Water. [TAAKTOPIC] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 22 °C - 38°C
Het is warm in het woud. In de middag kan het enorm heet worden. Pas op als je kat gevoelig is om te verbranden.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Water. [TAAKTOPIC]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shark
Member
Water. [TAAKTOPIC] Img_2610
Freedje
2403
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Shark
BerichtOnderwerp: Water. [TAAKTOPIC]   Water. [TAAKTOPIC] Icon_minitimewo 14 dec 2016 - 16:29

Verdomde droogte. Shark wierp zijn blik naar de hemel en opende zijn bek, maar rook geen regen. Hij was nu alweer dorstig en de plassen die hij laatst had gevonden, waren al helemaal uitgedroogd. Dat wilde zeggen dat ze of moesten gaan stelen van de Clans of dat ze moesten gaan kijken bij de Twolegplace. En aangezien het nog niet lang geleden was dat ze ruzie hadden gekregen met de Clans vanwege hun border patrols, koos Shark voor de Twolegplace. Ze zouden de Clans wel weer lastigvallen op een ander moment; de droogte kon niet alleen voor hun nadelig zijn. Als de Clans verzwakt raakten door de droogte konden ze daar misschien gebruik van maken. Maar voor nu was het dus een prioriteit dat de queens en de kittens wat te drinken kregen. De queens lagen er immers maar dorstig bij en de Elite zou niet groeien als de kittens al uit zouden sterven door de dorst. En dus draaide de tom zich om en liep in de richting van de young one’s tower. Het was nog vrij vroeg, maar dat maakte Shark vrij weinig uit. ‘Tate, hier komen,’ riep hij aan de ingang van de young one’s tower zodat iedereen zijn stem kon horen. Mocht Tate niet wakker worden dan zou een andere young one de tom wel wakker maken. Het duurde niet al te lang voordat Shark pootstappen hoorde en Tate’s geur rook. ‘We gaan water halen voor de kittens en de queens,’ sprak hij zonder de tom aan te kijken. ‘En ik weet al precies hoe we dat gaan doen.’ Zijn leven in de Twolegplace had hem immers één goed ding opgeleverd: hij wist precies hoe de Twolegs dachten als het om katten ging. Hij wist ook precies waar hij het meeste water kon gaan halen. Die dikke kittypet dronk immers genoeg om een hele barn van kittens tevreden te stellen. ‘We nemen beiden wat mos mee,’ sprak hij. ‘Ik heb tijdens mijn tocht door de Twolegplace een dikke kittypet gezien en weet waar hij woont. Ik durf te wedden dat zijn Twolegs hem tijdens dit droog weer heel veel water geven.’ Hij keek de young one vals aan. ‘Jouw opdracht is om twee stukken mos te vullen met water en deze buiten zicht te bewaren zodat niemand het van ons af kan pakken. Nadat je dat gedaan hebt, gaan we terug naar het camp. Begrepen?'


+ Open voor de eerstvolgende aangemelde young one.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Water. [TAAKTOPIC]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: