New things 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 New things

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Burnetbliss
Member
New things XQXA7Xt
Sean
2114
Actief
Je remue le ciel, le jour, la nuit. Je danse avec le vent, la pluie.

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Burnetbliss
BerichtOnderwerp: New things   New things Icon_minitimevr 16 dec 2016 - 22:49


Ze had rustig toegekeken naar de andere kittens. Het was vreemd, ja, maar niet compleet raar. Ze moest er zelf soms eens haar kopje van kantelen en bovenal even verbaasd knipperend keken naar Oceanbreeze. Het was vreemd voor de jonge rosse kitten om dit te zien, maar ze vond het niet erg. Uiteindelijk was het dan zo ver... Woorden verstond ze, zinnen nog niet zo goed... En dus had ze het maar gewaagd. Met haar onhandige klauterwerk was ze het nest uit gekomen -natuurlijk met het nodige vallen- en zo kroop ze langzaam wat naar voren, haar kopje steeg wat en even keek ze op... Om nieuwsgierig, maar toch redelijk behoedzaam een paar kits aan te kijken... heh?

-Blossomkit first


If I could begin to be
half of what you think of me
I could even learn how to love
Terug naar boven Ga naar beneden
Blossomkit'
Member
New things DPKsfdL
9
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Blossomkit'
BerichtOnderwerp: Re: New things   New things Icon_minitimedi 27 dec 2016 - 22:25

Voor een redelijke tijd had ze zich afgezonderd van de rest van de kittens, lichtelijk bang voor wat ze van haar zouden vinden, hoe ze op haar zouden reageren. Ze bleef voornamelijk bij haar jongere zusje, Lightkit. Een zachte kattin van wie ze wist dat ze haar onder de duim kon houden. Het was makkelijk wanneer je invloed op iemand uit kon oefenen, dan hoefde je niet bang te zijn dat ze dat bij jou deden. Toch had ze uiteindelijk haar ouderlijk nest verlaten om andere dingen te gaan doen, en had uiteindelijk de conclusie getrokken dat er in de Nursery niet eens zoveel te doen was. Hier en daar speelde ze met wat mos, deed ze een dutje of dronk ze wat, maar daar bleef het vaak bij. Veruit het interessantste was de aanwezigheid van andere katten. Hier en daar pikte ze er één uit om mee te praten, maar dat was niet vaak. Totdat ze de blik ving van een kitten, die haar aan leek te kijken. Ze vernauwde haar ogen, lichtelijk bang voor wat er nu gebeurde. "Wat?" bracht ze er norser uit dan ze zou willen. Alles wat ze zei, kwam er om één of andere reden altijd zo bot uit.
Terug naar boven Ga naar beneden
Burnetbliss
Member
New things XQXA7Xt
Sean
2114
Actief
Je remue le ciel, le jour, la nuit. Je danse avec le vent, la pluie.

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Burnetbliss
BerichtOnderwerp: Re: New things   New things Icon_minitimewo 28 dec 2016 - 19:49


Een van de kittens, met een bruine toon in haar sneeuwwitte pels, had oogcontact met haar gemaakt. Het jong knipperde kalm en tilde haar kopje wat hoger dan eerst om een betere indruk te maken op de ander. Niet dat ze daar besef bij had, maar haar kop onderdanig laag houden was geen goed plan en dat wist de jonge Burbur ergens wel. Er klonk een 'wat' op een toon die een vraag betekende. Ze knipperde even en stapte naar voren om voor de ander te gaan zitten. Even schraapte ze haar keel, tijd om te kijken of praten al wat meer voor haar was. "Swibwing!" spijtig dat er weinig betekenis zat in haar... Woorden... Ah tja, ze probeerde.


If I could begin to be
half of what you think of me
I could even learn how to love
Terug naar boven Ga naar beneden
Blossomkit'
Member
New things DPKsfdL
9
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Blossomkit'
BerichtOnderwerp: Re: New things   New things Icon_minitimedo 29 dec 2016 - 0:22

De oren van Blossomkit draaiden meteen richting de jongere kitten toen deze haar kop hoger leek te heffen. Iedere keer als iemand een stap hoger deed, wilde Blossomkit die vermenigvuldigen, en ze wist niet precies waarom. Als iemand deed alsof ze beter waren dan zij, voelde ze zich zo slecht dat ze zich meteen twee keer zo arrogant opzette. Blossomkit keek de kitten strak aan terwijl deze dichterbij kwam, maar haar hart racete in haar borstkas. Waarom was ze zo nerveus rondom anderen? "Swibwing!" gooide de kitten er ineens uit, waarop Blossomkit haar stomverbaasd aankeek. Wat? Wie bedoelde ze? Wat bedoelde ze? Blossom keek even om zich heen, zoekend naar hulp. "Uh..." stamelde ze even vol met ongemak. Waar was Lightkit als je haar nodig had? "Hoe heet jij?" vroeg ze maar, bij gebrek aan beter. Haar sociale vaardigheden waren nou eenmaal niet zo geweldig, al deed ze graag alsof.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
New things
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: