Deadly rain 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Deadly rain

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Acefray
Dorpsslet
Deadly rain 6rUw8UC
Jamie
4499
Actief
"Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day, live and die on this day"

CAT'S PROFILE
Age: 53 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat
Acefray
BerichtOnderwerp: Deadly rain   Deadly rain Icon_minitimeza 12 nov 2016 - 15:10

Hij had Tall al hardhandig wakker gegooid, iets waar hij heel erg veel talent voor had, en had ook zijn apprentice meegenomen. Eigenlijk verdiende Bitterpaw wat meer quality time. Goed hij nam hierbij het goede voornemen dat hij vaker de kattin mee zou nemen in kruidenzoeken en andere algemene opvoeding als ze de komende maan zouden overleven. Zo niet? Ja dan kon hij nog altijd sorry zeggen in Starclan. Hoe dan ook. Hij had iedereen bij elkaar geraapt die dit onderwerp aanging en had hierna de den van Tall aangewezen als perfecte plek om alles te bespreken wat hij in zijn dromen had gehoord van de Starclanners. Naja, Starclanner. Maar hij was er vrij zeker van dat de rest van de ondode knarsten er ook bij betrokken waren. Dat waren ze immers altijd. Waarom kon er trouwens nooit een leuke kat op bezoek komen? Hij had genoeg katten die hij kende en mocht in Starclan zitten maar neee. Hij kreeg altijd die stomme onbekende de mysterieuze vreemde. Alsof je daar graag naar ging kijken als je slecht nieuws kreeg? Hij verdiende wel emotionele steun. Op meerdere vlakken eigenlijk. Innerstar had nu ook het loodje gelegd wat op twee manieren erg was. Aan de ene kant was het erg omdat hij de zwarte kattin uiteindelijk best had gemogen.. en lichtelijk bang van was, maar dat het net beter tussen hun was gegaan. De andere kant was juist dat ze nu in Starclan zat en daarom op ieder moment ineens kon komen opdagen en hem een halve hartaanval zou kunnen bieden. Niks persoonlijks maar die zwarte kattin was nu ook niet precies iets wat je zomaar in een donker hoekje van je clan wou zien. Oké nu klonk hij misschien een beetje harteloos.. iets wat hij helemaal niet was. Maar je begon gewoon de grens tussen levend en dood wat ruimer te nemen als je in contact met beiden kon komen. Note to self: bereid Bitterpaw daar ook voor op voor. Uiteindelijk was de grote lap vacht maar gaan zitten en zuchtte even "Oké, is iedereen er?" Hij keek even rond de groep heen. Hij was niemand vergeten right?

{ Shadowclan high ranks, overleg over de prophecy


Je kan enkel een dorpsslet zijn als mensen de deur voor je open willen doen
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bitterpaw
Member
Deadly rain NDtXEx8
Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Bitterpaw
BerichtOnderwerp: Re: Deadly rain   Deadly rain Icon_minitimeza 12 nov 2016 - 18:35

Er was duidelijk iets aan de hand, en het irriteerde haar mateloos dat ze het nog niet wist. Acefray had Tallshadow, nu meer in de buurt van Tallstar, wakker gemaakt en ook haar meegesleept naar de Leader's Den. Ongeduldig liep ze achter haar mentor aan, zich afvragend waarom hij iedereen bij elkaar haalde. Was er iets ernstigs aan de hand? Ze kon het nooit echt goed van de grijze kater aflezen. Moest ze iets raars gaan doen? Haar mentor leek duidelijk diep in gedachten, en ze kon allemaal speculeren waarover dat was. Ergens hoopte ze maar dat het belangrijk was. Ze had nog ongelooflijk veel te doen: al die kruiden en planten leerden zichzelf niet, helaas. Het was allemaal wat lastiger te onthouden dan ze gehoopt had, maar dat hield haar niet echt tegen. Ze plofte neer bij haar mentor, die vroeg of iedereen er was. Bitterpaw wilde haar mond open trekken over het feit dat Innerstar er niet was, maar al snel realiseerde ze zich waarom. Het was iets waar ze nog behoorlijk aan zou moeten wennen.  


Deadly rain ClYGIOd
a leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
Deadly rain 4pt8gz
☙Emma☙
17084
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Deadly rain   Deadly rain Icon_minitimezo 13 nov 2016 - 21:46

Tall was moe, doodop zelfs, Inner's dood vergde veel van de hele clan en alle ontevredenheid, schuld en blaam kwam nu op zijn schouders. De kater had nog geen moment zelf na kunnen denken over wat haar dood voor hem betekende, want ieder moment van de dag besloot een ander wel wat hij ervan zou moeten denken. Het ene moment werd er vertrouwen uitgesproken, het andere moment werd hij bijna aangevlogen. Het was om gek van te worden. Toch snapte de kater het prima, hij was waarschijnlijk hetzelfde geweest als hij nu niet in deze schoenen had gestaan, maar het zou wel bijtrekken, want uiteindelijk waren ze allemaal loyaal aan Shadowclan, en daar ging het om.
Vandaar ook dat hij hier nu zat, wijd gapend en geïnteresseerd naar Ace proberende te kijken. Het lukte hem niet uitermate goed. "Ik ben er in ieder geval," Mauwde hij gevat in antwoord op de redelijk onnodige vraag van zijn vriend, hij had geen idee waarom het nodig was dat hij hier zat, maar hij zat er, en daar ging het om.


Deadly rain Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acefray
Dorpsslet
Deadly rain 6rUw8UC
Jamie
4499
Actief
"Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day, live and die on this day"

CAT'S PROFILE
Age: 53 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat
Acefray
BerichtOnderwerp: Re: Deadly rain   Deadly rain Icon_minitimema 14 nov 2016 - 15:34

Hij wou dat Inner er was. Die gaf toch dat gevoel van ouderlijke wijsheid met zich mee. En hoewel hij het volste vertrouwen in Tall was... was dat Tall... de kat waarmee hij grenzen had gezocht en die hem van een heuvel af had gerold. Hoewel dat wel leuk te noemen was. Nu zuchtte de kater gewoon en keek naar zijn beste vriend en naar zijn apprentice. Hij vroeg zich onhandig af hoe je moest beginnen met je woorden over dat dooie katten met je hadden gepraat. Wat het in principe ook was. Uiteindelijk besloot hij maar heel anticlimactisch the doen voor zijn gezelschap spontaan in slaap zou vallen. "Ik heb vannacht een prophecy van Starclan gekregen" Kwam er dus ook simpeltjes uit alsof hij het over het weer had, eigenlijk had hij dat ook als je luisterde naar de prophecy, maar in zijn ogen kon je zijn aanwezige stress wel zien. Echt zin om uit te gaan leggen hoe het allemaal was gegaan had hij niet, dus besloot hij gewoon de woorden van de starclanner te herhalen. "The clouds will take care of the drought, but do not forget rain can be as deadly as fire" Hij gaf beiden katten een seconde of drie om dit belangrijke nieuws tot zich te laten door dringen, om hierna al verder te gaan.[d] "Meer informatie kreeg ik ook niet.. maar ik heb geen idee waar ze op proberen te doelen"[/d] Misschien onweer? Veel regen? Ze zaten wel in een moeras.. Hij had gewoon geen idee en zijn oortjes hingen dan ook zielig langs zijn kop. Hij wou niet dat er weer slechte dingen gebeurde... Hij had zijn dosis drama wel weer gehad dank u zeer.


Je kan enkel een dorpsslet zijn als mensen de deur voor je open willen doen
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bitterpaw
Member
Deadly rain NDtXEx8
Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Bitterpaw
BerichtOnderwerp: Re: Deadly rain   Deadly rain Icon_minitimema 14 nov 2016 - 21:59

Het zou een leugen geweest zijn als ze zou zeggen dat ze Innerstar niet miste. Ze had nooit echt één op één met de kattin gepraat, maar de zwarte poes had haar wel een keer getraind. Eigenlijk was ze precies hoe Bitterpaw zich de ideale leider van Shadowclan voorstelde. Ze was pragmatisch, sterk, streng en intelligent. Ze hadden dezelfde visie wat de Clan betrof, en nu de gitzwarte kattin weg was, werd die visie bedreigd. Bitter vroeg zich af wat voor een leider Tallshadow zou worden. Ze keek van de bruine tabby naar de grijze kater en weer terug, het was wel duidelijk dat ze behoorlijk goede vrienden waren. Misschien dat ze zich toch een beetje een buitenbeentje voelde in dit scenario. Dat gevoel verdween echter als sneeuw voor de zon toen Ace hen vertelde dat hij vannacht een profetie ontvangen had vanuit Silverpelt. Bitterpaw keek hem vol ongeloof aan. Natuurlijk wist ze dat contact hebben met Starclan vrij normaal was voor een Medicine Cat, maar nooit had ze in het echt gehoord dat het was gebeurd. Ace gaf aan geen idee te hebben waar het over ging. "De droogte... Misschien komt er een overstroming?" miauwde ze, half vragend. Ze had ook geen enkel idee. Waren de profetieën altijd zo cryptisch? Waarom konden ze niet gewoon zeggen wat hun probleem was? 


Deadly rain ClYGIOd
a leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
Deadly rain DPKsfdL
Cynthia
3137
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 88 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: Deadly rain   Deadly rain Icon_minitimema 21 nov 2016 - 21:45

Om midden in nacht zijn nest uitgesleept te worden was niet iets dat hij had verwacht toen hij de avond ervoor in slaap was gevallen. Slaperig knipperde hij dan ook een paar keer met zijn ogen voor hij zijn weg maakte naar de leader's den. Waarom hij moest komen had hij geen idee van, maar zodra hij de den binnen stapte zag hij dat Tall, Acefray en Bitterpaw er al waren. Hij knikte kort naar de drie katten voor hij zelf een plekje innam en ging zitten, net op tijd om Acefray te horen spreken over dat hij een prophecy had gehad van Starclan. Lichtelijk fronsend nam hij de woorden in zich op. Een overstroming leek een mogelijkheid te zijn als je probeerde te interpreteren wat regen na een droogte kan veroorzaken. "Overstroming zou inderdaad mogelijk kunnen zijn, vooral als het een ernstige regenval zou zijn na de droogte." Hij wist echter niet of ze de woorden van de prophecy letterlijk moesten nemen, want dan zou het totaal iets anders kunnen betekenen. "Dat is tenminste als we de woorden letterlijk zouden nemen, maar misschien zit er wel een andere betekenis achter." Hij liet zijn blik van de ene naar de andere kat gaan, afwachtend wat zij ervan zouden denken.


If you are strong, you'll find responsibility
Deadly rain 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 


Laatst aangepast door Acorndust op ma 21 nov 2016 - 22:15; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Tallshadow
Catministrator
Deadly rain 4pt8gz
☙Emma☙
17084
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Deadly rain   Deadly rain Icon_minitimema 21 nov 2016 - 21:54

Ook de deputy was er bijgekomen, en Tall was wel blij dat hij niet als enige niet-medicine cat hier zat. Ace en Bitter hadden hier toch echt meer ervaring mee dan hij. De prophecy, however, leek redelijk duidelijk te zijn. De kater knikte dan ook toen Acorndust het eerste deel voorzichtig uit probeerde te leggen met Bitterpaw, en dacht ondertussen zelf na over het tweede deel, wat hem eerlijk gezegd nogal zorgen baarde. "Regen zouden we wel kunnen gebruiken," Mauwde hij met een flauwe glimlach maar keek toen serieus de kring rond. "Het is het tweede deel waar ik me zorgen om maak," Vervolgde hij, en dacht het nog eens over. "Het klinkt als een waarschuwing, en het woord 'fire' roept niet bepaald blije herinneringen op," Er waren wel eens branden geweest, en het bracht nooit iets goeds.


Deadly rain Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acefray
Dorpsslet
Deadly rain 6rUw8UC
Jamie
4499
Actief
"Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day, live and die on this day"

CAT'S PROFILE
Age: 53 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat
Acefray
BerichtOnderwerp: Re: Deadly rain   Deadly rain Icon_minitimezo 27 nov 2016 - 19:16

Ace had zijn woordje gedaan en nu was hij ook lichtelijk hulpeloos. Hij was meer de boodschappenjongen van Starclan, niet degene die goed was in het duidelijk weten wat er bedoeld ging worden. Bij alle woorden van de andere katten in de ruimte knikte hij gewoon rustig. Ace keek echter even zijn gezelschap aan. "Ik heb niet het idee dat we dit moeten gaan zien als iets positiefs" Bracht op zijn standaard droge en niet geweldig verwoorde manier. "Starclan heeft niet echt de katten in zich die even langskomen om te zeggen van; hey goed nieuws je bent eindelijk van de droogte af, enjoy life. Waarschijnlijk is hetgene wat er nu komt erger dan een droge keel" Misschien moest iemand hem leren netjes te praten over je dode voorouders. Maar dat zat er bij hem nu eenmaal niet in, hopelijk was de rest zich hier bewust van. "Overstroming klinkt logisch, we zitten immers een drassig gebied"


Je kan enkel een dorpsslet zijn als mensen de deur voor je open willen doen
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bitterpaw
Member
Deadly rain NDtXEx8
Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Bitterpaw
BerichtOnderwerp: Re: Deadly rain   Deadly rain Icon_minitimezo 27 nov 2016 - 19:27

Ergens voelde ze zich nu al nerveus. Wanneer Acefray weg zou zijn, iets waarvan ze hoopte dat het nog lang niet zou gebeuren, zou zij degene moeten zijn die dit soort vage boodschappen ontving en vervolgens moest interpreteren. Waarom was Starclan niet gewoon duidelijk? Het zou ieder's leven een stuk makkelijker maken als ze gewoon zouden zeggen wat er aan de hand was. Dan wist je in ieder geval meteen waar je aan toe was. Maar nee, alles moest weer mysterieus en cryptisch gebeuren. Acorndust zag wat logica in haar eerste gok, maar uiteindelijk was de boodschap gewoon volledig open voor interpretatie en je kon ervan zeggen wat je wilde, of het waar was, was maar de vraag. Tallshadow maakte zich zorgen over het gedeelte over vuur, iets dat Bitterpaw ook niet echt gerust stelde. Vervolgens gleed haar blik naar haar mentor, die vertelde dat hij ervan uit ging dat het bericht iets slechts moest voorspellen. Starclan voorspelde immers nooit goede dingen. Bitterpaw staarde even plompverloren naar haar poten, niet wetend wat ze ervan moest denken. Zelfs als ze gelijk had, en er kwam een overstroming, wat konden ze er dan aan doen? Vluchten uit hun gebied? "Zou de profetie alleen betrekking op ons hebben, of ook op de andere clans?" miauwde ze vragend. Een overstroming zou behoorlijk desastreus zijn voor Riverclan. Misschien dat zij ook het één en ander hadden gehoord van Starclan.  


Deadly rain ClYGIOd
a leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
Deadly rain DPKsfdL
Cynthia
3137
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 88 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: Deadly rain   Deadly rain Icon_minitimezo 27 nov 2016 - 20:52

Er waren zoveel mogelijkheden dat de prophecy zou kunnen betekenen en dat maakte het interpreteren er niet makkelijker op. Hij kon dan ook goed begrijpen dat Tall zich zorgen maakte over het gedeelte waar ze het hadden over vuur. Vuur was nooit een goed iets en kon vele dingen vernietigen en het was dan ook hoogstwaarschijnlijk zeker niet iets dat goed kon zijn. Vooral omdat er gezegd werd dat regen net zo dodelijk kon zijn als vuur. "Iets goeds zal het denk ik inderdaad niet betekenen ben ik bang." Zei hij dan ook eerlijk. "De vraag is nu alleen wat er ons te wachten zal staan." Een overstroming zou tenslotte betekenen dat er iets met hun gebied zou gebeuren en hoeveel schade dat zou aanrichten zou hij niet weten. Of het betrekking had tot de andere clans was iets dat hij niet wist en daar hield hij dan ook voor nu zijn mond over, maar hij besefte wel dat als het om een overstroming zou gaan het zeker niet alleen Shadowclan zou gaan betreffen.


If you are strong, you'll find responsibility
Deadly rain 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Tallshadow
Catministrator
Deadly rain 4pt8gz
☙Emma☙
17084
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Deadly rain   Deadly rain Icon_minitimevr 2 dec 2016 - 16:44

De anderen leken zijn zorgen te delen, en ook Acorn was het met hem eens dat dit niets goeds kon zijn. Ace' droge opmerking over de boodschappers des onheils hielp op dat punt ook niet met hoop kweken en Tall voelde zich een beetje moedeloos worden. Bij de vraag van Bitter keek hij echter nadenkend op en knikte toen eens. "Ik denk dat het slim is om bij de andere medicine cats te vragen of ze iets ontvangen hebben, een brand, ook al zou het alleen bij shadowclan zijn, kan niemand gebruiken," Antwoordde de kater op haar vraag. Als andere katten hier wat over gehoord hadden konden ze misschien wel samenwerken.


Deadly rain Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Deadly rain
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Leaders den-
Ga naar: