Baby, It's cold outside 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Baby, It's cold outside

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Deerleg
StarClan
Baby, It's cold outside  200
Nynke
303
Actief
» Still awesome

CAT'S PROFILE
Age: » i died when i was nineteen moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Deerleg
BerichtOnderwerp: Baby, It's cold outside    Baby, It's cold outside  Icon_minitimedo 22 dec 2016 - 17:23

De jonge kitten duwde haar neusje tegen de grond, op zoek naar iets leuks om te gebruiken. Ze snuffelde, toen er een koude windvlaag door haar vacht woei. Brrr.. Ze rilde eventjes, en ging verder. Ze kroop langzaamaan verder -met haar neus nog steeds tegen de grond geduwd- toen ze tegen een andere vachtbol botste. Even herkende ze het niet, maar algauw wist ze wie dat was. Adderkit. Wat deed zij nou hier?
- eerste post voor Adder <3 + spt c:
Terug naar boven Ga naar beneden
Adderkit
StarClan
Baby, It's cold outside  Io5nosQ
Beertje
48
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless ♥
Gender: She-cat ♀
Rank:
Adderkit
BerichtOnderwerp: Re: Baby, It's cold outside    Baby, It's cold outside  Icon_minitimedo 22 dec 2016 - 18:15


Een plompige kitten waggelde uit het nest. Ze was heel veel aangekomen. Dat was normaal voor zo kleine kittens. Ze moesten wel veel bijkomen, want rond de twee moons zou het kittenvet weg gaan en dan moesten ze even verder op wat ze hadden bijgekregen nu. Daarom waggelen kittens ook heel schattig en Adderkit was niet anders. Het was een paar dagen geleden dat ze haar oogjes had geopend en ze verkende de wereld nu veel meer. Daarom zocht ze nu rond in de wazige wereld naar iets. Ze wist nog niet wat tot ze op het ding stootte. Het was een lang voorwerp. Het witte ding piepte en nam het in haar bekje. Het was een lang bruin voorwerp, dat ook hard was. Ze piepte nog eens en gooide het een eindje verder. Met een waggelhupje liep ze erop af. Voordat ze het ding kon bereiken botste ze tegen iemand anders op. Deerkit. Ze piepte en viel om. Hey dat was niet leuk. Adderkit was een heel angstig jong geweest, maar nu ze haar oogjes had geopend werd ze ondeugender.
Terug naar boven Ga naar beneden
Deerleg
StarClan
Baby, It's cold outside  200
Nynke
303
Actief
» Still awesome

CAT'S PROFILE
Age: » i died when i was nineteen moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Deerleg
BerichtOnderwerp: Re: Baby, It's cold outside    Baby, It's cold outside  Icon_minitimema 2 jan 2017 - 11:02

Deer tuurde door haar oogleden, hopende dat het zicht wat scherper werd. Tot nu toe was alles erg wazig geweest en gebruikte ze dus vooral haar andere zintuigen. Helaas, het werd alleen maar waziger dus sperde Deer haar mooie blauwe oogjes wijd open. De tuxedo snuffelde even aan haar zusje om vervolgens enthousiast te piepen. Ze wilde vast wel spelen, toch? Ze duwde wat onhandig met haar voorpootje in de vacht van Adder, en piepte vrolijk door.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Baby, It's cold outside
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: