The best place to be! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 The best place to be!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Burnetbliss
Member
The best place to be! XQXA7Xt
Sean
2114
Actief
Je remue le ciel, le jour, la nuit. Je danse avec le vent, la pluie.

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Burnetbliss
BerichtOnderwerp: The best place to be!   The best place to be! Icon_minitimevr 16 dec 2016 - 22:52


Ze had gedronken en goed geslapen. Ja man, dit was het leven. Rustig slapen en als je daarmee klaar was kon je kalm opkijken en anderen zien die het voor je konden hebben. Het was o zo bijzonder en al die simpele dingen waren zo mooi. Langzaam begonnen de woorden die ze hier hoorde meer en meer op hun plaats te vallen. Dingen zoals hun namen... Die had ze namelijk nooit door gehad. Ze snapte het nog niet helemaal, maar het zou wel ooit komen! De roestkleurige poes stond op, rekte zich wiebelig uit en viel even om. Met licht spartelende pootjes hief ze zichzelf op haar vier pekkeltjes, vorodat ze het warme nest uitkwam. Met kruipende bewegingen bewoog ze zich wat voort door de nuresery. Het was rustiger geworden nu de meeste katten erop uit waren. Het was vrij mooi weer en de zon zat uit, dus ze zag wel wat kits naar buiten zitten maar... Even eerlijk... Ze bleef toch echt liever hier. Ze was al 30 centimeter uit de den gegaan ja en dat was echt iets bijzonders voor haar maar... zoals ze het nu zag kon ze maar beter nog even hier blijven, dicht bij mama.

-Lightkit first


If I could begin to be
half of what you think of me
I could even learn how to love
Terug naar boven Ga naar beneden
.Lightpaw
Member
The best place to be! DPKsfdL
Freedje
197
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
.Lightpaw
BerichtOnderwerp: Re: The best place to be!   The best place to be! Icon_minitimevr 6 jan 2017 - 13:39

Met een lichtelijk verveelde blik keek Lightkit naar buiten. De lucht voelde nog altijd heel droog aan en de she-cat zag dat er geen sneeuw was gevallen. Of dat was toch hoe de elders het rare witte spul noemden dat schijnbaar op random momenten naar beneden viel. Lightkit had het nog nooit gezien omdat ze pas in leaf-fall was geboren, maar ze had de mooie bladeren die van de bomen waren gevallen wel al gezien. Die lagen toen overal verspreid in het camp, maar nu waren ze opgeruimd of weggeblazen en bleef er alleen maar een kale vlakte over. De grond leek zelfs heel droog te zijn en als ze er met haar pootje over bewoog, voelde het hard en pijnlijk aan. En dus trok ze haar pootje terug en bewoog met haar oortjes terwijl ze om zich heen keek. Er was voor de rest niet al te veel te doen. Ze hoopte dat ze binnenkort apprentice zou worden en dat ze dan wat meer taken kreeg van Everstar, maar voor nu moest ze vooral in de nursery blijven van haar moeder. Ze vond het jammer dat Cloudgaze haar niet elke dag kon bezoeken, maar ze begreep ook wel dat de tom het druk had met zijn warriortaken. De she-cat draaide zich om en wierp een blik op Burnetkit. Zij was nog niet heel lang in de nursery en was nog maar een moon geleden geboren. Lightkit was één à twee moons ouder dan haar, maar dat wilde niet zeggen dat ze geen vrienden wilde worden met de she-cat en rustig trippelde ze op Burnetkit af. ‘Hé, Burnetkit,’ mauwde ze vrolijk tegen de she-cat. ‘Heb je iets te doen? Zullen we anders spelen samen?’ Ze knipperde vriendelijk met haar ogen naar de she-cat.


OOC: Ik zweer dat ik echt twee minuten heb lopen zoeken naar dit topic lol
Terug naar boven Ga naar beneden
 
The best place to be!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: