Dancing in the rain 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Dancing in the rain

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Dovefeather
StarClan
Dancing in the rain Tumblr_pggvxxkz9x1xqcwupo6_400
xx
76
Afwezig
Love

CAT'S PROFILE
Age: Forever †
Gender: She-cat ♀
Rank:
Dovefeather
BerichtOnderwerp: Dancing in the rain   Dancing in the rain Icon_minitimedo 16 feb 2017 - 18:02

De aarde die eerst zo droog onder haar poten had gevoeld was nu niet meer dan één grote modderpoel. Kleine druppels vielen zachtjes uit de hemel terwijl de miezerbui haar lange vacht doorweekte die oorspronkelijk eerst wit rood gevlekte hoorde te zijn. Nu leek ze wel een druipende dweil die besmeerd was met modder en oud zand. Geïrriteerd trok ze met haar oor toen de senior warrior veder door de modderpoelen heen ploegde opzoek naar een spoortje prooi.


- Mooncycle
SPT
Terug naar boven Ga naar beneden
Mooncycle
Member
Dancing in the rain DPKsfdL
Elfje
53
Actief
Maybe I need you like the Moon needs the Sea

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Mooncycle
BerichtOnderwerp: Re: Dancing in the rain   Dancing in the rain Icon_minitimedo 16 feb 2017 - 18:38

Op dit soort dagen was hij blij met zijn korte vacht. Hoewel hij nog steeds doorweekt werd, had hij er minder last van dan de leden van zijn clan met een lange vacht. Daarover sprekend, er kwam er een zijn kant op. Met een vrolijk lachje liep hij er op af.  Waarom was hij vrolijk terwijl het miezerde en de waterdruppels van zijn vacht afvielen? Daar had hij zelf ook geen duidelijk antwoord op, hij had zo zijn gestoorde buien. "Hallo." Groette hij de kattin voor hem.
Terug naar boven Ga naar beneden
Dovefeather
StarClan
Dancing in the rain Tumblr_pggvxxkz9x1xqcwupo6_400
xx
76
Afwezig
Love

CAT'S PROFILE
Age: Forever †
Gender: She-cat ♀
Rank:
Dovefeather
BerichtOnderwerp: Re: Dancing in the rain   Dancing in the rain Icon_minitimedo 16 feb 2017 - 19:02

Starclan leek het haar vandaag niet te gunnen waardoor ze zuchtend haar lichtblauwe ogen over de vallei heen liet glijden. Het was een grauwe donkere dag en regen bleef maar uit de lucht vallen net als de afgelopen dagen. De droogte was dan eindelijk over deze modderpoelen konden niet zo gevaarlijk worden als de droogte. Dovefeather liet haar poten weer leidde en de she-cat dwaalde een bergje af. Een nieuwe geur walmde in haar neus en voor ze het wist zag ze een witte grijze vacht op haar aflopen die ze herkende als Mooncycle. De tom kwam glimlachend naar haar toe lopen en met een scheven lach op haar lippen begroette ze de kater terug. "Goedemiddag Mooncycle" Groette ze vriendelijk en trok met haar snorharen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Mooncycle
Member
Dancing in the rain DPKsfdL
Elfje
53
Actief
Maybe I need you like the Moon needs the Sea

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Mooncycle
BerichtOnderwerp: Re: Dancing in the rain   Dancing in the rain Icon_minitimevr 17 feb 2017 - 20:22

Hij had even niet op haar naam kunnen komen, tot het hem te binnen schoot. Dovefeather groette hem vriendelijk terug. "Dus wat doe jij hier op een mooie dag zoals deze?" Vroeg hij, al was het duidelijk te horen dat zijn vraag niet serieus was. "Ikzelf was gaan jagen, maar die miezer maakte het wat moeilijker. Ieder dier met een goed verstand zal wel in hun nest blijven." Hij grinnikte kort bij de laatste zin. Hij was hier buiten, dus dat zou betekenen dat hij niet bij zijn goede verstand was. Misschien zou je hem zo kunnen beschrijven, hij had soms zo zijn momenten.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Dancing in the rain
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: