Turn 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Turn

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Blurryface
Member
Turn Tumblr_pbpkdy1CTe1wuer88o6_400
H
612
Actief
Jumpsuit, jumpsuit
Cover me

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Blurryface
BerichtOnderwerp: Turn   Turn Icon_minitimedo 19 jan 2017 - 20:53


Meteen nadat hij wakker was geworden in zijn nieuwe nest trippelde de bruine tabby de Apprentice Den uit. Misschien kwam het omdat hij nieuw was, of omdat hij niet goed wist hoe te communiceren met leeftijdsgenoten. Maar hij vond het totaal niet fijn om voor zo long in een kleine ruimte te zitten, met allemaal onbekende apprentices rond hem heen. De enigen die hij kende waren Dandelionpaw en Airpaw. Maar die leek hij nu niet te zien en was zijn enige optie zo snel mogelijk maken dat hij wegkwam.
En zo kwam het dat hij meteen richting de prooihoop toeliep. Zijn staart zwiepend van de haast en zenuwen dat hij eerder gehad had. De adrenaline in zijn bloed begon langzaam weg te vagen. Al kon hij de zwarte vlek in zijn ooghoek niet negeren en meteen begon hij weer weg te lopen zonder wat gepakt te hebben. Hij was verdomme maar voor een paar minuten wakker. Konden ze hem niet met rust laten?
De enige uitweg dat hij al eerste kreeg was de nursery, en omdat de kater gehaast was af te komen van de stemmen en schimmen en alles wat achter hem aan zat, nam hij de eerste optie maar. En sprintte hij de Nursery binnen. De warmte en de geur van melk verwelkomde hem en even kreeg hij een golf van nostalgie over zich heen. Over toen hij nog een kitten was en nog niet helemaal begreep wat er mis met hem was. Toen hij zijn ouders voor een korte termijn leerde kennen. En nu leken ze geen spoor achtergelaten te hebben. En zijn broer... Hij hoorde ook hier te zijn. Hij hoorde ook een Apprentice te zijn en nu was hij goede vrienden met een poes die dezelfde naam had als hem.
Te verdiept in zijn gedachten merkte hij niet op tegen wat -of beter gezegd wie- hij aanliep. En voor hij het wist struikelde hij over een klein bolletje vacht en vol op zijn snuit viel. Great. Zijn verdiende loon.

I've been thinking too much
help me
Charredkit first


I'm a fly that's trapped in a web
Turn L2cY0X5
But I'm thinking that my spider's dead
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Turn
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: