Ugly heart. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Ugly heart.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Crowfur
Member
Ugly heart. DPKsfdL
Freedje
652
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Crowfur
BerichtOnderwerp: Ugly heart.   Ugly heart. Icon_minitimezo 4 dec 2016 - 10:13

Met krachtige likken ging Crowfur over de vacht van zijn dochter. Natuurlijk. Natuurlijk moest ze zijn aandacht weer eens trekken door in de modder te rollen zodat hij niet direct weg kon gaan en haar eerst aandacht moest geven voordat hij iets voor de Clan kon gaan regelen. Hij had ondertussen wel door dat ze dat expres deed, maar vond het niet per se irritant of hinderlijk. Het was gewoon een roep om aandacht van de she-cat. Ze miste hem overduidelijk en op de één of andere manier vond Crowfur dat wel schattig, hoewel het natuurlijk een stuk makkelijker voor hem zou zijn als ze het gewoon zou uitdrukken in woorden en niet op deze manier. Hij vergaf het haar echter al vrij snel als hij maar een blik in haar oogjes wierp en met een paar laatste liefdevolle likken haalde hij de rest van de modder van haar vacht. ‘En nu ga je je gedragen,’ sprak hij streng, maar faalde daar behoorlijk in naar zijn idee. ‘Papa is straks terug.’ Na nog een laatste lik over haar oor en een blik vol affectie op haar te hebben geworpen, liep de zwarte tom in de richting van hun territory. Hik begon te rennen en begon aan de jacht. Tot zijn tevredenheid ving hij in het eerste half uur al twee prooien. Dat was meer dan gisteren. De tom kon het echter niet laten om te gaan liggen toen hij zag dat de zon aan de hemel stond en hij de Outlook Rock zag opdoemen in de verte. De tom sprong op de Outlook Rock en ging liggen, tevreden zijnde met het feit dat hij eindelijk eens van wat rust kon genieten. Maar niet voor lang natuurlijk. De tom hief zijn kop een tikkeltje geïrriteerd op toen hij de niet bepaald stille aankondiging van een Clanmate hoorde. Hij kreunde inwendig toen hij Sweetheart herkende. Hij wist niet bepaald waarom, maar iets in hem vertrouwde de she-cat niet. ‘Sweetheart,’ sprak hij met een simpel knikje, maar zijn lijf verschuiven om plaats voor haar te maken deed hij nog niet.


+ Eerste post voor Sweetheart


Ugly heart. Eago44
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lethal
Member

Ugly heart. Mini10

Dark lord of Middle-Earth
1419
Afwezig
And all the kids cried out,
"Please stop, you're scaring me."
I can't help this awful energy
Goddamn right, you should be scared of me

CAT'S PROFILE
Age: 75 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Lethal
BerichtOnderwerp: Re: Ugly heart.   Ugly heart. Icon_minitimezo 4 dec 2016 - 13:15
Brommend liep ze met krachtige passen door het terratorium, ze was zonet een rogue tegengekomen langs de borders en had de stoere bink is even een lesje geleerd. Niemand overtrad deze grens en dat liet de poes graag merken. Met ontblote nagels sloeg ze haar poten in de grond en nam een grote hap lucht on haar longen goed te vullen met zuurstof, het was geen al te slechte dag geweest voor de poes dus met een rustige twinkeling in haar ogen stapte ze veder. Haar poten wijste haar de weg en al snel kwam de massieve kattin aan bij de outlock rock. Het was een zonnige dag dus waarom niet even een korte pauze inlassen? Haar plan werd echter verstoord toen de bekende zwarte vacht van Crow al uitgebreid op de rots lag en de kater begroette haar met een knikje. 'Sweetheart,’ De poes trok kort met haar oor en zette nog een paar stappen vooruit zodat ze goed in zijn ogen kon kijken. "Crowfur" begroette ze hem en gaf hem een nihil knikje terug. "Genieten van het warme weer?" Mauwde ze en liet haar verschillend gekleurde ogen voor een paar secondes op de hemel gericht voor ze deze weer neutraal op de kater liet rusten.

Ugly heart. Sww10
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowfur
Member
Ugly heart. DPKsfdL
Freedje
652
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Crowfur
BerichtOnderwerp: Re: Ugly heart.   Ugly heart. Icon_minitimema 12 dec 2016 - 12:27

De senior warrior deed een paar stappen vooruit zodat ze elkaar goed aan konden kijken. Was het haar pels die haar zo robuust deed lijken of was het iets anders? Als het allemaal spiermassa was wat zich onder haar pels bevond dan had diegene die ruzie met haar kreeg een groot probleem. Hij snapte zichzelf soms niet. Waarom zou hij aan haar twijfelen? Hij had geen idee, maar ze had gewoon iets rond zich heen hangen waardoor hij haar niet kon vertrouwen. Of misschien kwam het omdat de RiverClan she-cat zijn hart had gebroken en hij daarom minder katten durfde te vertrouwen? Misschien, maar zijn inschattingsvermogen had hem tot dusver nog niet echt in de steek gelaten. Hij zei niet dat Sweetheart per se een verkeerde kat was of iets duisters in zich meedroeg, maar ze had gewoon iets rond haar hangen dat hij niet bepaald kon hebben. Naar zijn idee leek ze vriendelijker dan dat ze waarschijnlijk was. Toch ging hij wat rechter zitten toen ze haar woorden tegen hem sprak en gaf haar een kort knikje. ‘Ik geniet van de zon nu het nog kan,’ mauwde hij. ‘Straks gaan we heel koude dagen tegemoet en dan zal dit niet meer kunnen. Of althans niet vaak.’ Crowfur hield zijn hart al vast voor de koudste dagen. Hij wist dat Leopardkit soms uit de nursery kroop om buiten te gaan zitten als ze weer eens geen zin had om bij de queens te gaan zitten en met dat soort weer kon Crowfur het zich echt niet permitteren dat zijn dochter koppig ging doen. Dadelijk kreeg ze één of andere ziekte en dan verloor hij het belangrijkste in zijn leven. Maar tegen die tijd zou ze ook wat ouder zijn, hield hij zichzelf voor. Haar pels zou wat meer volgroeid zijn en ze zou zichzelf beter kunnen beschermen tegen de kou. ‘En ik geniet ook heel even van mijn rust. Een kitten hebben is leuk, maar vergt wel veel van mijn energie.’ Hij had een warme glans in zijn ogen en verschoof uiteindelijk toch maar een klein beetje om Sweetheart wat ruimte te geven. Heel klein beetje maar.


Ugly heart. Eago44
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Ugly heart.   Ugly heart. Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Ugly heart.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Outlook Rock-
Ga naar: