Emperor's new clothes 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Emperor's new clothes

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Emperor's new clothes 2daac610
Blup
754
Afwezig
“Excuse me I’m not fat I’m fluffy”

CAT'S PROFILE
Age: 78 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Demonslayer
BerichtOnderwerp: Emperor's new clothes   Emperor's new clothes Icon_minitimedo 9 maa 2017 - 20:13

Een grommend geluid verliet zijn bek toen de tom het kamp binnen stapte met een mager kikkertje tussen zijn kaken geklemd. Zijn jaagt was vandaag waardeloos geweest door de regen die continue bleef vallen, geen minuutje zonder die rot druppels. Met een zucht legde de massieve tom dus ook zijn vangst op de stapel en pakte zelf een miezerige muisje van af. Het was bij lange na niet genoeg om Demons massieve lijf te voeden maar er was gewoonweg niks over meer. Andere warrior moesten tenslotte ook nog eten, vooral de queens en elders. Zelfs hun hadden geen hap door hun keel gehad. Gelukkig was het nog niet al te laat en kon de tom na zijn maaltijd weer aan de gang. Toen hij net zijn tanden in het stukje vlees wou laten zinken hoorde hij kleine pootstapjes. Met samengeknepen ogen keek Demonslayer op en draaide zijn brede kop naar de plek waar het vandaan kwam. Een kitten stond vlakbij hem. Serpentkit als het goed was. Demonslayer moest moeite doen om niet stomverbaasd met zijn koude blauwe ogen te knipperen, sinds wanneer het een kat het moed om naar hem toe te wagen?


- Serpentkit


Emperor's new clothes Img_5410
::::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Emperor's new clothes P8MdOzX
Nath
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Serpentpaw
BerichtOnderwerp: Re: Emperor's new clothes   Emperor's new clothes Icon_minitimezo 19 maa 2017 - 14:52

Met vernauwde ogen bekeek Serpentkit de grote kater die het kamp binnen kwam met een klein kikkertje. Hij leek gevaarlijk, gemeen en eng, maar dat trok Serpentkit juist aan om langzaam dichterbij te komen. Was het namelijk niet zo dat een clangenoot een andere clangenoot nooit iets aan zou doen? Dus wat kon er nou gevaarlijk zijn aan hem? Daarom kwam ze steeds sneller naar de kater toe, tot ze dicht bij hem stond en hem met grote, ijsblauwe ogen aan keek. "Zo eng ben jij niet," concludeerde de kitten standvastig en bestudeerde de kater vervolgens door opvallend haar blauwe ogen over hem heen te laten glijden. "Misschien voor anderen buiten Shadowclan?" Vroeg ze vervolgens hardop.


Emperor's new clothes 5dM0IaM
Emperor's new clothes PS18GM0
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Emperor's new clothes
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: