The same routine {Butterpact} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 The same routine {Butterpact}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Newtleaf
Member
The same routine {Butterpact} 132-R71
Inge
74
Actief
''Adorkable.''

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Newtleaf
BerichtOnderwerp: The same routine {Butterpact}   The same routine {Butterpact} Icon_minitimevr 16 dec 2016 - 7:38

Zelfs Riverclan begon nu erg last te krijgen van de droogte. De rivier stond laag en de vissen waren schaars. Nu moesten ze het meer hebben van landprooi. Om die reden joeg Newtleaf nu op het land, en niet in het water zoals gewoonlijk. Gister was het hem gelukt een muis en een merel te vangen. Die had hij netjes op de prooistapel gelegd. Vandaag was het een ander verhaal. De gevlekte jonge kater had niet echt zin om te jagen. Maar het moest maar, warriors waren verantwoordelijk voor het voeden van de clan. Nu slenterde hij maar wat rond, af en toe ruikend of hij nog een prooi rook.
Terug naar boven Ga naar beneden
Butterpact
Member
The same routine {Butterpact} DPKsfdL
Anonymous
634
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Butterpact
BerichtOnderwerp: Re: The same routine {Butterpact}   The same routine {Butterpact} Icon_minitimezo 18 dec 2016 - 16:06

Een geïrriteerde blik was te zien in zijn ogen terwijl hij zijn poten onhandig optilde om te vermijden dat hij op één van de kittens ging staan. Er droop wat water uit het mos die hij krampachtig vasthield in zijn kaken en hij voelde zich opgelucht toen hij één van de queens streng naar de kittens hoorde roepen. Hij knipperde enkel dankbaar met zijn ogen en legde het mos neer voor de desbetreffende queen. Hij keek daarna naar de kitten die constant in zijn weg liep en onderdrukte de drang om hem een klap tegen zijn kop te geven. Alsof de kitten opmerkte dat Butterpact problemen had met zijn zelfbeheersing liep hij nog wat dichter naar de grijze tom toe en keek hem met grote oogjes aan. ‘En ik moet je nu lief vinden of zo?’ siste de grijze tom zacht naar de kitten toe. Hij snoof spottend toen de kitten zijn oortjes in zijn nek vouwde en liep vervolgens weg. Kittens! Hij ging er dus echt nooit aan beginnen. Dan moest hij eerst een she-cat vinden die zijn hart kon stelen en dat zag hij ook nog niet gebeuren binnen de kortste keren. Hij voelde zich veel te goed voor een partner. Het bracht alleen maar ellende met zich mee. De tom stampte boos door het camp, maar kalmeerde enigszins toen hij in het territory was. Hij opende zijn bek om de prooigeuren te ruiken, maar werd uit zijn routine gehaald door een kat die langs kwam slenteren. ‘Jij hebt er zin in,’ sprak hij sarcastisch tegen de tom. ‘Met zo’n houding ga je natuurlijk nooit iets vangen.’ Hij keek de tom nu eerder arrogant aan. ‘Ik dacht: ik zeg het maar even. Mocht je het zelf nog niet doorhebben of zo.'
Terug naar boven Ga naar beneden
Newtleaf
Member
The same routine {Butterpact} 132-R71
Inge
74
Actief
''Adorkable.''

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Newtleaf
BerichtOnderwerp: Re: The same routine {Butterpact}   The same routine {Butterpact} Icon_minitimevr 6 jan 2017 - 14:17

"Jij hebt er zin in." Klonk er plots, niet ver van hem vandaan. Het was Butterpact, een ongeveer even oude grijze kater. Newt trok zijn schouders op en keek de kat schuldbewust aan. "Met zo’n houding ga je natuurlijk nooit iets vangen." Miauwde hij op een arrogante manier. "Oke, bedankt dat je het even zegt." Murmelde de gevlekte jonge kat terwijl hij een actievere houding aannam. "Ik dacht: ik zeg het maar even. Mocht je het zelf nog niet doorhebben of zo." Newt wiebelde aarzelend met zijn oren. Wat moest hij hier nou van zeggen? "Nee, ik had het door hoor."

Sorry voor extreme laatheid, ik heb hele drukke weken gehad.
Terug naar boven Ga naar beneden
Butterpact
Member
The same routine {Butterpact} DPKsfdL
Anonymous
634
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Butterpact
BerichtOnderwerp: Re: The same routine {Butterpact}   The same routine {Butterpact} Icon_minitimevr 13 jan 2017 - 13:57

Het was Newtleaf. Ze hadden samen als apprentices gejaagd en getraind en waren ongeveer tegelijkertijd als warrior benoemd. Hij misschien iets eerder dan Butterpact. In elk geval was hij op tijd warrior benoemd, dat kon hij van zijn broer niet zeggen. Hij snapte niet wat Breakingpoint oké vond aan het feit dat hij één moon later dan zijn broer warrior was geworden. Het leek hem niet bepaald een eer om helemaal achterop te vallen. Oké, de afstand tussen hun viel nogal mee, maar hij zou het in elk geval niet prettig vinden als hij geen warrior was geworden op zijn twaalfde moon. De tom keek met een strakke blik naar Newtleaf toen deze hem bedankte en trok afkeurend met zijn oortje. Niet bepaald een houding die hij van zijn Clanmate wilde zien, maar goed. Als Butterstar hier was zou ze dit ook niet goedkeuren. Het was bijna leaf-bare en dus konden ze hun prooi heel goed gebruiken. ‘Als je het doorhebt dan doe er iets aan,’ snauwde hij naar de tom. ‘Denk je dat de prooi vanzelf in je poten gewandeld komt? Je moet er wel iets aan doen om je Clan te voeden, hoor. Het is begin leaf-bare en dus kunnen we het ons niet permitteren dat we prooi kwijtraken omdat jij je poten niet fatsoenlijk op kan tillen.’ Geïrriteerd zijnde zwiepte hij met zijn staart. ‘Je lijkt wel een zielige kitten of een apprentice die geen motivatie kan vinden om te gaan trainen.’ Hij zuchtte. ‘Waarom gaan we niet samen jagen?’ vervolgde hij op een iets mildere toon dan daarnet. Ietsjes maar. ‘Dan kunnen we kijken of we met zijn tweeën wat prooi op kunnen jagen. Misschien werkt die techniek beter dan alleen jagen.’


OOC: Geen probleem! c: Leuke ava trouwens ^^
Terug naar boven Ga naar beneden
 
The same routine {Butterpact}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: