Tragedy 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Tragedy

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Soaringpaw
Member
Tragedy DPKsfdL
76
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Soaringpaw
BerichtOnderwerp: Tragedy   Tragedy Icon_minitimema 20 maa 2017 - 21:00

De jonge apprentice was vroeg uit zijn mos bedje opgestaan, hij moest er klaar voor zijn. Niet alleen vandaag maar ook voor morgen, hij wilde zijn plan uitbreiden. Hij kreeg een grimas maar die trok al gauw weer weg, zijn oren stonden gespitst. Hij wilde er voor voorbereid zijn wanneer de dag zover was, zover was dat hij aan de top stond van de katten die beden om te blijven leven. Hij wilde bewijzen dat hij het kon, dat iedereen voor hem zou beugen en zal smeken voor hun leven. Al was dat maar een gedachte nog niks was gebeurd, nog niks. Al besloot de jonge apprentice maar verder te gaan met zijn jaag kunsten met trots zal hij zijn doel wel halen, hij likte zijn droge lippen af. Het zou vlug gebeuren, elke dag kwam dichter en dichter. Al moest hij nog uitstippelen hoe of wat, hij wilde een grotere groep. Al had hij deze nog niet, zijn staart zwiepte heen en weer. Het komt nog wel, geduld is nodig voor iets wat je wilt bereiken niet waar? Zijn oren waren in zijn nek geslagen bij de geur van een andere kat, het was een Shadowclanner. Hij zuchtte en glimlachte vriendelijk, hij wist niet of deze naar hem af zou komen maar hij wilde wel het laten zien dat hij een vrolijke maar al te lieve kat was. Hhehehe.

~Thornfang


Tragedy 6zneiq
Oud setje:
Stop pesten!:
Terug naar boven Ga naar beneden
Thornfang
Member
Tragedy Moon_icon_by_plasticumbrella-d36pmmy
Freedje
531
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Thornfang
BerichtOnderwerp: Re: Tragedy   Tragedy Icon_minitimezo 2 apr 2017 - 20:03

Thornfang stond momenteel voor de apprentices’ den en keek met een norse blik naar binnen. Hij wilde zijn bek openen en de naam van de apprentice roepen die hij helaas als apprentice had toegewezen gekregen, maar besloot om het te laten voor wat het was. Het had geen zin meer. De tom toonde nauwelijks initiatief en Thornfang ging binnenkort vragen aan Tallshadow of hij de tom alsjeblieft een andere mentor kon geven. Als alle apprenices zo waren zoals die vervloekte haarbal, dan wilde hij voorlopig even geen mentor meer zijn. Dan liet hij het wel over aan de enthousiaste warriors met ongelooflijk veel geduld en die het gebrek aan respect beter aankonden dan hij op dit moment. Geïrriteerd zijnde zwiepte hij met zijn dikke staart terwijl hij de nursery passeerde. Hij tuurde naar binnen en zag dat zijn dochters alle vier vredig lagen te slapen. Hij knikte tevreden zijnde en besloot om buiten het camp te gaan. Hij kon eventueel nog wat gaan jagen of de borders te controleren, want het was niet al te lang geleden dat er een ShadowClanner onder hun aangevallen was door de leader van de BloodClan. Het hele verhaal wist hij er niet van, maar schijnbaar had het gevecht zich niet plaatsgevonden in het ShadowClan territory. Een paar zeiden zelfs dat ze het zelf opgezocht had en dat het haar eigen schuld was. Thornfang was het misschien ook niet helemaal eens met de apprentices haar daden, maar ze verdiende toch wel meer respect dan dat voor haar nobelheid en dus had hij ze het zwijgen opgelegd. De geschrokken blik in hun ogen had hem voor een moment goed gedaan omdat het hem herinnerde aan het feit dat niet iedereen vergeten was wie hij was en welke rank hij had. De tom merkte de aanwezigheid van een andere kat op in de buurt van de Burnt Sycamore en trok kort met zijn oortje. ‘En wat doe jij hier helemaal alleen?’ vroeg hij op een koele manier, de vrolijke glimlach negerend. ‘Ben je met je mentor gaan trainen of zo? Weet je niet hoe gevaarlijk het is om buiten het camp te gaan en je in dit deel van het territory te bevinden?'


Tragedy IzA7F5i
Terug naar boven Ga naar beneden
Soaringpaw
Member
Tragedy DPKsfdL
76
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Soaringpaw
BerichtOnderwerp: Re: Tragedy   Tragedy Icon_minitimedi 11 apr 2017 - 15:06

Soaringpaw had glimlachten al trok zijn glimlach al vlug weg tot een serieuze blik toen hij de kater zag, het was inderdaad een Shadowclanner met donkere gelige ogen en was nog al gevlekt. De apprentice trippelde naar hem toe en begroetten hem met een zwiep met zijn staart, de kater wiebelde met zijn oren. ‘En wat doe jij hier helemaal alleen?’ vroeg de krijger op een koele manier, ‘Ben je met je mentor gaan trainen of zo? Weet je niet hoe gevaarlijk het is om buiten het camp te gaan en je in dit deel van het territory te bevinden?' Vertelde de krijger voor hem, langzaam boog Soaring zijn kopje waarna hij deze ophaalde. Oké, hij moest dit voorzichtig aanpakken. Hij had gehoord dat de kater voor hem weleens een gevecht had gehad en dat het wel een krijger was dus daarvoor moest hij al zeker respect tonen maar straks.. Zal hij dat niet meer hoeven.. "Hey." Begon hij maar eerst om het rustig en makkelijk aan te pakken, even keek hij rond en schudden zijn kop. Zijn mentor was niet in de buurt maar van de krijger was er ook geen apprentice, "Geen apprentice?" Vroeg hij nadrukkelijk, zijn ogen knipperde verrast. Elke mentor zou zijn leerling toch meenemen, of was hij geen mentor maar gewoon een chagie taart. "Ik doe aan zelf training meneer sinds dat mijn mentor een vrije dag heeft gegeven na alle extra's die we doen en natuurlijk al ben ik ook uitgeput al wilde ik zeker niet terug vallen op de pro's hier in het kamp." Vertelde de jonge apprentice, "ik wil me namelijk wel bewijzen tegenover de andere om uiteindelijk vlug een krijger te worden." Miauwde de jonge kater. Zijn stem klonk rustig, al hoopte hij niet dat hij de kater had aangespoord tot actie.


Tragedy 6zneiq
Oud setje:
Stop pesten!:
Terug naar boven Ga naar beneden
Thornfang
Member
Tragedy Moon_icon_by_plasticumbrella-d36pmmy
Freedje
531
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Thornfang
BerichtOnderwerp: Re: Tragedy   Tragedy Icon_minitimewo 19 apr 2017 - 20:56

Thornfang merkte al heel gauw op dat het geen karaktertje was à la Harepaw. Dat was goed. Hij had echt een hekel aan de witte tom gekregen en hij zwoer dat als hij nog één zo’n kat in zijn buurt had dat hij zou ontploffen. Hij had er een hekel aan als hij niet het respect kreeg waar hij al die jaren al zo hard voor gewerkt had. Het was algemeen bekend dat de senior warriors wensten om op een respectvolle manier behandeld te worden omdat zij al veel bereikt hadden in hun leven en Thornfang was daar één van. Dat kwam door zijn moeder, want zij had ook altijd heel erg gelet op het respect die ze van anderen kreeg. En er waren maar weinig apprentices, warriors of zelfs senior warriors geweest die het in hun hoofd haalden om tegen haar in te gaan of haar op een niet bepaald respectvolle manier te benaderen. De vraag van de apprentice liet hem een beetje verbaasd zijnde opkijken, maar hij schudde zijn hoofd resoluut. ‘Mijn apprentice verdient het niet om meegenomen te worden uit het camp. Hij krijgt binnenkort waarschijnlijk een andere mentor. En dat zal hem duur komen te staan, want zo duurt het enkel langer totdat hij warrior zal worden. Dus denk daar heel goed aan voordat je besluit een grote bek op te zetten tegen je mentor.’ Dat was een directe waarschuwing en Thornfang kneep zijn oogjes even samen toen de tom zijn uitleg deed over waarom hij alleen buiten het camp was. Hij kon wel appreciëren dat de tom inzet wilde tonen en overduidelijk moeite deed om de rank van warrior zo snel mogelijk te krijgen, maar toch vond hij het nog altijd geen goed idee dat de apprentice hier alleen was. En zeker niet nu bleek dat BloodClanners weer op pad waren om het leven van jonge apprentices te vergallen. ‘En je hebt zeker niet gehoord wat er gebeurde met de laatste ShadowClanner die zich buiten het camp had gewaagd?’ Hij keek de apprentice fronsend aan. ‘Als je je echt wilt bewijzen en je het respect wilt verdienen die je nodig hebt om te stijgen in rank, begin dan eerst met wijselijk na te denken voordat je begint aan je zelf-training. Vraag ook zeker eerst toestemming voor je het camp verlaat. Dadelijk komt er weer zo’n achterlijke BloodClanner zichzelf zo-even tonen en dan heb je een probleem. De vorige apprentice die het camp uitging, kwam terug met een blind oog en een rank als elder.’ Hij keek de tom strak aan.


Tragedy IzA7F5i
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Tragedy   Tragedy Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Tragedy
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Burnt Sycamore-
Ga naar: