Face of the past [1] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Face of the past [1]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Hellhound
Member
Face of the past [1] Mini_a10
It's a nouk
4981
Actief
It's just another war
Just another family torn
Just a step from the edge
Just another day in the world we live

677 IC

CAT'S PROFILE
Age: I'm burning 60 moons in hell
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Hellhound
BerichtOnderwerp: Face of the past [1]   Face of the past [1] Icon_minitimema 12 jun 2017 - 15:46

De opdracht om zijn spoor te volgen was er een die hij aan elke Young One gaf als een van de eerste trainingen. Zijn dochter zou daar geen uitzondering op vormen. Hij zou niet extra soft gaan doen over haar trainingen. Daar zou ze later namelijk niets aan hebben. Rustig was hij gaan zitten voor de grote boom. Kort nadat hij appprentice was geworden, was de boom getroffen door de bliksem. Nu hij hier zo zat, in Shadowclan gebied, kwamen allerlei herinneringen terug. Hier had hij zo vaak samen met Blackpaw getraind. Voorlopig zou hij Blackbear niet kunnen zien aangezien alle clans vertrokken waren. Vrijwel zonder aankondiging. Hij kende het gebied op zijn kleine teen dus was het een prima gebied om met Runa te trainen.

[Trainingstopic voor Runa]


Face of the past [1] Signat14
Hell's hounds:
Terug naar boven Ga naar beneden
Runa
Member
Face of the past [1] DPKsfdL
Freedje
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Runa
BerichtOnderwerp: Re: Face of the past [1]   Face of the past [1] Icon_minitimewo 14 jun 2017 - 21:23

Een zachte zucht verliet haar lippen. Ze wist dat dit bij de training hoorde, maar had haar vader echt geen ander gebied kunnen kiezen? Een geërgerde zucht verliet haar bek toen ze haar poot optilde en tot haar afschuw moest concluderen dat de modder al tot halverwege haar poot zat. Met een boze kreet sloeg ze haar poot weer terug in de modder waardoor er natuurlijk modder op haar gezicht spatte. Boos zijnde wilde de young one bijna gaan zitten, maar besloot om dat niet te doen. Ook al was het haar vader die nu haar mentor was en hij wel redelijk wat dingen door de poten zou zien als het op haar aankwam, was het ook weer niet de bedoeling dat hij ging denken dat ze het te moeilijk vond. En dus deed ze haar best om haar frustratie te onderdrukken, deed moeite om een zucht binnen te houden en opende haar bek nogmaals zodat ze de geur van haar vader in kon drinken. Ondanks de modder en de lichte regen, kon ze zijn geur opmerken en volgde dan ook in die richting. Haar kleine pootjes bleven door de modder aan de grond gezogen, maar als ze genoeg moeite deed, kon ze zichzelf bevrijden en verder stappen. Ze dacht maar niet aan wat er zou gebeuren als ze opeens weg zou zakken in de modder en haar vader haar hulpkreten niet kon horen. Nee. Zo mocht ze niet denken. Vastberadenheid was er te zien in haar blauwe oogjes terwijl ze verder stapte en opeens de geur van haar vader vrij duidelijk kon ruiken. Ze liet haar blik glijden naar een verbrande boom en zag haar vader daar zitten. “Papa!” riep ze opgewekt zijnde uit. Ze wilde naar hem toe rennen, maar bleef met haar poten haken in de modder waardoor ze voorover kieperde en geheel in de modder viel. Een kreun verliet haar mond en geïrriteerd zijnde stond de young one op terwijl ze de modder van haar poten schudde. “Leuk hoor,” mopperde ze ondanks dat ze net nog had besloten dat juist niet te doen. “Kon je echt geen ander gebied kiezen? Het is vies en koud.” Ze wilde doodgraag met haar training beginnen,  maar eerst moest ze toch echt die vuile modder van haar pels wassen. En liet ze daar nu nét geen zin in hebben. En dus keek ze haar vader op een lieve manier met haar oortjes in haar nek gevouwen aan en ging afwachtend bij hem staan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Hellhound
Member
Face of the past [1] Mini_a10
It's a nouk
4981
Actief
It's just another war
Just another family torn
Just a step from the edge
Just another day in the world we live

677 IC

CAT'S PROFILE
Age: I'm burning 60 moons in hell
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Hellhound
BerichtOnderwerp: Re: Face of the past [1]   Face of the past [1] Icon_minitimedi 4 jul 2017 - 17:04

Het sompende geluid dat de modder maakte kondigde aan dat Runa er aan kwam. Het duurde nog even voor de kattin in beeld kwam, haar hele buik zat onder de modder. “Papa!” sprak ze enthousiast. Het sprintje dat ze wilde inzetten ging echter compleet mis, het resulteerde in een Runa die vol voorover de modder in viel. De rosse kater moet zijn best doen om niet te lachen of überhaupt te grijnzen bij het zien van Runa's geploeter. Als ze langer deze gebieden zouden behouden zou hij haar de veilige paden wel leren. Bij eerdere aanvallen op Shadowclan waren het ook ex-Shadowclanners zoals hij die er voor zorgde dat de Elite veilig bij het vijandige kamp aan kwam om mee te beginnen. “Kon je echt geen ander gebied kiezen? Het is vies en koud.” Hellhound rolde een keer lichtelijk met zijn ogen wat een instelling. "Net zoals de zielen van bijna de hele Elite." Na die woorden schudde hij een keer met zijn kop. Dat waren niet de zaken waar hij zijn dochtertje mee moest lastig vallen. "Ik heb dit gebied gekozen omdat ik hier ben opgegroeid. Dit is het gevaarlijkste gebied dus hier begin ik het liefst met de training van vandaag."


Face of the past [1] Signat14
Hell's hounds:
Terug naar boven Ga naar beneden
Runa
Member
Face of the past [1] DPKsfdL
Freedje
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Runa
BerichtOnderwerp: Re: Face of the past [1]   Face of the past [1] Icon_minitimevr 7 jul 2017 - 13:53

Haar vader reageerde niet zo vrolijk op haar als ze in eerste instantie had gehoopt en Runa deed haar best om daar niet al te beledigd over te zijn. Ze trok enkel met haar oortje, maar keek hem met een verbaasde blik aan toen hij zijn opmerking maakte. En even voelde ze een kleine flikkering van hoop in haar binnenste. Had haar vader net zo’n hekel aan de Elite als zijzelf? Zou hij het dan misschien toch goedkeuren als ze haar plannen aan hem zou voorleggen? Of kon ze echt niemand vertrouwen? Ophelia had gezegd dat haar vader best te vertrouwen was, maar Runa wist niet of ze hem dit al kon vertellen. Misschien verwachtte hij juist wel van haar dat ze ook hondentanden zou verzamelen en groots zou worden, net zoals hij. Hij had immers al twaalf hondentanden. Dat wilde dus zeggen dat hij best wel veel overhad voor de Elite, maar waarom maakte hij dan zo’n opmerking over de Elite? Haar vader leek het weg te schudden, want plotseling ging het weer over de training en Runa besloot om het voor nu te laten varen. Ze zou er later wel iets over zeggen als ze daar nood aan had en als ze het idee had dat ze haar vader op dat vlak iets meer kon vertrouwen. Het was niet dat ze haar vader niet kon vertrouwen, maar… ze wilde niet nog een ouder kwijtraken omdat ze niet aan zijn verwachtingen voldeed. “Jij was een ShadowClanner?” Ze keek hem verwonderd zijnde aan. “Ik denk dat als ik in een Clan had gezeten dat ik ShadowClan wel tof had gevonden,” zei ze vervolgens zo nonchalant mogelijk. “Alleen stinken ze heel erg,” mompelde ze. Ze schudde haar kopje en keek haar vader vervolgens verwachtingsvol aan. “Waar beginnen we mee?” vroeg ze en ze deed haar best om het enthousiasme uit haar stem te houden. Een echte Elite cat moest immers zijn emoties onder controle houden, niet dan? Zucht.


Face of the past [1] Runa_signature_2
Terug naar boven Ga naar beneden
Hellhound
Member
Face of the past [1] Mini_a10
It's a nouk
4981
Actief
It's just another war
Just another family torn
Just a step from the edge
Just another day in the world we live

677 IC

CAT'S PROFILE
Age: I'm burning 60 moons in hell
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Hellhound
BerichtOnderwerp: Re: Face of the past [1]   Face of the past [1] Icon_minitimeza 8 jul 2017 - 17:08

“Jij was een ShadowClanner?” Er viel een verwondering in de ogen van zijn dochtertje te zien. Hellhound knikte bevestigend op haar vraag. Als ze daar meer over zou willen weten, zou hij het haar wel uitleggen op een later moment. “Ik denk dat als ik in een Clan had gezeten dat ik ShadowClan wel tof had gevonden,” sprak de kattin. Er verscheen een kleine grijns op de kop van de kater. “Alleen stinken ze heel erg,” vervolgde Runa. Ach het was maar waar je aan gewend was. De eerste moon dat hij in de Elite zat vond hij de bloedgeur ook vreselijk ruiken. Nu was haar daar weer aan gewend en tja, zo ging dat nou eenmaal. De zwart witte kattin schudde een keer met haar kopje voor ze haar blauwe ogen op hem richtte. “Waar beginnen we mee?” Alright, het leek er op dat Runa nog wel wat zin in de training had overgehouden, na haar hele modderbad op weg er naar toe. "Nou... Het is wel de bedoeling dat je de weg kan vinden in de gebieden. En dat je er op een normale manier door heen kan komen." Bij die laatste zin keek hij even naar hoe Runa's poten en buik helemaal onder de modder zaten. Wat modder op je vacht was niet te voorkomen maar dit was wel een beetje te veel van het goede.


Face of the past [1] Signat14
Hell's hounds:
Terug naar boven Ga naar beneden
Runa
Member
Face of the past [1] DPKsfdL
Freedje
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Runa
BerichtOnderwerp: Re: Face of the past [1]   Face of the past [1] Icon_minitimeza 15 jul 2017 - 21:36

Runa glimlachte toen ze merkte dat er een kleine grijns om de lippen van haar vader was verschenen toen ze het had gehad over het feit dat ze ShadowClan had willen joinen als ze in een Clan had gezeten. Het leek erop dat dat een goed antwoord was geweest, want hij leek het leuk te vinden. Ze wist niet waarom, maar ze vond Wind-, Thunder- en RiverClan saai klinken vergeleken ShadowClan. Sure, het was cool om zo snel als een konijn over open vlaktes te kunnen rennen, bomen te beklimmen en vissen te kunnen vangen of te kunnen zwemmen, maar ShadowClan had iets mysterieus en dat trok haar wel aan. En natuurlijk was het de Clan waar haar vader in had gezeten en dat maakte het nog extra aannemelijker om daar geboren te willen zijn. Alles beter behalve de Elite. Ze keek hem met grote ogen aan toen hij sprak over hoe ze haar manier moest vinden in de verschillende territories en dat dat op een normale manier moest gebeuren. Nou ja zeg! “Maar papa,” zeurde ze, “ik ben al klein en dat helpt niet in mijn voordeel. Bovendien moest ik jouw geur zoeken boven deze niet te harden stank uit en daardoor moest ik me concentreren waardoor ik nauwelijks lette op waar ik mijn poten zette. En zeg nou zelf… dit gebied is toch echt wel drassig?” Ze keek hem zielig aan. “Als je WindClan territory had uitgekozen, had mijn vacht er nog mooi uitgezien.” Ze rilde, want nu begon ze het toch wel koud te krijgen met haar met modder doorweekte pels en snel zocht ze warmte op bij haar vader terwijl ze haar tong over haar pels haalde en een vies gezicht trok. “Gatver!” Ze snorde echter dankzij de warmte die ze van haar vader kreeg. “Papa?” Ze keek naar boven. “Het zou toch cool geweest zijn als we beiden in ShadowClan hadden gezeten en we hadden hier kunnen trainen? Ik ben echt blij dat ik jou heb. Ik hou van jou, papa.” Ze gaf zijn kopje een pootje en snorde waarna ze gauw haar vacht schoon begon te likken zodat ze met een belangrijker onderdeel van haar training konden starten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Hellhound
Member
Face of the past [1] Mini_a10
It's a nouk
4981
Actief
It's just another war
Just another family torn
Just a step from the edge
Just another day in the world we live

677 IC

CAT'S PROFILE
Age: I'm burning 60 moons in hell
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Hellhound
BerichtOnderwerp: Re: Face of the past [1]   Face of the past [1] Icon_minitimedi 18 jul 2017 - 15:07

Aan de ene kant was het wel zielig maar aan de andere kant kon hij het zich niet veroorloven om zachtjes met Runa te doen. “Maar papa,” begon Runa opnieuw op een zeurende toon. “ik ben al klein en dat helpt niet in mijn voordeel. Bovendien moest ik jouw geur zoeken boven deze niet te harden stank uit en daardoor moest ik me concentreren waardoor ik nauwelijks lette op waar ik mijn poten zette. En zeg nou zelf… dit gebied is toch echt wel drassig?” Hellhound zuchtte even en schudde een keer met zijn kop. “Als je WindClan territory had uitgekozen, had mijn vacht er nog mooi uitgezien.” De zwart witte Young One besloot beschutting te zoeken onder zijn dikke pels. Het moment dat Runa een poging wilde doen om zichzelf schoon te houden moest Hellhound zijn lach inhouden. “Gatver!” riep de kitten uit na een likje van de modder genomen te hebben. “Papa?” sprak Runa vervolgens terwijl ze haar blik omhoog, zijn kant op, richtte. “Het zou toch cool geweest zijn als we beiden in ShadowClan hadden gezeten en we hadden hier kunnen trainen? Ik ben echt blij dat ik jou heb. Ik hou van jou, papa.” De rosse kater kreeg een kopje tegen zijn poot en keek even toe hoe Runa toch verder ging met het schoonlikken van haar vacht. "Runa, klein zijn en een korte vacht hebben is juist een voordeel in Shadowclan gebied. Jij zakt veel minder diep in de modder en sleept met je vacht er ook niet doorheen." Hopelijk zou ze dat in ieder geval begrijpen. Hij moest veel beter opletten waar hij ging staan dan dat zij hoefde te doen om die precieze reden. "En als ik in Shadowclan was gebleven was jij er nooit geweest. Kom we gaan verder, als we terug in het kamp zijn geef ik je wel een grote wasbeurt." De rosse kater stond op en begon richting de bosrand te lopen. Hij kon niet zielig blijven doen met zijn dochtertje. Ooit zou ze toch voor zichzelf moeten kunnen zorgen, hoe erg hij dat eigenlijk ook wel niet vond.


Face of the past [1] Signat14
Hell's hounds:
Terug naar boven Ga naar beneden
Runa
Member
Face of the past [1] DPKsfdL
Freedje
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Runa
BerichtOnderwerp: Re: Face of the past [1]   Face of the past [1] Icon_minitimedi 25 jul 2017 - 16:26

Gatver, gatver, gatver! Ze wilde echt niet meer! Ze haatte dit gebied! Oké, misschien had ze net nog tegen haar vader gezegd dat ze het cool zou vinden als ze hier samen getraind zouden hebben, maar dat nam ze terug. Ze wilde liever terug naar Fourtrees waar ze tenminste een droge vacht zou hebben. Maar ze wilde ook weer niet overkomen als een watje en haar vader het idee geven dat hij een idioot op de wereld had gezet. Of mee op de wereld had helpen zetten, want in principe had haar vader haar niet zelf op de wereld gezet. Wat? Waarom dacht ze hier zelfs over na? Ze was echt te wijs voor haar leeftijd. “Ik zie het,” sprak ze sarcastisch terwijl ze een blik wierp op haar vacht. Toen ging haar vader echter gewoon verder alsof ze daarnet niet zo half en half haar gevoelens voor hem had blootgelegd. Runa deed haar uiterste best om niet beledigd te zijn, maar voelde wel een steek door haar binnenste gaan. Hij was misschien een Elite cat en iemand met alle twaalf de hondentanden, maar ze had gehoopt dat hij in elk geval íets terug kon zeggen. “Je ruïneert echt het moment,” mopperde ze zachtjes, maar natuurlijk niet zo hard dat hij het zou horen. Of hopelijk dan toch. Ze wilde niet overkomen alsof ze zich wanhopig aan hem en zijn liefde vastklampte, al was dat voor een deel natuurlijk wel zo. Maar wat had je dan van haar verwacht? Haar moeder gaf niks om haar en hij was het enige wat ze nog had. Maar hij moest natuurlijk nu een mentor voor haar zijn en geen vader en dus hadden ze geen tijd voor dit soort gesprekken, hoewel ze wenste dat hij er wel tijd voor zou maken. Soms werd ze gek van haar eigen gedachten. En dus volgde ze hem maar stilzwijgend. “Gaan we op prooien jagen?” vroeg ze. “Wat is het volgende onderdeel van de training?”
Terug naar boven Ga naar beneden
Hellhound
Member
Face of the past [1] Mini_a10
It's a nouk
4981
Actief
It's just another war
Just another family torn
Just a step from the edge
Just another day in the world we live

677 IC

CAT'S PROFILE
Age: I'm burning 60 moons in hell
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Hellhound
BerichtOnderwerp: Re: Face of the past [1]   Face of the past [1] Icon_minitimedo 27 jul 2017 - 19:55

“Je ruïneert echt het moment,” dacht de rosse kater zijn dochtertje te horen zeggen. Hij rolde een keer met zijn groene ogen terwijl hij in het zelfde tempo verder liep. “Gaan we op prooien jagen?” vroeg Runa uiteindelijk na een tijdje stil meegelopen te hebben. “Wat is het volgende onderdeel van de training?” vervolgde ze al voor Hellhound antwoord kon geven. Het was net op het moment dat ze aankwamen op de plek waar hij naar op weg was. De rosse kater kwam tot stilstand en hield zijn pluizige staart voor zijn dochtertje zodat ze tot stilstand zou komen. "We gaan eerst dit doen, het door de gebieden kunnen lopen. Als dat wat beter lukt doen we kennis en pas daarna komt het jagen. Dus hoe snel je mag gaan jagen ligt helemaal aan jou." Vervolgens verplaatste de kater zijn groene ogen van de kattin richting het landschap voor hen. Ah, de nostalgie. "De komende twintig vossenlengtes bestaan uit veel modder maar er zijn paden waarover je droog kan lopen. Jouw opdracht is nu om hier door te lopen zonder onder te komen zitten. Maar je geen zorgen over hoe snel je gaat maar wees vooral voorzichtig."


Face of the past [1] Signat14
Hell's hounds:
Terug naar boven Ga naar beneden
Runa
Member
Face of the past [1] DPKsfdL
Freedje
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Runa
BerichtOnderwerp: Re: Face of the past [1]   Face of the past [1] Icon_minitimevr 4 aug 2017 - 13:34

Runa deed haar uiterste best om niet haar teleurstelling te laten merken toen haar vader eerst iets heel anders wilde leren. Meende hij dit nu? Gingen ze eerst leren hoe ze door de gebieden heen moest lopen voordat ze een prooi kon vangen? En wat als ze een taak moest doen voor Shark of voor Claw en het bleek dat ze nog helemaal niet kon jagen? Ze probeerde een geërgerde uitdrukking te verbergen en keek in plaats daarvan naar haar poten. “Geweldig,” mompelde ze, maar ze luisterde vervolgens aandachtig naar welke opdracht hij aan haar gaf. Dus basically als ze dit zou verpesten dan zou ze niet alleen mogen jagen, maar zou ze ook nog eens eerst haar vacht droog mogen likken voordat ze überhaupt verder konden met de training? Hij was echt pure evilness. “Als ik na vandaag nog geen prooi kan vangen en Shark of Claw hebben morgen een taak voor me verwijs ik ze door naar jou,” zei ze met een ongelovige blik tegen hem. “Dan hebben ze nog een grotere hekel aan me dan ze nu al hebben.” Ze zei het zachtjes, maar voor de één of andere reden zorgde ze ervoor dat hij het kon horen. Misschien hoopte ze ergens wel dat hij erop zou inpikken en de bezorgde vader ging uithangen, ook al wist ze dat die hoop tevergeefs was. Met een rustige blik in haar ogen wandelde ze naar het pad en analyseerde haar omgeving. Waarom zag het er allemaal zo egaal uit? De lichte, subtiele kleurverandering viel haar toevallig op en Runa zette voorzichtig haar poot neer op het donkerdere gedeelte. Ze merkte dat haar poot niet wegzakte en stapte naar voren zodat ze nu met haar volledige gewicht op het pad stond. Daarna begon ze te wandelen en richtte haar blauwe ogen strak op het pad voor haar. Nu ze de kleurverandering had gezien, kon ze het donkere gedeelte al iets makkelijker van het lichte gedeelte onderscheiden. En voor de eerste tien vossenlengtes ging dit goed. Toen zette ze haar poot opeens verkeerd neer en zakte ze weg. Haar hart klopte in haar keel toen ze merkte dat ze haar poot niet meteen weg kreeg en het gewoon weer terug zakte met een zuigend geluid als ze hem op probeerde te heffen. “Weet je zeker dat dit gebied alleen uit modder bestaat?” riep ze over haar schouder naar haar vader terwijl ze zich zo rustig mogelijk probeerde te houden en nog een paar pogingen deed om haar poot vrij te krijgen. Het hielp niet. Haar poot zat muurvast.
Terug naar boven Ga naar beneden
Hellhound
Member
Face of the past [1] Mini_a10
It's a nouk
4981
Actief
It's just another war
Just another family torn
Just a step from the edge
Just another day in the world we live

677 IC

CAT'S PROFILE
Age: I'm burning 60 moons in hell
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Hellhound
BerichtOnderwerp: Re: Face of the past [1]   Face of the past [1] Icon_minitimedo 17 aug 2017 - 16:21

“Geweldig,” mopperde Runa. Hellhound rolde een keer met zijn ogen. “Als ik na vandaag nog geen prooi kan vangen en Shark of Claw hebben morgen een taak voor me verwijs ik ze door naar jou,” sprak de zwart witte kattin. Hellhound zuchtte een keer. De twee wisten op welke manier hij Young Ones trainde, dat had hij al zo vaak gedaan. “Dan hebben ze nog een grotere hekel aan me dan ze nu al hebben.” Er verscheen een frons op de kop van de kater bij de zachte woorden van de kattin. Wat bedoelde ze daar nou weer mee? Geen van beide had ooit tegen hem iets over Runa gezegd eigenlijk. En hij nam wel aan dat de twee katers dat gewoon durfden te doen. Daar zou hij het later nog wel even over hebben. Runa begon aan het pad dat hij haar had aangewezen. In eerste instantie leek ze het goed door te hebben. De tien vossenlengtes werden langzaam maar zeker bewandeld. Daarna zag hij hoe een van haar pootjes weg zakte in de modder. “Weet je zeker dat dit gebied alleen uit modder bestaat?” riep de Young One over haar schouder. In een rustig drafje wandelde de rosse kater over het bewandelbare pad. Hoe vaker je het deed, hoe makkelijker het je af ging. Voorzichtig pakte hij Runa bij haar nekvel en trok haar omhoog, de modder uit. "Ligt aan het weer, op het moment is het grootste deel modder.", zei de kater zodra hij haar weer had weggezet.


Face of the past [1] Signat14
Hell's hounds:
Terug naar boven Ga naar beneden
Runa
Member
Face of the past [1] DPKsfdL
Freedje
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Runa
BerichtOnderwerp: Re: Face of the past [1]   Face of the past [1] Icon_minitimema 28 aug 2017 - 14:31

Runa merkte dat hoe harder ze begon te trekken met haar poot om los te komen hoe moeilijker het werd om er ook effectief beweging in te krijgen. En ze wist dat panikeren op dit punt waarschijnlijk het slechtste was wat ze kon doen, maar ze kon het niet helpen dat ze het een paniekerig gevoel door zich heen voelde gaan toen ze haar poot na diverse malen proberen nog altijd niet had losgekregen. Ze hoorde echter pootstappen achter zich en ontspande wat toen haar vader naar haar toekwam, duidelijk in de gaten hebbend dat het haar niet goed afging. Misschien had ze geluk en had hij de paniek in haar houding nog niet gezien, maar haar vader kennende had hij dat waarschijnlijk wel door en was dat ook de reden waarom hij haar kwam helpen. Met het grootste gemak werd ze door hem uit de modder getrokken en een tikkeltje beschaamd zijnde gaf Runa een likje over haar borst toen ze weer voor hem stond. “Bedankt,” mauwde ze en wandelde vervolgens verder alsof er niets gebeurd was. Ze mocht niet laten merken dat ze te afhankelijk van hem was en dat ze hunkerde naar zijn affectie, want dat had bij haar moeder ook niet geholpen en ze wilde niet dat haar hart voor een tweede keer zou worden gebroken wat ouders betrof. De laatste vossenlengtes gingen over het algemeen redelijk goed, maar Runa voelde nog altijd de schrik in haar binnenste van dat moment dat ze opeens niet meer verder had kunnen bewegen en gaf snel nog wat likken over haar borst zodat ze de schrik hopelijk weg kon krijgen. Daarna draaide ze zich een kwartslag na haar vader toe en keek hem aan. “Wat gaan we nu doen?” vroeg ze zo rustig mogelijk aan hem.
Terug naar boven Ga naar beneden
Hellhound
Member
Face of the past [1] Mini_a10
It's a nouk
4981
Actief
It's just another war
Just another family torn
Just a step from the edge
Just another day in the world we live

677 IC

CAT'S PROFILE
Age: I'm burning 60 moons in hell
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Hellhound
BerichtOnderwerp: Re: Face of the past [1]   Face of the past [1] Icon_minitimeza 2 sep 2017 - 12:56

Het likje over haar borst gaf aan dat ze zich er toch wel een beetje voor schaamde, dat haar vader haar had moeten komen helpen. Hij zelf vond het helemaal niet erg. Van fouten kon je immers leren, het was dan ook helemaal niet erg om fouten te maken. Het was eerder goed zelfs. “Bedankt,” sprak Runa voor ze verder liep. Het was wel leuk om te zien hoe ze haast trots liep, alsof er helemaal niets was gebeurd. Haar vacht vertelde namelijk een heel ander verhaal. De rest leek vrij goed te gaan, bijna bij het einde gaf de kattin opnieuw een likje over haar borst. “Wat gaan we nu doen?” vroeg ze hem. Hellhound gaf een knikje voor hij met snelle passen door het modderparcours heen stapte. Zodra hij bij haar stond gaf hij nog een snel likje over haar kop. "Vanaf hier kunnen we het beste als volgende naar Windclan gebied, dat zul je leuker vinden dan deze modder," sprak Hellhound rustig. De rosse kater gaf een knikje in de richting waar ze heen moesten.


Face of the past [1] Signat14
Hell's hounds:
Terug naar boven Ga naar beneden
Runa
Member
Face of the past [1] DPKsfdL
Freedje
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Runa
BerichtOnderwerp: Re: Face of the past [1]   Face of the past [1] Icon_minitimema 11 sep 2017 - 20:47

Hm. Misschien was ze toch niet helemaal onopvallend geweest, want haar vader kwam naast haar staan en gaf een snel likje over haar kopje. Runa kon het niet laten om even zacht te snorren toen haar vader dat deed en met haar zachte blauwe blik keek ze hem aan toen hij het over het WindClan territory had. Gingen ze echt serieus nu alle territories af zodat zij aan de verschillende gronden kon wennen? Dat was toch totaal niet interessant? Ze wist dat het belangrijk was om een rondleiding te hebben gehad voordat je effectief iets ging doen, maar gronden uittesten was nu niet echt wat ze van haar eerste training verwacht had. Bovendien was te veel bezig geweest met haar poten goed te zetten om haar weg goed te kunnen vinden in het ShadowClan territory, dus ze begreep het nut niet om weer naar een volgende uitdaging te gaan. Ze keek haar vader pruilend aan. “Gaan we daar eindelijk jagen op prooi?” vroeg ze half zeurend aan hem. “Ik snap ondertussen al wel dat de ene grond wat egaler is dan het ander, hoor. Bovendien heb ik je toch gevonden? En ik heb dat pad toch juist bewandeld? Oké, ik ben één keer gevallen, maar het is niet alsof er niets mis is met mijn reuk.” Ze ging wat mokkend voor haar vader uit lopen. “Pap, ik denk dat de andere young ones echt een interessantere training hebben dan ik. Wanneer gaan we nu eens echt iets doen waar ik iets aan heb? Alsof Shark en Claw echt onder de indruk gaan zijn dat ik mijn pad ergens kan vinden. Shark kennende gaat hij de volgende taak me vijf prooien voor de queens en kittens laten vangen als hij daar de kans voor heeft. De stomme zak die hij is.” Ze stond stil en verstijfde wat toen ze besefte dat ze dat hardop had gezegd en keek geschrokken over haar schouder naar haar vader, maar zei voor de rest niks. Ze verwachtte dat ze nu een klap zou krijgen voor het uitschelden van haar deputy en ze keek al naar de grond bij het idee dat haar vader dat daadwerkelijk zou doen.


Face of the past [1] Runa_signature_2
Terug naar boven Ga naar beneden
Hellhound
Member
Face of the past [1] Mini_a10
It's a nouk
4981
Actief
It's just another war
Just another family torn
Just a step from the edge
Just another day in the world we live

677 IC

CAT'S PROFILE
Age: I'm burning 60 moons in hell
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Hellhound
BerichtOnderwerp: Re: Face of the past [1]   Face of the past [1] Icon_minitimeza 16 sep 2017 - 19:14

Runa keek hem met een pruillipje aan, het viel te verwachten. “Gaan we daar eindelijk jagen op prooi?” vroeg ze hem. “Ik snap ondertussen al wel dat de ene grond wat egaler is dan het ander, hoor. Bovendien heb ik je toch gevonden? En ik heb dat pad toch juist bewandeld? Oké, ik ben één keer gevallen, maar het is niet alsof er niets mis is met mijn reuk.” Hellhound zuchtte een keer. Ze leek het niet te begrijpen maar dat was op zich wel iets dat voor hem te begrijpen viel. Ze was nog jong, ze kon nou eenmaal niet alles begrijpen. “Pap, ik denk dat de andere young ones echt een interessantere training hebben dan ik. Wanneer gaan we nu eens echt iets doen waar ik iets aan heb? Alsof Shark en Claw echt onder de indruk gaan zijn dat ik mijn pad ergens kan vinden. Shark kennende gaat hij de volgende taak me vijf prooien voor de queens en kittens laten vangen als hij daar de kans voor heeft. De stomme zak die hij is.” Runa verstijfde na haar woorden. Ze had duidelijk door dat haar woorden eigenlijk niet konden. Hellhound liep om haar heen en ging voor haar staan. Hij hief zijn poot om die vervolgens zachtjes tegen de bovenkant van haar kopje te tikken. Het zou haar geen pijn doen. Hij ging zitten en keek haar voor een paar secondes aan. "Luister Runa, je weet duidelijk heel goed dat je niet zo over de Commander hoort te praten. Je hebt hier dan ook geluk dat ik de enige ben om het te horen. Maar het is belangrijk dat je beter op je woorden let," begon de kater met een duidelijk aandringende toon in zijn stem. Als ze de verkeerde woorden bij de verkeerde kat zou uitspreken was de kans groot dat ze er voor gestraft zou worden. "Als een van de twee je een onmogelijke opdracht geeft, zoek mij dan maar op. Ik zal dan wel met ze praten," vervolgde de rosse kater waarna hij zijn nek zo ver mogelijk uitstrekte. Tussen de rosse vacht verscheen de zwarte halsband met de verzamelde twaalf hondentanden. Ze zouden naar hem wel min of meer luisteren. "Maar hoe ben jij van plan om te jagen als je, je niet eens fatsoenlijk door een gebied kan bewegen. Als je prooi beter gebruik maakt van de omgeving dan jij zal het vangen er van lastig worden," sloot Hellhound zijn uitleg af.


Face of the past [1] Signat14
Hell's hounds:
Terug naar boven Ga naar beneden
Runa
Member
Face of the past [1] DPKsfdL
Freedje
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Runa
BerichtOnderwerp: Re: Face of the past [1]   Face of the past [1] Icon_minitimedi 19 sep 2017 - 14:16

Runa klemde haar kaken op elkaar toen haar vader voor haar ging staan, maar weigerde om omhoog te kijken. Ze zag de klap liever niet aankomen zodat ze zijn gezicht niet kon zien terwijl hij de klap uitdeelde. Het enige wat ze echter voelde, was een klein tikje op haar kopje. De she-cat trok verrast met haar oortje en keek omhoog zodat ze haar vader kon aankijken. Waarom had hij, een member met twaalf hondentanden en dus een hoge reputatie, haar niet harder geslagen? Ze was er vrij zeker van dat als ze Claw’s dochter was geweest en ze had zoiets gezegd dat hij haar zo hard had geslagen dat ze opzij was gevlogen. Ze was er ook vrij zeker van dat als ze Claw’s dochter was geweest dat ze veel harder had moeten werken om een bepaalde reputatie op te bouwen binnen de Elite. Of was Claw niet zo erg voor zijn kittens als hij leek? Ze had geruchten gehoord dat hij niet zichzelf was geweest toen Chawl was ontvoerd door Twolegs. Als Chawl net zoals zijn vader zou worden, was het misschien maar beter als hij niet meer teruggevonden was geweest. Bij de Twolegs had hem misschien een toekomst opgewacht die beter voor hem was. “Pap…” Ze keek hem aan, maar ze zei niks. Misschien was het niet zo verstandig als ze voor de rest nog iets zou zeggen over die twee dat negatief bedoeld was. Dat ze nu geen klap had gekregen van haar vader wilde niet zeggen dat hij er niet nog altijd een kon geven. “Door me op mijn zintuigen te concentreren? Oké, misschien heb je wel gelijk wat dat manoeuvreren door het territory betreft, maar ik heb jou toch ook gevonden door mijn neus te gebruiken zonder het territory te kennen?” Ze grinnikte. “En het is trouwens niet alsof ik me alles van deze tocht ga herinneren of zo na één keer. Plus een kat heeft toch zintuigen voor iets?”


Face of the past [1] Runa_signature_2
Terug naar boven Ga naar beneden
Hellhound
Member
Face of the past [1] Mini_a10
It's a nouk
4981
Actief
It's just another war
Just another family torn
Just a step from the edge
Just another day in the world we live

677 IC

CAT'S PROFILE
Age: I'm burning 60 moons in hell
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Hellhound
BerichtOnderwerp: Re: Face of the past [1]   Face of the past [1] Icon_minitimeza 23 sep 2017 - 16:34

“Pap…” sprak Runa wat aan de zachte kant. Ze had haar oogjes op hem gericht maar zei verder niets. Het leek er op dat ze begreep waar hij het over had. Het bleef even stil voor ze weer sprak, een antwoord op de vraag die hij eerder had gesteld. “Door me op mijn zintuigen te concentreren? Oké, misschien heb je wel gelijk wat dat manoeuvreren door het territory betreft, maar ik heb jou toch ook gevonden door mijn neus te gebruiken zonder het territory te kennen?” De zwart witte kattin grinnikte na haar woorden. Blijkbaar vond ze zichzelf wel leuk. “En het is trouwens niet alsof ik me alles van deze tocht ga herinneren of zo na één keer. Plus een kat heeft toch zintuigen voor iets?” De rosse kater liet een zucht ontsnappen waarna hij een keer zacht met zijn kop schudde. Het zou waarschijnlijk nog wel wat moeite kosten voor hij dat door haar kop zou krijgen. "Omdat ik je langs het makkelijkste stuk heb gestuurd. En nee natuurlijk onthoudt je niet alles in een keer. Maar je trainingen gaan wel in alle gebieden plaats vinden. Elke keer onthoudt je meer. Bovendien, als je er met alleen je zintuigen zou kunnen komen, zouden trainingen nergens voor nodig zijn."


Face of the past [1] Signat14
Hell's hounds:
Terug naar boven Ga naar beneden
Runa
Member
Face of the past [1] DPKsfdL
Freedje
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Runa
BerichtOnderwerp: Re: Face of the past [1]   Face of the past [1] Icon_minitimezo 1 okt 2017 - 15:00

Runa had het idee dat dit een nutteloze discussie was en dat ze net zo goed maar kon accepteren dat ze heel hun training samen voor vandaag zouden verspillen met wat nutteloos door wat territories rondlopen en alles proberen te onthouden wat ze zag. Begreep haar niet verkeerd: ze vond het leuk om bij haar vader te zijn en tijd met hem te spenderen, maar ze had gehoopt dat ze onderweg wat zouden jagen. In elk geval leek het erop dat ze vandaag echt alleen maar door territories zouden lopen en Runa probeerde zich voor te houden dat dat ook leuk kon zijn. En ze had wat ze wilde: meer tijd samen met haar vader. En dus ontspande haar houding wat nadat hij zijn woorden had gesproken. “Well, Ophelia heeft me gezegd dat je een goede mentor bent, dus daar moet ik dan maar op vertrouwen.” Ze gaf haar vader een plagerig knipoogje en begon vervolgens in de richting te wandelen waar hij heen wilde gaan, doorhebbend dat het geen zin had om de hele tijd te blijven zeuren over de training en accepterend dat ze het zouden doen zoals haar vader dat wilde doen. De tocht naar WindClan territory leek nog wel even te duren en Runa paste haar tempo aan zodat ze naast haar vader liep. “Pap, heb jij mam de laatste tijd nog gezien?” Ze probeerde het zo nonchalant mogelijk te vragen, maar zelfs de oudste, meest slechthorende kat kon haar hoopvolle ondertoon horen in haar stem.
Terug naar boven Ga naar beneden
Hellhound
Member
Face of the past [1] Mini_a10
It's a nouk
4981
Actief
It's just another war
Just another family torn
Just a step from the edge
Just another day in the world we live

677 IC

CAT'S PROFILE
Age: I'm burning 60 moons in hell
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Hellhound
BerichtOnderwerp: Re: Face of the past [1]   Face of the past [1] Icon_minitimedi 3 okt 2017 - 10:26

Langzaam maar zeker begon het er op te lijken dat Runa het zeuren over de training opgaf. Het scheelde al heel wat gedoe als ze gewoon netjes zou luisteren in plaats van al zijn keuze in twijfel te trekken. Waarschijnlijk was hij nog de member met de meeste ervaring qua het trainen van Young Ones. “Well, Ophelia heeft me gezegd dat je een goede mentor bent, dus daar moet ik dan maar op vertrouwen.” Zijn dochtertje gaf hem een knipoog waarna ze een stukje voor hem uit liep. Het deed hem wel goed om te horen dat zijn andere Young Ones positief over zijn trainingen spraken. Na een tijdje vertraagde de zwart witte kattin haar pas weer zodat ze naast hem kwam te lopen. “Pap, heb jij mam de laatste tijd nog gezien?” De hoop in haar stem viel te horen. Hij wist dan ook vrij zeker dat zijn antwoord haar teleur zou stellen. ”Nee, je moeder kan wat lastig zijn wat dat betreft.” Niet dat, dat het enige was waar Brat nogal lastig mee was. Die lijst was immers ongelofelijk groot.


Face of the past [1] Signat14
Hell's hounds:
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Face of the past [1]   Face of the past [1] Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Face of the past [1]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Burnt Sycamore-
Ga naar: