Brothaaaaaaa. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Brothaaaaaaa.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
.Lightpaw
Member
Brothaaaaaaa. DPKsfdL
Freedje
197
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
.Lightpaw
BerichtOnderwerp: Brothaaaaaaa.    Brothaaaaaaa. Icon_minitimevr 11 nov 2016 - 21:17

Lightkit keek vanuit haar ooghoeken naar Blossomkit die weer eens deed alsof ze de onschuldige zelf was, maar zij wist wel beter. Blossomkit deed dit enkel om haar zin te krijgen en voor niets anders. En als ze haar zin niet kreeg, ging ze sowieso een keel opzetten en dan zou heel de nursery wakker worden. Blijkbaar wist de queen die voor Blossomkit stond dit ook, want ze gaf de kitten zuchtend een knikje en na een paar seconden gingen zowel de queen als haar zusje naar buiten. Lightkit trok afkeurend met haar oortje. Ze hield wel van Blossomkit en zo, maar ze vond het niet oké dat haar zusje anderen als vuil behandelde enkel om haar zin te krijgen. Ze kon zich ook niet herinneren dat de karakters van hun ouders zo waren, hoewel ze haar vader nog niet vaak genoeg gezien had om dat te beoordelen. Haar moeder was ongeveer zoals zij, maar haar vader… ze had eigenlijk geen idee. Hij had altijd wel lief geleken als hij op bezoek bij hun kwam, maar dat kon misschien natuurlijk ook schijn zijn. Wie weet speelde hij al een even listig spelletje met hun als Blossomkit met alle anderen. Hm. Te veel voor een kitten om over na te denken. Lightkit draaide haar kopje en keek in de richting van Tigerkit. De kitten leek gelukkig al niet meer te slapen en de she-cat wandelde naar hem toe. Ze kon het met Otterkit het beste vinden van heel het nestje, maar Tigerkit verdiende wel een mooie tweede plaats. Tussen haar en Blossomkit verliep het dan weer wat minder omdat de zusjes elkaars karakter niet altijd konden appreciëren, maar over het algemeen ging het nog wel. ‘Tigerkit,’ murmelde ze en ze legde haar pootjes tegen zijn flank aan waarna ze hem zachtjes schudde. ‘Ben je wakker?’ Ze kroop tegen haar broertje aan om wat warmte te vinden en keek hem aan met haar oogjes terwijl ze wachtte tot hij deze zou openen.  


+ Eerste post voor *Tigerkit
Terug naar boven Ga naar beneden
*Tigerkit
Member
Brothaaaaaaa. Tiger-animated-gif-5
Isis of Teddy
16
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
*Tigerkit
BerichtOnderwerp: Re: Brothaaaaaaa.    Brothaaaaaaa. Icon_minitimezo 13 nov 2016 - 20:26

'Tigerkit,' De stem van Lightkit, zijn zusje, vulde zijn oren. Zacht gromde het katertje een beetje omdat hij niet wakker wou worden. Haar poot lag op zijn flank en schudde hem een beetje heen en weer voordat hij zijn linkeroog opende en zijn groene kijker naar zijn zusje keek. 'Ben je wakker?' Ze kroop tegen hem aan voor warmte voordat hij zijn rechteroog ook opende. 'Ik ben wakker,' Mauwde de kleine kater terwijl hij zijn kopje optilde en zijn neus tegen de wang van Lightkit duwde. Zijn rechteroortje bewoog en hij sloeg zijn poot eroverheen. Het was iets wat zijn oor negen van de tien keer keek en hij ergerde zich er kapot aan. 'Waarom ben je al wakker, Light?' Mauwde hij zachtjes.


Brothaaaaaaa. 2pzjktd
Terug naar boven Ga naar beneden
.Lightpaw
Member
Brothaaaaaaa. DPKsfdL
Freedje
197
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
.Lightpaw
BerichtOnderwerp: Re: Brothaaaaaaa.    Brothaaaaaaa. Icon_minitimevr 18 nov 2016 - 13:24

Lightkit grinnikte zachtjes toen ze Tigerkit een beweging zag maken die aantoonde dat hij nog niet bepaald veel zin had om wakker te worden, maar hij moest wel. Nou ja, hij moest niet per se, maar ze had geen zin om met Blossomkit te gaan spelen. Die was nu trouwens toch al weg en Otterkit was nog steeds aan het slapen. Ze had geen idee of ze hem ook moest wakker maken, maar als ze al met Tigerkit kon praten of kon spelen dan vond ze het al prima. De grijze tom werd wakker en richtte zijn groene kijkers op haar. Lighkit was zich bewust van het feit dat niet veel kittens dachten dat ze broer en zus waren omdat hun vachten zo erg van elkaar verschilden, maar die van hun ouders leken ook totaal niet op elkaar en haar moeder had gezegd dat haar siblings ook totaal niet op haar leken. Dat haar ouders echter niet op elkaar leken was nogal logisch. Ze vond het een raar idee om ouders te hebben die broer en zus van elkaar waren. Zij en Tigerkit hadden ook affectie naar elkaar toe, maar dat was op een heel andere manier. Gewoon de broer en zus-manier eigenlijk. Ze richtte haar bruine kijkers op haar broer toen deze tegen haar begon te spreken en snorde toen ze zijn neus tegen haar wang voelde. Ze ademde de vertrouwde geur in van haar broer en richtte haar oortje naar hem. ‘Ik kon niet meer slapen,’ zeurde ze. ‘Blossomkit maakte me wakker met haar gezeur.’ Was zij even blij dat Blossomkit niet hier was. Anders had ze vast weer een klap van haar zusje gekregen. Haar zus deelde immers graag klappen uit als het haar niet zinde. ‘En nu verveel ik me. Bovendien kun je straks ook nog slapen.’ Ze gaf haar broer een lik over zijn oortje die hij probeerde te verbergen met zijn pootje en lachte. ‘Ze hadden je beter Flickkit kunnen noemen. Als Everstar dan je warriornaam gaf zou ze je Flickear noemen.’ Plagend gaf ze hem nog een lik.
Terug naar boven Ga naar beneden
*Tigerkit
Member
Brothaaaaaaa. Tiger-animated-gif-5
Isis of Teddy
16
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
*Tigerkit
BerichtOnderwerp: Re: Brothaaaaaaa.    Brothaaaaaaa. Icon_minitimevr 25 nov 2016 - 20:05‘Ik kon niet meer slapen,’ Zachtjes grinnikte de jonge kater terwijl hij verder luisterde naar het verhaal van zijn zusje. ‘Blossomkit maakte me wakker met haar gezeur.’ Hij tilde zijn kopje op om te kijken of zijn zusje niet in de buurt was, anders had Lightkit een klap gekregen. Blossem was naar andere katten een schatje maar als iets haar niet beviel kon je beter maken dat je wegkwam. 'En nu verveel ik me. Bovendien kun je straks ook nog slapen.’ Hij stak zijn tong uit na de opmerking terwijl haar tong over zijn oor gleed. ‘Ze hadden je beter Flickkit kunnen noemen. Als Everstar dan je warriornaam gaf zou ze je Flickear noemen.’ Ze likte zijn oor nog een keer terwijl hij een sarcastisch lachje liet horen. 'Ha-ha, heel leuk Light,' Mauwde hij terwijl zijn oor nog meer begon te bewegen. Hij zuchtte een keer voordat hij opstond. 'Wat wou je doen?' Mauwde hij onder nog een gaap.Brothaaaaaaa. 2pzjktd
Terug naar boven Ga naar beneden
.Lightpaw
Member
Brothaaaaaaa. DPKsfdL
Freedje
197
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
.Lightpaw
BerichtOnderwerp: Re: Brothaaaaaaa.    Brothaaaaaaa. Icon_minitimevr 2 dec 2016 - 13:51

Lightkit grinnikte door de reactie van haar broer. Hoewel ze met Otterkit de beste band had, kwam Tigerkit zeker op de tweede plaats. En dreigde zelfs naar de eerste plaats te gaan, want van Otterkit had ze de laatste tijd niet meer veel gehoord. Hm. Eigenlijk wilde ze haar broertjes gewoon allebei op de eerste plaats zetten. Ze voelde zich beschermd door hun aanwezigheid en wist dat ze in zouden grijpen als haar iets zou gebeuren. Ze zouden later een prima trio vormen als ze moesten gaan jagen en Clanzaken moesten regelen. Lightkit was wel enthousiast over het feit dat ze over minder dan vijf moons apprentice zou worden, maar genoot voor nu ook nog van de rustige tijd die ze hier kon doorbrengen in de nursery met haar broertjes. Hoewel ze de nursery soms wel saai vond, apprecieerde ze het feit dat ze niets van de zorgen moest delen die haar Clanmates hadden. De she-cat keek op toen de tom aan haar vroeg wat ze wilde gaan doen. Hmm… Ze wilde voorstellen dat ze het camp konden gaan onderzoeken samen, maar ze had geen idee hoe Tigerkit daarop zou reageren. Ze wierp een verlangende blik op de uitgang van de nursery. ‘We kunnen heel even naar buiten gaan?’ vroeg ze aan haar broer. ‘Heel even maar. Daarna gaan we weer terug.’ Ze wist ook wel dat ze op hun kop zouden krijgen als de queens het te weten zouden komen, maar ze kon het niet helpen dat ze geen zin had om hier te blijven. En dus stond ze op en wenkte ze naar haar broer met haar staart. Ze rilde toen de kou tegen haar pels sloeg en wachtte tot haar broer naast haar stond zodat ze elkaar op konden warmen door hun pelzen tegen elkaar te drukken.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Brothaaaaaaa.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: