Mockingbird. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Mockingbird.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Mockingbird. DPKsfdL
Freedje
579
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Butterpact
BerichtOnderwerp: Mockingbird.   Mockingbird. Icon_minitimewo 21 jun 2017 - 17:27

De nacht begon te vallen en de sterren kwamen tevoorschijn. Sterren waarvan Butterpact twijfelde of het hun voorouders wel waren. Sterren waarvan hij twijfelde of Breakingpoint er wel tussen zou zitten. Silverpelt was mooi om te zien, maar het bracht ook vreselijke herinneringen met zich mee. Herinneringen waar Butterpact elke nacht mee geplaagd werd, want slapen kon hij niet. Slapen kon hij nooit. Altijd droomde hij wel over het moment dat Breakingpoint in het water sprong en hij zijn broer het volgende moment aan de kant van de nursery omhoog moest trekken aan zijn nekvel, hem neerleggend en concluderend dat hij niet meer leefde. Met harde bewegingen aan zijn pels schuddend zodat hij hopelijk wakker zou worden, zijn excuses aanbiedend voor al die keren dat hij nooit voor hem op was gekomen. Butterpact slikte terwijl hij opstond en zichzelf langzaam tussen de slapende katten voortbewoog. Hij was zo vaardig geworden in het ontwijken van staarten, kopjes en poten dat hij zichzelf op een beter moment de hemel in had geprezen. Maar Butterpact had allang geen zelfrespect meer. Zijn zelfrespect was gestorven toen Breakingpoint dat had gedaan. De grijze tom sloop naar buiten en ging maar een kant op. Hij had echter niet gemerkt dat hij met zijn staartpunt toch een kat had geraakt tijdens het naar buiten gaan en dat deze daardoor wakker geworden was. Hij zuchtte luid terwijl hij voelde dat het pad hier naar beneden ging. Hij was niet echt bezig naar waar hij heen liep, maar plotseling bevond hij zich voor een afdaling waar zich een paar poelen bevonden. Poelen waarvan de oppervlakten bezaaid waren met sterren. Butterpact’s bekje viel open terwijl hij niet anders kon dan gefascineerd kijken naar de poelen met water. Toen hoorde hij pootstappen achter zich, maar hij weigerde koppig om zich om te draaien om te zien wie het was.


+ Eerste post voor Ravenfall
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravenfall
StarClan
Mockingbird. Mr3jh3
M
823
Actief
"I swear I heard demons yelling"

CAT'S PROFILE
Age: Endless †
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Ravenfall
BerichtOnderwerp: Re: Mockingbird.   Mockingbird. Icon_minitimema 26 jun 2017 - 17:34

Het begon met de dag erger te worden en vandaag was het op een punt gekomen dat het ondragelijk werd voor de zwarte tom. Zijn blinde ogen waren als twee dode zielen voor zich uit gekeken terwijl hij zijn lichaam ophees en als een wandelde lijk begon te lopen. Zijn hart bonsde in zijn keel toen hij zich door de doodstille cave heen sloop, hopend dat niemand hem zou opmerken. Zijn pootstappen waren zo zacht als blaadjes die op de grond vielen terwijl hij zich veder door de grot heen bewoog tot hij eindelijk bij de uitgang was. Zijn neus was iets gaan volgen maar zijn gedachtens waren leeg. Er leek geen leven meer te zijn in Ravenfall en misschien was dat maar beter ook. Het leven had hem al genoeg laten voelen wat er gebeurde als je katten dicht bij je hart zette. Hij was verscheurd door verdriet en het had na lange tijd nu plaats gemaakt voor een bittere koude tom. Eentje die alles kwa leven niks meer boeide, andere boeide hem niet meer. Niks en niemand meer. Het was klaar. Ravenfall liep door, zijn pootkussentjes kapot schrapend over de puntige stenen waar hij over klom tot hij uiteindelijk bij een wat openere plek kwam. De elder was hier nog nooit geweest en hij zal waarschijnlijk de weg niet meer terug vinden in zijn eentje maar maybe was dat juist maar goed. Dan kon hij hier in alle rustvwegrotten en langzaam dood gaan maarja dat zal waarschijnlijk weer niet gebeuren want katten zouden hem al meteen gaan zoeken wanneer het opviel dat hij weg was. De tom snoof de lucht op en merkte nu pas dat hij de hele tijd een Riverclan geur gevolgd was en dat hij ook heel dicht bij die gene was op het moment. Ravenfall liep nog een paar stappen veder en ging uiteindelijk naast de kat zitten. Zijn ogen gericht in de diepte voor hij zijn bekje langzaam opende en schor de naam van zijn clangenoot uitbracht. "Hallo Butterpact"The world around us is burning
Mockingbird. Glxhq910
But we're so cold

:::::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mockingbird. DPKsfdL
Freedje
579
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Butterpact
BerichtOnderwerp: Re: Mockingbird.   Mockingbird. Icon_minitimezo 2 jul 2017 - 14:59

Butterpact hoorde de stem van de tom en pas nu draaide hij zijn kopje om. Hij trok kort met zijn oortje, maar zei niets over het feit dat Ravenfall buiten was zonder iemand die hem kon begeleiden. Hij kon zich herinneren dat hij de kitten had gedragen tijdens de reis en naar de Highstones had gebracht. En daarna had hij de tom achtergelaten en was ergens gaan zitten waar hij niet meer lastiggevallen kon worden. Hij besefte dat dat misschien onaardig was geweest en dat hij beter bij Ravenfall – toen Ravenkit – was blijven zitten, maar hij had het op dat moment echt verschrikkelijk moeilijk gehad en had niet uit willen vliegen tegen hem. Het was niet alsof ze eerst altijd zo’n goede band hadden gehad en Butterpact kon zich herinneren dat ze nog maar één keer gesproken hadden met elkaar voor de reis en dat was vlak na de dood van Creamyfrost. Daar was Ravenfall echt kapot van geweest als hij het zich nog goed kon herinneren en hij was de kitten toen gaan troosten. Maar zijn herinneringen waren de laatste tijd zo erg gevuld met alleen maar zijn broer dat hij twijfelde of hij het wel bij het rechte eind had wat Ravenkit betrof. Misschien had hij de gitzwarte kat nooit gedragen tijdens de reis en ook niet getroost na Creamyfrost’s dood en was het gewoon weer een herinnering die hij verwarde met een andere. Hij zou het nooit weten, want hij was natuurlijk wel zo slim om er niet achter te vragen. “Ravenfall,” sprak hij dus enkel en wilde de kat een knikje geven, maar besefte dat de kat dat toch niet kon zien en deed dus niets. Het was zo stom dat zelfs de kleinste bewegingen er niets meer toededen als je een blinde kat voor je had, die kleine bewegingen die het leven voor iemand anders juist prettiger konden maken. “Ik zie dat je al redelijk je draai hebt kunnen vinden op dit nieuwe territory.” Het klonk niet beschuldigend, noch betuttelend. Nee, het klonk zelfs lichtelijk bewonderend. En zelfs die emotie probeerde hij zo goed mogelijk te onderdrukken omdat hij dacht dat het anders beledigd over zou komen naar de elder.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravenfall
StarClan
Mockingbird. Mr3jh3
M
823
Actief
"I swear I heard demons yelling"

CAT'S PROFILE
Age: Endless †
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Ravenfall
BerichtOnderwerp: Re: Mockingbird.   Mockingbird. Icon_minitimedi 4 jul 2017 - 20:59

Zien was iets wat de zwarte tom niet kon maar door de moons heen heeft hij andere dingen ontwikkeld. Zijn gehoor was beter dan andere en zijn neus werkte drie keer zo goed dan die van een normale kat. Hij kon voelen wanneer er iemand liep door de trilling die door de grond heen stroomde. Zijn ontwikkeling groeide met de dag maar het zou altijd een struikelpunt blijven dat hij niks zag. Gelukkig hielpen zijn andere zintuigen wel mee hij kon daarbij ook vaak al voelen hoe de stemming van de ander was, hij niet hoefde dus eigenlijk niet te zien aan iemands gezicht of hij of zij verdriet, blij of boos was. Ravenfall had dan ook allang opgemerkt dat Butterpact ergens meezat maar hij wist niet precies wat. Hij had de tom namelijk niet meer gesproken sinds dat hij hem een stuk had gedragen naar de highstones. Daarna was de jonge elder hem niet meer tegengekomen. De zwarte tom draaide zijn kop naar zijn clangenoot toen hij hem terug begroette. "Ik zie dat je al redelijk je draai hebt kunnen vinden op dit nieuwe territory.” Mauwde Butterpact toen. Ravenfall hield zijn schouders wat op en richtte zijn blinde ogen naar voren. "Toeval" Reageerde hij wat kort terug voor hij zijn pluizige staart om zich heen sloeg. Hij was namelijk nog nooit zo ver gekomen dan nu. "Alles oke met je Butterpact?" Vroeg hij toen.The world around us is burning
Mockingbird. Glxhq910
But we're so cold

:::::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mockingbird. DPKsfdL
Freedje
579
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Butterpact
BerichtOnderwerp: Re: Mockingbird.   Mockingbird. Icon_minitimewo 12 jul 2017 - 14:30

Butterpact gaf een klein knikje toen Ravenfall zijn woorden sprak, hoewel hij niet bepaald van toeval kon spreken. Dit landschap was namelijk niet zo heel erg egaal, dus je moest al heel goed weten waar je je poten zette wilde je geen schaafwonden op lopen. Het feit dat Ravenfall dit voor elkaar kreeg zonder dat hij het landschap nog maar voor zich kon zien, sprak meer dan van toeval alleen. Hij ging dat echter niet zeggen tegen de tom, want dan had weinig zin naar zijn idee. Ravenfall was overduidelijk niet zo bewonderend over zijn capaciteiten als Butterpact en Butterpact wilde hem niet pushen. Toen de tom vroeg of alles oké met hem was, klemde hij zijn kaken op elkaar. Waarom was het zo dat die vraag hem altijd bijna liet huilen, steeds weer opnieuw? Misschien was het gewoon het feit dat zelfs een blinde kat opmerkte dat het niet goed met hem ging, ook al was dat een beetje crue om dat zo te zeggen. Maar alles was crue en heel zijn leven was crue. Daar kwam dan ook nog eens bij kijken dat hij die woorden nooit hardop zou uitspreken tegen Ravenfall, dus op dat vlak zat hij wel goed. Hij haalde zijn schouders op, maar besefte dat Ravenfall dat natuurlijk niet kon zien. Omdat hun flanken elkaar echter bijna raakten, kon Butterpact wel aannemen dat Ravenfall zich kon voorstellen wat voor beweging de tabby daarnet gedaan had. “Sommige dagen zijn minder zwaar dan andere dagen,” sprak hij, ervan uitgaande dat Ravenfall het nieuws over Breakingpoint ook al gehoord had. “En ik heb moeite met wennen aan dit nieuwe territory. Ik hoop dat we snel verder zullen reizen of concluderen dat het niet zo mooi is als de leaders voor ogen hadden en terugkeren naar ons oude territory.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravenfall
StarClan
Mockingbird. Mr3jh3
M
823
Actief
"I swear I heard demons yelling"

CAT'S PROFILE
Age: Endless †
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Ravenfall
BerichtOnderwerp: Re: Mockingbird.   Mockingbird. Icon_minitimeza 12 aug 2017 - 15:09

Nadat de zwarte tom vroeg hoe het ging leek Butterpact wel te verstijven. Deed een standaard vraag hem al zoveel pijn? Wat was er aan de hand geweest dat iets z'n sterke kat hem zo zwak kon maken? Kwam het door zijn overleden broer? Hij had zijn vriend een beetje verwaarloost tijdens de journey, zich te diep ingegraven in zijn eigen zorgen dat het hem helemaal ontgaan was dat Butterpact zich even min voelde als hem. Hij legde dus ook troostend zijn kop op zijn clangenoots schouder. Hij was er nu, en hij wou hem steunen -al was het een beetje laat- wat er ook in zijn leven speelde. "Sommige dagen zijn minder zwaar dan andere dagen" Beantwoorde Butterpact zijn vraag terwijl hij zijn schouders ophield. "Ik weet hoe je je voelt" Mompelde hij zacht. Zijn blinde ogen starend naar het niets.“En ik heb moeite met wennen aan dit nieuwe territory. Ik hoop dat we snel verder zullen reizen of concluderen dat het niet zo mooi is als de leaders voor ogen hadden en terugkeren naar ons oude territory." Vervolgde de tom. Ravenfall knikte instemmend. Een zucht kort over zijn lippen heen geleidend. "Ik denk dat iedereen het nu wel tijd vind om veder te gaan." Mauwde hij, "Ik snap niet waarom de Leaders niet de sein geven om veder te gaan, er is hier niets te zoeken dan enkel de dood." Zijn laatste woord kwam er wat ruiger uit. Hij had al zoveel verloren tijdens de reis dat hij het liefst zo snel mogelijk weg ging van hier. Spoken leken door de cave heen te vliegen, hem op te jagen en zijn enige uitweg was om te vluchten. "Starclan hoeft niet alles te herkauwen voor ons, het word eens tijd dat ze hun eigen keuze's gaan dan wachten op 'tekens' van een stel dode katten" Ravenfall schrok even van zijn eigen woord gebruik en welke toon hij deze sprak. Butterpact had net zijn broer verloren en nu sprak de zwarte elder alsof Starclan niet eens bestond.The world around us is burning
Mockingbird. Glxhq910
But we're so cold

:::::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mockingbird. DPKsfdL
Freedje
579
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Butterpact
BerichtOnderwerp: Re: Mockingbird.   Mockingbird. Icon_minitimezo 10 sep 2017 - 18:01

Butterpact schrok toen hij een gewicht op zijn schouder voelde en schrok nog meer toen hij kon concluderen dat Ravenfall zijn hoofd op Butterpact’s schouder had gelegd. Het deed hem denken aan die keer dat hij Ravenfall, toen nog Ravenkit, was gaan troosten omdat Creamyfrost net was gestorven en de kitten het daar heel moeilijk mee had gehad. Butterpact voelde een warm gevoel door zijn binnenste gaan bij het idee dat de zwarte tom zich dit nog kon herinneren en daarom een poging wilde doen om Butterpact te troosten. Misschien was het toch geen slecht idee geweest om zich in het verleden wat meer open te stellen naar zijn Clanmates. Toen hij een apprentice was geweest, was hij erg arrogant en dacht hij dat hij het wel allemaal alleen afkon zonder vrienden te maken binnen zijn Clan en overal maar een grote grap van te maken. Toen hij warrior was geworden, merkte hij dat deze houding niet klopte en had zich wat meer opengesteld naar zijn Clanmates en zich juist afgesloten voor andere Clan cats. Nu was het een soort mix van beiden geworden: sommige Clanmates liet hij wel toe en andere Clanmates duwde hij weer weg. Maar hij kon zich niet voorstellen dat hij Ravenfall, de tom die al van jongs af aan blind was geweest en om die reden geen warrior had mogen worden en de tom die hij getroost had na de dood van Creamyfrost en gedragen had tijdens de reis nog voordat hij zijn naam had gekregen, zomaar van zich weg zou duwen. En dus liet hij het toe dat de tom hem troostte en humde instemmend met de woorden die hij sprak. “Mijn apprentice is pasgeleden gestorven,” murmelde hij. “Hij is naar beneden gevallen en was direct dood. Je hebt gelijk als je zegt dat hier niks anders dan dood te vinden is. Dat was al zo tijdens de reis en hier is het nog erger geworden.” Praktisch gezien waren ze nog steeds op reis, maar zo voelde het voor Butterpact niet. Het voelde trouwens voor hem nooit alsof ze echt op een avontuur waren gegaan, want een reis had een eindbestemming en zij hadden dat niet. “Voor de één of andere reden kan ik me moeilijk voorstellen dat het StarClan’s wil was om ons met ons allen op reis te laten gaan. Ik bedoel… maak je nu een grapje? We leven al seizoenenlang met vier gescheiden borders en opeens wordt er verwacht dat we vriendjes maken met de anderen alsof er nooit een border tussen ons geweest is. De leaders moeten het verkeerd geïnterpreteerd hebben, dat kan niet anders.” Hij legde nu ook zijn kopje tegen dat van Ravenfall. “Maar hoe gaat het met jou, Ravenfall? Deze omgeving moet vast rot voor je zijn.”


OOC: Laat vanwege de vakantie en zo, sorry <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravenfall
StarClan
Mockingbird. Mr3jh3
M
823
Actief
"I swear I heard demons yelling"

CAT'S PROFILE
Age: Endless †
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Ravenfall
BerichtOnderwerp: Re: Mockingbird.   Mockingbird. Icon_minitimevr 22 sep 2017 - 20:22

De zwarte tom luisterde naar zijn clangenoot toen hij zijn hart luchtte, Butterpact was de gene die hem kwam troosten toen hij bij Creamyfrost was geweest toen hij stierf en nu was het zijn beurt om er voor de tom te zijn. Ravenfall drukte dan ook kort troostend zijn neus tegen Butter’s wang aan toen hij begon over zijn apprentice die gestorven was. Iets wat hem direct liet denken aan Aurora. Zij was ook gestorven, naar beneden gevallen net als Butterpact’s leerling. Hij zuchtte ook gebroken, de pijn die de tom naast hem droeg bij zichzelf ook voelend. Voor de één of andere reden kan ik me moeilijk voorstellen dat het StarClan’s wil was om ons met ons allen op reis te laten gaan. Ik bedoel… maak je nu een grapje? We leven al seizoenenlang met vier gescheiden borders en opeens wordt er verwacht dat we vriendjes maken met de anderen alsof er nooit een border tussen ons geweest is. De leaders moeten het verkeerd geïnterpreteerd hebben, dat kan niet anders.” Butterpact legde zijn kop op zijn schouder en de zwarte elder liet zijn kop zachtjes op de zijne leunen. Ze waren net zoon en vader die bij elkaar troost zochten om een overleden familiegenoot. Rouwend om hun verlies. “De Leaders zullen ooit wel inzien dat ze fout zitten, ooit zullen we terug keren naar onze echte thuis” Hij probeerde zelfverzekerd te klinken, wen beetje hoop bij te praten bij de ander maar dat lukte niet echt. Al hoopte hij dat zijn woorden uit zouden komen al was de kans fragiel klein. “Maar hoe gaat het met jou, Ravenfall? Deze omgeving moet vast rot voor je zijn” Vroeg Butterpact. Ravenfall mompelde wat in zich zelf dan inplaats van zijn schouders op te halen. Alles was een grote hel geworden voor de tom sinds Creamyfrost dood was maar hij sprak er nooit over, ook niet tegen de katten die dicht bij hem stonden al kon hij zeggen dat dat er bijzonder weinig waren. Hij vertrouwde alleen Stonepaw en Butterpact en lichtelijk Chivypaw. “Het gaat.” Mauwde hij dan maar ook. Zijn staart krullend om zijn poten.The world around us is burning
Mockingbird. Glxhq910
But we're so cold

:::::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mockingbird. DPKsfdL
Freedje
579
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Butterpact
BerichtOnderwerp: Re: Mockingbird.   Mockingbird. Icon_minitimedi 31 okt 2017 - 16:45

Butterpact hoopte met heel zijn hart dat Ravenfall gelijk kreeg en dat de leaders binnenkort inderdaad zouden inzien dat dit gekkenwerk was, dat ze beter naar huis konden gaan en hier nooit meer terug konden keren. Dan was hij weer terug in de buurt van het lijk van zijn broer en kon hij er misschien beter vrede mee nemen dat zijn broer gestorven was, voelde hij zich misschien minder schuldig over het feit dat hij zijn broer opeens had achter moeten laten in hun oude territory en zelf was gaan reizen naar betere plek. Zou zijn broer nu ook op een betere plek zijn? Hij had het idee dat de katten in StarClan veel verder van hun verwijderd waren dan toen ze nog in de buurt van de Highstones waren, vlak voor hun vertrek naar de bergen. Hij draaide zijn ogen naar boven om een blik van Ravenfall op te vangen toen de tom aangaf dat het ging. Zoals altijd was de emotie moeilijk te lezen op het gezicht van Ravenfall; de tom was er op de één of andere manier altijd beter in geweest om zijn verdrietige houding te verbergen dan Butterpact dat ooit zou zijn. Bij hem hadden katten vanaf een kilometer verwijderd al in de gaten dat hij zich niet top voelde, al probeerde hij zijn pijn nog zo goed te verbergen. Hij had gehoopt dat hij het een beetje had kunnen onderdrukken achter zijn arrogante houding, maar zijn arrogante houding was wat Breakingpoint een hekel aan hem had laten hebben in de eerste plaats en dus had hij dat maar snel afgeleerd. Die gedachte deed trouwens enorm veel pijn en dus probeerde hij zich op iets anders te concentreren. “Je bent goed in het verbergen van je pijn, Ravenfall. Te goed zelfs.” Hij zuchtte. “Ik zou je er niet raar voor aankijken en je ook niet uitlachen als je je eens een keertje naar me zou openstellen en me gewoon eerlijk zegt wat je voelt, weet je. Je hoeft je niet bij iedereen in de buurt groot te houden. Dan krop je alleen maar alles vanbinnen op en dat kan niet goed voor je zijn.” Hij haalde zijn kop onder die van de tom vandaan en gaf hem vervolgens een zachte lik over zijn oortje. Het was teder, misschien zelfs lichtelijk liefdevol en het gaf Butterpact een verward gevoel over zichzelf. Waarom had hij dit niet veel vaker gedaan bij zijn eigen broer?


OOC: Weer laat. Sorry ;_;
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravenfall
StarClan
Mockingbird. Mr3jh3
M
823
Actief
"I swear I heard demons yelling"

CAT'S PROFILE
Age: Endless †
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Ravenfall
BerichtOnderwerp: Re: Mockingbird.   Mockingbird. Icon_minitimevr 17 nov 2017 - 17:30

De zwarte tom had zijn gezicht strak gehouden toen hij mompelend vertelde dat het wel ging met hem. Zijn ogen waren altijd moeilijk leesbaar omdat deze altijd kill en bewolkt stonden, bijna geen emoties toelatend. Ravenfall leek altijd zichzelf af te sluiten van alles, weglopend van zijn gevoelens of andere katten. Butterpact was dan ook de enige waarmee hij nog normaal mee sprak, andere kregen of een snauw of een klauw in hun gezicht: hij wist zelfs niet eens waarom maar Butterpact gaf hem nou eenmaal een veilig gevoel terwijl andere hem altijd leken uit te lachen. De elder onderdrukte dan ook een zucht toen zijn clangenoot woorden zijn oren vulde. Tuurlijk wou hij zijn hart luchtte bij hem maar als hij al eenmaal enkel al aan zijn verleden dacht leek hij door een rollercoaster van gevoelens te gaan en daar hield de tom niet van. Creamyfrost, Aurorapaw, zijn blindheid, de afkeur van zijn ouders, de aanval van de roofvogels en dat hij bijna verdronk in het kamp brak hem. Iedereen die hem uitlachte omdat hij niks kon of dat hij nooit iets kon betekenen voor de clan, alles trapte hem dieper de grond in. En als dat nog niet alles was leed hij ook nog eens onder nachtmerries die hem elke nacht van zijn rust hield. Het was dan ook bijna een breekpunt voor de jonge tom toen hij Butterpact tong teder over zijn belittekende wang voelde. Een brok vormde in zijn keel en de zwarte elder moest zijn best doen om niet te trillen. In lange tijd had hij iets zoals dit niet meer gekregen; een klein gebaartje van liefde en het was dit kleine dingetje wat de jonge kat nodig had. Ravenfall knipperde met zijn niksziende ogen voor hij zijn mond langzaam opende. “De dingen, de gevoelens, alles. Ik k- ik kan het niet uitleggen..” De tom zuchtte, zijn snorharen zachtjes trillend terwijl hij zich in Butterpact vacht probeerde te verstoppen.The world around us is burning
Mockingbird. Glxhq910
But we're so cold

:::::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mockingbird. DPKsfdL
Freedje
579
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Butterpact
BerichtOnderwerp: Re: Mockingbird.   Mockingbird. Icon_minitimedi 26 dec 2017 - 22:40

Net zoals Butterpact en Smokegaze had ook Ravenfall een bepaald breekpunt en Butterpact dacht wel dat hij die getriggerd had toen hij de tom een teder likje over zijn gezicht had gegeven, iets wat hij veel vaker bij Breakingpoint had moeten doen, maar daar nu nooit meer de kans voor zou krijgen. Alleen dat besef al zorgde ervoor dat hij bijna al de lucht uit zijn longen verloor en dat het moeilijk voor hem werd om zich niet naar voren te werpen en een snelle dood te vinden. Hij wist dat hij daar echter nooit de moed voor zou hebben en wist dat hij diep vanbinnen ook nog niet dood wilde. Als hij Breakingpoint ooit weer zou ontmoeten en hij zou vertellen hoe veel het hem speet, dan was dat op een eervolle manier. Expres doodgaan was niet eervol en als er iets was wat Butterpact van zijn eigen mislukte karakter wilde behouden, dan was het dat hij een eervolle RiverClanner was. Anders had Butterstar helemaal niks meer aan hem en mocht ze van hem gerust met StarClan communiceren om hem een mep om zijn oren te geven en hem te vertellen dat hij de meest waardeloze warrior was die ze ooit had gehad in haar Clan, waardelozer dan haar vader die op een dag had besloten haar de rug toe te keren en haar aan te vallen op haar zwakste moment. Maar Ravenfall brak opeens en dat trok Butterpact’s aandacht. Zijn groengele ogen keken naar opzij en zijn staart zakte troostend om Ravenfall’s fragiele maar toch o zo robuuste lijf heen toen de tom troost bij hem zocht, duidelijk proberend om niet te laten merken aan Butterpact hoe erg zijn eigen bekentenissen hem wel niet raakten. “I know,” mompelde hij zachtjes. “Je doet net alsof naar je omgeving dat het met je gaat, maar vanbinnen breek je. Je hebt nachtmerries en als je wakker wordt, is er niemand waar je naartoe kunt gaan om erover te praten omdat je het idee hebt dat je jezelf dan niet meer sterk kunt houden en volledig zal breken waardoor je hele reputatie om zeep wordt geholpen.” Hij zuchtte. “Het feit dat we met al die Clans samen reizen, zorgt ervoor dat we ons nog meer genoodzaakt voelen om ons groot te houden. Maar Ravenfall, ik geloof dat de sterkste warrior tot nu toe ook al zijn breekpunt heeft gehad. Deze reis heeft niemand onberoerd gelaten en ik denk dat het niet meer dan eerlijk is als ook jij het aantoont wanneer je je niet goed voelt. Desnoods doe je dat alleen maar als je bij mij bent, maar krop het alsjeblieft niet op, want dat blijft aan je vreten.” Hij glimlachte zwakjes. “En jij bent nog veel te jong om met zo’n kopzorgen rond te lopen. Véél te jong.”


OOC: Sorry voor de laatheid!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Mockingbird.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Starpools-
Ga naar: