Hello...Goodbye 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Hello...Goodbye

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Perdi
Member
Hello...Goodbye Aviary10
Rivkikker
131
Actief
"The world gives me nothing, besides spines"

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Perdi
BerichtOnderwerp: Hello...Goodbye   Hello...Goodbye Icon_minitimedo 30 maa 2017 - 20:16

Perdi kon er niet meer tegen. De ontmoeting aan de grens van de roguegroep was goed gegaan, ze had een prachtig aanbod gekregen. Maar in plaats van dat ze het had aangenomen, dat ze goede vrienden had gemaakt, had haar mind iets beseft. Iets wat haar zo erg in verwarring bracht, dat ze was weggerend. Ze zou het zo ontzettend graag over willen doen. Ze moest hem in ieder geval onder ogen komen. Ze moest hem vertellen dat ze het aanbod aan nam, zich verontschuldigen dat ze zomaar was weggegaan. Haar hoofd vulde zich met hem. Wat hij had gezegd, hoe hij haar onbewust in verwarring had gebracht. Hoe hun vachten elkaar raakten, hoe de energie had geknetterd. Ze had het gevoel uitgezet sinds haar oude groep. Ze had het niet meer toegelaten. Ze had haarzelf er zoveel pijn mee gedaan en ze wist dat ze het zo nooit meer wilde hebben. Nooit mocht haar hart op hol raken van iemand. Nooit, nooit, nooit meer. En nu was het gebeurd. Zo opeens, zonder dat ze er erg in had. Waarom moest hij ook zo iets aardigs zeggen, waarom moest hij zulke mooie ogen hebben? Toen ze bij de groep naar binnen was gewandeld, was hij haar amper op gevallen. Ze had op dat moment zoveel nieuwe indrukken gemaakt dat ze de zijne was vergeten. Nu was haar hart vol verlangen naar hem. Naar zijn vacht. Naar zijn ogen. Perdi wist dat het een onmogelijke liefde was. Toch moest ze hem zien. Al was het maar om zijn groene ogen te zien. De shecat stoof naar de grens met de groep toe. In de verte zag ze een stukje furry vacht. Dat was hij! Hij, hij die haar hart zo plotseling in verwarring had gebracht. Sibelius.

~ Eerste post voor Djin
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Hello...Goodbye
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: