Singing in the rain 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Singing in the rain

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Song •
Member
Singing in the rain  Tumblr_mwsitdEKcj1r6klpgo4_250
Nynke
72
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♬ 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Song •
BerichtOnderwerp: Singing in the rain    Singing in the rain  Icon_minitimedi 16 mei 2017 - 17:24

Regen kletterde op haar kop, en zo snel als Song kon, bewoog ze zich richting haar thuis. Ze was net gaan jagen, en had een konijn weten te grijpen. Deze bungelde nu levensloos uit haar bek, en je zag iets van triomf in haar gele ogen. Die triomf voelde ze altijd weer, sinds ze haar eerste prooi kon vangen. Vastbesloten om nu te gaan eten, keek ze snel om zich heen en wandelde al gauw richting een jongere poes. Ze herkende River, en glimlachte vlug. De rossige poes legde het konijntje voor de ander neer, en ging zitten. "Zou je deze met mij willen delen?" Het was niet echt een vraag, meer een bevel. Het was immers onbeleefd om een vraag af te slaan, niet waar?

- Eerste post voor River <3Singing in the rain  Songof10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
River •
Member
Singing in the rain  Tumblr_nmmsuinWwC1usb4bmo1_500
Bo2
448
Actief
Pick a star on the dark horizon and follow the light

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Cave Guard
River •
BerichtOnderwerp: Re: Singing in the rain    Singing in the rain  Icon_minitimewo 17 mei 2017 - 17:56


Kalm schraapte ze even met haar klauw over de grond. Ze had de dagwacht gehad om het zo maar te zeggen en dat was zo saai. Het enigste wat je deed was naar buiten staren. Nja, de gesprekken en such werden gedaan door de ouderen en zij zat hier maar. Toen de oudere kat, Poppy that Waves in the Wind, haar e i n d e l i j k had laten gaan kon ze niet anders dan een opgeluchte en luide zucht te laten horen, laters. De regen die ze had gezien was echter toch wel een iets positiefs. Ze had niet in dat vuile weer buiten moeten trainen, het was goed geweest. "Zou je deze met mij willen delen?" ze keek even op en zag Song of the Little Birds. Ze zwiepte even met haar staart. Haar grote lichaam evenaarde vaak dat van prey hunters en ze wist dat als ze volwassen zou worden ze een van de sterkste guards kon zijn... Ugh... Waarom dacht ze daar nu aan? "Uh... Uhm... sure!" zei ze even twijfelachtig waarbij een lachje op haar gezicht groeide.➢ WHAT IS MEANT TO BE ALWAYS FINDS A WAYTHEME I

112
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Song •
Member
Singing in the rain  Tumblr_mwsitdEKcj1r6klpgo4_250
Nynke
72
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♬ 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Song •
BerichtOnderwerp: Re: Singing in the rain    Singing in the rain  Icon_minitimeza 20 mei 2017 - 9:36

Song of the Little Birds glimlachte breed toen de calico instemde Hoewel ze een stukkie ouder was, was de jonge poes tegenover haar al bijna groter dan zijzelf was. Nu was dat ook erg logisch; Song was zelf een Prey Hunter, en River that Runs Downhill werd getraind tot Guard. Ze duwde het konijn wat meer in de richting naar de ander, en keek vervolgens met een vrolijke twinkeling in haar ogen de jongere poes aan. "Heb je vandaag getraind?" miauwde ze. Het was immers beleefd om naar de dag van een ander te vragen, niet waar?

kort lolSinging in the rain  Songof10


Laatst aangepast door Song • op vr 15 mei 2020 - 13:42; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
River •
Member
Singing in the rain  Tumblr_nmmsuinWwC1usb4bmo1_500
Bo2
448
Actief
Pick a star on the dark horizon and follow the light

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Cave Guard
River •
BerichtOnderwerp: Re: Singing in the rain    Singing in the rain  Icon_minitimema 3 jul 2017 - 19:23


De regen bracht iets rustgevend, iets dat haar gedachten even een kalmte gaf op haar alledaagse struggles. Er zat altijd iets dwars bij de jonge kat en dat was haar toekomst. Haar toekomst stond vast, zoals bij de meeste katten in de tribe, maar in vergelijking tot sommige anderen was ze iets te koppig om daar aan toe te geven. Ze wilde het veranderen... Ze wilde hem ongelijk geven... Feather... "Heb je vandaag getraind?" Hm? Ze keek even naar het konijn die haa richting op werd geduwd en glimlachte dankbaar naar Song. "Ik heb.. Dagwacht gehad dus niet veel training daar in behalve staren," zei ze even terwijl ze luchtig begon te lachen en even met een brede glimlach naar de oranje poes keek. Goed... "Hoe was jou dag? Beetje kunnen redden in de regen or?" Regen was fijn met momenten en als je geen liters water over je kreeg, daar rilde ze haast dood van, want dat was gewoon niet te houden. Rustig neeg ze haar kop echter wat om een stukje van het ietwat droge vlees te halen van het konijn. Ze kauwde het en schoof het wat naar SOng toe terwijl ze met alle manieren eerst haar mond leeg at.➢ WHAT IS MEANT TO BE ALWAYS FINDS A WAYTHEME I

112
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Singing in the rain
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: The Cave of Rushing Water-
Ga naar: