End of my chapter [Demonslayer] - Pagina 2 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 End of my chapter [Demonslayer]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
Bitterpaw
Member
End of my chapter [Demonslayer] - Pagina 2 NDtXEx8
Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Bitterpaw
BerichtOnderwerp: Re: End of my chapter [Demonslayer]   End of my chapter [Demonslayer] - Pagina 2 Icon_minitimewo 15 maa 2017 - 20:11

Vanuit haar ooghoeken zag ze hoe Amberhunt deed wat hem gevraagd werd en ergens wilde ze hem bedanken omdat hij zo coöperatief was. Het luchtte altijd op als katten een beetje meewerkten. In tegenstelling tot Demonslayer, die blijkbaar geen papaverzaden hoefde, ondanks het feit dat dit precies was waar ze voor gebruikt werden. Ze snoof en knikte. Wat hij wilde. Ze schoof één van de takken in de Medicine Cat's Den naar hem toe. "Bijt hier maar op tegen de pijn," miauwde ze. Vervolgens bewoog ze zich naar de heup van de kater die zich in een ietwat onnatuurlijke hoek had gewrongen en legde het materiaal voor de spalk daar neer. Amberhunt vroeg vervolgens of het wel goed zou komen, waarop ze knikte. Niet een geheel eerlijk antwoord: inwendige bloedingen leverden vaak complicaties op en als de kater daar daadwerkelijk last van had, kon het nog wel eens link worden. "Ik ga je poot weer in een normale hoek duwen," vertelde ze, zodat Demonslayer zich voor zou kunnen bereiden op de pijn. Met haar poten probeerde ze de poot van de kater in een normale hoek te positioneren, het meest pijnlijke deel van de procedure. Vervolgens zette ze het bot vast met een tak en een stuk winde. Dat zou het voor nu moeten doen. 


End of my chapter [Demonslayer] - Pagina 2 ClYGIOd
a leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Demonslayer
Member
End of my chapter [Demonslayer] - Pagina 2 2daac610
Blup
754
Afwezig
“Excuse me I’m not fat I’m fluffy”

CAT'S PROFILE
Age: 78 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Demonslayer
BerichtOnderwerp: Re: End of my chapter [Demonslayer]   End of my chapter [Demonslayer] - Pagina 2 Icon_minitimedo 16 maa 2017 - 7:22

Misschien niet een van de beste keuzes om het advies van een Medicine cat af te wijzen maar het was Demon nou eenmaal aangeleerd. Als hij het niet nodig had en iemand anders misschien wel dan kreeg die gene voorrang, zo was het nou eenmaal in zijn kop gestampt. De massieve tom werd al gezien als de geboren duivel en dus wou hij het liefst alles zo goed mogelijk doen. Hij kreeg daarom dus ook een tak toegeschoven waar hij op kon bijten als het pijn deed. Demon gaf de grijze she-cat een dankbare blik en klemde toen zijn kaken op de stok toen ze vertelde dat ze zijn poot weer goed zou zetten. Bitterpaw pakte zijn poot vast en begon hem te verschuiven. Pijn trok door zijn hele lichaam maar de plek zelfs leek in vuur en vlam te staan. Grauwend had hij zijn oren plat in zijn nek gelegd en kneep hij zijn ogen dicht. Demonslayer beet harder in de stok, zijn lichaam trillend van de inspanning. Pas toen zijn poot ingewikkeld werd om hem op de zelfde positie te houden kon de ton weer een hap lucht zijn longen binnenkrijgen.


End of my chapter [Demonslayer] - Pagina 2 Img_5410
::::

Terug naar boven Ga naar beneden
 
End of my chapter [Demonslayer]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: