Drop pop 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Drop pop

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Burnetbliss
Member
Drop pop XQXA7Xt
Sean
2114
Actief
Je remue le ciel, le jour, la nuit. Je danse avec le vent, la pluie.

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Burnetbliss
BerichtOnderwerp: Drop pop   Drop pop Icon_minitimevr 16 dec 2016 - 15:16

Met grote, blauwe oogjes keek de jonge kitten op... Ze was nog steeds verbaasd over alle geuren en alles, maar dit was gewoon... Dit sloeg alles. Onhandig was de jonge, rossige poes opgestaan en was ze enkele pasjes van haar plaats gekomen. ze was hier nog maar even, maar ze was al heel wat opgeknapt. Ze wandelde al beter dan in het begin en haar pijnlijke keeltje leek ook weg te gaan. Ze keek echter snel op toen er iets bewoog en probeerde weg te schieten, maar viel onhandig om en knipperde verbaasd terwijl ze op haar terug op haar buik rolde... Wat was dat geweest?

-Cinderkit first


If I could begin to be
half of what you think of me
I could even learn how to love
Terug naar boven Ga naar beneden
Cinderkit|
Member
Drop pop DPKsfdL
22

CAT'S PROFILE
Age: Kitten
Gender: She-cat ♀
Rank:
Cinderkit|
BerichtOnderwerp: Re: Drop pop   Drop pop Icon_minitimeza 17 dec 2016 - 20:14
Cinder keek vanaf haar nestje toe naar alle andere katten in de Den. Haar gele ogen vielen op een rood poesje. De kitten leek wat passen willen te zetten maar rolde onhandig weer op de grond. Een zucht verliet het bekje van de grijze kitten. Uiteindelijk hees ze zich overeind en stapte op de andere kitten af. "Ey,"  begroette ze haar met een iets wat spottende blik in haar ogen. Ugh, wie was deze kitten weer? "En?" Klonk haar stemmetje vervolgens. "Wie ben jij?" Toch kon ze ene nieuwsgierigheid in haar stem niet onderdrukken. Maar toch, Cinder was zeker niet de aardigste tegen onbekenden, alles behalve.
Drop pop 2vnl62p
Setje door Kip, Routpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Burnetbliss
Member
Drop pop XQXA7Xt
Sean
2114
Actief
Je remue le ciel, le jour, la nuit. Je danse avec le vent, la pluie.

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Burnetbliss
BerichtOnderwerp: Re: Drop pop   Drop pop Icon_minitimeza 17 dec 2016 - 21:08


Uh/... ze keek even op en knipperde. Wie... Dat woord kende ze... uhm... ze kantelde ze haar kopje wat en liet een zachte zucht horen waarna ze haar bekje wat opende. Ze had het nu wal al gemerkt, katten die even oud waren als haar konden al praten en zij? Zij kon niks. Ze was te lang geïsoleerd geweest van anderen. Dat besefte ze nu. Ze leerde elke dag nog nieuwe woorden bij en moest vaak nog graven naar een betekenis en echt uitspreken ging er ook nog niet in... Uhm... ze haalde haar schoudertjes even wat op, een uitdrukking die ze wel eens eerder had gezien. Haar naam? Die had ze vast niet en zo wel dan was het nog niet zo lang en was er niet genoeg mee aangesproken om het er echt ingeramd te krijgen.


If I could begin to be
half of what you think of me
I could even learn how to love
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Drop pop
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: