Jacht. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Jacht.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Foxheart
Member
Jacht. DPKsfdL
5

CAT'S PROFILE
Age: 48 manen
Gender:
Rank:
Foxheart
BerichtOnderwerp: Jacht.   Jacht. Icon_minitimeza 17 jul 2010 - 14:42

Met wijd open gesperde ogen en haar lichaam dicht aan de grond staart Foxheart naar een muis die opzoek is naar eten. Een aantal van haar vangsten had ze al onder een paar bladeren begraven en er voor gezorgd dat de geur van prooi niet te ruiken was. Door nieuwblad waren de deur goed doorvoed en hoefde ze niet veel te vangen. Maar jagen was toch een van haar favoriete bezigheden. Haar ogen stonden naar voren en reageerde op elk geluidje dat de muis produceren. Maar als er iets door de bosjes rent, schrikt de muis en verdwijnt hij in het struikgewas. Foxheart gaat meteen staan en staart geërgerd naar de plek in het struikgewas waar een kat uit komt lopen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Raindrop
StarClan
Jacht. DPKsfdL
443

CAT'S PROFILE
Age: 14 manen
Gender:
Rank:
Raindrop
BerichtOnderwerp: Re: Jacht.   Jacht. Icon_minitimewo 21 jul 2010 - 18:24

Jagen. De geur van een verse muis in je neus. Raindrop hield ervan, ze deed het graag. Maar vandaag interesseerde ze zich niet voor het gewuif van de bladeren, of het gefluister van het gras. Ze was er helemaal niet bij met haar hoofd. Er was van alles gebeurd de laatste tijd; ze was met Ashpaw wezen jagen, hij was nu haar leerling. Blacksky en zij hadden hun partnerschap bekend gemaakt, de clan had niet helemaal dringend eten nodig, maar wel kittens en queens; misschien werd zij wel queen... Zo veel hield haar bezig dat ze het niet meer aan kon. Dus stapte ze in al haar concentratie mis, en de muis rende weg. Ze kon zichzelf wel slaan, maar liep de bosjes toch maar uit. Recht voor haar, met een geïrriteerde blik in de ogen, stond Foxheart. 'O sorry! Heb ik de muis voor je weggejaagd?' Raindrop schaamde zich een ongeluk. Hoe was ze zo stom geweest! 'Het spijt me!'


Jacht. 104l1zd
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Jacht.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: