How's the character topic - Pagina 2 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
GREENLEAF
Season
Greenleaf, 18 °C - 27°C
De vogeltjes kwetteren, het water kabbelt, de bloemen dansen en de lucht is zwaar van de hitte: eindelijk, het is greenleaf! Alle clans hebben het goed, nu prooi in overvloede is.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 How's the character topic

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
Barksound
Member
How's the character topic - Pagina 2 JSBCQyy
Yanthe
695
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 62 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Barksound
BerichtOnderwerp: Re: How's the character topic   How's the character topic - Pagina 2 Icon_minitimezo 10 sep 2017 - 23:54

Hoe gaat het met Barksound?: Hij begint eindelijk wat over zijn drama-moment te geraken. Toch blijft hij het in stilte met zich meenemen. De waarheid is geweten, maar er zijn nog steeds vele geheimen van Whitelion, die hij voor zich houdt. Dood, verderf en kittens uit verschillende clans van Whitelion blijven geheim. Ondertussen zoekt Barksound toenadering tot zijn drie kittens. (die hij onverwachts in een periode van afgewezen te zijn heeft gekregen. De kittens, die momenteel al apprentice zijn) zitten in Shadowclan. Hij weet momenteel dat het zijn kittens zijn, maar de kittens weten zelf van niets. Ook heeft hij terug contact met Brindleleaf. Zijn liefde voor haar is nog steeds even groot en wordt groter naarmate hij meer tijd doorbrengt bij haar. Hij heeft haar belooft om voor haar overige kits te zorgen in Windclan, iets dat hij stiekem al deed.

Hoe gaat het met Lizardpath?:
De medicine cat van Windclan is enorm druk geweest. Ze is altijd wel met iets bezig. Zoeken, sorteren van kruiden, het opleiden van haar apprentice Routpaw,... Nu de vier clans samen leven verzorgt ze ook katten van andere clans en het lijkt alsof de rust nooit lijkt terug te keren. Ondanks dat het druk is, weet ze alles goed te doorstaan, al begint ze symptomen te krijgen van de onbekende ziekte. Dit heeft ze zelf echter nog niet door, omdat ze zich vooral focust op anderen in plaats van op zichzelf. De symptomen zijn dan ook miniem. Momenteel heeft ze al enkele dagen niet gegeten omdat haar maag protesteert als ze nog maar denkt aan eten. Als dit blijft doorgaan, gaat ze terug last krijgen van haar evenwichtsstoornis. Dit komt altijd terug boven als Lizardpath zwak wordt en een slechte weerstand opbouwt.


:..:
Terug naar boven Ga naar beneden
Cedartree
Member
Butter
237
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cedartree
BerichtOnderwerp: Re: How's the character topic   How's the character topic - Pagina 2 Icon_minitimema 11 sep 2017 - 0:12

» Hoe gaat het met Cedarpaw?
Cedarpaw is zojuist benoemd tot Apprentice, met Jayflame als zijn mentor. Nadat hij te horen kreeg wat zijn vader allemaal gedaan had, heeft hij besloten dat hij absoluut niet zoals Branchtrove wil worden. Hij probeert met man en macht zijn kleine familie bij elkaar te houden. Ondertussen maakt hij ook wat vrienden, waaronder Snowkit, die nu aan de onbekende ziekte lijdt.  

» Hoe gaat het met Bitterpaw?
Bitterpaw zit er helemaal doorheen. De onbekende ziekte eist ongelooflijk veel van haar en daarnaast maakt ze zich zorgen om Acefray, die dubieuze connecties heeft met katten uit de Dark Forest. Ook haar beste vriendin, Ferndust, is zwanger geraakt. Ferndust is echter ontzettend zwak na het verliezen van haar oog en Bitterpaw is er vrij zeker van dat ze de zware bevalling niet zal overleven. De katten om haar heen lijken in bosjes te overlijden en Bitterpaw heeft niet het gevoel dat ze de taak van Medicine Cat Apprentice nog aankan. Samen met Amberhunt begint ze aan haar vaardigheden als Warrior te sleutelen, voor het geval dat.

» Hoe gaat het met Djinn?
Djinn doet lekker weinig. Ze is hier en daar wat aan het netwerken met de overgebleven rogues en Bloodclanners in het oude gebied, maar verder doet ze niet zo veel.

» Hoe gaat het met Feverpaw?
Feverpaw heeft van Tallshadow eindelijk een andere mentor gekregen, maar zodra ze klaar was om haar trainingen te hervatten, werd ze besmet met de mysterieuze ziekte die de clans tergt. Door haar zwakke longen vormde ze een gemakkelijk doelwit. Ook haar vader is ziek geworden. Gelukkig heeft ze haar beste vriendin Serpentpaw die haar een beetje op de been houdt.

» Hoe gaat het met Ophelia?
Ophelia is na een jaar de Bloodclan uitgevlucht, samen met haar zus Muta. Ze leven nu met zijn tweeën als rogues en zijn op de vlucht voor de Elite.

» Hoe gaat het met Quietstep?
Quietstep leeft op dit moment een beetje van dag tot dag. Hij vindt het nog steeds moeilijk om te accepteren dat zijn moeder nooit meer terug zal komen in Windclan en dat hij wellicht binnenkort permanent afscheid van haar zal moeten nemen. Aan de andere kant is hij ecstatisch, hij heeft immers aan Lizardpath verteld wat hij sinds zijn kittentijd al voor haar voelt. Zijn trainingen met Leopardpaw lijken beter te verlopen, maar zijn relatie met Amberstorm is nog steeds fragiel. Verder probeert hij zich voor de verandering eens buiten al het Windclan-drama te houden.

» Hoe gaat het met Rowe?
Na het overlijden van haar broer is Rowe radeloos. Ze weet niet meer wat ze moest doen en houdt zich dus aan het originele plan: ze gaat terug naar huis.


this one's for the torn down, the experts at the fall
How's the character topic - Pagina 2 38pcdYz
come on friends, get up now, you're not alone at all
Terug naar boven Ga naar beneden
Acefray
Dorpsslet
How's the character topic - Pagina 2 6rUw8UC
Jamie
4524
Actief
"Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day, live and die on this day"

CAT'S PROFILE
Age: 53 Moons +
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Acefray
BerichtOnderwerp: Re: How's the character topic   How's the character topic - Pagina 2 Icon_minitimema 11 sep 2017 - 1:11

Hoe gaat het met Acefray?
Hij heeft nog steeds een hechte band met Dark forest en heeft op het moment een keuze te maken. Of hij vervolgd de lessen van zijn mentor daar en verliest daarmee zijn contact met Starclan, of hij keert zijn enige vaderfiguur de rug toe en blijft bij Starclan, waar zijn familie en vrienden zitten. Echter is hij dankzij midlife edgy crisis alleen erger eraan toe naar de buitenwereld. Op het moment zou hij het geen probleem vinden iemand te laten doodbloeden in plaats van ze te helpen. Als iets hem niet aanstaat zal hij het zonder probleem duidelijk maken. Enkel tegen zijn nestje kittens en zijn nieuwe partner Sinclaw zal hij zich echt vriendelijk gedragen. Rouse wilt hem een wake up call geven en hij heeft meer katten nodig die dit zullen doen. Tot die tijd gaat hij rustig verder met zijn opdracht om twee katten te verminken.

En als kleine updates:
Warhound is bezig met heel de wereld de struikjes in te duwen voor een leuke tijd.
Banepaw is een tiener aan het wezen en iedereen uit te schelden die in de buurt komt.
Leopardspirit is gewoon zijn echten ding aan het doen en bezig met een mogelijke partner uit te zoeken.
Satsui probeert een member te worden maar hij is een watje en gaat waarschijnlijk huilen als je iets van hem vraagt.


Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know. Live and die on this day
Terug naar boven Ga naar beneden
 
How's the character topic
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: Warrior Chat :: Cattalk-
Ga naar: