May StarClan light our path. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 May StarClan light our path.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lionmask
Member
May StarClan light our path. DPKsfdL
Ikram :3
40
Actief
“Everything will be okay in the end. If it's not okay, then it's not the end.”
― Ed Sheeran

CAT'S PROFILE
Age: 13 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lionmask
BerichtOnderwerp: May StarClan light our path.   May StarClan light our path. Icon_minitimewo 25 jan 2017 - 22:02

Lionmask opende zijn mond. Hij had een plekje aangewezen waar hooggras was. Alle geuren in de buurt kropen in de mond van de oranje kater. Van alle geuren pikte hij een prooi er tussen uit. Op de sterkte van de geur voelde hij hoe dicht bij het diertje was. Zijn oren gespitst en zijn ogen wagen wijd open. Hij ving een klein vlekje op. De kater zakte in jachthouding; Gezakt door zijn poten, staande op zijn tenen en zijn staart strak naar achteren. De oren van Lionmask gingen heen en weer. Met zachte stapjes kwam die dichterbij. Plotseling schoot de krijger vooruit. Vlak voor hij de veldmuis in zijn poten kreeg zag de oranje kat dat de veldmuis bijna wou vertrekken. Met een korte maar krachtige hap dode hij de veldmuis, begraafde deze onder een pak sneeuw terwijl ie een dank gebet deed naar de Sterrenclan, die mogelijk aan het mee kijken waren vanuit Silverpelt. Met zachte stapjes, om andere beestjes niet af te schrikken, liep Lionmask terug naar zijn clangenoot. De siamese kater kwam steeds dichter in zicht. "Ik heb een veldmuis." Fluisterde Lionmask, hij kon er niks tegen doen dat die ging glimlachen. Hij zou de veldmuis aan een van de Elders, kittens of Queens geven, dus hij zou nog voor zichzelf moeten jagen. In deze periode van het jaar moest die ook denken aan anderen, terwijl de katten in Greenleaf gewoon konden jagen wat ze wouden. Lionmask was stiekem wel bang dat er te weinig prey was om deze leaf-bare door te komen. Hij keek op naar de langzaam komende Silverpelt. Een wolkje verliet de snuit van de oranje kater; hij zuchte. "May Starclan light our path." murmelde de krijger zachtjes.

~ Shadowmask :3
Vorige topic <3:


May StarClan light our path. Uyjgz
Maybe I look like a lion, but if i'm honest, I'm like a kittycat...
PitaPata Cat tickers
Played by: -Ikram-
Terug naar boven Ga naar beneden
 
May StarClan light our path.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: