See where u came from 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 See where u came from

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Auburncry
Member
See where u came from Otlbjax
F e r n e t j e
19
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 1 3 m o o n s ❁
Gender: She-cat ♀
Rank:
Auburncry
BerichtOnderwerp: See where u came from   See where u came from Icon_minitimevr 30 dec 2016 - 0:00

Een grote poes zat op de verbrande stronk van Burnt Sycamore. Haar gezicht had een boze trek. De roodbruine poes was niet boos, maar ze had altijd al dat strenge gezicht. Met die gefronste wenkbrauwen keek ze naar beneden. Ze dacht na over Innerstar. Iedereen leek haar vergeten te zijn. Het was alsof iedereen haar dood zomaar had geaccepteerd. Natuurlijk was dat niet zo. Ze duwde haar klauwen in de boomstam. De vriendin van haar vorige leider zag er vanaf en haar familie. Auburncry was niet volbloed Shadowclan en dat wist iedereen. Ze was meer Thunderclan dan de clan waar ze loyaal aan was. Haar zus was ook niet bepaald een voorbeeld. Die was meer ziek dan dat ze de clan diende. Ze zuchtte. Haar zucht was eerder een diepe grom. De grote poes sprong van de stronk. Ze moest zich maar eens nuttig maken.

+ Otterdive


a u b u r n c r y
See where u came from 3qNCIcq
Terug naar boven Ga naar beneden
Otterdive
Member
See where u came from DPKsfdL
{ Loïs
281
Actief

CAT'S PROFILE
Age: { 31 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Otterdive
BerichtOnderwerp: Re: See where u came from   See where u came from Icon_minitimevr 30 dec 2016 - 0:19


Dit is waarom ze het jagen overdag zo veel mogelijk vermeed, en dit tot 's nachts uitstelde. Ze was op een andere kat gestuit, die ze overigens herkende als Auburncry, en deze had haar overduidelijk gezien. Otterdive zou gewoon weggelopen zijn, als de ander niet ontzettend gezucht en gesteund had, alsof ze zojuist op haar tenen getrapt had of iets dergelijks. Otter keek het kalmpjes aan; ze was niet van plan om te vragen wat er aan de hand was, en al helemaal niet of ze iets verkeerd gedaan had. Ze was immers niet zo van het praten, en zeker niet van het verontschuldigen. Bovendien had ze niets anders tegen Auburncry gedaan dan dezelfde lucht inademen.
❄︎ Empress


See where u came from Ottero10


Laatst aangepast door Otterdive op vr 30 dec 2016 - 11:38; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Auburncry
Member
See where u came from Otlbjax
F e r n e t j e
19
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 1 3 m o o n s ❁
Gender: She-cat ♀
Rank:
Auburncry
BerichtOnderwerp: Re: See where u came from   See where u came from Icon_minitimevr 30 dec 2016 - 0:25

Een gladde kattin kwam in haar gezichtsveld. Het werd wel duidelijk waarom deze Otterdive heette. Ze kneep haar veelkleurige ogen dicht tot kleine spleetjes. Ze was jaloers op deze kattin. Haar mooie ranke lichaam en speciale vachtkleur. Zus van Hazelnut en dan nog eens volbloed Shadowclan. Aan de blik zag ze meteen dat zij hetzelfde voelde. Geen zin in een gesprek. Otter gunde haar niets, maar Auburncry moest altijd een beetje meer haar best doen. Haar mond plooide zich op die manier waarom je ongenoegen uit. Ze kantelde haar kop een paar millimeter en gaf een nors knikje.

Oh my dat sheetje is echt bae <3


a u b u r n c r y
See where u came from 3qNCIcq
Terug naar boven Ga naar beneden
Otterdive
Member
See where u came from DPKsfdL
{ Loïs
281
Actief

CAT'S PROFILE
Age: { 31 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Otterdive
BerichtOnderwerp: Re: See where u came from   See where u came from Icon_minitimevr 30 dec 2016 - 11:31


Een haast verafschuwende blik werd haar toegeworpen door de andere kattin, en Otterdive begon zich wat beledigd te voelen. Echter liet ze dit niet zien, keek ze enkel met een kille blik terug; ze zou zich niet klein laten maken door één of ander jonger katje. Bovendien had Auburncry geen enkele reden om haar te verafschuwen. Ja, haar ouders hadden haar achter gelaten, maar het was beter dan haar eigen geval. Auburncry zou haar niet moeten judgen aan de hand van haar familie, haar eigen situatie was nog een stuk erger. Toen de andere warrior naar haar knikte, bleef ze enkel strak terugkijken. Haar kop bewoog geen millimeter. "Waar heb ik deze verafschuwende blik aan te danken?" miauwde ze toen, haar ogen kil en haar stem hard. Ze zou niet over zich heen laten lopen, dat was niets voor haar. Hoewel praten ook niet iets was wat ze dagelijks deed, zou ze altijd van zichzelf afbijten indien dit nodig was. En nu bleek dit flink nodig te zijn.

- Dankje! Ik ben er zelf ook blij mee dat ik hem gevonden heb <3
❄︎ Empress


See where u came from Ottero10
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: See where u came from   See where u came from Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
See where u came from
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Burnt Sycamore-
Ga naar: