Burning Leaves 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Burning Leaves

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tallshadow
Member
Burning Leaves 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Burning Leaves   Burning Leaves Icon_minitimedo 8 dec 2016 - 20:55

Misschien moest hij in het kamp zijn op dit moment, moest hij niet hier zitten en niet zo voor zichzelf kiezen. Het was immers niet de standaard voor een leider om zich af te zonderen om weg te zijn, en maar goed ook want wat zou dat zijn? Als elke leider zomaar weg kon lopen en zich af kon zonderen wanneer hij of zij er zin in had, ook al had de clan hem of haar nodig. Nee, het zou chaos worden. Voor een kort tijdje vertrouwde de kater het echter wel, en bovendien had hij tijd nodig om het onverwachte doch toch verwachte afscheid van Little te verwerken. De rots op wie hij kon bouwen was weggevallen en hoewel hij zich eerst sterk gehouden had deed het hem meer pijn dan hij eerst tegen zichzelf had durven toegeven. Vandaar dat hij hier zat, bij de boom die ook verbrand was, en wel een beetje weergaf hoe hij zich voelde. Opgebrand. Nu al.

- Swiftclaw


Burning Leaves Os_tal10
#Awesome:

Terug naar boven Ga naar beneden
Swiftclaw
StarClan
Burning Leaves PRmMw5F
Nath
547
Actief

CAT'S PROFILE
Age: x 22 moons!
Gender: She-cat ♀
Rank:
Swiftclaw
BerichtOnderwerp: Re: Burning Leaves   Burning Leaves Icon_minitimeza 17 dec 2016 - 22:46

Het verlaten van Littlestream was een schok voor de rossige poes geweest. Littlestream was haar zus en nu was ook zij weg. Leopardgaze, Innerstar, Ravenheart, Littlestream? Wie gingen er nog? Dan was Littlestream niet gestorven en Leopardgaze geen echte familie geweest, maar dan nog. Littlestream was er niet meer, ze had net zo goed dood kunnen zijn en de neiging haar achterna te gaan om te zoeken was groot geweest, ook al had het niet gemogen. Swiftclaw kwam aan bij de Burnt Sycamore waar ze Tallstar aan trof. "Tallstar," murmelde de poes hem ter begroeting. Intussen was het er wel goed ingesleten om hem bij zijn leidersnaam te noemen, toch was het nog wel een beetje vreemd. "Gaat het?" Besloot ze vervolgens te vragen. De kater had in een korte tijd best was verlies geleden.


The things we can't obtain are the most beautiful ones
Burning Leaves AC1IOM7
Terug naar boven Ga naar beneden
Tallshadow
Member
Burning Leaves 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Burning Leaves   Burning Leaves Icon_minitimeza 24 dec 2016 - 13:41

Het duurde niet al te lang voor iemand hem vond, en hij glimlachte even weemoedig bij het horen van de valse naam. De tocht naar Highstones was een drama geweest, zonder ooit bij de betreffende stenen aan te komen. De naam Tallstar was een optie voor de katten in de clan, zo hoefde hij niet per se genoemd te worden, hij was het nog niet, hij was nog de doodgewone Tallshadow en of hij ooit leader zou worden was maar de vraag. Blijkbaar vond Starclan hem er nog niet klaar voor?
Daarom bij de vraag of het ging keek hij even op, en glimlachte zo goed als het ging. "Het gaat goed genoeg," Mauwde hij, naar redelijke waarheid. Het ging goed genoeg om alles te doen, te blijven doorgaan, maar vanbinnen vrat de onzekerheid aan hem.


Burning Leaves Os_tal10
#Awesome:

Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Burning Leaves   Burning Leaves Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Burning Leaves
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Burnt Sycamore-
Ga naar: