A ticket to Narnia 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 A ticket to Narnia

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tinglepace
Member
A ticket to Narnia UlNuFMP
Beertje
71
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ⋆ 14 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Tinglepace
BerichtOnderwerp: A ticket to Narnia   A ticket to Narnia Icon_minitimezo 18 dec 2016 - 14:58

"She is crying in the water holding herself"
Een volslanke poes trippelde door Pinewoods. De droge naalden verkruimelde onder haar zachte tred. Haar bekje hing half open, zo dreven de geuren in haar mond terwijl ze wandelde. Tot nu toe was ze nog niets tegengekomen. Tinglepace glimlachte bijna altijd. Ze had een lieve glimlach, maar ze lachte bijna nooit. Als ze dat deed was ze honderd keer mooier dan ze nu was. Dan waren haar witte hoektanden te zien en twinkelden haar gouden ogen. Haar snorren trilden. Ze rook geen prooi, maar wel Thornfang.

+ Thornfang

"pack yourself a toothbrush dear"


I stand behind the wall of people and thoughts, mind controlling ♡A ticket to Narnia A6wtMgO
Terug naar boven Ga naar beneden
Thornfang
Member
A ticket to Narnia Moon_icon_by_plasticumbrella-d36pmmy
Freedje
531
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Thornfang
BerichtOnderwerp: Re: A ticket to Narnia   A ticket to Narnia Icon_minitimedo 22 dec 2016 - 20:32

Met een lichtelijk geïrriteerde blik keek Thornfang naar de tom die zijn neus in de lucht hield, maar zijn bek niet eens opendeed om de prooigeuren op te snuiven. Zo ging hij natuurlijk ook nooit een prooi vinden. Wat dacht hij dan? Dat één keer ruiken voldoende was om de prooi recht in zijn bek te laten lopen? Thornfang’s klauwen lieten diepe groeven achter in de bosgrond terwijl hij zich inhield om niet op de tom te gaan springen. Dan kreeg hij namelijk ruzie met Tallshadow. Hij weigerde de tabby tom nog altijd als Tallstar aan te zien en hij wilde ook niks weten van het feit dat Acorndust nu de taken verdeelde. Het was niet dat hij ongehoorzaamheid toonde, maar een sarcastische opmerking of een keer met de ogen rollen kon er wel eens vanaf. Hij had Sinclaw sinds heel het gedoe met zijn moeder ook niet meer gesproken. Hij wist dat hij haar eens op moest gaan zoeken, maar hij wilde gewoon niet dat ze hem zo zou zien. Hij wilde zijn kittens ook niet lastigvallen met zijn verdriet, maar bij hun lukte het sowieso wonderbaarlijk goed om een masker op te zetten en net te doen alsof er niks aan de hand was. ‘Ik ga even een ander deel van het territory inspecteren,’ mauwde hij naar de tom toe. Deze leek maar al te blij om van Thornfang af te zijn en gaf dan ook een haastig knikje. Thornfang snoof spottend en liep toen in de richting van de Pinewoods. Hij had gewoon even geen zin meer in zijn Clanmates, wilde gewoon heel even alleen zijn. Natuurlijk kreeg hij daar de kans weer niet voor, want Tinglepace stond hem op te wachten. Ze was een young warrior die nog maar net van haar apprentice-rank af was. Thornfang gaf haar een begroetend knikje en wilde eigenlijk langs haar lopen, maar vond dat een beetje onbeschoft. En dus klemde hij zijn kaken geïrriteerd op elkaar en stopte vlak voor haar. ‘Gefeliciteerd nog met je warrior-rank,’ mauwde hij. ‘Ik weet zeker dat je het goed zal doen.'


A ticket to Narnia IzA7F5i
Terug naar boven Ga naar beneden
Tinglepace
Member
A ticket to Narnia UlNuFMP
Beertje
71
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ⋆ 14 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Tinglepace
BerichtOnderwerp: Re: A ticket to Narnia   A ticket to Narnia Icon_minitimema 26 dec 2016 - 21:04

"She is crying in the water holding herself"
Verrast wiebelde ze met haar zwarte oren. Wat had ze gedaan? Het leek alsof niemand zijn dag had gehad. Flameleap was deze ochtend ook al zo irritant geweest. ‘Ik weet zeker dat je het goed zal doen.' Ze gaf hem een korte knik. Tinglepace was helemaal anders dan haar broer. Runningtime was opvliegend, koppig en brutaal. Zij daar en tegen was verlegen, altijd vriendelijk en wat teruggetrokken. Ze glimlachte dan ook naar Thornfang. "Dankuwel." Haar breekbare stem droeg ver door de stilte die in het bos heerste. "Hoe gaat het met u kittens meneer?" Een kleine twinkeling verscheen in haar ogen. Ze hield van kittens, die waren nog onbewerkt en onschuldig.

"pack yourself a toothbrush dear"


I stand behind the wall of people and thoughts, mind controlling ♡A ticket to Narnia A6wtMgO
Terug naar boven Ga naar beneden
Thornfang
Member
A ticket to Narnia Moon_icon_by_plasticumbrella-d36pmmy
Freedje
531
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Thornfang
BerichtOnderwerp: Re: A ticket to Narnia   A ticket to Narnia Icon_minitimedo 5 jan 2017 - 15:59

Een goed ding aan het gesprek met Tinglepace was dat hij het gesprek met haar had en niet met haar broer, Runningtime. Hij dacht niet dat hij het geduld zou kunnen opbrengen om tegen de opvliegerige, soms wat brutale tom te spreken. Hij had al verhalen genoeg gehoord over de tom en vroeg zich af hoe hij het ooit tot warrior had kunnen schoppen. Ook vroeg hij zich af hoe het kon dat Tinglepace en haar broer zo verschillend waren. Ze had overduidelijk een ander karakter dan haar broer. Maar ja, hij had ook niet bepaald het karakter van zijn siblings. Het was ook maar saai als je alsmaar dezelfde karakters bij elkaar had, maar hij vond brutaliteit iets wat niet geaccepteerd mocht worden. Hoewel hijzelf brutaal was in zijn hoofd naar Tallshadow toe, zou hij dat nooit echt duidelijk laten zien aan de tabby tom omdat zijn moeder hem altijd had aangeleerd dat hij hoge ranks met respect moest behandelen. Het feit dat Runningtime soms brutaal kon zijn tegen hogere ranks liet hem niet bepaald stijgen in Thornfang’s aanzien. Toen ze haar vraag over haar kittens stelde gevolgd door een nette ‘meneer’, keek hij haar even aan. Er was een twinkeling in haar ogen te zien, maar het leek er niet op dat ze het sarcastisch bedoeld had. Niet de vraag over zijn kittens, maar het feit dat ze hem ‘meneer’ had genoemd. ‘Tinglepace,’ mauwde hij nu iets vriendelijker dan daarnet en er was zelfs bij hem een twinkeling in zijn ogen te zien nu. ‘Je bent een warrior geworden. Je hoeft me echt geen ‘meneer’ te noemen, hoor. Gewoon Thornfang is goed.’ Hij snorde lichtelijk geamuseerd. Hij kon er niets aan doen: hij begon haar al wel een beetje meer te mogen ondanks zijn slechte humeur. ‘Met mijn kittens gaat alles goed, bedankt,’ sprak hij met een dankbaar knikje. ‘Feverkit was eerst heel erg ziek, maar zij is aan de beterende hand. Wolfkit is erg ambitieus om warrior te worden en Stainedkit en Ferretkit houden zich voor nu nog even rustig op de achtergrond. Stainedkit is trouwens heel formeel aangelegd. Ik denk dat jullie het best wel met elkaar zouden kunnen vinden.’ Er klonk een plagende ondertoon in zijn stem. ‘En hoe gaat het met jou, Tinglepace? Doet het je goed om warrior te zijn?’ Als zij interesse in hem toonde, was het minste wat hij kon doen interesse terug in haar tonen.


A ticket to Narnia IzA7F5i
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: A ticket to Narnia   A ticket to Narnia Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
A ticket to Narnia
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: