A new begin 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 A new begin

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
A new begin XQXA7Xt
Sean
2037
Actief
Je remue le ciel, le jour, la nuit. Je danse avec le vent, la pluie.

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Burnetbliss
BerichtOnderwerp: A new begin   A new begin Icon_minitimeza 17 dec 2016 - 16:54

Langzaam keek ze even op. Ze had het wel gemerkt hoor, dat deze poes andere bolletjes onder haar zorg had, maar ze had ze nog niet echt leren kennen. Dus daarom was ze nogal onzeker geweest. Burnet was nogal onzeker over dat soort dingen en het was vrij raar ja... Maar ze moest ooit eens contact met ze zoeken zeker? Het was nu al eventjes geweest en langzaam had ze zich tot de andere bolletjes gericht. Even had ze nogal twijfelachtig naar haar pootjes zitten staren... En wilde ze opkijken en eigenlijk er echt voor gaan... ja nu zou het wel lukken zeker. Ze zette een stap naar voren, maar stopte even en slikte... Wat moest ze zeggen? Ze wist dat deze bolletjes niet slecht waren... Ze moesten meer betekenen voor haar... Right? Waarom was ze dan zo... Bang?

-Open voor de kits Ocean x Never & Silverkit + Oceanbreeze (en evt Neverland & Cootsnarl)
Andere katten met toestemming graag c:


She was the one rose with iron thorns and diamond petals ; unbreakable


A new begin PRJiASTt_o

THEME I, II, III, IV, V

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
A new begin 6NATGXb
71
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Nine Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Narrowpaw.
BerichtOnderwerp: Re: A new begin   A new begin Icon_minitimeza 17 dec 2016 - 19:23
Het jonge kater lag rustig in zijn nest tussen zijn ander siblings. Met zijn kopje tussen zijn pootjes hield hij zo de Nursey wat in de gaten. Alles over zijn sibling Rosekit was hem, door zijn jonge leeftijd, grotendeels ontgaan. Dat een andere kitten hun nest deelde was hem natuurlijk wel opgevallen. Nadat het rode poesjes wat naar beneden had zitten staren, leek ze iets dichter bij te komen maar ze zei nog niets. Ze leek wel wat bang te zijn merkte Narrowkit in zichzelf op. Het smalle katertje kwam rustig overeind. Als zij niet naar hun toen kwam, moest hij maar naar haar toch? Hij zette dan ook zijn passen richting de andere kitten. "Hey daar," miauwde hij rustig. Hij wou de ander niet doen schrikken.A new begin Narrro11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
A new begin 29puumf
~Butter(fly)~
3412
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: A new begin   A new begin Icon_minitimewo 21 dec 2016 - 7:25

Sinds ze kleine Burnetkit onder haar liefdevolle hoede had genomen, had de kitten zich naar haar pleegbroers en pleegzusjes afzijdig gehouden. Ze hield de jonge rosse kitten dan ook nauwlettend in de gaten, hopende op een klein wonder. Hopende dat de kitten uiteindelijk haar andere familieleden toe zou laten. Ze was ergens wel blij en opgelucht dat de kitten nieuwsgierig leek te zijn en haar leek te vertrouwen. Ontspannen had Oceanbreeze die dag bij haar kittens gelegen nadat ze een Patrol er op uit had gestuurd. De grootste delen van de dag had ze nog alle tijd voor de kittens, al moest ze zo af en toe een Patrol regelen of andere taken van het Deputh zijn op zich nemen. Twijfelachtig leek Burnetkit op de andere kittens af te willen gaan, met half toegeknepen ogen hield Oceanbreeze de kittens in de gaten, al leek het alsof ze sliep. Ze moedigde de kitten niet aan, dit was iets dat Burnetkit helemaal zelf moest doen. De rosse kitten zette een stapje naar voren en een kort moment sierde een glimlach op de Queen's gezicht. Narrowkit de jongste van haar zoons leek ook op te merken dat Burnetkit niet zelfverzekerd was en kwam rustig overeind. Een trots overwelmde Oceanbreeze toen ze de rustige en voorzichtige actie van Narrowkit zag. Ze wiebelde voorzichtig een oortje toen ze haar zoon hoorde spreken. "Hey daar," mauwde hij nadat hij voorzichtig enkele stappen dichterbij was gekomen. Oceanbreeze hoopte dat hij met die actie de laatste beschermende muur van de kitten had weg gehaald en dat Burnetkit hen nu iets meer toe zou laten en niet onzeker en bang bleef voor de onschuldige kittens.


A new begin Oceano10
A new begin LcrIgCQA new begin JwNO92gA new begin EjrsROFA new begin UK1ajoIA new begin 3qCkg2fp_oA new begin 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
A new begin
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: