Calling out for the lonely 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Calling out for the lonely

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Dinspots
Member
Calling out for the lonely RfBFH8A
loïs
247
Actief
frageil (fragile & geil)

CAT'S PROFILE
Age: ✗ 32 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Dinspots
BerichtOnderwerp: Calling out for the lonely   Calling out for the lonely Icon_minitimezo 26 feb 2017 - 13:39

In zijn ogen stond lichte ergernis terwijl hij richting de nursery liep, met een prooi in zijn bek. Er waren veel kittens in WindClan op het moment, en die moesten ook allemaal gevoed worden. Nu ze ouder werden, was hier ook vast voedsel voor nodig. Eigenlijk kon WindClan het zich niet veroorloven om zoveel monden te moeten voedden met de droogte van voorheen en nu deze regen, wat resulteerde in de warriors die maaltijden over moeten slaan. En hij was dus één van die warriors die hieronder viel. Vandaar dat zijn gezicht wat chagrijnig stond toen hij door de nauwe doorgang heen glipte. Het viel hem meteen op dat de hoeveelheid kittens niet klopte met de hoeveelheid queens. Nu een queen enkele tijd geleden de Clan verlaten had en weer een andere zelfmoord gepleegd had, waren er eigenlijk niet genoeg moeders voor kittens. Din schudde zijn kop. De twee queens die hun Clan in de steek gelaten hadden waren egoïstisch in zijn ogen - hij wist natuurlijk de achterliggende redenen niet, en nam ook geen moeite om deze uit te vinden. De kater werd uit zijn gedachtes getrokken toen er plots een kitten voor hem stond, die waarschijnlijk ook flink wat honger had.

- Open voor alle kittens & queens (vanaf 2 moons eten ze vast volgens mij c:)


Calling out for the lonely Dinyee10
Calling out for the lonely 5mYVNNKCalling out for the lonely UaJatYaCalling out for the lonely UnknownCalling out for the lonely 6IRKqVACalling out for the lonely NMT5ue8
look at my wife:
Terug naar boven Ga naar beneden
Oceanstar
StarClan
Calling out for the lonely 29puumf
~Butter(fly)~
3426
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Calling out for the lonely   Calling out for the lonely Icon_minitimezo 26 feb 2017 - 17:50

De grijzige Queen en Deputy had haar kop even vermoeid op haar poten gelegd terwijl ze met slaperige ogen de kittens in de gaten hield. Haar eigen kittens werden al groot, drie manen waren ze al, manen die zo voorbij waren gevlogen. In die manen was ook veel gebeurd, zeker voor haar. Eerst was ze moeder geworden van vijf kittens, nee zes want ze had ook Silverkit onder haar zorg genomen. Dit was net na het laatste gevecht met Riverclan. Daarna hadden Mousewish en Brindleleaf elk op hun eigen manier de clan verlaten. Cheekykit en haar eigen kitten Rosekit waren ook overleden. Daarna was ze Deputy geworden en had ze samen met Cootsnarl een rosse kitten gevonden, Burnetkit. Dit alles had ervoor gezorgd dat ze voldoende aan haar hoofd had, laat staan met alle andere problemen die erbij kwamen. Zoals de droogte en nu de regen die maar niet ophield. Oceanbreeze merkte ineens een nieuwe beweging op in de Nursery en tilde haar kop voorzichtig op en rechtte haar rug en schouders voordat ze opstond. Meteen zag ze een gevlekte en gestreepte kater staan. Dinspots, een kater van ongeveer haar leeftijd als ze het goed had. Soepel stapte ze naar hem toe terwijl ze de kittens een rustige blik gaf. De kater leek niet al te vrolijk en als Deputy moest ze zijn emoties en gedachten pijlen. Ze bleef even bij hem staan terwijl een van de kittens ook op hem af kwam. Ze zag dat hij prooi bij zich had, een van de weinige die gevangen werden. "Dinspots," Mauwde ze zacht terwijl ze hem even vriendelijk wenkte. Ze keek de kitten even aan, duidelijk op haar hoede. Als Queen moest ze elke kitten in de gaten houden, hun gezondheid en daden.


Calling out for the lonely Oceano10
Calling out for the lonely LcrIgCQCalling out for the lonely JwNO92gCalling out for the lonely EjrsROFCalling out for the lonely UK1ajoICalling out for the lonely 3qCkg2fp_oCalling out for the lonely 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Calling out for the lonely
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: