Your name is Faith (Faithkit) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Your name is Faith (Faithkit)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Oceanstar
StarClan
Your name is Faith (Faithkit) 29puumf
~Butter(fly)~
3426
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Your name is Faith (Faithkit)   Your name is Faith (Faithkit) Icon_minitimedo 29 dec 2016 - 19:01

Ze keek met trotse blauwe ogen naar de witte kitten die haar ergens aan Whitelion en de rest van haar familie deed denken. Faithkit, ze hoopte maar dat ze genoeg vertrouwen had, vertrouwen in haarzelf en in de toekomst. Zelf zou de jonge Deputy en Queen dat vertrouwen ook nodig hebben en op moeten bouwen, toch wist ze zeker dat ze het uiteindelijk kon redden, kon ze het ook maar zo zeker weten voor haar kittens. Faithkit was alles behalve zorgenbarend, nee, als ze zich over een kitten zorgen maakte was het wel Bearkit, de oudere broer die zich zo afstandelijk gedroeg. Hoe dan ook, daar viel nu weinig aan te doen. Kort daarvoor had ze al met haar eerstgeboren zoon gesproken, om daarna weer terug te keren aan de zijde van haar kittens. Ondanks dat ze nu voor vele kittens zorgde, was ze nog steeds het meest bij haar eigen nestje te vinden. Hoeveel taken ze ook had, ze zou altijd tijd maken voor haar kleintjes, immers werden die kleintjes vast snel groot. Net zoals zijzelf had gedaan, en zouden ze voordat ze het wist Apprentices of Warriors zijn en aan hun eigen toekomst bouwen. Voor nu waren ze nog kleine kittens, die haar nodig hadden om te overleven maar of dat altijd zo zou blijven betwijfelde ze. De hele clan had haar nodig, nu meer dan ooit. De clan zou haar altijd nodig blijven houden, zeker met de hoge rang die ze bezat. Ondanks die kennis was ze niet bang, want de clan was een deel van haar familie en voor haar familie had ze veel over. Ze hoopte echter wel dat de drama eindelijk minder zou worden. Het was al druk genoeg, moeder en Deputy zijn. Laat staan als de halve clan uit elkaar viel. Nu ze zag dat Faithkit langzaam wat wakkerder of actiever leek te worden, snorde ze geamusseerd naar haar jonge dochtertje, waarna ze haar neus in haar vacht drukte.


Your name is Faith (Faithkit) Oceano10
Your name is Faith (Faithkit) LcrIgCQYour name is Faith (Faithkit) JwNO92gYour name is Faith (Faithkit) EjrsROFYour name is Faith (Faithkit) UK1ajoIYour name is Faith (Faithkit) 3qCkg2fp_oYour name is Faith (Faithkit) 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Faithleap
StarClan
Your name is Faith (Faithkit) WGRbdK4
Butter
92
Actief
"Faith is not believing without proof, but trust without reservation."

CAT'S PROFILE
Age: 23 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Faithleap
BerichtOnderwerp: Re: Your name is Faith (Faithkit)   Your name is Faith (Faithkit) Icon_minitimedo 29 dec 2016 - 19:18


De kleine mini Whitelion, mini Icecloud of mini Snowbird lag vredig te slapen. Ze heette alleen niet zo. Faithkit was haar naam en die was helemaal misplaatst. Ze had geen faith in haarzelf. Als er iets gebeurde klapte ze helemaal dicht. Dat was gelukkig haar minste zorgen. Haar grootste zorg was... niets. Daarom dat ze zo vredig en droomloos lag te slapen. De kleine mollige kitten werd gewekt. Er was niets speciaal dat haar had wakker gemaakt, maar het was gewoon tijd. Ze gaapte en strekte haar lichaam helemaal. Haar kleine pootjes tikten tegen mama's buik. Mama! Ze opende haar kleine blauwe oogjes. "Mwawa!", snorde ze zachtjes.


Your name is Faith (Faithkit) Untitl12
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Your name is Faith (Faithkit)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: