You're different somehow. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 You're different somehow.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Jayflame
Member
You're different somehow. DPKsfdL
Freedje
314
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Jayflame
BerichtOnderwerp: You're different somehow.    You're different somehow. Icon_minitimedi 29 nov 2016 - 21:22

“Let de volgende keer op je tellen, vuile BloodClanner,” snauwde de apprentice. “Ik weet je te vinden.” Met zwoegende flanken keek Jaypaw met een vuile blik naar de apprentice die tegenover hem stond. De apprentice was twee moons ouder en klaar om warrior te worden, maar toch had Jaypaw het voor elkaar gekregen om hem te verslaan. De she-cat die naast hem stond keek hem ongelovig aan. Jaypaw had geen idee waarom hij constant het mikpunt was van het getreiter van de meeste apprentices, maar hij begon er inmiddels echt zo’n hekel aan te krijgen. De enige die echt iets om hem gaf en met wie hij had goed kon vinden was Rousepaw, zijn beste vriendin. Routpaw uit WindClan vond hij ook wel aardig. Hij zou bijna denken dat hij een voorkeur had voor medicine cat’s apprentices, maar hij had de andere twee nog niet ontmoet en was dat ook niet bepaald van plan. Hoewel Jaypaw niet per se iets had tegen Clanvriendschappen was het ook niet bepaald iets wat hij opzocht. De tom draaide zichzelf een kwartslag en liep weg. Zijn schouders deden zeer van de krassen die de apprentice op hem had weten te krijgen. Jaypaw snoof. En dan begon de apprentice te zeuren dat hij moest opletten! Hij was zelf diegene die zijn klauwen uit zijn hulzen had laten gaan. Maar goed, de apprentices wisten tegenwoordig goed genoeg hoe ze de warriors om hun poot moesten winden en Jaypaw’s reputatie was al niet echt geweldig onder ThunderClan. Niet alleen omdat zijn vader een BloodClanner was, maar omdat hij vaak zijn geduld en zijn controle over zichzelf verloor tijdens trainingen. Naar zijn verklaring dat de apprentices hem zo maakten wilden ze vervolgens niet luisteren. Aan de ene kant wilde hij loyaal zijn aan ThunderClan, maar aan de andere kant begon hij zijn leven ook wel een beetje beu te worden op deze manier. De tom draaide zijn kopje om en begon te rennen. Hij rende maar door en merkte pas een beetje te laat op dat hij uit ThunderClan territory was gerend en bij de Twoleg Place was aangekomen. Hij merkte nu pas dat zijn ademhaling verschrikkelijk veel zeer deed. Hij zuchtte en ging zitten om op adem te komen, maar doordat zijn neusgaten verwijdden omdat hij lucht moest kwijtspelen, rook hij de geur van BloodClan. De tom ontblootte zijn tanden en liet zijn klauwen uit zijn hulzen gaan terwijl hij zijn kop in alle richtingen draaide. ‘Kom tevoorschijn!’ riep hij kwaad. ‘Ik weet dat je er bent, vuile BloodClanner.’


+ Alleen voor Rascal
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rascal
Member
You're different somehow. DONWEST2
Renske
510
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: You're different somehow.    You're different somehow. Icon_minitimedo 1 dec 2016 - 15:41


Rascal was weer eenvoudig het kamp uit geglipt en liep weer door de straten en stegen, alsof ze van hem waren. Hij begon nu al, voordat hij überhaupt een mentor had gekregen, de paden te herkennen en een kaart in zijn hoofd begon te ontwikkelen. Hij was nog nooit verdwaald geweest, dus dat voedde zijn enorme zelfvertrouwen alleen nog maar meer. Hij liep over de muurtjes, sprong op de tweebeen nesten en wandelde door parken. Het was hier veel leuker en hij had ook al bewezen dat hij dit prima alleen kon. Waarom wilde ze dan dat je was opgesloten in het kamp tot een bepaalde leeftijd, en moest je dan als je uiteindelijk naar buiten mocht, op de hielen van je mentor lopen. Leerde je er niet veel meer van om alles alleen uit te zoeken. Zó gevaarlijk was het hier ook weer niet. Tweebenen waren extreem dom met hun lange poten en klauwen, enorme klungels. En honden konden lang niet zo hoog klimmen als hij dat kon, dus waar maakte ze zich druk om?
Rascal liep weer een hoek om en opeens rook hij een geur die hij nog nooit eerder geroken had in de stad. Het was een kattengeur en ergens in zijn achterhoofd rook het bekend. Maar hoe dan? Rascal schoof de gedachte weg, hij moest zich hier concentreren. Voorzichtig sloop hij dichterbij en al snel kwam een grijze kat op zijn netvlies. Wat deed die hier nou? Was dit de geur van een kittypet? Een rogue misschien? Of was dit één van die boskatjes waar die al die verhalen over had gehoord. Nieuwsgierigheid borrelde in hem omhoog, maar hij had niet lang om na te denken over zijn fantastische entree, want de grijze kat begon vijandig te schreeuwen en te grommen. Rascal kreeg een vragende blik op zijn gezicht. Wat wist die vreemdeling nou over BloodClan, het klonk alsof hij er een hekel aan had. Waarschijnlijk was het dan een boskatje. De elite had niet zo'n goeie relatie met hen, zover hij wist. Rascal toonde zichzelf met een ontspannen houding, waarschijnlijk iets wat hij niet zo moeten doen. Waarschijnlijk moest hij helemaal niet een kwade, grotere kat dan hem benaderen. Maar hij was gewoon te nieuwsgierig. Opeens vielen hem allemaal krassen op bij de grote kater en hij leek buiten adem. Perfect. Rascal kreeg een grijns op zijn gelaat. ‘Ik zou niet zo'n grote bek open trekken in jouw staat,’ sprak de bruin-witte kater grijzend tegen de vreemdeling. ‘Misschien was ik wel een hele, grote, gevaarlijke BloodClanner geweest,’ grauwde hij onheilspellend met pretlichtjes in zijn ogen, door de lucht slaand met een van zijn voorpoten met ontblootte klauwen en tanden om het beeld af te maken. Rascal grinnikte en plofte doodsimpel voor de grijze kat neer. ‘Maar je hebt geluk, ik ben het maar,’ mauwde hij naar de grijze kater met een knipoog. Rascal was nog wel op zijn hoede, de grijze kat kon zo naar hem uitvallen. Maar misschien kon Rascal zichzelf nog wel redelijk verdedigen tegen een uitgeputte en gewonde kat. Hoe moeilijk kon het zijn?


You're different somehow. Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jayflame
Member
You're different somehow. DPKsfdL
Freedje
314
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Jayflame
BerichtOnderwerp: Re: You're different somehow.    You're different somehow. Icon_minitimeza 10 dec 2016 - 20:45

Terwijl Jaypaw wachtte tot de BloodClanner tevoorschijn zou komen, deed hij zijn best om op adem te komen. Misschien was het niet zo’n goed idee om na een intensieve training naar hier te komen, maar hij wilde even weg uit het ThunderClan territory. Hij wilde even weg van zijn Clanmates die hem toch maar als een verrader beschouwden omdat zijn vader uit de BloodClan afkomstig was. Soms vroeg hij zich af wat er was gebeurd als zijn vader hem had meegenomen naar de BloodClan. Had hij dan anders tegenover de Clan cats gekeken? Misschien wel, maar het kon ook goed zijn dat hij een bepaalde nieuwsgierigheid had ontwikkeld naar de ThunderClan en geprobeerd had om daar weer binnen te geraken. Dan hadden de katten nog vijandiger op hem gereageerd. Alhoewel, het zal wel niet veel schelen van hun vijandigheid nu dacht hij schamper. Inmiddels was de BloodClanner naar voren gekomen en Jaypaw ontspande lichtelijk toen hij merkte dat het nog maar een apprentice was. Zo te zien net apprentice geworden. Met het doel voor ogen om volgende moon warrior te worden, zou Jaypaw deze tom makkelijk aankunnen. Zelfs al was hij moe van zijn training. Hij rechtte zijn rug zodat hij wat groter leek en ontblootte zijn tanden ook naar de tom toen deze dit deed, maar het leek wel alsof de tom een soort van act opvoerde. Zijn bewegingen met zijn klauwen kwamen niet eens in de buurt van Jaypaw en hij had pretlichtjes in zijn ogen. Was het een act om hem af te leiden zodat hij, zodra Jaypaw voldoende was afgeleid, gewoon kon aanvallen? Hij leek heel anders dan de verhalen die Jaypaw had gehoord over hoe de BloodClanners werkelijk waren. De elders vertelden hem altijd verhalen over de BloodClan, maar wisten dan zogenaamd nooit te vertellen wie zijn vader was. Het frustreerde Jaypaw enorm, maar aan de andere kant was hij de elders ook wel dankbaar dat ze hem namen voor wie hij was en dat hij geen vooroordelen op kon merken in hun gedrag wanneer ze tegen hem spraken. Jaypaw trok met zijn oortje terwijl hij naar de tom keek. ‘Je hebt een heel andere attitude dan die ik verwacht had bij een BloodClanner,’ gaf hij toe. ‘Of wil je me soms afleiden zodat je me even later beter kunt aanvallen?’ Hij keek de tom vijandig aan. ‘Haal dat idee maar uit je hoofd. Ik ben groter en waarschijnlijk ook sterker dan jou. Vergeet niet dat je hier met een apprentice te maken hebt die bijna warrior wordt.’ Toch voelde hij nieuwsgierigheid opborrelen. Misschien kon deze apprentice hem wel wat meer vertellen over zijn vader. ‘Ik neem aan dat de meesten niet zo’n karakter hebben zoals de jouwe?'
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rascal
Member
You're different somehow. DONWEST2
Renske
510
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: You're different somehow.    You're different somehow. Icon_minitimezo 11 dec 2016 - 19:52


Rascal bleef de grijze kater nieuwsgierig aankijken. Kwam hij echt uit het bos van de clans? Hij zou zoveel mooie dingen te vertellen kunnen hebben. De enige verhalen die hij hoorde kwamen er meestal op neer dat de boskatten dom en zwak waren en als vijand gezien werden. Maar nog nooit had ééntje van dichtbij gezien. En hij leek precies op een normale kat, dus wat was er anders tussen zij en hen? Hij wist niet beter dan de omstandigheden waarin hij was opgegroeid waar iedereen hard was. Hij kantelde zijn kop toen ook vragend toen hij sprak over dat hij hem anders verwacht had. Wat wist hij eigenlijk van BloodClan. Vast hoe de Elite zichzelf graag wilde afbeelden: gevaarlijk en bloeddorstig. Ja, als je er zo over nadacht, dan was hij inderdaad heel anders. Rascal haalde zijn schouders dan ook op met een lach op zijn gezicht. Maar Rascals oren gingen naar achteren toen de grijze kater opeens wilde ideeën begon te zeggen dat hij hem aan het afleiden zou zijn voor een aanval. ‘Waarom zou ik jou aan willen vallen?’ vroeg hij toen aan de vijandige kat, op een doodsimpele toon. Het was een oprechte vraag, waarom zou hij dat meteen denken. Dacht hij echt dat BloodClan iedereen aan stukken scheurde die op zijn pad kwam. Als hij op verkeerd territorium was gekomen, moest hij inderdaad oppassen. De members waren niet vriendelijk tegen hen. Het was zo ingewikkeld. Maar hij wilde alleen deze kat bestuderen. Hij sprak dat hij sterker en groter was en vervolgens woorden uitsprak die hij niet kende en een vragende blik kwam enkele seconden op zijn kop, waarna Rascal in lachen uitbarstte. ‘Je doet wel stoer. Ik ben niet dom. Jij bent misschien groter, maar trager, helemaal in deze staat. En ik ken dit territorium. Je zou geen klauw op me kunnen krijgen,’ sprak Rascal op een onheilspellende toon, terwijl hij weer overeind kwam. ‘En dan zou ik je zo je dood in kunnen leiden,’ bromde hij met een brede grijns op zijn gezicht. Als de grijze kater ook zo dom zou zijn om achter hem aan te komen, mocht hij willen aanvallen. Rascal zou rennen, dat was het enige waar hij ooit goed in was geweest. Handig zijn pad vinden en zo hem richting kamp leiden. Hij ging niet vechten, wonden riskeren. Misschien was het niet dapper en eervol, zoals sommige katten vechten zagen, maar slimmer. Rascal bleef de grijze kater even enkele seconden aankijken, waarna hij weer ging zitten en alle tekenen van vijandigheid waren weer verdwenen. Rascal lachte bij zijn vraag. Wat wilde deze kat van hem? Het eerste moment bedreigde hij hem, om vervolgens hem een directe vraag te stellen. Maar, vriendelijk als Rascal was, wilde hij best antwoorden. Als hij ook uiteindelijk iets terug zou krijgen. ‘Ik doe mijn best om anders te zijn,’ sprak hij alsof het de simpelste zaak in zijn leven was. Hij keek de grijze kater aan, alles wat er aan dit gesprek voor was gegaan bijna vergeten. ‘Ben jij zo'n boskat?’ vroeg hij toen geïnteresseerd aan de kater. Hij wilde het zeker weten. Als hem niets werd uitgelegd, ging hij het zelf maar uitzoeken.


You're different somehow. Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jayflame
Member
You're different somehow. DPKsfdL
Freedje
314
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Jayflame
BerichtOnderwerp: Re: You're different somehow.    You're different somehow. Icon_minitimedi 27 dec 2016 - 17:49

‘Goh,’ begon Jaypaw sarcastisch. ‘Misschien omdat jullie Clan die van mij al eens heeft overgenomen en een paar van onze katten heeft uitgeroeid? Misschien omdat er hier en daar nog steeds aanvallen uitgevoerd worden door jouw Clan? Ik weet het niet, maar dat zou eventueel wel eens een reden kunnen zijn dat jij mij gaat aanvallen.’ Hij rolde met zijn ogen. Wist deze tom dan niets van het feit wat zijn Clan die van Jaypaw had aangedaan? Jaypaw wilde het eigenlijk niet eens een Clan noemen, want de BloodClan leefde helemaal niet volgens de warrior code. Jaypaw moest toegeven dat hij sommige dingen van de warrior code ook wel eens iets te soepel omzeilde, maar hij zou zijn vacht geven voor de ThunderClan. Hij zou met man en macht vechten als zijn Clan aangevallen zou worden door anderen en zou in staat zijn om te doden als BloodClan erbij gebaat was. Normaal gezien mocht je niet doden, maar BloodClan liet ook niks van hun heel als zij de kans kregen. Alleen deze tom dan. Jaypaw voelde nog steeds wantrouwigheid voor de tom. Hij keek dan ook raar op en wiebelde verbaasd zijnde met zijn oortjes toen deze in lachen uitbarstte. Was het dan zo grappig wat hij allemaal zei? ‘Willen we het eens uittesten?’ vroeg hij uitdagend toen hij besefte dat hij iets te laat reageerde op de woorden die de tom daarvoor had gesproken. En hij kromde zijn rug al om op de tom te springen, maar plotseling ging de tom over op een ander onderwerp en verdween alle vijandigheid en uitdaging in zijn houding. Hoewel Jaypaw merkte dat zijn spieren op dat teken weer iets begonnen te ontspannen, behield hij natuurlijk wel zijn alertheid. Voor hetzelfde geld schuilden er hier ergens andere BloodClanners en lokte deze BloodClanner hem wel in een val. ‘Ik ben een boskat, ja,’ mauwde hij. ‘Ik woon in de ThunderClan. De Clan die jullie hebben proberen over te nemen en één van jullie mij daar achtergelaten heeft.’ Hij keek de tom strak aan. Hij wilde meer weten over zijn vader, maar hij wilde niet rechtstreeks in contact komen met zijn vader. Als deze BloodClanner zei wie hij was, wilde Jaypaw best aan hem kwijt dat zijn vader in de tom zijn Clan zat. ‘Niet dat ik dat erg vind, want ik zou geen BloodClanner willen zijn. Mijn plaats is in ThunderClan. Alleen is het vervelende dat ik door sommige katten met de nek word aangekeken omdat mijn vader afkomstig is van de BloodClan. Het is heel moeilijk om dag in dag uit mijn loyaliteit constant opnieuw te bewijzen.’ Hij ontblootte zijn tanden naar de tom. ‘Als ik de kans had, zou ik mijn vader op een dag willen vermoorden. Ik haat hem en ik haat jouw Clan. Als je echt zo anders bent als je zegt dat je bent, snap ik niet waarom je daar nog steeds blijft.’
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rascal
Member
You're different somehow. DONWEST2
Renske
510
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: You're different somehow.    You're different somehow. Icon_minitimevr 10 feb 2017 - 23:40


Joh, deze jonge kater koesterde echt een wrok op BloodClan. Djeez, hij had écht beter op moeten letten in zijn geschiedenislessen, het was allemaal zo bij hem voorbij gegaan, maar kennelijk was het heel erg belangrijk voor de grijze kater. Rascal luisterde alleen naar dingen die hem interesseerden, naar vrijheid, naar lol. Blijkbaar was het saai geweest, maar de grijze was duidelijk kwaad. Maar hij wist dat BloodClan soms gruwelijke dingen deed, dingen waarvan Rascal nog niet had besloten of hij ze goedkeurde of verachte. Ja, Claw deed wrede dingen, maar hij was erin opgegroeid. Het was - en dit was bitter - normaal geworden en hij was gevoelloos geworden voor het feit dat er nieuws was van dode katten bij de grenzen. Hij wist dat zijn vader graag pronkte met hoeveel doden hij wel niet op zijn naam had staan. Claw zijn slachtofferlijst maakte hem echt angstaanjagend, want hij bleef er dodelijk kalm bij. ‘Sorry, denk ik?’ sprak hij uiteindelijk lomp. ‘Maar heb je mij gezien bij die overname? Je moet mij niet de schuld geven, alleen maar omdat ik bij dat zooitje ongeregeld zit,’ bromde hij.
Maar deze ontmoeting ging van hot naar her. Van vijandigheid naar nieuwsgierigheid. De grijze daagde hem nog uit, maar het werd al snel vervangen door nieuwe interesse in de ogen van de oudere kater en Rascal zijn nieuwsgierigheid bloeide ook op. Hij wás een boskat, een ThunderClan kat om precies te zijn. Blijkbaar was hij er erg trots op, maar hij legde al snel zijn problemen voor hem neer. Hij had een vader in BloodClan? Waarom zou iemand van zijn clan bloed willen delen met de boskatten. Ze keken altijd zo neerbuigend over hun neer. Rascal fronste. Maar het was wat hij verder zei wat hem zo interesseerde. Hij wilde zijn vader doden. ‘Ik denk dat wij toch meer op elkaar lijken dan je zou denken,’ sprak hij enkel. Dit zou hem een hint genoeg moeten geven. ‘Ik blijf in BloodClan omdat mijn familie daar is. Ik kan mijn moeder en zusje nooit in de steek laten. Dan zou ik ze achter laten bij Shark, no way! Al is Joanne nogal weg van hem,’ mopperde hij vervolgens. Ja, Joanne vond in tegen deel tot de rest van het gezin Shark wel leuk, maar Rascal wist wel beter. ‘En zo slecht is het er nog niet,’ sprak hij vervolgens. Ja, hij kon zijn lol wel vinden in de stad en in het kamp. Hij had er een paar vrienden en hij moest toegeven, Claw had er voor gezorgd dat hij veilig kon opgroeien als een kit. ‘Het is thuis, net zoals ThunderClan die van jou is. Nou ja, soort van, met je gemixte loyaliteiten,’ voegde hij er vervolgens plagend aan toe. Rascal kon voorstellen dat dat een gevoelig snaartje zou raken, omdat hij zo graag wilde bewijzen dat hij niets met BloodClan te maken wilde hebben.

- Sorry Freedje voor deze laatheid <3


You're different somehow. Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jayflame
Member
You're different somehow. DPKsfdL
Freedje
314
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Jayflame
BerichtOnderwerp: Re: You're different somehow.    You're different somehow. Icon_minitimeza 11 feb 2017 - 19:28

Jaypaw keek met samengeknepen ogen naar de tom. Hij had al veel meegemaakt voor zijn leeftijd, maar nog niet dat een BloodClanner zichzelf verontschuldigde voor wat er gebeurd was tijdens de overname van ThunderClan. Jaypaw dacht dat BloodClan hun apprentices juist aanleerden om er trots op te zijn. Om ermee te pronken zodra ze tegenover een ThunderClanner te staan kwamen. Om ermee te pesten zodra ze dat konden. Maar hij moest eigenlijk niet eens heel raar opkijken: deze tom had sowieso al aangeduid dat hij anders was dan de rest van de BloodClanners. Bovendien noemde hij zijn Clan een zooitje ongeregeld. Normaal gezien als je fan was van je Clan of accepteerde wat ze deden, zei je dat soort dingen niet. Dan toonde je loyaliteit, ook al was je het misschien niet echt altijd eens met de beslissingen die gemaakt werden. Jaypaw had daar echter vrij weinig van te zeggen, want tot nu toe vond hij dat ThunderClan de beste Clan was in heel het woud. Hij zou echt bij geen andere Clan willen zitten, hoewel hij dus soms nog steeds gepest werd omwille van zijn afkomst. Daar moest hij binnenkort maar eens verandering in brengen. Het mocht niet zo zijn dat hij als warrior zijnde nog steeds gepest werd door anderen. De tom bewoog kort met zijn oortje toen de BloodClanner een hint gaf. Had hij ook een hekel aan zijn eigen vader? Hij nam aan dat de vader van deze tom gewoon in de BloodClan leefde. Of de tom was van rogue zijnde naar de BloodClan gegaan, maar dat leek er niet op. Dan zou hij, als hij zijn eigen Clan al een zooitje ongeregeld noemde, niet eens naar de BloodClan gegaan zijn. Nee, het leek hem er eerder op dat deze tom in de Clan geboren was en geen keus had. Zijn oren schoten echter in de lucht toen hij de naam van Shark hoorde. Maar… maar dat was dezelfde naam die ze de kat hadden gegeven toen ze over hem aan het speculeren waren! Volgens de katten in zijn Clan was Shark zijn vader! ‘Wie is Shark?’ vroeg hij meteen, de rest negerend wat de tom zei. ‘Is Shark een belangrijke kat daar? Waarom zou je je familie niet bij hem achter willen laten? Is hij… je vader?’ De tom werd even stil. De opmerking over de gemixte loyaliteiten maakte daar echter snel een einde aan. ‘Houd je bek!’ snauwde hij. ‘Mijn loyaliteit ligt maar bij één Clan en dat is bij ThunderClan. Ik hoop dat BloodClan op een dag ten onder gaat en mijn vader ook. Ik ben in niks gerelateerd aan die Clan, in niks hoor je me!’ Hij keek de tom woest aan. Hoe durfde hij zelfs!


OOC: Hoe durf je ;( Nee nee, grapje <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
You're different somehow.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: