[OPEN] Drought Medicine 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [OPEN] Drought Medicine

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lizardpath
Member
[OPEN] Drought Medicine R6HeJgr
Yanthe
2180
Actief
You make me understand how wonderful it is for little lizards when they find that one special rock that's perfect for sunning themselves on

CAT'S PROFILE
Age: 56 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lizardpath
BerichtOnderwerp: [OPEN] Drought Medicine    [OPEN] Drought Medicine Icon_minitimewo 1 feb 2017 - 15:25


Lizardpath had vroeg in de ochtend enkele apprentices op pad gestuurd om water te gaan halen, door mos te drenken in het beetje water dat men nog had in het Windclan territorium. Tijdens zonhoog was er een patrouille op pad gestuurd om water te zoeken, buiten de grenzen van Windclan. Het kon nog even duren voordat deze groep katten terug was, daarom dat Lizardpath ondertussen nog voor extra water zorgde voor de kittens. De meeste kittens waren ondertussen af van de moedermelk, dus het vocht dat ze binnenkregen, was het beetje water uit de hoopjes mos. Nu liep de Medicine cat met enkele natte hoopjes mos naar de nursery, om de jongste katten van de clan te voorzien van water. De poes kroop door de ingang van de nursery, die kleiner was gemaakt om de koude buiten te houden. Ze legde in elk nest met kittens een hoopje nat mos. "Jullie weten wat je moet doen," mauwde de poes warm, ze was hier de laatste tijd al vaker langs gekomen door de heersende droogte. "Ik wil dat ieder van jullie zeker een aantal keer aan het mos gezogen heeft, zodat jullie minsten één grote slok water binnen hebben gekregen." zei ze nog en zette zich vervolgens neer om hen in de gaten te houden. Op één of andere manier was ze veel liever in de nursery dan in de den van de elders, al hadden zij ook hun charmen natuurlijk. Soms had Lizardpath gewoon nood aan wat gezelschap op kittenformaat.

Note: Wegens de droogte zijn Lizardpath en Routpaw (buiten de rpg) al een aantal keer langsgekomen om de kittens te laten drinken. Je mag zelf kiezen of je kitten, Lizardpath hier al kent van die eerdere bezoekjes of niet.

Open voor alle kittens, queens en voorbijgangers


The truth is balance.
However the opposite of truth, which is unbalance, may not be a lie.
[OPEN] Drought Medicine Js8wI38


:.:

Terug naar boven Ga naar beneden
Leopardpaw"
Member
[OPEN] Drought Medicine RB4Qe0W
Bunny
299
Actief
"A leopard never loses her spots"

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Leopardpaw
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Drought Medicine    [OPEN] Drought Medicine Icon_minitimevr 3 feb 2017 - 13:04

Leopardkit keek op toen ze de bekende pootstappen van de medicine cat hoorde. Hier was Lizardpath weer met een hoopje nat mos waarvan ze konden drinken. De zwart-witte kitten, die ergens wel wat leek op de medicine cat, trippelde op de poes af en glimlachte vriendelijk naar haar. Ze was er als allereerste bij, en de oudere kitten zorgde er ook voor dat zij als allereerste zou kunnen drinken. Sommige jongere kittens waren wat bang van haar, al had ze nog nooit echt iets tegen hen gedaan - maar ze kon nogal bazig zijn en dat hadden die kleintjes al snel opgepikt. "Goeiemorgen, Lizardpath.", zei de kitten tegen de poes, ook al was het nu niet echt meer 'ochtend' per se. Ze boog neer en zoog wat water op, waarna ze aan de kant stapte om de andere kittens toch ook wat te laten drinken. Ze was hebberig, maar niet gemeen; bazig maar niet dom. Het water sloshte heen en weer in haar bekje omdat ze probeerde het zo lang mogelijk te houden, alsof dat het droge gevoel in haar keel beter zou helpen dan het gewoon door te slikken. Nog een geluk dat het niet zo warm was buiten, dacht ze - dan zouden ze zeker allemaal uitgedroogd zijn.


[OPEN] Drought Medicine 4P1uXN9
Terug naar boven Ga naar beneden
.Lightpaw
Member
[OPEN] Drought Medicine DPKsfdL
Freedje
197
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
.Lightpaw
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Drought Medicine    [OPEN] Drought Medicine Icon_minitimedo 9 feb 2017 - 21:16

Met een boze snoet was Lightkit naar de uitgang van de nursery aan het kijken. Het was maar een paar dagen geleden sinds Cloudgaze haar had bezocht, maar voor haar voelde het aan als eeuwen. Had de tom het soms te druk met de Clan om zich om haar te bekommeren? Soms wilde ze dat ze naar Blossomkit had geluisterd en dat ze zichzelf niet echt aan hem gehecht had, maar nu was daar ook niet meer veel aan te doen natuurlijk. Ze hoopte gewoon dat hij er zou zijn als zij apprentice zou worden. En anders zou ze tegen die tijd wel voor zichzelf kunnen zorgen. In elk geval had ze er een onverwachte vriendin bijgemaakt: Leopardkit. De twee konden het verrassend goed met elkaar vinden. Lightkit keek op toen ze geluid hoorde en ze de geur van Lizardpath herkende. De she-cat was al vaker langsgekomen om de kittens van water te voorzien. De crèmekleurige she-cat schoot overeind en keek nieuwsgierig toe hoe Lizardpath zich naar binnen wurmde. ‘Lizardpath!’ piepte ze vrolijk. Ze rende naar voren – voorzichtig de kittens en het dierbare water omzeilend – en gaf de she-cat een kopje. Daarna keek ze hoe haar vriendin Leopardkit ervoor zorgde dat ze zeker bij één van de eerste hoorde om te drinken van het water. Ze rolde met haar ogen. ‘Rustig maar, hoor. Je komt heus wel aan de beurt.’ Ze grinnikte en gaf haar vriendin een zetje waarna ze gebruikmaakte van de gelegenheid toen Leopardkit de anderen ook besloot een kans te geven om te drinken. Want zij was immers de trouwe deputy van haar leader. Leopardstar en Lightbringer. Yep, dat waren zij. ‘Waar is Routpaw?’ mauwde de kitten opgewekt. ‘Komt zij ook nog naar hier?’ Haar oogjes keken de medicine cat hoopvol aan. Ze wilde zeker nog eens praten met de mooie medicine cat apprentice.


Tag: Lizardpath & Leopardkit
Terug naar boven Ga naar beneden
Lizardpath
Member
[OPEN] Drought Medicine R6HeJgr
Yanthe
2180
Actief
You make me understand how wonderful it is for little lizards when they find that one special rock that's perfect for sunning themselves on

CAT'S PROFILE
Age: 56 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lizardpath
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Drought Medicine    [OPEN] Drought Medicine Icon_minitimevr 10 feb 2017 - 10:35

Lizardpath werd al snel begroet door de kittens. "Hé daar." mauwde ze warm en zette zich wat gemakkelijker. "Ook een goede morgen." Het was ondertussen al bijna zonhoog, maar dat maakte eigenlijk niet veel uit. Tijdsbesef bij katten was nu eenmaal nogal vaag. Ze was blij dat dat de eerste kittens al wat water binnen hadden gekregen, dat waren er al een paar. Toen Lightkit vroeg naar Routpaw, haar apprentice, haalde ze even haar mondhoek op. Ze was blij dat Routpaw gezien werd en alvast geliefd werd door de kittens, dan kon ook niet anders. "Routpaw is op dit moment bezig met met haar medicine cat apprentice taken." deelde ze mee. Lizardpath had als apprentice ook haar vaste taken gehad en die had ze nu doorgegeven aan haar eigen apprentice. "Het kan goed zijn, dat ze na haar taken nog even langskomt. Ik zal haar wel zeggen dat je achter haar gevraagd hebt." Dat laatste zei ze met een kleine knipoog. Nu richtte ze zich op de andere kittens. Ze wilde eigenlijk weten hoe de kittens zich voelden, om mogelijke uitdrong te vermijden en te bestrijden."En, hoe voelen jullie je? Geen buikpijn gehad of niet draaierig geweest de laatste tijd?" Ze liet haar blik één voor één over de aanwezige kittens gaan. Uitdroging kon je vaak al snel zien aan de ogen, als deze wat ingezakt waren, zou ze hen in de gaten moeten houden.

Tag: Leopardkit en Lightkit


The truth is balance.
However the opposite of truth, which is unbalance, may not be a lie.
[OPEN] Drought Medicine Js8wI38


:.:

Terug naar boven Ga naar beneden
.Lightpaw
Member
[OPEN] Drought Medicine DPKsfdL
Freedje
197
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
.Lightpaw
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Drought Medicine    [OPEN] Drought Medicine Icon_minitimeza 18 feb 2017 - 21:02

Lightkit keek Lizardpath aandachtig aan. Ze vond Lizardpath ook wel een hele mooie she-cat. Maar ja. Welke she-cat in haar Clan vond ze eigenlijk niet mooi? Hoewel ze met de toms niet zo heel erg veel bezig was, was ze vaak bezig met het bekijken van de andere she-cats en hun te beoordelen op hun vachtkleur, oogkleur en hun persoonlijkheid. Het was een manier om de verveling wat weg te werken, want ze deelde de mening van sommige she-cats hier dat de toms leuk waren om naar te kijken niet echt. Misschien dat haar mening daar binnenkort over zou veranderen, maar voor nu vond ze het leuk om de she-cats in haar Clan te beoordelen. Natuurlijk zei ze dat maar niet tegen haar vriendinnen in de nursery dat ze dat deed, want dan zouden ze haar raar aankijken. Hoewel ze Leopardkit eerlijk gezegd het ook nog wel zag doen omdat de zwart-witte she-cat echt zo verveeld was. Lightkit werd uit haar gedachten gehaald door Lizardpath die aantoonde dat Routpaw nog bezig was met haar taken. ‘Oh,’ zei ze. Lizardpath moest haar teleurstelling vast gezien hebben, want ze gaf aan dat Routpaw misschien nog langs kon komen. ‘Yay!’ zei Lightkit op een kittenachtige manier en ze glimlachte breed. Ze zou het ontzettend leuk vinden om de she-cat weer eens te zien! Ze dacht na over de vraag van de she-cat. ‘Ik heb eergisteren wel buikpijn gehad,’ mauwde ze twijfelend, ‘maar dat kan ik ook komen omdat ik nu pas echt begin met het leren van prooi te eten en dat ik iets te veel had gegeten.’ Een van de queens had haar prooi gebracht en was vervolgens gaan liggen en in slaap gevallen; ze had niet meer in de gaten gehouden of Lightkit wel een goede portie van haar prooi nam. ‘Draaierig niet, maar ik heb wel de hele tijd last van een raar gevoel in mijn keel. Alsof ik soms niet kan slikken of zo.’ Ze keek de she-cat een tikkeltje ongerust aan. Was dat iets slechts?
Terug naar boven Ga naar beneden
 
[OPEN] Drought Medicine
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: