The light in you 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 The light in you

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tomtitgaze
Member
The light in you 19758610
Quinty
191
Actief
"Pure blood is no guarantee of virtue!"

CAT'S PROFILE
Age: 45 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tomtitgaze
BerichtOnderwerp: The light in you   The light in you Icon_minitimema 20 maa 2017 - 20:21

De oudere apprentice joeg wat in het rond, er was weinig te ruiken door deze regen. Het knetterde, het werd steeds erger. Het plensden, zijn vacht was doorweekt en hij had amper wat kunnen vangen in dit regen weer. Hij had nog net een muis kunnen vangen, hij zuchtte en besloot zijn muis op te graven. Hij zou dat beest dan gelijk op de prooi stapel kunnen gooien, dus hij besloot om terug te gaan nadat hij het muisje had opgegraven. Hij zocht een plekje, hij tuurde rond. Bijna niks was te zien in dit regen weer, al vond hij het plekje waar hij de muis had begraven. Langzaam zette hij zijn twee poten in de modder en begon te graven, zo hard als hij kon. Want modder bleef steeds terug komen als hij een stuk had gegraven, zo hij moest zo hard mogelijk doen. Hij zag het grijze dode wezen en greep het tussen zijn grote kaken vast, nu nog naar huis. Hij kende deze streek nu wel, hij kende nu wel alles uit zijn Clan. Hij trippelde langzaam terug door de regen, geen enkele kat wilde nu buiten zijn. Al kon hij niet anders, na een lange tijd kwam hij aan en het eerste wat hij deed was het muisje op de stapel gooien. Elke dag werd deze stapel kleiner en kleiner, we konden er weinig aan doen. Al focuste zijn ogen ergens anders op, het Nursery. Daar was hij toen hij zo jong en klein was met Routpaw, toen was haar naam nog Routkit. Hij kreeg een glimlach, al voelde hij zich toch nog onzeker. Misschien kon hij weer eens een kijkje nemen, het was daar te minsten droog. De apprentices den begon al natte plekken te krijgen, pffff. Al had hij ook al gehoord dat de Med. den overspoeld was met regen en water, dat water kon ons eens vermoorden. Hij stapte het Nursery binnen en keek rond, hij wist het echt niet meer zeker of hij dit nog kon.. Hij tuurde rond, misschien waren er wel kittens om mee te spreken.

~Lightkit


The light in you Tomtitos
Terug naar boven Ga naar beneden
.Lightpaw
Member
The light in you DPKsfdL
Freedje
197
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
.Lightpaw
BerichtOnderwerp: Re: The light in you   The light in you Icon_minitimeza 1 apr 2017 - 21:53

Lightkit liet een zucht varen terwijl ze zich op haar rug liet zakken en met haar pootjes de lucht in begon te trappen op dezelfde manier zoals ze de andere kittens had zien doen. Verveelden zij zich ook op dit moment? Geen idee, want zo veel kittens waren er op dit moment niet in de nursery. Ze had er al een paar naar buiten zien gaan omdat ze dat mochten van de queens. Aan de ene kant wilde zij ook wel naar buiten gaan, maar aan de andere kant wilde ze ook wel liever binnen blijven met dit weer. En dus besloot ze om zich maar op een andere wijze te gaan vervelen. Haar pleegvader was er niet; ze vermoedde dat hij uit het camp was gegaan om te gaan jagen of andere plichten te vervullen. Ze was ondertussen al bijna vier en een half moons oud en wist dat haar vader plichten had tegenover de Clan. Dezelfde plichten die zij hopelijk binnen een aantal moons zou hebben. Ze kon niet wachten op het moment dat ze naar Everstar zou wandelen en dat ze haar warrior naam zou krijgen. En hoewel ze Lightbringer best wel goed bedacht vond van Leopardkit toen ze aan het spelen waren, was ze benieuwd welke naam Everstar voor haar in gedachten had. Ze gaf een lik over haar poot terwijl ze haar kop draaide omdat ze geluid hoorde. Toen zag ze een tom de nursery in komen met een paar ogen die waarschijnlijk, op die van haar pleegvader naar, het mooiste paar waren dat ze ooit eerder had gezien. Ze waren echt felgroen en leken recht door haar bruine ogen heen te dringen, maar het interesseerde de kitten wel en snel kwam ze overeind. Niet alleen had hij een mooi paar ogen, ook zag zijn uiterlijk er voor de rest wel goed uit. Het was het soort tom waar de oudere she-cats hier in de nursery over zouden kwijlen en over zouden opscheppen. En hoewel Lightkit had gezworen dat ze zich er niet bezig mee ging houden, vond ze het toch wel irritant dat ze het deze keer wel opmerkte. Ze schudde haar kopje en besloot om naar de tom toe te gaan. ‘Hallo,’ piepte ze vrolijk. ‘Wat doe je hier? Moet je niet gaan jagen?’ Haar ogen keken hem nieuwsgierig zijnde aan.


OOC: Kittencrush en zo
Terug naar boven Ga naar beneden
Tomtitgaze
Member
The light in you 19758610
Quinty
191
Actief
"Pure blood is no guarantee of virtue!"

CAT'S PROFILE
Age: 45 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tomtitgaze
BerichtOnderwerp: Re: The light in you   The light in you Icon_minitimezo 16 apr 2017 - 16:41

Tomtit tuurde stilletjes door het nursery heen, hij wilde namelijk niemand tot last zijn. Hij voelde zich ergens wel moeilijk in al deze situaties, Ze schudde haar kopje en besloot om naar de tom toe te gaan. ‘Hallo,’ piepte ze vrolijk. De apprentice keek op en staarde vriendelijk naar de kitten, "oh hallo daar kleine." Miauwde hij vriendelijk naar deze kitten. Hij kende deze kitten als Lightkit, hij gaf een kleine zwiep met zijn staart. ‘Wat doe je hier? Moet je niet gaan jagen?’ Miauwde ze ter wel haar ogen hem nieuwsgierig aan keken, hij glimlachten. "Ik kom kleine schattige kittens bezoeken en natuurlijk heb ik al vanochtend gejaagd." Miauwde hij vriendelijk waarna hij haar een aai gaf, "wat heb jij gedaan Light?" Vroeg hij vriendelijk en vrij rustig. Zijn ogen waren gefocust op de jonge kitten, hij vond altijd kittens wel snoezig en vaak waren ze nog de jonge generatie wat later de zijne zal veranderen. Hun waren de toekomst en daar ging het om, al hield hij ervan om ze aan te staren en naar ze te kijken. Al wilde hij vooral weten wat hun zouden worden in de toekomst want dat was waarom hij deze kwam bezoeken, hij tuurde even rond overal lagen er nog kittens en queens gewoon hun ding te doen. Al wist hij niet zeker of dat deze kitten wel een ouder had, maar waarschijnlijk had ze er wel een of daar ging hij van uit.

~Sorry kort


The light in you Tomtitos
Terug naar boven Ga naar beneden
.Lightpaw
Member
The light in you DPKsfdL
Freedje
197
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
.Lightpaw
BerichtOnderwerp: Re: The light in you   The light in you Icon_minitimedi 18 apr 2017 - 22:40

Hoewel Lightkit helemaal ondersteboven was van zijn uiterlijk en ze hem oprecht aantrekkelijk vond, vond ze het minder dat ze klein genoemd werd. ‘Hé!’ Ze keek hem verontwaardigd zijnde aan. ‘Ik ben al vier moons oud, hoor! Nog een paar moons en dan ben ik ook een apprentice.’ Trots zijnde stak ze haar borst vooruit en vergat ze heel even dat ze hem eigenlijk best wel aantrekkelijk vond. En kittens die oudere katten aantrekkelijk vonden, durfden meestal geen grote mond tegen hun op te zetten of arrogant over te komen. Lightkit had echter meer het idee dat ze trots overkwam dan arrogant, maar het was maar hoe de ander het interpreteerde. De tom maakte echter al veel goed door zijn complimenterende opmerking en Lightkit’s trotse houding maakte plaats voor een verlegen. Ze liet zich weer een beetje zakken op haar pootjes zodat ze weer haar normale houding aannam en durfde hem eerst niet goed in zijn ogen te kijken, maar daarna glimlachte ze toch dankbaar naar hem. Wat was er toch met haar aan de hand? Ze leek wel op één van die domme oudere she-cats in de nursery wanneer ze helemaal gek waren van één of andere zogenaamde knappe tom die voorbij kwam gelopen! Maar kon niet ontkennen dat ze een warm gevoel door zich heen voelde gaan toen hij haar schattig had genoemd. Of nou ja. Hij had de kittens schattig genoemd, maar het leek er overduidelijk op dat hij het op haar gedoeld had. Toch? Lightkit fixeerde haar aandacht weer op de knappe tom toen hij haar een vraag stelde. ‘De dingen die alle kittens doen, I guess.’ Ze haalde haar schouders op. ‘Me vervelen en hopen dat de tijd snel genoeg voorbijvliegt zodat ik eindelijk een apprentice kan worden.’ Zou ze bij hem in de den komen te liggen zodra ze apprentice werd? Waarschijnlijk niet. Hij zag eruit alsof hij elk moment warrior kon worden. Wat het dan ook nog eens totaal onnuttig en dom maakte dat ze zo’n rare gevoelens had in zijn buurt, want hij was gewoon veel te oud voor haar en normaal gezien was het ook echt niet haar ding om zo snel op het uiterlijk te vallen. Haar pleegvader zag haar al aankomen. Nee, dat kwam echt niet goed. ‘Denk je dat ik een goede apprentice zou worden?’ viste ze toch wel wat stiekem naar een complimentje terwijl haar bruine ogen hem hoopvol aankeken.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
The light in you
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: