Don't let the cold in 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Don't let the cold in

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Routnose
Catministrator
Don't let the cold in BXcdW76
Kip
3539
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀51 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Routnose
BerichtOnderwerp: Don't let the cold in   Don't let the cold in Icon_minitimedi 28 feb 2017 - 22:05

Verwoed schudde ze opnieuw haar vacht uit, in een hopeloze poging om die weer droog te krijgen. De regen bleef maar vallen, waardoor haar dunne vacht, zodra ze naar buiten stapte, weer volledig werd nat geregend. Het was niet alleen onwijs vervelend, het was ook gevaarlijk. Genoeg katten hadden het uiteindelijk opgegeven en zaten dan met een natte vacht, wat een verkoudheid tot gevolg kon hebben. En hoewel een verkoudheid vaak onschuldig leek te zijn, kon het slecht uit pakken. Al helemaal nu in dit koude weer. Het was dan ook daarom dat Routpaw besloten had even bij de nursery en vervolgens de andere dens af te gaan, in de hoop de situatie te kunnen peilen. Wat nerveus stapte ze de nursery in, haar vacht opnieuw nat door het kleine stukje dat ze had gelopen. "E-ehm, hallo?"kondigde ze zichzelf aan, knipperend met haar groene ogen om aan het gedimde licht te wennen.


-Narrowkit & Poisonrose


It is both a blessing and a curse
Don't let the cold in 30590612_yVgB0fTiWICp29j
to feel everything so very deeply
Terug naar boven Ga naar beneden
Poisonrose
Member
Don't let the cold in DPKsfdL
18

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Poisonrose
BerichtOnderwerp: Re: Don't let the cold in   Don't let the cold in Icon_minitimewo 1 maa 2017 - 16:47


Ze versnelde haar pas toen ze het kamp binnen wandelde. Poisonrose wist namelijk dat haar komst dringend was in dit rotweer. Waarom bleef de clan deze pech toch steeds hebben, vroeg ze zich geërgerd af. Eerst die droogte en nu dit. Er leek maar geen einde aan te komen. Ook haar jacht was hierdoor moeizaam verlopen; alle kleine dieren staken zich weg in holen en grotere prooien zochten een schuilplaats dichtbij de grenzen van andere clans. Prooi vinden in deze tijden was nog steeds niet makkelijk.
Het leek alsof iemand haar vacht volledig uitwrong toen ze de nursery binnenwandelde. Ze slaakte een zucht toen ze de rat voor haar neerlegde. "Dit is alles wat ik kon vinden," zei ze een beetje verbouwereerd. Ze voelde zich wat schuldig, terwijl dit niet zou hoeven. Ze keek even links van haar en zag een jonge apprentice. "Heb jij nog iets gevangen deze dagen?"


Don't let the cold in Poison11
Voor Satan & Jack
Terug naar boven Ga naar beneden
Narrowstream
Member
Don't let the cold in Untitl11
Selena
75
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 48 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Narrowstream
BerichtOnderwerp: Re: Don't let the cold in   Don't let the cold in Icon_minitimewo 1 maa 2017 - 21:54"E-ehm, hallo?" Klonk een kat. Het rode katertje hief zijn kopje op vanuit zijn nest. Eerst die droogte en nu, nu was er alleen maar regen. Hij had de meeste tijd dan ook door gebracht in de Nursey. Toch had het weer de het smalle ding zeker geen goeds gedaan de afgelopen dagen. Bij het zien van de Medicine Cat Apprentice, Routpaw, hees het kleine ding zich al snel overeind. Hij kon natuurlijk niks missen hé. Hij stapte dan ook al op de kat af en inmiddels was er nog een kat bijgekomen. Een She-Cat, Warrior als hij het goed had. Hij had haar nog niet echt eerder gezien, een naam wist hij dan ook niet. "Hallo Routpaw," mauwde het katertje vriendelijk en tegelijk beleefd. "Hallo mevrouw," ging hij vervolgens, net zo vriendelijk verder tegen de andere kat, gezien hij haar naam niet wist. Zijn blik stond vriendelijk maar toch ergens een tikkeltje nieuwsgierig naar de andere katten.

Terug naar boven Ga naar beneden
Routnose
Catministrator
Don't let the cold in BXcdW76
Kip
3539
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀51 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: Don't let the cold in   Don't let the cold in Icon_minitimedi 7 maa 2017 - 21:47

Al snel besloot een andere kat haar te vergezellen. Een rossige warrior voegde zich bij haar, een rat tussen diens kaken geklemd. Routpaw glimlachte haar vriendelijk toe als een vorm van begroeting. "Dit is alles wat ik kon vinden," zei ze een beetje verbouwereerd. "Heb jij nog iets gevangen deze dagen?" Even keek ze wat verbaasd naar de poes. Het was niet normaal voor een Medicine Cat Apprentice om te jagen. Echter waren dit barse tijden, dus schudde ze beteuterd haar kop. "Nee, ik, eh, Lizardpath heeft me liever zoveel mogelijk in het kamp," sprak ze naar de waarheid, een vermoeide toon in haar stem te vinden. Haar ogen gingen even naar de rat en ze snuffelde er lichtelijk aan. Als een rat van de verkeerde plek kwam, konden ze ernstige ziektes met zich mee dragen. Gelukkig rook het beest gezond, maar het kon nooit kwaad om te checken, niet? "Hallo Routpaw," klonk een vrolijk stemmetje en Routpaw keek glimlachend neer op het rode katertje dat zich bij hen had gevoegd. "Hallo mevrouw," vervolgde de kitten tegen Poisonrose. "Hey Narrowkit, is alles goed met je? Niet koud, snotterig of hongerig?" vroeg ze met een warme stem. Als een ziekte het kamp in zou sluipen, zou die het eerst te vinden zijn bij de zwakkeren; zoals de elders en kittens.


It is both a blessing and a curse
Don't let the cold in 30590612_yVgB0fTiWICp29j
to feel everything so very deeply
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Don't let the cold in
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: