Catching and releasing. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Catching and releasing.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
.Lightpaw
Member
Catching and releasing. DPKsfdL
Freedje
197
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
.Lightpaw
BerichtOnderwerp: Catching and releasing.   Catching and releasing. Icon_minitimedi 15 nov 2016 - 21:04

Een zucht ontsnapte Lightkit’s bekje terwijl ze naar buiten keek. Het was aan het regenen en de kitten week terug de nursery in toen de regen tegen haar voorpoot spatte. Ze keek even naar haar natte pootje, maar begon vervolgens de druppels op te likken. Ze smaakten naar niets. En er vielen maar een paar druppeltjes uit. Hoe kon dat? Het had maar een paar seconden geduurd! En het was echt verschrikkelijk warm. Was dat normaal dat het zo warm was? Gisteren was het anders nog behoorlijk koud. Wat was er aan de hand? Ze had geen idee en ze kon ook nergens met haar vragen heen. Bronzemask en Oceanbreeze waren er allebei niet en de queens die er waren lagen te slapen. Soms waren de oudere she-cats net zo lui als hun kittens zelf. Haar moeder was waarschijnlijk weer op jacht of een border aan het patrouilleren of zo, wat dat dan ook mocht betekenen. Ze kende sommige woorden niet echt, hoewel ze voor een kitten van één moon redelijk spraakzaam was. Lightkit rilde toen het weer wat kouder werd. Hm. Misschien hadden een groep katten net voor de nursery gestaan of zo. Ze had enkel naar de lucht gekeken, dus ze wist het niet. Of misschien beeldde ze zich wel dingen in die er niet waren en was de druppel afkomstig van wat nat mos dat her en der verspreid lag. Soms kwamen ze mos met water binnenbrengen en dan werd er wel eens gemorst. Waarschijnlijk was het dat dan, want Lightkit had de laatste tijd geen regen meer gezien. De she-cat gaf een lik over haar borst omdat ze zo onwetend was en dat best wel beschamend was waarna ze opkeek toen ze plotseling geluid hoorde. Ze zag een she-cat de nursery naderen en dook in een houding die een jachthouding moest voorstellen. Toen de she-cat binnenkwam stootte ze een strijdkreet uit en sprong tegen de she-cat aan.


+ Eerste post voor Snowflame

OOC: En dan hebben we Freedje die zich tijdens een regenpost bedenkt dat de droogte momenteel heerst in het woud, geen idee heeft of er af en toe secondenregenbuien kunnen vallen en er dan maar snel iets anders van maakt xD
Terug naar boven Ga naar beneden
Snowflame
Member
Rolinka
53
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Snowflame
BerichtOnderwerp: Re: Catching and releasing.   Catching and releasing. Icon_minitimedi 15 nov 2016 - 22:30

(Snow is een tom hihi ooops)

Verveeld keek Snowflame over het kamp. Hij was vanochtend vroeg gaan jagen en had de verse prooi hoop een mooie toevoeging gegeven. Hij besloot dat hij wel een tijdje voor zichzelf mocht hebben maar na een dutje was hij wakker geworden en nu verveelde hij zich een beetje. Een kitten uit de nursery stond in de opening van het hol en likte iets wat verward aan haar pootje.
Een glimlachje kwam op Snows gezicht toen hij het onschuldige kleine katje zag en besloot naar haar toe te lopen. Toen hij dichterbij kwam had ook de kitten hem in de gaten en dook uitdagend in een jachthouding en sprong uitbundig tegen hem op. Haha, jij bent Lightkit of niet? Een echte jager zit er in zo te zien!


Catching and releasing. E5pxe0
Terug naar boven Ga naar beneden
.Lightpaw
Member
Catching and releasing. DPKsfdL
Freedje
197
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
.Lightpaw
BerichtOnderwerp: Re: Catching and releasing.   Catching and releasing. Icon_minitimevr 25 nov 2016 - 20:33

Lightkit voelde zich een tikkeltje beschaamd toen ze zag dat de she-cat geen she-cat was, maar een tom. Hm. Typisch zij om weer zo’n verkeerde inschatting te maken. Gelukkig had ze het niet hardop tegen hem gezegd, anders had hij zich waarschijnlijk beledigd gevoeld en een stuk minder vriendelijk gereageerd dan nu. De kitten keek op toen hij zijn woorden sprak en er kwam een brede glimlach om haar lippen. ‘Denkt u dat echt?’ vroeg ze terwijl haar begonnen te glimmen. Ze stelde zich al helemaal voor hoe ze een warior zou zijn en hoe de rest allemaal naar haar op zou kijken omdat ze zo goed kon jagen. Ze vond het fantastisch dat een warrior, ook al was hij nog vrij jong, een opmerking gaf over het feit dat ze een goede jager kon worden. Oké, hij had het niet zo letterlijk gezegd, maar alles wees wel in die richting, toch? Misschien moest ze dan nog maar wat meer op haar jachthouding oefenen en hem zelfs al wat trucjes laten zien! ‘Kijk wat ik kan,’ sprak ze tegen hem en ze draaide zich om. Ze dook weer terug in dezelfde jachthouding als daarnet en sloop toen voorzichtig langs hem heen, haar ogen gefixeerd op een kat die midden in het camp lag. Hij keek lui met zijn ogen naar de hemel en leek haar niet eens in de gaten te hebben. Lightkit sloop net zo lang tot ze vlakbij hem was en sprong toen op zijn pels. De tom begon te blazen en draaide zich met woedende oogjes om. Lightkit zag dat het één van de elders was, maar was al te bang om zich te verontschuldigen en snel rende ze terug naar de young warrior. Ze verborg zich achter de warrior en drukte haar pels tegen de zijne aan. ‘Ik bedoelde het niet zo,’ jammerde ze tegen hem terwijl ze bibberde van angst.

OOC: Sorry! ;o Dit soort fouten maak ik zo vaak xD
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Catching and releasing.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: