My heart is a ghost town. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 My heart is a ghost town.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ferndust
Member
My heart is a ghost town. DPKsfdL
Freedje
478
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Ferndust
BerichtOnderwerp: My heart is a ghost town.   My heart is a ghost town. Icon_minitimema 27 feb 2017 - 19:28

Een zachte zucht ontsnapte Ferndust’s bek toen ze haar ogen opende en opmerkte dat ze maar aan één kant zicht had. Stiekem hoopte ze dat ze op een dag haar ogen zou openen en weer kon zien, maar dat was natuurlijk weer te veel gevraagd van StarClan. Nee, ze konden haar roekeloze gedrag niet meer terugdraaien en nu moest zij voor de rest van haar leven de gevolgen ondergaan. Ze had aan de meesten van de Clan niet eens het echte verhaal verteld; er werd toch geen interesse getoond en als dat al getoond werd, werd ze vast en zeker beoordeeld door haar grote bek. Ze had zich al genoeg laten gaan bij Tallshadow en Bitterpaw: ze wilde het oordeel van de Clan er liever niet bij hebben. Maar het was vreselijk om soms te zien hoe apprentices, warriors en zelfs elders meelevend naar haar keken. Alsof er echt geen hoop meer voor haar was en ze echt compleet nutteloos was voor de Clan of zo. En ja, misschien was ze dat ook wel, maar ze had geluk dat ze in elk geval nog vrij uit het camp rond kon wandelen. Als ze al bij haar wilden blijven om haar te beschermen, ging ze op een tijdstip dat niemand in de gaten kon hebben dat ze weg was. Ze wilde immers wennen aan het feit dat ze maar aan één kant kon zien en dat ging niet als ze enkel rondliep in het camp. De she-cat onderdrukte een zucht en besloot om naar buiten te gaan. Ze had er immers ook niet veel aan als ze te veel ging nadenken. En dus besloot ze om in de richting van de nursery te stappen. Ze besefte zich dat ze daar eigenlijk nooit echt veel geweest was tijdens het apprentice-tijd en dat ze best een bezoekje kon brengen nu ze haar hele leven toch niks meer voor haar Clan kon betekenen. Zucht. Ferndust onderdrukte de negatieve gedachten zo goed mogelijk door naar binnen te gaan. Eens zien welke kitten het aandurfde om in haar buurt te komen zonder meteen afgeschrikt te worden door haar lelijke bekraste oog.


+ Eerste post voor Ghostkit*
Terug naar boven Ga naar beneden
Creamyfrost
StarClan
My heart is a ghost town. 10zzaxg
Julia
6308
Afwezig
The way surviving hard winters makes a tree grows stronger, the growth rings inside it tighter

CAT'S PROFILE
Age: Forever young✝
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Creamyfrost
BerichtOnderwerp: Re: My heart is a ghost town.   My heart is a ghost town. Icon_minitimezo 5 maa 2017 - 8:39

@Wavepaw:

In de beginpost staat dat de eerste post voor Ghostkit* is. Dit betekent dat de speler van Ghostkit* eerst mag posten.
Daarnaast is het niet de bedoeling dat je de kat van iemand anders bespeeld(godmodden). Je mag alleen je eigen kat zijn acties omschrijven.
Het is mij ook niet helemaal duidelijk of je kat een kitten of apprentice is. Er staat Wavekit in je post, maar je kat draagt de naam Wavepaw. Moet dit nog aangepast worden?
Je mag mij altijd een bericht doen als iets niet duidelijk is, dan leg ik het je graag uit.I'm hunting with StarClan
My heart is a ghost town. R8Pdsgr
#ButterForPresident
Terug naar boven Ga naar beneden
 
My heart is a ghost town.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: