I'm not afraid. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I'm not afraid.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Zuko
Member
I'm not afraid.  DPKsfdL
Freedje
225
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Zuko
BerichtOnderwerp: I'm not afraid.    I'm not afraid.  Icon_minitimezo 4 dec 2016 - 12:58

Zuko trok kort met zijn oortje toen hij merkte dat Cliff niet op het tuinhek stond waar zijn nest was. Of zijn Twolegs nest dan. Hm. Jammer. Zuko had hem graag nog een keertje meegenomen voor te gaan jagen of naar de borders van de Clans om hun te leren kennen, maar hij nam aan dat Cliff momenteel niet naar buiten kon komen. Hoewel Zuko wel kon aannemen dat het fijn was als er constant voor je gezorgd werd en je zelf verder niks hoefde te doen, vond hij het vreemd dat Cliff het zo aangenaam vond dat zijn Twolegs konden kiezen wanneer hij vrijheid had en wanneer niet. Zuko zou gek worden bij het idee dat Twolegs hem voor één dag binnen zouden houden als ze dat wilden. Hij vond het een vreemd idee dat Twolegs konden beslissen over het aantal vrijheid dat hij mocht hebben en schudde zijn kopje afkeurend. Nee, hij wilde nooit bij de Twolegs gaan leven. Maar goed, zoals hij al zei kon hij begrijpen dat Cliff op zijn beurt Zuko’s leven ook niet aangenaam vond klinken. Zuko had althans best een plaatsje vrij in zijn schuur als Cliff zich mocht bedenken. Het zou sowieso een stuk minder aangenaam zijn als hij een vriend of vriendin had waarmee hij samen kon leven. Maar misschien moest hij die kat nog ontmoeten. De tom draaide zich om en besloot om langs de nesten te lopen. Zijn poten maakten zachte geluiden over de bosgrond terwijl hij zijn blikken langs de tuinhekken liet glijden, maar geen enkele kat leek vandaag buiten te zijn. Hm. Vreemd. Hij wilde net weer terug in de richting van zijn territory gaan toen hij plotseling de geur van BloodClan rook. Waar veel rogues vijandig zouden worden, bleef Zuko echter rustig staan en keek nieuwsgierig wie er was. Hellhound misschien? Maar nee, deze geur rook zoeter dan die van de robuuste oranjekleurige tom. Zuko besloot rustig te gaan zitten tot de BloodClanner zijn of haar aanwezigheid zou aankondigen.


+ Eerste post voor Secret
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Secret
Member
I'm not afraid.  YbFgrtP
Kaiden
125
Actief
Secrets are for losers like me

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Secret
BerichtOnderwerp: Re: I'm not afraid.    I'm not afraid.  Icon_minitimezo 4 dec 2016 - 13:52

Met kalme passen liep hij door de lange straten. Dit gebied kende hij uit zijn hoofd. Sinds hij naar de Bloodclan was gegaan kwam hij hier bijna iedere dag. Zelfs toen hij in de Thunderclan had gezeten was hij hier al vaak genoeg heen gegaan. Genoeg bewijs voor hem dat hij daar nooit had thuisgehoord. Zijn fascinatie met Twolegs had hij goed kunnen ontwikkelen toen hij eenmaal de vrijheid van de Elite had gekregen. Nu droeg hij met trots zijn vele littekens die hij had gekregen van gevechten met straatkatten. Soms vroeg Secret zich af hoe het zou zijn om hier te leven als Kittypet, vooral nu het zo koud was. Iedere dag eten en warmte klonk geweldig maar niet als het leven dat hij wou. Vandaag waren de straten leeg. Een paar Twolegs rende langs maar geen namen de tijd om hem aan te halen zoals gewoonlijk. Misschien vluchtte ze voor de koude snijdende wind die zelfs door Secret's lange zwarte vacht heendrong. Hij keerde een straat in waar de winde gelukkig werd gestopt door de hoge nesten en merkte dat hij weer terug bij het bos was. Ongestoord wou hij doorlopen toen een kattengeur zijn neus binnendrong. Zijn vacht ging automatisch iets omhoog terwijl de geur verwerkte. Rogue, kater, rond zijn leeftijd.. dacht hij terwijl hij naar voren stapte tot hij de tom zag zitten. "Hallo" mauwde hij waakzaam.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zuko
Member
I'm not afraid.  DPKsfdL
Freedje
225
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Zuko
BerichtOnderwerp: Re: I'm not afraid.    I'm not afraid.  Icon_minitimema 19 dec 2016 - 19:14

Het duurde niet heel lang tot de BloodClanner zijn aanwezigheid bekendmaakte. Tot zijn verbazing was het een tom. Hij dacht eerst aan de zoete geur af te leiden dat het een she-cat was geweest, maar toen hij zijn bek opende rook hij, naast de bloederige geur, nog een andere geur. Eentje die niet bepaald zoet was. Waar kwam de zoete geur dan vandaan? Ach. Misschien een vrouwelijke kittypet die hier net geweest was? Het maakte eigenlijk ook niet al te veel uit. De vreemdeling richtte zijn blik op hem en begon met een begroeting. Voor een BloodClanner had hij wel een vrij alerte houding; een houding die Zuko nog niet veel had gezien bij BloodClanners. Meestal kwamen ze tamelijk zelfverzekerd over omdat ze wisten dat de helft van de katten in het woud hun vreesden. Zuko zelf vreesde hun niet echt; hij zou zelfs bevriend met ze worden. Zuko was op dat vlak dan ook heel neutraal aangelegd ondanks het feit dat zijn mentor vermoord was door BloodClanners, maar daar had zijn mentor destijds zelf voor gezorgd. Zuko vermoedde dat hij de druk niet meer aankon omdat hij zijn kittens en zijn vrouw was verloren. Zuko slikte en richtte zijn aandacht weer op de BloodClanner. Het had geen zin om over het verleden na te denken, hield hij zichzelf voor. ‘Hallo,’ mauwde hij terug tegen de tom. ‘Ook een heerlijke wandeling aan het maken door de Twolegplace?’ Hij glimlachte naar de vreemdeling. ‘Als het gesneeuwd heeft is het altijd mooi om te zien hoe de sneeuw op de nesten blijft liggen.’ Hij zwiepte met zijn staart in de richting van de nesten. Hij kon ze niet zien omdat houten tuinhekken zijn weg versperden, maar hij wist dat ze er waren. ‘Mijn naam is Zuko,’ ging hij verder. 'Met wie heb ik het genoegen?'
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I'm not afraid.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: