracht al duurde het niet lang, want de jonge moeder voelde een neusje in haar vacht waarna ze langzaam haar kop terug trok. Ze hoorde Routpaw nog zachtjes spinnen en glimlachte ontspannen iets. Al was haar ontspanning altijd iets van korte duur, haar oren waren duidelijk op de slapende en spelende kittens gericht en zo af en toe leek ze haar blik ook heel even door de Nursery te werpen, desalniettemin lette ze ook op wat Routpaw te zeggen had en sprak ze rustig met haar. Ze kreeg het zelfs voor elkaar wat te geinen over hun kleine meertje in het territorium waardoor Routpaw moest glimlachen, net zoals de jonge moeder deed. Echter werd het gesprek al snel weer serieus, terwijl ze naar haar poten keek luisterde ze naar de jongere kattin en sprak ze voorzichtig weer. Dit keer was ze redelijk emotioneel. Routpaw had het waarschijnlijk drukker dan de meeste katten en precies zij was degene die haar best deed haar te hulp te schietten en zo nu en dan op te zoeken. Haar hart verwarmde hierdoor en dankbaar keek ze op. Ze sprak ook over het feit dat het misschien gezelliger was als ze een deel van haar nest naar de Medicine cat's den haalde, echter werd het daar waarschijnlijk dan ook te druk. Het was dan ook een beetje een humorieuze opmerking geweest en die humor leek Routpaw wel in te zien, want ze spinde geamusseerd toen ze in vervolg van haar woorden ook nog haar neus even tegen de Apprentice drukte. "Dat zou gezellig zijn, maar ik ben bang dat er dan iets te veel kittens in de den rond gaan banjeren." Mauwde de jongere kattin twijfelend. Het twijfelachtige glimlachje deed Oceanbreeze grinniken. "Nieuwsgierige hoopjes vacht bedoel je." Fluisterde ze grappend in Routpaw's oor. Nieuwsgierigheid was iets dat de meeste kittens hadden, hoewel het gezond was, was het ook gevaarlijk in de Medicine cat's den. "Al zal het wel een stuk gezelliger zijn," vervolgde de kattin waarop de jonge moeder knikte. "Voor iedereen, al mag ik niet te veel klagen. Bronzemask helpt hier en daar ook wel. Toch is het nu best eenzaam," murmelde de jonge moeder.


Check up Oceano10
Check up LcrIgCQCheck up JwNO92gCheck up EjrsROFCheck up UK1ajoICheck up 3qCkg2fp_oCheck up 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Routnose
Catministrator
Check up BXcdW76
Kip
3539
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀51 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: Check up   Check up Icon_minitimezo 13 nov 2016 - 16:36

Op haar getwijfel grinnikte Oceanbreeze. "Nieuwsgierige hoopjes vacht bedoel je." Werd grappend in haar oor gefluisterd. Routpaw lachte ook zachtjes en haar blik gleed af naar een tweetal kittens die verderop an het spelen waren. Om eerlijk te zijn, zou ze hier gek worden. Ze was nu niet bepaald een moederlijk figuur. Des te meer respect ze had voor Oceanbreeze. Routpaw wendde zich weer naar haar en vertelde eerlijk dat het wel gezellig zou zijn."Voor iedereen, al mag ik niet te veel klagen. Bronzemask helpt hier en daar ook wel. Toch is het nu best eenzaam," Routpaw gunde haar een vriendschappelijke glimlach. "Ik zal er iets over zeggen tegen Everstar, misschien kan ze nog wat meer katten aanwijzen om zo af en toe te helpen."

-Kort, sorry!


It is both a blessing and a curse
Check up 30590612_yVgB0fTiWICp29j
to feel everything so very deeply
Terug naar boven Ga naar beneden
Oceanstar
StarClan
Check up 29puumf
~Butter(fly)~
3426
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Check up   Check up Icon_minitimezo 13 nov 2016 - 20:36

Routpaw kon haar grap om de nieuwsgierige kittens wel waarderen, begrijpen. Ze moest ook zacht lachen al gleden de ogen van de Apprentice snel naar twee spelende kittens. Oceanbreeze wende haar blik er ook kort naar toe. Duidelijk was dat ze hen wel in de gaten zou houden. Ze spraken weer verder, nadatze beide hun ogen van de kittens gewend hadden. Routpaw leek haar wel te begrijpen en gunde haar ook een vriendschappelijke glimlach. "Ik zal er iets over zeggen tegen Everstar, misschien kan ze nog wat meer katten aanwijzen om zo af en toe te helpen." Mauwde de kattin waardoor Oceanbreeze knikte. "De clan heeft behoorlijk wat klappen gehad..," murmelde ze waarna ze haar kop weer boog. "Is er nog wat vers prooi op de prooistapel?" Vroeg ze ietwat schaapachtig. Ze was wel wat hongerig. "En hebben jullie wat om de melkproductie te helpen?" Ging ze daarna verder.


Check up Oceano10
Check up LcrIgCQCheck up JwNO92gCheck up EjrsROFCheck up UK1ajoICheck up 3qCkg2fp_oCheck up 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Routnose
Catministrator
Check up BXcdW76
Kip
3539
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀51 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: Check up   Check up Icon_minitimeza 19 nov 2016 - 18:35

De grijze poes knikte op haar woorden. "De clan heeft behoorlijk wat klappen gehad..," bij haar murmelende woorden legde Routpaw wat somber haar oren in haar nek. Oceanbreeze had gelijk, de laatste tijd was slechts dan goed gebeurd in de Windclan, wat de sfeer overal wat grimmig maakte. Ze deed haar best optimistisch te blijven, maar ook zij rouwde om wat er in zo'n korte tijd allemaal was gebeurd. "Is er nog wat vers prooi op de prooistapel?" Routpaw gunde haar een glimlach, maar de queen was nog niet klaar. "En hebben jullie wat om de melkproductie te helpen?" Ging ze daarna verder. De medicine cat apprentice gunde Oceanbreeze een brede glimlach. "Ja en ja, geef me een moment ik zal wat halen." Even gaf ze de poes een neusje waarna ze de den uitstapte en door het kamp haar weg naar de medicine cat's den maakte. Daar zocht ze stilletjes tussen de planten, waarna ze een paars bloemetje genaamd Bernagie tussen haar kaken nam. Op haar terug weg wist ze ook nog een konijn mee te slepen, waarna ze opnieuw terug kwam bij Oceanbreeze, enigszins moeizaam de bloemen en het konijn dragend. Met een plof liet ze ze beide vallen. "Pfoe, een konijn voor madame," ze schoof het plantje haar richting op. "en wat om de melk op gang te brengen. Je moet de bloemen eten."


It is both a blessing and a curse
Check up 30590612_yVgB0fTiWICp29j
to feel everything so very deeply
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Check up
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: